oley001 01.12.06, 20:17 Będzie rzeź niewiniątek z czerwonymi czubami!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stara.krupczatka Re: Ich Troje u Kuby! 01.12.06, 21:00 wreszcie obejrzę Kubę bo nie muszę w ten poniedziałek wstawać ciut świt:) Odpowiedz Link Zgłoś
kittel3 Re: Ich Troje u Kuby! 01.12.06, 21:08 Nie wierzę że odwieczni wrogowie sie spodkali. To jakaś podpucha! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Ich Troje u Kuby! 01.12.06, 21:46 pewnie wszyscy będą mieli z tego ładne sumki na kontach, czym przy takim argumencie jest jakaś tam wątpliwa wrogość? Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: Ich Troje u Kuby! 01.12.06, 23:35 mameluch napisał: > pewnie wszyscy będą mieli z tego ładne sumki na kontach, czym przy takim > argumencie jest jakaś tam wątpliwa wrogość? otóz to... Odpowiedz Link Zgłoś
polili1 Ich DWOJE u Kuby 02.12.06, 05:21 Bez Wiśniewskiego; tylko Świątczak+Łągwa. Ale dzięki temu że ta pierwsza upodobniła się ostatnio do męża będzie prawie jakby byli w komplecie. Tvn ostatnio mówiła o jego procesie, a ponieważ prokuratura podjęła już kroki Michał W. stał się podejrzanym w sprawie -niezależnie więc od konfliktu na lini prowadzący gość, byłoby to dla stacji niezręczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: Ich DWOJE u Kuby 02.12.06, 12:30 Bez przesady z tą niezręcznością. Jakoś do chałupy MW z kamerami polecieli w DDTVN i to w tydzień po ogłoszeniu newsa, ze ma postawiony zarzut. Media komercyjne to nie TVP i NAPRAWDĘ się takimi rzeczami nie przejmują. Prawdopodobnie Wiśniewski nie chciał/nie mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
fryderykkk Re: Ich DWOJE u Kuby 02.12.06, 13:14 Mogliby w jednym programie zaprosic Mandaryne i Anie Światczak:D Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Ich Troje u Kuby! 02.12.06, 13:25 Wow ! A kiedy małpa bujająca się na oponie ? Odpowiedz Link Zgłoś
patrykmiller Re: Ich Troje u Kuby! 02.12.06, 13:45 A kiedy Twoja matka ma wolne terminy? Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek [...] 02.12.06, 14:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina63 Re: Ich Troje u Kuby! 02.12.06, 22:45 Poziom forumowiczów zapowiada niezłe emocje. Może poczekacie na program czy będziecie oceniać już teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Ich Troje u Kuby! 02.12.06, 22:44 ja myślałam że Michał zagościł u Kuby a tu tylko ta jego żona z czerwonym łbem i ten Łągwa cio chyba najnormalniejszy z nich wszystkich jest. Michał sie chyba nigdy nie ugnie i do Kuby nie przyjdzie. a z chęcią bym sobie zobaczyła ich rozmowę. ------------- nie, dziękuję, już w orlenie nie tankuję www.orlenowskikuba.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
iza331 Re: Ich Troje u Kuby! 02.12.06, 23:24 Bojkot Ich Troje. Oglądamy Amadeusza, tryumf kultury ducha nad nikczemną materią!!! Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 16:39 iza331 napisała: > Bojkot Ich Troje. Oglądamy Amadeusza, tryumf kultury ducha nad nikczemną materi > ą!!! tak właśnie dziś robię, się doczekać już nie mogę :) Odpowiedz Link Zgłoś
qbavoo Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 18:38 Proponuje świeczkę w oknie i spacer ostentacyny od 22. Spotykamy się pod Belwederem. Cezary Fajnabryka. Odpowiedz Link Zgłoś
oley001 Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 19:37 Fan Kluby Michała. Do boju! Przed telewizory.... Ze wszystkiego zrobicie wiochę. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 22:09 gdyby głupota mogła latać Młodzież Wszechpolska i LPR mogłyby dorabiać jako F16 hahahha :)))) ------------- nie, dziękuję, już w orlenie nie tankuję www.orlenowskikuba.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 22:20 Z "tych trojga" tylko Adam Sztaba jest godzien uwagi. Świetny gośc! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wrobelm1 Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 22:24 Kocham Sztabę!!!!!!!!!!! Wreszcie gość na pozio. Odpowiedz Link Zgłoś
jolazursusa Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 22:52 Dla mnie ta mała Wiśniewska jest rewelacyjna. Bez min i udawania. Nie mizdrzy się jak Mandarynkiewicz. Nie udaje mądrzejszej ani głupszej. To pierwszy jej wywiad który można strawić i ...polubić bohaterkę. Nie moja muza ale miło sie patrzy na ludzi z dystansem. Odpowiedz Link Zgłoś
flojd2 Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 22:56 Hmnnn nie moge patrzeć juz na Ich Troje. Za to rozmowę ze Sztabą obejrzałem z przyjemnością. Poszedłbym z nim na piwo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cameron85 Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 23:08 Moim zdaniem z trójki dzisiejszych gości najlepiej wypadł Jacek,Adam Sztaba troche jakby zestresowany i czasami nie wiedział co powiedzieć,Ania może być ale bez rewelacji Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 23:20 To Jacek Łągwa był Adasiem Niezgódką w Panu Kleksie?:) On był taaaki słodki:) Sztaba- b fajny, Ich Dwoje- też sympatyczni, chociaż ja ich muzyki chronicznie nie trawię a skandaliki Wiśniewskiego mnie mierżą:) Fantastyczna przeróbka Fryty ( co za blamaż tej artystki nowej generacji)z Adamem:) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 23:26 Mandaryna jest przynajmniej sliczna i słodka, moze jak to zwykle u milutkich blondyneczek ale ... ta Ania rownie puściutka a brzydsza, oj brzydsza od Mandaryny, niestety. Sztaba rewela - klasa gostek. Łagwie nie umiem wybaczyc uczestnictwa w trójkącie - nawet za cenę sławy i kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
patrykmiller Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 23:33 Ten Jacek to rewelacyjny show man. Kamienna twarz i niezły życiorys. Ma poczucie humoru, zresztą pracując z Takimi pajacami, MUSI mieć. A pani Ania... no no... ma to i owo. Nie musi się odzywać. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Ich Troje u Kuby! 03.12.06, 23:37 No, nie musi! :-) Może Michał Wisniewski wysupła parę złotych na aparat żeby jej zęby wyprostować a jakiś terener nauczy ją smiać się nieco bardziej kobieco. No i matura się przyda- rozszerzy jej horyzonty i słownictwo powiększy. Odpowiedz Link Zgłoś
koala_jazz Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 00:31 Chociaz przyznam, ze nowy image Ani jest korzystniejszy wizualnie to jednak cala jako osoba jest beznadziejna - faktycznie niech sie lepiej nie odzywa - po tym co pokazala, a raczej probowala pokazac wtracajac sie gdzie tylko mogla w rozmowe Kuby z Jackiem, bo najwyrazniej Kuba nie zamierzal poswiecac jej zbyt duzo uwagi - ewidentnie cierpi dziewcze na brak tej uwagi wlasnie. Zeby jednak zwrocic na siebie uwage poza wygladem oczywiscie - trzeba miec cos sensownego do powiedzenia. Tak sie jakos jednak sklada, ze poza tym ze zaciagnela Wisniewskiego do oltarza i urodzila mu dziecko niczym innym "nie zablysnela" ta pani do tej pory i z takim mozgiem - nie ma szans na zablysniecie. Mi sie ewidentnie nie podobala. Tlumaczenie na koniec, ze nie rozbila malzenstwa mandaryny bylo zalosne. A swoja droga to "zabawne", jak czasami zycie potrafi zatoczyc kolo - Mandaryna tez rozbila malzenstwo Wisni z Magda Famme (o czym sama Famme kiedys mowila) i jakos za duzego szczescia w zwiazku z nim nie znalazla. Miejmy nadzieje, ze Ania znajdzie to czego szuka, choc wlasciwie juz znalazla - przynajmniej o kase sie w zyciu martwic nie musi..... Lagwa wypadl fajnie, bardzo naturalnie - gosc ma dystans i poczucie humoru. Sztaba super gosc - naturalnie pewny siebie, ale bez odpalu na punkcie tego co osiagnal, a osiagnal nie malo - podobnie zreszta jak Lagwa. Odpowiedz Link Zgłoś
oley001 Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 01:04 Śledzę poczynania Kuby od 2003 roku i przyznam że ten program miał bardzo fajne tempo i poziom humoru. Trochę się bałem że zaatakuje bezceremonialnie Jacka i Anie, przez co nie będzie rozmowy tylko potyczka. Było fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 10:03 Zawsze z ubiłam Jacka- podziwiam go, że w takim zespole potrafił zachować normalność. Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 08:50 Czy oprócz matury sugerujesz, by RÓWNIEŻ magisterkę zrobiła po raz drugi? Ukończyła politologię na UW. Jak to kazdy jest elokwentny siedząc 100 km od studia telewizyjnego i kanapy Wojewódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka do ksywy 04.12.06, 23:43 No co Ty powiesz, ksywo?! Popatrz, popatrz jaka sprytna po tej politologii i z tą magisterką w dodatku ... Dlatego tak dobrze umie udawać że nie ma matury - ależ mnie nabrała, erudytka jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 09:18 z tego co mi wiadomo A nia ma wyższe studia na UW- więc i maturę z pewnością ma też:) Ale rzeczywiście bardzo się oszpeciła i zachowywała dziwnie. Pamiętam jak śpiewała "Kasztany"- śliczna , grzeczna dziweczynka, a teraz? strach patrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
amona13 Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 08:19 od jakiegoś czasu z większym zainteresowaniem oglądam Wojewódzkiego , wydaje mi sie ,że w poruwnaniu do programu w Polsacie ten jest lepszy. Uwazam ,że facet jest bardzo intelgentny o czym swiadczą jego komentarze orzaz szybkość z jaka łapie podteksty w wypowiedziach swoich gosci.Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
guttekija Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 08:32 Jacek Ł. nie grał Adasia Niezgódki!!! Jak to usłyszałam, to musiałam sprawdzic, bo moj swiat legł w gruzach! Na szczescie to tylko kiepski żarcik ICH DWOJGA Odpowiedz Link Zgłoś
kalikurambo Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 08:46 Grał Adasia tylko nie u Gradowskiego a u Laco Adamika. Odpowiedz Link Zgłoś
guttekija Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 08:56 kalikurambo napisał: > Grał Adasia tylko nie u Gradowskiego a u Laco Adamika. Dobra, sprawdzilam doglebniej i racja. Skrucha. No ale mi chodziło o tego słodkiego Adasia (od Gradowskiego) Swoją drogą, ciekawe jak teraz wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 09:16 a czy ktos moze podać link, gdzie widać, jak kiedys ten pan wyglądał w roli Adasia :) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 14:25 kurr kochałem adasia niezgódkę ale sie w pale nie mieści ajak on teraz wygląda jak to się twarz potrafi prze-obrazić. sztaba rzeczywiście robi wrażenie, robi to co ja lubie czasem gębofonia instrumental przez usto Odpowiedz Link Zgłoś
kalikurambo Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 16:59 Znalazłem tylko link do filmpolski.pl www.filmpolski.pl/fp/index.php/522422 Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 14:54 Wszyscy po programie rzucili się zapewne do kompów, żeby sprawdzić, jak rzecz się miała z tym Adasiem Niezgódką. No i ja się tyle tylko dowiedziałam, że Jacek grał w wersji telewizyjnej (o której pierwszy raz zresztą usłyszałam). Czy ktos ma zdjęcia z tego filmu? I czy ktoś wie, co się z prawdziwym kinowym Adasiem dzieje? Bo chyba juz więcej w niczym nie grał Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: A gdzie się podział Misiek Koterski??? 04.12.06, 15:12 Dlaczego nie było Miśka Koterskiego???! Odpowiedz Link Zgłoś
kingapaulina Re: A gdzie się podział Misiek Koterski??? 04.12.06, 17:26 Był. Na początku. Tak jak chaos:) Odpowiedz Link Zgłoś
polili1 Re: A gdzie się podział Misiek Koterski??? 04.12.06, 17:44 Był też w trakcie ale wycięli. Śpiewał wstań powiedz nie jesteś sam, w dziwnym stroju ala Wiśniewski. Tylko mało śmieszne to było. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: A gdzie się podział Misiek Koterski??? 04.12.06, 19:22 Łągwa mnie naprawdę zadziwił, świetny facet, nareszcie miał okazję pokazać kim jest, super! Ania, coz, chciala bardzo sie wtracic do rozmowy ale jak sie nie ma co powiedziec to trudno Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: A gdzie się podział Misiek Koterski??? 04.12.06, 21:23 dzięki polili1 i kingapaulina! Przegapiłam Miśka :((( Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 19:33 Sztaba bardzo sympatycznie:) Podobało mi sie. Jesli chodzi o tego w okularkach z ich troje to zaskaująco dobrze wypadł:) sympatyczny wesoły człowiek, w ogole mi do tego zespołu nie pasuje:) nowa zona wisniewskiego no cóż... żałosna po prostu.... i naiwna chyba Odpowiedz Link Zgłoś
forumowiczka.to.ja Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 19:35 Jako ciekawostkę powiem, że jakiś miesiąc temu widziałam go w sklepie. Śmieszna sprawa, bo jak weszłam do sklepu to on stał tyłem, pomyślałam więc sobie "jejku, taki dzieciak a jaki już ma super samochód. Ciekawe co robi" Dopiero jak sie odwrócił to poznałam, i zaśmiałam się w duchu "no rzeczywiście dzieciak...;-)" Bo on jest niski i szczuplutki, żona jego zresztą też, i poza tym to bardzo ładna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 20:57 Sztaba wypadł fajnie, poza tym jest bardzo przystojny.:) Łągwa zaskoczył mnie tym, że mi sie spodobał - inteligentny, z poczuciem humoru, ciekawy (a na pierwszy rzut oka nie wygląda na interesującego). Świątczak poziomem inteligencji pukającym w dno od spodu i infantylnym zachowaniem chyba stara sie dorówniać Mandarynie (btw przypomniała mi się ta ostatnia w Teraz My, gdy próbowała używać zdań złożonych i wypaść inteligentnie, straszne to było, szczególnie w porównaniu z klasą, którą prezentowała Manuela Gretkowska). Ciekawe, że (z byłych i obecnej) żon Wiśniewskiego tylko Femme prezentuje jako taki poziom wypowiedzi, dwie pozostałe - panienki z dyskoteki. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 21:30 bardzo fajny facet,naturalny, mily co do Światczak -bardzo dziwnie brzmi jej glos ( gdy mówi)taki zachrypniety.Poza tym te włosy.... Odpowiedz Link Zgłoś
fryderykkk Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 22:34 ona zawsze powtarza ze ma męską barwe głosu kiedy mowi normalnie, co innego kiedy spiewa Odpowiedz Link Zgłoś
jaka.to.melodia Re: Ich Troje u Kuby! 04.12.06, 23:05 Płyta Ich Troje tuż, tuż więc rozpoczyna się jej promocja i nawet wizyta w programie Wojewódzkiego jest jej częścią. Z reszta od pewnego czasu odnosze wrażenie że K.W. nie zaprasza juz gości do programu, co najwyzej akceptuje podane mu propozycje... Odpowiedz Link Zgłoś
oley001 Re: Ich Troje u Kuby! 05.12.06, 22:18 Mnie się wydaje że to wogóle nie jest Wojewódzki tylko Wierzejski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jolazursusa Re: Ich Troje u Kuby! 05.12.06, 22:41 Najlepszy KUBA od odcinka z Szycem!!! Tak trzymać, bardziej humor niż chamówa. W tym Ci brachu bardziej do twarzyczki. Ziom! A ten Łągwa to tykająca bomba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal941 Re: Ich Troje u Kuby! 06.12.06, 19:18 Fajna ta Świątczak. Materiał na gwiazdkę. Ale ten Jacek to ewidentnie zaniedbany marketingowo. Mógłby przyciągnąć do Ich Troje innych słuchaczy niż fani MW. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek101 Re: Ich Troje u Kuby! 06.12.06, 20:35 Mnie rozwalił Kuba tekstem: ten występ miał miejsce 2 tygodnie temu, niektórzy do dziś nie odzyskali przytomności ( i buch Frytka z gołębiami). Świątczak to pamiętam z Szansy jak wyglądała i zachowywała się jak szara mysz i coś mówiła, że w jej mieście najciekawszy jest szpital psychiatryczny, a teraz lansuje się na jakąś sex bombę, co wogóle do niej nie pasuje, bo nią nie jest. Mandaryna jest sobą i to widać, a szara mysz chce widocznie udowodnić, ze jest od niej bardziej wyluzowana - zupełnie nie wiem po co. Odpowiedz Link Zgłoś
kittel3 Re: Ich Troje u Kuby! 06.12.06, 23:53 Gdzie można znaleść w necie ten występ - Frytki - Freecc,i of kors!? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Ich Troje u Kuby! 07.12.06, 10:43 > Mandaryna jest sobą i to widać, a szara mysz chce widocznie udowodnić, ze jest > od niej bardziej wyluzowana - zupełnie nie wiem po co. Pamiętasz Mandarynę sprzed bycia "żoną nr 2"??? Wtedy była sobą, naturalną, fajną dziewcyzną (zapewne "szarą myszą"). Teraz jest sztucznym tworem marketingowym, plastikowa. Fakt, piękna i efektowna. "Nr 3" idzie w tym samym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
ewma Re: Ich Troje u Kuby! 07.12.06, 10:51 > Pamiętasz Mandarynę sprzed bycia "żoną nr 2"??? > Wtedy była sobą, naturalną, fajną dziewcyzną (zapewne "szarą myszą"). Teraz jes > t sztucznym tworem marketingowym, plastikowa. Fakt, piękna i efektowna. > "Nr 3" idzie w tym samym kierunku. Ale nr 3 to już kompletna klapa. Robi z siebie idiotke na maxa.Te beznadziejne kudły ,te tatuaże (niby śmieszne) i najgorsze te jej hasła i głupkowaty rechot. Masakra. Oglądając program miałam wrażenie że panienka czuje brak zainteresowania swoją osobą i wpierd.... się w każde słowo innych gości. Odpowiedz Link Zgłoś
patrykmiller Re: Ich Troje u Kuby! 10.12.06, 20:43 Kolejne dziecko tego samego sznytu czyli Wyszkoni nadchodzi u Wojewodzkiego dzis!!!! Sztuczne cycki górą! Na razie......... Odpowiedz Link Zgłoś