Dodaj do ulubionych

Ich Troje u Kuby!

01.12.06, 20:17
Będzie rzeź niewiniątek z czerwonymi czubami!!!
Obserwuj wątek
    • simply_z Re: Ich Troje u Kuby! 01.12.06, 20:57
      Jak zwykle standardowo
      • stara.krupczatka Re: Ich Troje u Kuby! 01.12.06, 21:00
        wreszcie obejrzę Kubę bo nie muszę w ten poniedziałek wstawać ciut świt:)
        • kittel3 Re: Ich Troje u Kuby! 01.12.06, 21:08
          Nie wierzę że odwieczni wrogowie sie spodkali. To jakaś podpucha!
          • mameluch Re: Ich Troje u Kuby! 01.12.06, 21:46
            pewnie wszyscy będą mieli z tego ładne sumki na kontach, czym przy takim
            argumencie jest jakaś tam wątpliwa wrogość?
            • krzys00 Re: Ich Troje u Kuby! 01.12.06, 23:35
              mameluch napisał:

> pewnie wszyscy będą mieli z tego ładne sumki na kontach, czym przy takim
              > argumencie jest jakaś tam wątpliwa wrogość?

otóz to...
              • polili1 Ich DWOJE u Kuby 02.12.06, 05:21
                Bez Wiśniewskiego; tylko Świątczak+Łągwa. Ale dzięki temu że ta pierwsza upodobniła się ostatnio do
                męża będzie prawie jakby byli w komplecie.
                Tvn ostatnio mówiła o jego procesie, a ponieważ prokuratura podjęła już kroki Michał W. stał się
                podejrzanym w sprawie -niezależnie więc od konfliktu na lini prowadzący gość, byłoby to dla stacji
                niezręczne.
                • alex_koz Re: Ich DWOJE u Kuby 02.12.06, 09:09
                  ciekawe kto kogo zje;
                • ksywa Re: Ich DWOJE u Kuby 02.12.06, 12:30
                  Bez przesady z tą niezręcznością. Jakoś do chałupy MW z kamerami polecieli w
                  DDTVN i to w tydzień po ogłoszeniu newsa, ze ma postawiony zarzut. Media
                  komercyjne to nie TVP i NAPRAWDĘ się takimi rzeczami nie przejmują.
                  Prawdopodobnie Wiśniewski nie chciał/nie mógł.
                  • fryderykkk Re: Ich DWOJE u Kuby 02.12.06, 13:14
                    Mogliby w jednym programie zaprosic Mandaryne i Anie Światczak:D
    • grek.grek Re: Ich Troje u Kuby! 02.12.06, 13:25
      Wow ! A kiedy małpa bujająca się na oponie ?
      • patrykmiller Re: Ich Troje u Kuby! 02.12.06, 13:45
        A kiedy Twoja matka ma wolne terminy?
        • grek.grek [...] 02.12.06, 14:06
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • paulinaa Re: Ich Troje u Kuby! 02.12.06, 14:07
      czyli znowu nie warto oglądać
      • kalina63 Re: Ich Troje u Kuby! 02.12.06, 22:45
        Poziom forumowiczów zapowiada niezłe emocje. Może poczekacie na program czy będziecie oceniać
        już teraz?
    • princessofbabylon Re: Ich Troje u Kuby! 02.12.06, 22:44
      ja myślałam że Michał zagościł u Kuby a tu tylko ta jego żona z czerwonym łbem
      i ten Łągwa cio chyba najnormalniejszy z nich wszystkich jest. Michał sie chyba
      nigdy nie ugnie i do Kuby nie przyjdzie. a z chęcią bym sobie zobaczyła ich
      rozmowę.

-------------
      nie, dziękuję, już w orlenie nie tankuję
      www.orlenowskikuba.pl/
      • iza331 Re: Ich Troje u Kuby! 02.12.06, 23:24
        Bojkot Ich Troje. Oglądamy Amadeusza, tryumf kultury ducha nad nikczemną materią!!!
        • princessofbabylon Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 16:39
          iza331 napisała:

> Bojkot Ich Troje. Oglądamy Amadeusza, tryumf kultury ducha nad nikczemną
          materi
          > ą!!!

tak właśnie dziś robię, się doczekać już nie mogę :)
          • qbavoo Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 18:38
            Proponuje świeczkę w oknie i spacer ostentacyny od 22. Spotykamy się pod Belwederem.
            Cezary Fajnabryka.
            • oley001 Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 19:37
              Fan Kluby Michała. Do boju! Przed telewizory.... Ze wszystkiego zrobicie wiochę.
    • princessofbabylon Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 22:09
      gdyby głupota mogła latać Młodzież Wszechpolska i LPR mogłyby dorabiać jako F16
      hahahha :))))

-------------
      nie, dziękuję, już w orlenie nie tankuję
      www.orlenowskikuba.pl/
    • bm_ka Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 22:20
      Z "tych trojga" tylko Adam Sztaba jest godzien uwagi. Świetny gośc! :-)
      • wrobelm1 Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 22:24
        Kocham Sztabę!!!!!!!!!!!
        Wreszcie gość na pozio.
        • jolazursusa Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 22:52
          Dla mnie ta mała Wiśniewska jest rewelacyjna. Bez min i udawania. Nie mizdrzy się jak
          Mandarynkiewicz. Nie udaje mądrzejszej ani głupszej. To pierwszy jej wywiad który można strawić i
          ...polubić bohaterkę. Nie moja muza ale miło sie patrzy na ludzi z dystansem.
          • flojd2 Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 22:56
            Hmnnn nie moge patrzeć juz na Ich Troje. Za to rozmowę ze Sztabą obejrzałem z
            przyjemnością. Poszedłbym z nim na piwo ;-)
            • cameron85 Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 23:08
              Moim zdaniem z trójki dzisiejszych gości najlepiej wypadł Jacek,Adam Sztaba
              troche jakby zestresowany i czasami nie wiedział co powiedzieć,Ania może być ale
              bez rewelacji
              • stara.krupczatka Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 23:20
                To Jacek Łągwa był Adasiem Niezgódką w Panu Kleksie?:) On był taaaki słodki:)

Sztaba- b fajny, Ich Dwoje- też sympatyczni, chociaż ja ich muzyki chronicznie
                nie trawię a skandaliki Wiśniewskiego mnie mierżą:)
                Fantastyczna przeróbka Fryty ( co za blamaż tej artystki nowej generacji)z
                Adamem:)
                • bm_ka Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 23:26
                  Mandaryna jest przynajmniej sliczna i słodka, moze jak to zwykle u milutkich
                  blondyneczek ale ... ta Ania rownie puściutka a brzydsza, oj brzydsza od
                  Mandaryny, niestety.
                  Sztaba rewela - klasa gostek.
                  Łagwie nie umiem wybaczyc uczestnictwa w trójkącie - nawet za cenę sławy i kasę.
                  • patrykmiller Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 23:33
                    Ten Jacek to rewelacyjny show man. Kamienna twarz i niezły życiorys. Ma poczucie humoru, zresztą
                    pracując z Takimi pajacami, MUSI mieć. A pani Ania... no no... ma to i owo. Nie musi się odzywać.
                    • bm_ka Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 23:37
                      No, nie musi! :-)
                      Może Michał Wisniewski wysupła parę złotych na aparat żeby jej zęby wyprostować
                      a jakiś terener nauczy ją smiać się nieco bardziej kobieco. No i matura się
                      przyda- rozszerzy jej horyzonty i słownictwo powiększy.
                      • koala_jazz Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 00:31
                        Chociaz przyznam, ze nowy image Ani jest korzystniejszy wizualnie to jednak
                        cala jako osoba jest beznadziejna - faktycznie niech sie lepiej nie odzywa - po
                        tym co pokazala, a raczej probowala pokazac wtracajac sie gdzie tylko mogla w
                        rozmowe Kuby z Jackiem, bo najwyrazniej Kuba nie zamierzal poswiecac jej zbyt
                        duzo uwagi - ewidentnie cierpi dziewcze na brak tej uwagi wlasnie. Zeby jednak
                        zwrocic na siebie uwage poza wygladem oczywiscie - trzeba miec cos sensownego
                        do powiedzenia. Tak sie jakos jednak sklada, ze poza tym ze zaciagnela
                        Wisniewskiego do oltarza i urodzila mu dziecko niczym innym "nie zablysnela" ta
                        pani do tej pory i z takim mozgiem - nie ma szans na zablysniecie. Mi sie
                        ewidentnie nie podobala. Tlumaczenie na koniec, ze nie rozbila malzenstwa
                        mandaryny bylo zalosne. A swoja droga to "zabawne", jak czasami zycie potrafi
                        zatoczyc kolo - Mandaryna tez rozbila malzenstwo Wisni z Magda Famme (o czym
                        sama Famme kiedys mowila) i jakos za duzego szczescia w zwiazku z nim nie
                        znalazla. Miejmy nadzieje, ze Ania znajdzie to czego szuka, choc wlasciwie juz
                        znalazla - przynajmniej o kase sie w zyciu martwic nie musi.....

Lagwa wypadl fajnie, bardzo naturalnie - gosc ma dystans i poczucie humoru.
                        Sztaba super gosc - naturalnie pewny siebie, ale bez odpalu na punkcie tego co
                        osiagnal, a osiagnal nie malo - podobnie zreszta jak Lagwa.
                        • oley001 Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 01:04
                          Śledzę poczynania Kuby od 2003 roku i przyznam że ten program miał bardzo fajne tempo i poziom
                          humoru. Trochę się bałem że zaatakuje bezceremonialnie Jacka i Anie, przez co nie będzie rozmowy
                          tylko potyczka. Było fajnie.
                        • misscraft Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 10:03
                          Zawsze z ubiłam Jacka- podziwiam go, że w takim zespole potrafił zachować
                          normalność.
                      • ksywa Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 08:50
                        Czy oprócz matury sugerujesz, by RÓWNIEŻ magisterkę zrobiła po raz drugi?
                        Ukończyła politologię na UW.
                        Jak to kazdy jest elokwentny siedząc 100 km od studia telewizyjnego i kanapy
                        Wojewódzkiego.
                        • bm_ka do ksywy 04.12.06, 23:43
                          No co Ty powiesz, ksywo?! Popatrz, popatrz jaka sprytna po tej politologii
                          i z tą magisterką w dodatku ... Dlatego tak dobrze umie udawać że nie ma
                          matury - ależ mnie nabrała, erudytka jedna.
                      • traktorowa Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 09:18
                        z tego co mi wiadomo A nia ma wyższe studia na UW- więc i maturę z pewnością ma
                        też:)
                        Ale rzeczywiście bardzo się oszpeciła i zachowywała dziwnie.
                        Pamiętam jak śpiewała "Kasztany"- śliczna , grzeczna dziweczynka, a teraz?
                        strach patrzeć...
    • amona13 Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 08:19
      od jakiegoś czasu z większym zainteresowaniem oglądam Wojewódzkiego , wydaje mi
      sie ,że w poruwnaniu do programu w Polsacie ten jest lepszy. Uwazam ,że facet
      jest bardzo intelgentny o czym swiadczą jego komentarze orzaz szybkość z jaka
      łapie podteksty w wypowiedziach swoich gosci.Brawo
      • guttekija Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 08:32
        Jacek Ł. nie grał Adasia Niezgódki!!!
        Jak to usłyszałam, to musiałam sprawdzic, bo moj swiat legł w gruzach!
        Na szczescie to tylko kiepski żarcik ICH DWOJGA
        • kalikurambo Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 08:46
          Grał Adasia tylko nie u Gradowskiego a u Laco Adamika.
          • guttekija Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 08:56
            kalikurambo napisał:

> Grał Adasia tylko nie u Gradowskiego a u Laco Adamika.

Dobra, sprawdzilam doglebniej i racja. Skrucha.

No ale mi chodziło o tego słodkiego Adasia (od Gradowskiego)
            Swoją drogą, ciekawe jak teraz wygląda.
    • dagle Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 09:16
      a czy ktos moze podać link, gdzie widać, jak kiedys ten pan wyglądał w roli
      Adasia :)
      dzięki
      • sutekh1 Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 14:25
        kurr
        kochałem adasia niezgódkę
        ale sie w pale nie mieści ajak on teraz wygląda
        jak to się twarz potrafi prze-obrazić.
        sztaba rzeczywiście robi wrażenie, robi to co ja lubie czasem
        gębofonia
        instrumental przez usto
      • kalikurambo Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 16:59
        Znalazłem tylko link do filmpolski.pl
        www.filmpolski.pl/fp/index.php/522422
    • dirgone Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 14:54
      Wszyscy po programie rzucili się zapewne do kompów, żeby sprawdzić, jak rzecz
      się miała z tym Adasiem Niezgódką. No i ja się tyle tylko dowiedziałam, że Jacek
      grał w wersji telewizyjnej (o której pierwszy raz zresztą usłyszałam). Czy ktos
      ma zdjęcia z tego filmu?
      I czy ktoś wie, co się z prawdziwym kinowym Adasiem dzieje? Bo chyba juz więcej
      w niczym nie grał
      • barbasia1 Re: A gdzie się podział Misiek Koterski??? 04.12.06, 15:12
        Dlaczego nie było Miśka Koterskiego???!
        • kingapaulina Re: A gdzie się podział Misiek Koterski??? 04.12.06, 17:26
          Był. Na początku. Tak jak chaos:)
          • polili1 Re: A gdzie się podział Misiek Koterski??? 04.12.06, 17:44
            Był też w trakcie ale wycięli. Śpiewał wstań powiedz nie jesteś sam, w dziwnym stroju ala Wiśniewski.
            Tylko mało śmieszne to było.
            • alex_koz Re: A gdzie się podział Misiek Koterski??? 04.12.06, 19:22
              Łągwa mnie naprawdę zadziwił, świetny facet, nareszcie miał okazję pokazać kim
              jest, super! Ania, coz, chciala bardzo sie wtracic do rozmowy ale jak sie nie
              ma co powiedziec to trudno
            • barbasia1 Re: A gdzie się podział Misiek Koterski??? 04.12.06, 21:23
              dzięki polili1 i kingapaulina!
              Przegapiłam Miśka :(((
    • paulinaa Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 19:33
      Sztaba bardzo sympatycznie:) Podobało mi sie. Jesli chodzi o tego w okularkach
      z ich troje to zaskaująco dobrze wypadł:) sympatyczny wesoły człowiek, w ogole
      mi do tego zespołu nie pasuje:) nowa zona wisniewskiego no cóż... żałosna po
      prostu.... i naiwna chyba
    • forumowiczka.to.ja Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 19:35
      Jako ciekawostkę powiem, że jakiś miesiąc temu widziałam go w sklepie. Śmieszna
      sprawa, bo jak weszłam do sklepu to on stał tyłem, pomyślałam więc
      sobie "jejku, taki dzieciak a jaki już ma super samochód. Ciekawe co robi"
      Dopiero jak sie odwrócił to poznałam, i zaśmiałam się w duchu "no rzeczywiście
      dzieciak...;-)" Bo on jest niski i szczuplutki, żona jego zresztą też, i poza
      tym to bardzo ładna kobieta.
    • off-line Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 20:57
      Sztaba wypadł fajnie, poza tym jest bardzo przystojny.:) Łągwa zaskoczył mnie
      tym, że mi sie spodobał - inteligentny, z poczuciem humoru, ciekawy (a na
      pierwszy rzut oka nie wygląda na interesującego). Świątczak poziomem
      inteligencji pukającym w dno od spodu i infantylnym zachowaniem chyba stara sie
      dorówniać Mandarynie (btw przypomniała mi się ta ostatnia w Teraz My, gdy
      próbowała używać zdań złożonych i wypaść inteligentnie, straszne to było,
      szczególnie w porównaniu z klasą, którą prezentowała Manuela Gretkowska).
      Ciekawe, że (z byłych i obecnej) żon Wiśniewskiego tylko Femme prezentuje jako
      taki poziom wypowiedzi, dwie pozostałe - panienki z dyskoteki.
      • simply_z Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 21:30
        bardzo fajny facet,naturalny, mily co do Światczak -bardzo dziwnie brzmi jej
        glos ( gdy mówi)taki zachrypniety.Poza tym te włosy....
        • fryderykkk Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 22:34
          ona zawsze powtarza ze ma męską barwe głosu kiedy mowi normalnie, co innego
          kiedy spiewa
    • jaka.to.melodia Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 23:05
      Płyta Ich Troje tuż, tuż więc rozpoczyna się jej promocja i nawet wizyta w programie Wojewódzkiego jest jej częścią. Z reszta od pewnego czasu odnosze wrażenie że K.W. nie zaprasza juz gości do programu, co najwyzej akceptuje podane mu propozycje...
      • oley001 Re: Ich Troje u Kuby! 05.12.06, 22:18
        Mnie się wydaje że to wogóle nie jest Wojewódzki tylko Wierzejski!!!
        • jolazursusa Re: Ich Troje u Kuby! 05.12.06, 22:41
          Najlepszy KUBA od odcinka z Szycem!!! Tak trzymać, bardziej humor niż chamówa. W tym Ci brachu
          bardziej do twarzyczki. Ziom! A ten Łągwa to tykająca bomba!!!
          • michal941 Re: Ich Troje u Kuby! 06.12.06, 19:18
            Fajna ta Świątczak. Materiał na gwiazdkę. Ale ten Jacek to ewidentnie zaniedbany marketingowo.
            Mógłby przyciągnąć do Ich Troje innych słuchaczy niż fani MW.
    • asiek101 Re: Ich Troje u Kuby! 06.12.06, 20:35
      Mnie rozwalił Kuba tekstem: ten występ miał miejsce 2 tygodnie temu, niektórzy
      do dziś nie odzyskali przytomności ( i buch Frytka z gołębiami).
      Świątczak to pamiętam z Szansy jak wyglądała i zachowywała się jak szara mysz i
      coś mówiła, że w jej mieście najciekawszy jest szpital psychiatryczny, a teraz
      lansuje się na jakąś sex bombę, co wogóle do niej nie pasuje, bo nią nie jest.
      Mandaryna jest sobą i to widać, a szara mysz chce widocznie udowodnić, ze jest
      od niej bardziej wyluzowana - zupełnie nie wiem po co.
      • kittel3 Re: Ich Troje u Kuby! 06.12.06, 23:53
        Gdzie można znaleść w necie ten występ - Frytki - Freecc,i of kors!?
      • lilith76 Re: Ich Troje u Kuby! 07.12.06, 10:43
        > Mandaryna jest sobą i to widać, a szara mysz chce widocznie udowodnić, ze jest
        > od niej bardziej wyluzowana - zupełnie nie wiem po co.

Pamiętasz Mandarynę sprzed bycia "żoną nr 2"???
        Wtedy była sobą, naturalną, fajną dziewcyzną (zapewne "szarą myszą"). Teraz jest sztucznym tworem marketingowym, plastikowa. Fakt, piękna i efektowna.
        "Nr 3" idzie w tym samym kierunku.
        • ewma Re: Ich Troje u Kuby! 07.12.06, 10:51
          > Pamiętasz Mandarynę sprzed bycia "żoną nr 2"???
          > Wtedy była sobą, naturalną, fajną dziewcyzną (zapewne "szarą myszą"). Teraz
          jes
          > t sztucznym tworem marketingowym, plastikowa. Fakt, piękna i efektowna.
          > "Nr 3" idzie w tym samym kierunku.

Ale nr 3 to już kompletna klapa.
          Robi z siebie idiotke na maxa.Te beznadziejne kudły ,te tatuaże (niby śmieszne)
          i najgorsze te jej hasła i głupkowaty rechot.
          Masakra.
          Oglądając program miałam wrażenie że panienka czuje brak zainteresowania swoją
          osobą i wpierd.... się w każde słowo innych gości.
          • patrykmiller Re: Ich Troje u Kuby! 10.12.06, 20:43
            Kolejne dziecko tego samego sznytu czyli Wyszkoni nadchodzi u Wojewodzkiego dzis!!!! Sztuczne cycki
            górą! Na razie.........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka