amiwa 28.10.06, 20:53 czy ktoś może wie jaki utwór jest w ścieżce dźwiękowej tej reklamy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robk1 Re: Reklama Volkswagena 29.10.06, 01:44 Przylaczam sie do pytania :-) Tez chcialbym sie dowiedziec. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emkamaciek Re: Reklama Volkswagena 29.10.06, 11:48 Niestety, to jest utwór stworzony specjalnie na potrzeby kampanii, jego nazwa to "Pasja", i nie jest dostępny w żadnych oficjalnych źródłach, ani chyba w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
wicked_style Re: Reklama Volkswagena 29.10.06, 15:03 generalnie wstyd - być kimś i jeździć volkswagenem ale to polska i polskie "gwiazdy" :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Reklama Volkswagena 29.10.06, 17:37 >generalnie wstyd - być kimś i jeździć volkswagenem >ale to polska i polskie "gwiazdy" :-)))) Bycie gwiazdą mój drogi polega na tym, że opinie zburaczałego motłochu gwiazdy nie obchodzą. Jak gwieździe wygodnie, to się będzie lansowała w polonezie. A reklama porywająca, pełna elegancji i wysmakowana. Odpowiedz Link Zgłoś
wicked_style Re: Reklama Volkswagena 29.10.06, 19:58 porywająca... raczej siermiężna jak volkswagen. "gwiazda" w polonezie byłaby ekscentryczna, ale doktor zosia w VW to obciach, ta reklama jest skierowana do kucharek chyba P.S. nie jestem twoim drogim i nie chciałbym być Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Reklama Volkswagena 29.10.06, 21:53 > P.S. > nie jestem twoim drogim i nie chciałbym być Gwoli wyjaśnienia: nie jesteś mi drogi. Jedynie potraktowałam Cię protekcjonalnie, tak jak na to prawdziwy polisz burak zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Reklama Volkswagena 29.10.06, 22:46 nie da sie ukryc, ze jest to jedna z lepszych reklam jakie widzialam w ostatnim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
wicked_style Re: Reklama Volkswagena 29.10.06, 23:16 tia... trzeba mieć klasę żeby kogoś nazwać burakiem, nie? bon chic bon genre, dziewczynko, ale to Ciebie nie dotyczy, wsiądź do VW i odjedź Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: Reklama Volkswagena 29.10.06, 23:19 A reklama porywająca, pełna elegancji i wysmakowana. tylko wg mnie jakos nazwisko foremniak tam nie pasuje,jaka z niej gwiazda???i zawsze gdy widze ją 'uciekającą' to myslę że chowa w tym aucie maseraka:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wicked_style Re: Reklama Volkswagena 29.10.06, 23:22 uważaj co piszesz, tu znajdziesz takie wysmakowane opinie: (...) że opinie zburaczałego motłochu gwiazdy nie obchodzą.(...) które zamieszczane są po zakończeniu emisji wysublimowanego TzG :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Reklama Volkswagena 29.10.06, 23:28 chyle czoło przed arbitrem elegancji ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wicked_style Re: Reklama Volkswagena 29.10.06, 23:38 trochę się pogubiłem, bo albo Ty nie złapałeś/aś mojej ironii, albo się pomyliłem i VW to marka gwiazd,dyrektorów i w ogóle segment premium (lol) Odpowiedz Link Zgłoś
tipp01 Re: Reklama Volkswagena 30.10.06, 00:40 Coś Ty się tak uwziął na VW? Wiem, to nie to samo co Mercedes, Bentley, Chrysler ale zdecydowanie lepszy jakościowo, od reszty będącej w podobnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wicked_style Re: Reklama Volkswagena 30.10.06, 09:40 dont get mi łrong, VW to auto jak auto, ale ta reklama jest bezadziejna: "gwiazdy" w "supersamochodach" :-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tipp01 Re: Reklama Volkswagena 30.10.06, 13:09 tak a propos:) www.youtube.com/watch?v=arfNofxBtfY Odpowiedz Link Zgłoś