Dodaj do ulubionych

Smoktunowicz w Vivie

14.12.06, 20:56
Hanna postanowiła w imieniu swoim i Lisa dać odpór "złośliwym i ohydnym"
brukowcom, które używają sobie na Bogu ducha winnej kobiecie. Nie wiem co
Hanna chciała tym wywiadem osiągnąć ale efekt jest chyba dokładnie odwrotny od
zamierzonego. Jakaś taka arogancja i buta z niego wyziera. Zero ciepła i
wyłącznie negatywne emocje. Faktycznie - zimna suka. A pozowanie na
skrzywdzoną to już zupełne nieporozumienie. Przytyki do Rusin nie na miejscu i
zdradzają brak klasy.
I jak na 36 lat życia pani Hanny te kolejne życiowe porażki i 2 rozbite
małżeństwa to chyba trochę dużo. A na marginesie jeżeli 10 godzin dziennie
zabiera jej przygotowanie się do odczytania z promptera wiadomości w
Wydarzeniach to to też jest porażka - tym razem zawodowa.
A ta stylizowana na seksowną sesja zdjęciowa tez niezbyt udana.

I jeszcze ta zapowiedź - najbardziej oczekiwany wywiad roku - nie wiem przez kogo!
Obserwuj wątek
    • tybinka1 Re: Smoktunowicz w Vivie 14.12.06, 21:11
      malwina12 już parę razy pisała na tym forum o Smoktunowicz i zawsze z absolutną
      nienawiścią. Otóż Smoktunowicz pokazała w wywiadzie, że jest inteligentną,
      ciepłą i mądrą kobietą. Można to uznać za przytyk do Rusin, która jest
      zaprzeczeniem tych cech. Chyba że Malwina to sama zainteresowana, wściekła, że
      ktoś prostuje kłamstwa sprzedawane brukowcom przez samą zainteresowaną.
      • harriet24 Re: Smoktunowicz w Vivie 14.12.06, 22:13
        Wywiad bardzo fajny, faktycznie jedyny wywiad w którym dowiadujemy się
        oficjalnie, że Smoktunowicz i Lis są razem. Żal mi jej, brukowce i m.in. to
        forum nieźle się po niej przejechały, po niej o wiele bardziej niż po Lisie, a
        przecież do tanga trzeba dwojga... Jest najlepszą prezenterką informacyjną w
        Polsce i naprawdę szkoda, że swego czasu nie poszła do TVN24, dziś to ona, a
        nie Pochanke dostawałaby nagrody. Tymczasem p. Hania nadal jest w cieniu p.
        Lisa.
        • dzika_rzeka Re: Smoktunowicz w Vivie 14.12.06, 22:53
          harriet24 napisała:

> Wywiad bardzo fajny, faktycznie jedyny wywiad w którym dowiadujemy się
          > oficjalnie, że Smoktunowicz i Lis są razem. Żal mi jej, brukowce i m.in. to
          > forum nieźle się po niej przejechały, po niej o wiele bardziej niż po Lisie, a
          > przecież do tanga trzeba dwojga... Jest najlepszą prezenterką informacyjną w
          > Polsce i naprawdę szkoda, że swego czasu nie poszła do TVN24, dziś to ona, a
          > nie Pochanke dostawałaby nagrody. Tymczasem p. Hania nadal jest w cieniu p.
          > Lisa.

Pomijam wątek pościelowy, ale Harriet - czy Twoim zdaniem naprawdę to
          Smoktunowicz jest "najlepszą prezenterką w Polsce"? Bardzo się zdziwiłam, kiedy
          przeczytałam to zdanie. Można prosić o parę zdań uzasadnienia?
          • ankas4 Re: Smoktunowicz w Vivie 14.12.06, 23:38
            Ja również uwazam , ze P.Smoktunowicz jest doskonałą dziennikarką, w porównaniu
            z innymi Paniami wypada prefekcyjnie, przekonuje mnie jej wykształcenie ,
            biegłość w językach obcych, oraz warsztat , który ciągle szkoli, nie jest tylko
            prezenterką , która czyta wiadomości ( wydarzenia:) , od kiedy prowadzi ten
            program Jego poziom jest o niebo wyższy niz wczesniej, a dodatkowo ma klasę ,
            której może jej pozazdrościć wiele koleżanek, kiedy jeszcze wystepowała w
            telexpresie wydawalo sie, że nikt jej nie daje szans, tzn. jako czytająca ok -
            ale jako przygotowująca owe wiadomości, jako szefowa to juz nie... taka była
            cicha opinia , a P.Smiktunowicz udowodniła ,ze mając blond włosy, będąc ladną i
            lubiąc kolor różowy mozna coś osiągnąć i tyle .
            Ps. a i nie jestem P.Smoktunowicz ani nie nalezę do jej fan-klubu , i rozumiem
            tez też ktoś może jej nie trawić tak jak ja np. P.Pochanke.

Pozdrawiam
          • harriet24 Re: Smoktunowicz w Vivie 15.12.06, 09:24
            dzika_rzeka napisała:

>
            > Pomijam wątek pościelowy, ale Harriet - czy Twoim zdaniem naprawdę to
            > Smoktunowicz jest "najlepszą prezenterką w Polsce"? Bardzo się zdziwiłam,
            kiedy
            > przeczytałam to zdanie. Można prosić o parę zdań uzasadnienia?

A która z pań według Ciebie lepiej podaje newsy od p. Hani?
            • dzika_rzeka Re: Smoktunowicz w Vivie 15.12.06, 11:05
              Prosiłam o uzasadnienie Twojego zdania Harriet, a Ty pytasz o moje preferencje.
              Jeśli tak będzie Ci łatwiej, to proszę:

Moim zdaniem w Polsce czołówka to zdecydowanie zastęp TVN'owski - Patrycja Redo,
              Beata Tadla, Anita Werner i oczywiście Justyna Pochanke (notabene ta ostatnia
              jest o 100% lepsza od kiedy w TVN pojawił sie Durczok).
              Pamiętam taka dyskusję na forum parę miesięcy (lat?) temu, kiedy Wydarzenia
              dopiero nabierały rozpędu i większość wtedy twierdziła, że od Smoktunowicz o
              wiele lepsza jest pomijana Iwona Kutyna.

Dlaczego nie cenię Smoktunowicz? Moim zdaniem jest zbyt nerwowa na wizji, ten
              niepokój przenosi sie na widza. Pani Hanna kręci się na fotelu, wierci, łokieć
              cały czas w ruchu, nieustannie sie myli i pochrząkuje, odczytywaniu brak
              płynności plus słynne już odrzucanie włosów co parę sekund. Zwyczajnie mi to
              przeszkadza w odbieraniu newsow. Doceniam rzecz jasna, że p. Smoktunowicz się
              dokształca, zna języki, itd, ale w moim odczuciu takie podejście do pracy w
              telewizji to dzisiaj standard. Ktoś kto się wciąż nie samodoskonali przegrywa
              wyścig z coraz młodszymi i głodnymi sukcesu. Przez swój związek z szefem, jego
              upublicznienie przez ten wywiad z Vivy p. Hanna wystawiła się na nieustanne
              przytyki, że pracę zawdzięcza sprawom pozazawodowym.
              Staram się co jakiś czas wracać do Wydarzeń, sprawdzam co i jak się tam zmienia,
              ale póki co irytująca maniera pani Smoktunowicz skutecznie mnie zniechęca. Do
              tego dochodzi swego rodzaju niechlujstwo reportażowe, irytujące dłużyzny,
              ewentualnie powierzchowne zaczepienie tematu. Myślę, że Lis strzelił sobie
              Wydarzeniami w stopę. Pamiętam, kiedy zaczynały Fakty i jak świetny program
              newsowy był to od samego początku. W Polsacie nic nie jest świetne, a wręcz
              bardzo wiele brakuje do zwykłego "ok", z p. Smoktunowicz na czele.
              • harriet24 Re: Smoktunowicz w Vivie 15.12.06, 20:03
                Przyznam się szczerze, że rzadko oglądam WYDARZENIA i nie analizuję tak
                dogłębnie Smoktunowicz. Uważam jednak, że jest lepsza chociażby od Pochanke
                (której po prostu nie trawię..., nie wiem czemu). Ma coś fajnego w głosie, jej
                uroda nie przeszkadza (Patrycja Redo na przykład jest trochę zbyt wyrazista pod
                tym względem), osobiście nie odczuwam tego niepokoju o którym piszesz. I gdyby
                tylko swego czasu zdecydowała się współtworzyć TVN24, o czym zresztą wspominała
                w wywiadzie, to dziś prawdopodobnie byłaby numerem jeden wśród prezenterek.
                Tymczasem siedzi w Polsacie, wciąż będąc w cieniu swojego obecnego partnera
                życiowego.
                Mnie się po prostu wydaje, że ona nigdy nie rozwinęła do końca skrzydeł, co
                ewidentnie miałaby zapewnione w TVNie. Szkoda.
                • dzika_rzeka Re: Smoktunowicz w Vivie 15.12.06, 20:57
                  Harriet - trudno sie dyskutuje, kiedy padaja argumenty "nie trawię jej, nie wiem
                  czemu" oraz "rzadko oglądam Wydarzenia, ale Smoktunowicz jest najlepsza".

Natomiast co do Patrycji Redo - moim zdaniem jest o wiele mniej wyrazista od
                  Hanny Smoktunowicz, a jednocześnie to wiele bardziej profesjonalna prezenterka
                  - nie jąka się, nie zawiesza głosu, nie myli czyli jednym słowem w przejrzysty i
                  "łatwy" sposób przekazuje informacje, nie rozpraszając widzów własną nerwowością.

Nie wiem czy p. Smoktunowicz w TVN stałaby się lepszą/najlepszą prezenterką -
                  tego nie dane nam było sprawdzić. Osobiście - śmiem wątpić. Pani Hanna od tylu
                  już lat zajmuje się czytaniem newsów, o tylu szkoleniach w NBC było głośno, a i
                  wciąż irytująca maniera i nawyki nie znikają. Może po prostu na tym opiera się
                  jej osobowość telewizyjna, natomiast dla mnie jest ona nie do zaakceptowania i
                  właśnie dlatego uważam, że w Wydarzeniach jeszcze wiele, wiele musi się zmienić,
                  aby znalazły się choć w okolicach poziomu serwisów TVN'owskich.
      • stara.krupczatka Re: Smoktunowicz w Vivie 15.12.06, 10:22
        zgadzam się z Tybinką- dla mnie wywiad jest ok.
        Może alwina12 powinna się zająć czymś bardziej konstrukywnym niż wiecznym
        pisaniem paszkwili na Hannę Smoktunowicz?
    • american_dream Re: Smoktunowicz w Vivie 15.12.06, 00:15
      Do założycielki wątku mam pytanie: gdzIe te przytyki do rusin? bo przeczytalam
      wywiad ze trzy razy i nie mogę znaleźć?
      • unbreakable Re: Smoktunowicz w Vivie 15.12.06, 07:55
        wlasnie wlasnie...
        ona tylko zdementowala, jakoby byly takimi fantastycznymi przyjaciolkami, co jest stwierdzeniem faktu, a nie relatywna opinia, ktora moze byc negatywna albo pozytywna
      • stara.krupczatka Re: Smoktunowicz w Vivie 15.12.06, 10:23
        american_dream napisał:

> Do założycielki wątku mam pytanie: gdzIe te przytyki do rusin? bo
        przeczytalam
        > wywiad ze trzy razy i nie mogę znaleźć?
        wiesz, kochana- chora z nienawiści wyobraźnia wszędzie przytyk znajdzie...
    • kara_b Re: Smoktunowicz w Vivie 15.12.06, 08:12
      dla mnie ten wywiad był taki nijaki. smoku w kółko powtarzała ,że są z lisem
      wręcz nudni, nigdzie nie chodzą, że liczą się tylko dzieci i dzieci, że są
      normalni- a niby jacy maja być? mnie juz cały ten ukłąd męczy: z rusin robią
      superwomen i matkę -bo po rozwdzie pracuje i opiekuje się dziećmi
      (wzruszające,nikt tak nie robi) lis nic nie mówi i niech tak zostanie,a smoku
      teraz się otwiera,że tak wyszło, nic nie można na to poradzić itd itp
    • pukka_d Re: Smoktunowicz w Vivie 15.12.06, 09:28
      A mnie wynurzenia Smoktunowicz jakoś nie przekonują. Ona - wspaniała matka,
      przyjaciółka i kochanka, on- ojciec idealny,który kilkadziesiąt kilometrów
      jedzie po córeczki, które przecież tak kocha, w ogóle wspaniały partner.
      Brakowało jeszcze tylko stwierdzenia, że żona go nie rozumiała itp. chociaż coś
      o podobnym wydźwięku gdzieś przemknęło w tekście. Dla mnie Lis przechodził
      kryzys wieku średniego po prostu a Hanna zabezpieczyła sobie "plecy" w Polsacie.
      A jeżeli potwierdzeniem "prawdziwego" uczucia - nota bene już 3 w życiu Hanny -
      ma być to, że jej zdaniem zamieniła mężczyznę z grubym portfelem na faceta z
      mniejszymi dochodami to już pełna żenada.
      A z tym kredytem na dom wziętym z Lisem na 30 lat to, pani Haniu - gratuluję
      życiowego optymizmu! W sumie dla mnie dwie warte siebie, narcystyczne osoby.
      • karmelek4 Re: Smoktunowicz w Vivie 15.12.06, 10:14
        Smoktunowicz jako dziennikarka...nijaka.
        Jako kobieta...hmmm..nie podoba mi się.
        Ale zauważyłam, ze Viva staneła "po stronie" Smoktunowiczki i zdecydowanie w
        opozycji do Rusin / m.in. słynne ginekologiczne zdjęcie Rusin z tańca z
        gwiazdami- żadna inna gazeta nawet "brukowa" tego nie wydrukowała/.
        Obiektywność Vivy jest "porażajaca".

Wolę Rusin i tego nie ukrywam. A co do rozpadu małżeństwa P. Lis....to jest ich
        prywatna sprawa.
    • tybinka1 Re: Smoktunowicz w Vivie 15.12.06, 10:56
      A co ma obiektywizm do zdjęcia Rusin, na którym pokazuje swą ginekologię? Jakby
      nie tańcowała w programiku jak podlotek, to by zdjęcia nie było.
    • pukka_d [...] 15.12.06, 11:16
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • kuba_97 Re:zdjecia 15.12.06, 11:57
      nie mam dostepu do VIVY, czy mozecie wrzucic sesje zdjeciowa na forum?
    • tybinka1 Re: Smoktunowicz w Vivie 15.12.06, 12:07
      Smoktunowicz jasno dała do zrozumienia, że z tą jej przyjaźnią z Rusin to lipa.
      Była jej świadkiem, ale niezła to przyjaźń, jak w ogóle u siebie w domu nie
      bywali. Wymyśliła to pewnie Rusin, by móc głośniej postękać, poprosić o większe
      współczucie i wygrać kulę. Nie przez przypadek Rusin w każdym wywiadzie robi do
      tego i do całej sprawy jakieś tanie aluzyjki. Ja się zresztą nie dziwię. A o
      czym innym ona miałaby gadać.
      • nioma Re: Smoktunowicz w Vivie 15.12.06, 12:18
        moim zdaniem wywiad przyzwoity
        ale nijaki
        natomiast w ostatecznej opinii wydala mi sie bardziej sympatyczna niz do tej
        pory sadzilam
        nie lubie jednak pani smoktunowicz jako prezenterki wiadomosci - ciagle sie
        myli, zacina, to jej yyyyyyy - okropne
        • mozambique Re: Smoktunowicz w Vivie 15.12.06, 12:24
          to fakt , niew wiem jaką jest dziennikarką ale jak na prezenterkę to ma tylko
          klasową urodę i miły głos

co dykcji i płynnosci wypowiedzi mozna miec zsatzreżenia
      • stara.krupczatka Re: Smoktunowicz w Vivie 15.12.06, 13:23
        no fakt- mieć przyjaciółkę od nastu lat i jej męża widzieć tylko dziesięć (
        sic) razy w tym czasie?
        jakoś mi się to zda niemożliwe- ja mężów moich przyjaciółek jakoś częściej
        widuję:)))
        no, hyba,że Hania i Lis się wcześniejnie znosili i widzieć za cholendra nie
        chcieli...
        • malwina12 [...] 15.12.06, 13:36
    • malwina12 [...] 15.12.06, 13:43
    • pau19 Re: jakieś niedouczone towarzystwo 15.12.06, 14:27
      www.viva.pl/index.php?
      option=com_content&task=view&id=809&Itemid=78&limit=1&limitstart=0 tutaj wywiad
      i sesja.
      • nioma Re: jakieś niedouczone towarzystwo 15.12.06, 14:55
        ja daleka jestem od oceniania postepowania w zyciu p. smoktunowicz, lisa czy
        rusin
        wlasne doswiadczenie i osob mi bliskich nauczylo mnie, ze nie zawsze to co
        wydaje nam sie czarno biale takie jest w rzeczywistosci, jak bylo miedzy nimi -
        wiedza oni. nie nam oceniac jakich wyborow dokonuja ludzie.
        na pierwszy rzut oka wyglada to tak ze wredna smoktunowicz podstepem ukradla
        meza kolezance. ale moglo byc zupelnie, zupelnie inaczej, prawda? ktos z nas to
        wie? nie.
        wiec moze skupmy sie na na ocenie pani smoktunowicz jako dziennikarki,
        oceniajmy jej ciuchy albo fryzure, dykcje czy mimike ale dajmy spokoj z
        ocenianiem jej zycia
    • motylek26 Re: jakieś niedouczone towarzystwo 15.12.06, 14:28
      Uwazam, ze malo jest tak inteligentnych, wyksztalconych i pieknych kobiet jak
      Pani Smoktunowicz.
      To klasa sama w sobie.
      A zycie prywatne kazdy ma prawo ukladac jak sam chce. Dla zazdrosnych rada,
      zeby sie zajeli wlasnym zyciem!
    • tybinka1 Re: Smoktunowicz w Vivie 15.12.06, 15:02
      Nioma ma rację, więc oceniam. Smoktunowicz jest piękną kobietą, w wywiad jest
      absolutnie na plus w zestawieniu z postękiwaniami Kinii, która jęczała już
      chyba we wszystkich gazetach. Nie znam pań, ale wizualnie różnica jest
      miażdżąca na korzyść H.S.
      • ankas4 Re: Smoktunowicz w Vivie- zgadzam sie z nioma 15.12.06, 15:14
        Zgadzam sie z nioma, nikt z nas nie ma prawa nikogo osądzać, jak było wiedzą
        tylko Ci , których to dotyczy.

Uważam również, że P.Smoktunowicz wykazała sie wielką klasą nie czyniąc
        wczesniej zadnych sprostowań - szczególnie kiedy w wywaidach z P.Kinga było
        często tyle niedomówień, że kazdy łatwo mogł dorobić swoją własną historię.

Co do wydarzeń i P.Smoktunowicz jako prowadzącej uwazam ,ze kazdemu pasuje co
        innego , dlatego mi np bardzo odpowiadaja wydarzenia , a komus innemu Fakty, ja
        nie znoszę sztywnej i suchej p.Pochanke a np, moja przyjaciółka lubi jak to
        wlasnie ona prowadzi Fakty... i tyle.

A co do argumentów ,ze P.Smoktunowicz świetnie sie ustawiła w pracy dzięki
        związkowi z P.Lisem - to szczerze współczuje tym co wygłaszaja takie bzdury,
        stuknijcie się w głowy zanim kogoś osądzicie!

Pozdrawiam
    • madzia1708 Re: Smoktunowicz w Vivie 15.12.06, 15:31
      Nie lubię Jej, ale muszę przyznać, ze ładna z Niej babka, trochę za ostre te
      Jej rysy,ale ładna.
    • 11anna11 Re: Smoktunowicz w Vivie 15.12.06, 20:10
      Jedno jednak jest pewne: Rusin wydaje sie prosta jak drut przy takiej
      Smoktunowicz. Może i miła z Kingi dziewczyna ale zupełnie nie ta półka.
      • wojtekkuc Re: Smoktunowicz w Vivie 15.12.06, 20:13
        oj nie ta,nie ta...
    • sanna.i Re: Smoktunowicz w Vivie 15.12.06, 22:09
      A mnie kompletnie Smoktunowicz nie przekonuje.Na odleglosc pachnie
      PR'em.Ot,ogladalnosc spadla, ludziom Smoktunowicz sie przestala podobac wiec fru
      do gazety i opowiadac bzdety.Nic ciekawego,ani nawet konkretnego nie powiedziala.
    • paulinaa Re: Smoktunowicz w Vivie 16.12.06, 12:58
      jedyne co mi sie podoba to sesja; a wywiad, no cóż, nie ona pierwsza i nie
      ostania jest ofiara tabloidów-niepotrzebnie robi z siebie tak.ą ofiarę, poza
      tym to tylko raz widziałam w tv jak jakas gazeta rekjlamowała sie artykułem z
      ich wakacji wiec nie wiem dlaczego gada, ze przez rok media nie dawały im
      spokoju-chociaz moze tak bylo nie wiem nie czytam tabloidów, ale wydaje mi sie
      ze te gazety szybko znajdują sobie co raz to nowe 'gwiazdy' i zapominaja o
      poprzednich
      poza tym takim wywiadem ta kobieta tylko rpowokuje fakty i inne super ekspresy
      do ingerencji w jej zycie
      ogólnie sesja na + wywiad na -
      • sabriel Re: Smoktunowicz w Vivie 16.12.06, 22:53
        Przeczytałam wywiad i nic kontrowersyjnego w nim nie widzę,ani buty ani
        wspomnianej przez autorkę wątku arogancji, dopatrzyć się nie mogę.Fanką wielką
        Smoktunowicz nie jestem(bardziej wolę Rusin),ale doceniam jej
        profesjonalizm,jest bardzo dobrą dziennikarką,ma wyrazistą osobowość,bije z niej
        pewność siebie,jest świetnie wykształcona.Na pewno nie można jej posądzać o to,
        że pracę zawdzięcza związkowi z Lisem.Jej związek z szefem wzbudza ciekawość
        mediów bo obydwoje są osobami bardzo znanymi.
    • kalinazkalinowa Re: Smoktunowicz w Vivie 17.12.06, 07:07
      nie podzielam twojego zdania jest rzeczowa, konkretne, tylko winny ma się z
      czego tłumaczyć
      nie odzywa się źle odezwała się też źle

----------------------------------
      www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1504759
    • malwina12 Re: Smoktunowicz w Vivie 17.12.06, 10:05
      Niegdzie nie napisałam, że wywiad jest kontrowersyjny. Dla mnie to typowy zabieg
      PR -owski, którego celem jest stworzenie przychylnej atmosfery wokół p. Hanny.
      Sama Hanna postanowiła ocieplić swój zimny wizerunek. Żalenie się na brukowce,
      które rzekomo nie dają jej spokoju - jest żałosne. Faktycznie - na jej i Lisa
      temat ukazał się tylko materiał o wakacjach w Grecji i zdjęcia z nocnych wizyt
      Hanny w apartamencie Lisa. Aż dziwne, że rzucające się na każdy temat tabloidy
      "odpuściły sobie" taki głośny romans. Niezaprzeczalnym faktem w przypadku p.
      Hanny jest to, że trudno o sympatię, w sytuacji, gdy rozwala się kolejne
      małżeństwo i nie ma się przed tym żadnych oporów. Wcale nie odbieram wywiadów
      Kingi jako próby użalania się nad sobą. Po prostu nawet teraz widać jeszcze
      jakim szokiem ta cała sytuacja była dla niej. Więc hasła o małżeństwie, które
      doszło do ściany dla mnie mocno naciągane. A propos dziennikarstwa to Hanna
      przed Wydarzeniami wylądowała w niszowej TV4 i pewnie by tam siedziała do dziś.
      • wojtekkuc [...] 17.12.06, 11:00
      • sabriel Re: Smoktunowicz w Vivie 17.12.06, 11:23
        Może miała dość już pisania na jej temat i postanowiła sama coś powiedzieć.
        Poza tym nie wiadomo,jak to naprawdę było z małżeństwem Rusin z Lisem,może
        rozpadło sie już dużo wcześniej.Prawdę znają tylko oni.
    • janato1 Re: Smoktunowicz w Vivie 17.12.06, 11:39
      Po prostu trudno Hannie związać koniec z końcem :)
      • pukka_d Re: Smoktunowicz w Vivie 17.12.06, 13:34
        Smoktunowicz z dumą podkreśla, że z drugiego związku wyszła tak jak stała. A z
        czym niby miała wyjść? Przecież przez 6 czy 7 lat była konkubiną pana, z którym
        ma 2 dzieci, a ta forma pożycia nie daje praw do niczego - oprócz alimentów.
        A ojciec dzieci p. Smoktunowicz przez te lata jakoś nie kwapił się do ożenku.
        Lis też łaski nie robi, że zajmuje się dziećmi - więc kreowanie go na superojca
        też nie na miejscu.
        • gagatek10 Re: Smoktunowicz w Vivie 18.12.06, 11:09
          w stu procentach popieram zdanie "niomy" i tez jestem daleka od oceniania
          (zwlaszcza pod wzgledem moralnym!)czyjegos postepowania, roznie sie ludziom
          zycie uklada...co do wywiadu to uwazam go za ciekawy i musze przyznac ze nie
          podejrzewalam nawet ze pani H ma tak madre i dojrzale poglady, wczesniej za nia
          nie przepadalam ale teraz widze ze jest kobieta z charakterem w przeciwienstwie
          do zabiedzonej gaski Rusin.
    • madzialena75 Re: Smoktunowicz w Vivie 18.12.06, 11:35
      a kto był poprzednim partnerem H.S.???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka