374.4w 17.12.06, 09:38 M. Wisniewskiego w DDTV wg. Mołek. Pani Mołek polecam lektturę słowników, aby poznała znaczenie słów "... niech słowo znaczy słowo.." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ornak2 Re: ekskluzywne wejście 17.12.06, 10:15 P.Mołek "Zrehabilitowała się" też prezentem dla P.Tyszkiewicz.Pomarańczą nakłuwaną goździkami,którą to podobno tworzyła całą noc.Ową "całonocną rehabilitacją" zadziwiła P.Tyszkiewicz, da się to po prostu zrobić maksymalnie chyba w pół godziny.Mam to sprawdzone, przy tempie wg P.Mołek przygotowania do świąt trzeba by zaczynać z początkiem września.No a "rehabilitacja" i "zrewanżowanie się" za prezent to wg Pani. M. jedno i to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
goska215 Re: ekskluzywne wejście 17.12.06, 12:14 Niestety ogladalam w/w program.Obie prowadzace to zenada.Ekskluzywne wejscie zauwazylam.Czy na prawde nie ma w Polsce inteligentniejszych prezenterek? Odpowiedz Link Zgłoś
f.lamer Re: ekskluzywne wejście 18.12.06, 13:48 > da się to po prostu zrobić maksymalnie > chyba w pół godziny. próbowałaś? spróbuj nie pouczaj innych sama nie wiedząc o czym piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
ornak2 Re: ekskluzywne wejście 18.12.06, 18:42 nie tylko "próbowałam" ale robię co roku na święta.Z powodu pięknego zapachu,który utrzymuje się dość długo.Doprawdy nie jest to jakiś wielki wyczyn, radzę spróbowa ć to ocenisz ile czasu to zajmuje.I w tym wypadku piszę o czymś co sama sprawdziłam, więz niepotrzebnie mnie atakujesz. Odpowiedz Link Zgłoś