Dodaj do ulubionych

Cioty z DDTVN???

29.10.06, 09:52
Czy mi sie zdaje ze miedzy ciotkami iskrzy, pewnie niedlugo sklad tego duetu
znowu ulegnie zmianie - ciekawe ktora wygryzie ktora.Cierpliwosc TVN dla
Matolka musi miec chyba jakies 3-cie lub 4-te dno?
Obserwuj wątek
    • intifadaa Re: Cioty z DDTVN??? 29.10.06, 10:06
      a tak konkretnie,to o co znowu chodzi: pieńkowska zbyt blisko stała od mołek i
      ta poczuła się osaczona ? czy coś innego się stało,że iskry poszły ? bo jak
      mołek nie lubię,tak zaczynają mnie wkurzać kolejne wątki anty na jej temat.... ;///
      • dona.a Re: Cioty z DDTVN??? 29.10.06, 10:29
        też odniosłam wrażenie, że panie prowadziły program niby razem, ale oddzielnie
    • kalinazkalinowa Re: Cioty z DDTVN??? 29.10.06, 10:29
      A co się stało ? Nie widziałam ? Moim zdaniem do Mołek powinni dobrać jakiegoś
      fajnego faceta. Byłoby ciekawiej ;)
      • kasiamilan Re: Cioty z DDTVN??? 29.10.06, 10:36
        właśnie, ja mam takie samo zdanie, wspólne prowadzenie z facetem byłoby zapewne
        zdecydowanie ciekawsze, a poza tym, wiem, że pisano tu już wielokrotnie o tym,
        ale ja wciąż nie mogę poradzić sobie z irytującym głosem Pieńkowskiej,
        przerywaniem gościom w półsłowa i ciągłe strofowanie Mołek!!!
        • ol.lo Re: Cioty z DDTVN??? 29.10.06, 10:58
          A dzisiejsza NAlewka Mułek? Galiński mówił coś o POlewce, a Mułek jak zwykle
          chciała zabłysnąć "dowcipem" i "inteligencją" i niestety znów biedactFo się
          skompromitowało..... :>
          • confused.girl Re: Cioty z DDTVN??? 29.10.06, 12:58
            nie lubie Matołka, ale po dzisiejszym odcinku to zaczynam ją podziwiać, że jest
            w stanie wytrzymac z Pienkowska. Pewnie tylko mi sie wydaje, ale ta druga jest
            agresywna w stosunku do Mołkowej. Jak dzisiaj na to 'nalewke' odpowiadalo to
            mowiac 'kochana' zabila 'biedna' Madzie wzrokiem :P
            Ja dla odmiany lubie ten duet, bo bawi mnei to jak nawzajem sobie wchodza w
            zdanie i straja sobie dogryzac, z marnym zreszta skutkiem :D

Bardziej wkurzyla mnie dzisiaj reporterka zdajaca relacje z wroclawskiego forum
            wynalazkow. Pan od samochodu na wode 2 razy poprawial ja, bo przekrecila jego
            nazwisko, a ona za kazdym razem go zlala :|
            • intifadaa Re: Cioty z DDTVN??? 29.10.06, 13:03
              confused.girl napisała:

> Pewnie tylko mi sie wydaje, ale ta druga jest agresywna w stosunku do Mołkowej.

nie ma co się dziwić.... tak to już jest,kiedy spotkają się w jednym
              pomieszczeniu dwie silne kobiety,z których każda chciałaby błyszczeć
              (inteligencją,dowcipem,elokwencją itp), dominować,pokazać jaka to ona jest
              cudowna,czego nie wie, czego nie potrafi,jakimi to cennymi spostrzeżeniami nie
              chciałaby się podzielić..... siłą rzeczy ta druga,też silna, nieustępliwa staje
              się wrogiem
              • dzika_zdzicha Re: Cioty z DDTVN??? 29.10.06, 13:25
                dokładnie. przypomina mi to jeden z programów na dwójce, prowadzony kiedyś przez
                Wellman i Młynarską. zgadnijcie, która z nich chciała mieć "szoł" tylko dla
                siebie i nie dała drugiej dojść do słowa? :D
                • karmelek4 Akurat test z nalewką nie-był zły. 29.10.06, 14:29
                  Pienkowska po prostu nie ma za grosz poczucia humoru...chyba bardzo jej
                  przeszkadza,że jest starsza od M. Mołek...co widać, słychać i czuć.
                  Molek b. lubię /żeby nie było /.
                • karmelek4 Miałobyć tekst...sorrrry. 29.10.06, 14:29
                  j.w.
            • porcamiseria Re: Cioty z DDTVN??? 29.10.06, 15:39
              > Bardziej wkurzyla mnie dzisiaj reporterka zdajaca relacje z wroclawskiego
              forum
              > wynalazkow. Pan od samochodu na wode 2 razy poprawial ja, bo przekrecila jego
              > nazwisko, a ona za kazdym razem go zlala :|
              Oj tam,każdy może pomylić nazwiska, ważne że jest sympatyczna, ładna i fajnie
              się ją oglada :-)
              • confused.girl Re: Cioty z DDTVN??? 29.10.06, 15:58
                porcamiseria napisała:

> Oj tam,każdy może pomylić nazwiska, ważne że jest sympatyczna, ładna i fajnie
                > się ją oglada :-)

szkoda tylko, że ona zrobiła to nie jeden raz, ale dwa czy trzy i w ogole nie
                raczyla poprawic sie tylko dalej paplala swoje. Ja po tym reportarzu raczej nie
                postrzegam jej jako sympatyczna osobe.
    • e2006 Re: Cioty z DDTVN??? 29.10.06, 16:24
      Ja do Pieńkowskiej nic nie mam, ale ona do tego programu zupełnie nie pasuje.
      Powinna robić, jeżeli już musi być na wizji, jakiś poważny program. Do tego jest
      za sztywna. Mołek z kolei jest trochę nieokrzesana i mało profesjonalna. Duet
      jest kiepski, babki nie grają ze sobą, nie uzupełniają się. A tak powinno być.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka