Dodaj do ulubionych

WY WSZYSCY JESTESCIE POJEBANI!!!!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 17:17
O co wam kurwa chodzi przeszkadza wam ze ktos wykorzystuje swoje 5 minut jak
Klaudiusz a niedlugo moze Irek???Ludzie za pare lat malo kto bedzie chcial dac
robote jakiemus Sevkovicowi czy rolnikowi z Koła. Oni mają rodziny i ich
zadaniem jest je utrzymywac. Ponadto jestem pewien ze malo kto z was odmowil by
udzialu w programie oraz idacych z tym korzysci.....

PS. Zazdrosc was zżera i tyle tłumoki
Obserwuj wątek
    • Gość: Mayewsky Re: WY WSZYSCY JESTESCIE POJEBANI!!!!!!! IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 17:26
      I masz tu świętą rację. 99,9% a może i 100% tego forum zrobiłoby to samo, tylko
      są tak zakłamani i fałszywi, ze potrafia tylko z zazdrości kryrtykowac.
      • Gość: npojazd Re: WY WSZYSCY JESTESCIE POJEBANI!!!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.11.01, 18:05
        no właśnie;)
      • Gość: the4h. Re: WY WSZYSCY JESTESCIE POJEBANI!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 15.11.01, 19:17
        Gość portalu: Mayewsky napisał(a):

> I masz tu świętą rację. 99,9% a może i 100% tego forum zrobiłoby to samo, tylko
        >
        > są tak zakłamani i fałszywi, ze potrafia tylko z zazdrości kryrtykowac.

A ja bym tego nie zrobił. Nie uważam, żebym był zakłamany i fałszywy, a także
        nikogo nie krytykuję, bo nikomu nie zazdroszczę (przemilczę fakt, iż do krytyki
        zazdrość raczej nie jest potrzebna). Uważam, że takich osób jest trochę więcej na
        tym forum, a więc taka generalizacja jest zbyt daleko posunięta. Swoim
        stwierdzenim wrzucasz siebie do tego samego koszyka co resztę, czyżby tak było?
        Pzdr.
        the4h.
        • Gość: cccp Re: WY WSZYSCY JESTESCIE POJEBANI!!!!!!! IP: 192.168.111.* 15.11.01, 21:05
          w zasadzie nie powinienem Ci odpisywac skoro po paru moich postach ktore
          przeczytales stwierdzasz ze jestem pojebany.

rownie kuturalnie odpowiem Ci jednak - CHUJ CI W DUPALA.

musze cie rozczarowac ale uczestnikom BB nie zazdroszcze. nie mam tez zamiaru
          ani nigdy nie mialem byc prowadzacym program w TV bo uwazam ze sie do tego nie
          nadaje.

mam natomiast prawo do wlasnej oceny i własnego zdania.
        • Gość: Mayewsky Re: WY WSZYSCY JESTESCIE POJEBANI!!!!!!! IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 23:36
          > Swoim
          > stwierdzenim wrzucasz siebie do tego samego koszyka co resztę, czyżby tak było?
          > Pzdr.
          > the4h.

Hm. Napisałem przecież, że nie wszyscy, ale większość. Co do mojej skromnej osoby
          to nigdy nie twierdziłem, że nie chciałbym tam wystąpić (ale tak jak napisałem
          nie w tym beznadziejnym składzie) i na pewno przyjąłbym ofertę TVN do prowadzenia
          jakiegoś programu, ale ...... musiałoby to być zgodne z moim światopoglądem.

Mam przynajmniej odwagę przyznać się do tego.

To tyle.
      • Gość: Zygi Re: WY WSZYSCY JESTESCIE POJEBANI!!!!!!! IP: *.du.onolab.com 15.11.01, 22:12
        Gosciu jestes The Best,czytam codzienie te bzdury i w koncu jakas madra
        wypowiedz-Gratulacje. Mysle ze kazdy z Nas mial szanse startowac do programu
        Big Brother a puzniej zgarniac kase. Nie rozumiem jednego dlaczego Ci wszyscy
        ludzie sie dusza i biaro do bani ten Program !!!!!!
        • Gość: xy Re: WY WSZYSCY JESTESCIE POJEBANI!!!!!!! IP: *.bialystok.gddp.gov.pl 16.11.01, 10:07
          Wszyscy jesteście nudni, wszyscy gadacie że BB to bagno, że pierdolicie to , że
          nie będziecie oglądać tego gówna ,a zaraz następnego dnia opisujecie tutaj co
          działo się we wczorajszym programie co powiedziała Ania, Jurek czy jaka jest
          Marzenka. Poprostu oni mieli odwagę i zgłosili się do BB pomimo tego że są tacy
          jacy są i nie wstydzą się tego a wam najwyrażniej zabrakło odwagi. Nawet żeby
          był tam ktoś doskonały to go zgnoicie tylko i wyłącznie z czystej zazdrości.
          • Gość: Jozek KURWA, KURWA WSZYSTKO CHUJ IP: 62.200.126.* 16.11.01, 14:51
            JAK WYŻEJ.
    • Gość: :) Re: WY WSZYSCY JESTESCIE POJEBANI!!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 16.11.01, 14:57
      Gość portalu: Mickey napisał(a):

> O co wam kurwa chodzi przeszkadza wam ze ktos wykorzystuje swoje 5 minut jak
      > Klaudiusz a niedlugo moze Irek???Ludzie za pare lat malo kto bedzie chcial dac
      > robote jakiemus Sevkovicowi czy rolnikowi z Koła. Oni mają rodziny i ich
      > zadaniem jest je utrzymywac. Ponadto jestem pewien ze malo kto z was odmowil by
      >
      > udzialu w programie oraz idacych z tym korzysci.....
      >
      > PS. Zazdrosc was zżera i tyle tłumoki
      --------
      zanim zaczniesz mnie ponownie obrazac dziecko to posluchaj
      TRZEBA NIE MIEC ODROBINY GODNOSCI I KULTURY OSOBISTEJ ABY ZGODZIC SIE WYSTAPIC W
      CZYMKOLWIEK CO JEST FIRMOWANE ZNAKIEM tvn....to po pierwsze
      po drugie sa takie rzeczy na swiecie ktorych nie mozna kupic za zadne pieniadze
      po trzecie nawet gdyby mi placili to nie chcialbym w tej stacji wystepowac i oni
      wiedza o tym, wiec ja mam spokoj...a oni musza sie miec na bacznosci bo pokazanie
      mojej twarzy bez mojej zgody bedzie ich kosztowalo bardzo duzo pieniazkow...
      pozdrawiam (jeszcze z wyrazami szacunku)

• Gość: Melina Re: WY WSZYSCY JESTESCIE POJEBANI!!!!!!! IP: 192.168.2.* 16.11.01, 15:14
      Dam ci rade.
      Wstan od komputera.
      Zaloz swoj ulubiony dresik, wyjdz na ulice i rzuc sie
      pod samochod.
      Zrobisz przysluge sobie i swiatu.
      • Gość: :) Re: WY WSZYSCY JESTESCIE POJEBANI!!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 16.11.01, 15:34
        Gość portalu: Melina napisał(a):

> Dam ci rade.
        > Wstan od komputera.
        > Zaloz swoj ulubiony dresik, wyjdz na ulice i rzuc sie
        > pod samochod.
        > Zrobisz przysluge sobie i swiatu.
        -----
        tylko niech sie jeszcze wczesniej nie onanizuje bo dostanie zaniku linii
        papilarnych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka