gabiszon93 31.10.06, 09:35 witam. co sądzicie o reklamach podczas filmów? ja gdy oglądam jakiś fajny film i jest reklama to przeważnie ona jest tak długa aż zapominam o co chodziło w tym filmie.prosze o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: reklamy 31.10.06, 09:37 Bez przesady :) Nawet polubiłam reklamy - idę do kibla, zrobić herbatę, umyć włosy, wyłączam dźwięk i czytam książkę, a jak leci superhit i reklamy są superhitowe wyskakuję do supermarektu na wielkie zakupy :D Odpowiedz Link Zgłoś
lilimeye Re: reklamy 01.11.06, 20:09 Ja nagrywam, a potem przewijam reklamy - jedyny sposób, żeby uchwycić ciągłość akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
tango.tango Re: reklamy 02.11.06, 20:14 Ja dostrzegam inny problem: film łzawy, o poważnych poroblemach traktujący, i nagle: "już myślał, że żadna zupa go nie zaskoczy"... Do zupy z takim oglądaniem filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
pau19 Re: reklamy 02.11.06, 20:48 pozostaje ogladanie filmow na tvp1,tvp2,polonia ;) tam nie ma reklam, i szczerze mowiac, jak mam do wyboru tvn polsat albo publiczn,a wybieram ta 3:) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: reklamy 02.11.06, 21:12 już się przyzwyczaiłam, bo moge w tym czasie zrobić coś do jedzenia, a nawet wziąć prysznic;) Odpowiedz Link Zgłoś