landrynka165 17.12.06, 16:59 pomocy , mam cyfrę + od czwartku i dziala wszystko tylko nie Viva ani MTV.W pakiecie sa na 100% . Czasami po poludniu są ale przerywaja i zacinaja sie. Nikt nie wie o co chodzi. Co robic?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
villac Re: Cyfra plus- działanie kanałów 17.12.06, 20:48 Spoko, daj na przetrwanie pobędziesz trochę "abonentem" a przejrzysz na oczy. Częste zmiany BEZ UPRZEDZENIA kilkudziesięciu kanałów na raz, ciągłe "przekładki" i zamiany miejsc, wyłączanie jednych pakowanie w to miejsce innych jeszcze głupszych, zamleczony obraz bez kontrastu, ostrości (to wina koszmarnej kompresji)ciagle psujące się dekodery wymieniane na jeszcze gorsze - to tylko część szczęśliwości bycia abonentem. Nie martw się jednak, takie przyjemności (a bywają jeszcze większe atrakcje) mają WSZYSCY abonenci WSZYSTKICH platform cyfrowych. Nie ma zmiłuj.Przyzwyczaj się, nie rób żadnej LISTY WŁASNYCH PROGRAMÓW, nie wymagaj zbyt wiele....a polubisz C+.W sumie mają spory wybór niezłych programów. Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Nie moge sie zgodzic.... 18.12.06, 09:28 Nie moge sie z Toba zgodzic w ani jednym punkcie. Ja, osobiscie jestem zadowolona z cyfry+ i nie mialam jeszcze (tfutfu) problemow, a jestem abonentem od ponad 3 lat.... Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: Nie moge sie zgodzic.... 18.12.06, 10:23 zmieniają kolejność kanałów robią jakieś dziwne rzeczy ale z reguły uprzedzają w tej swojej gazetce albo na kanale 14. za to możesz dzwonićdo centrum abonenta- są bardzo mili i pomagają jak mogą- ja też miałam różne pripadki, zawsze doradzili co mam robić, jak mi jakiś program znikał albo odbierał nie tak. więc po prostu dzwoń:) Odpowiedz Link Zgłoś
digiman Re: Cyfra plus- działanie kanałów 18.12.06, 14:23 Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie, ale skoro nie działają programy z tego samego transpondera i często się zacinają, to może być to wina niedokładnego ustawienia anteny. Proponuje zadzwonić pod 0801801801 :) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Cyfra plus- działanie kanałów 18.12.06, 17:39 tak,dzwonienie do Cyfry to sama przyjemnosc... jesteś 56 osobą oczekującą na połączenie jesteś 47 osobą oczekującą na połączenie jesteś 39 osobą oczekującą na połączenie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: Cyfra plus- działanie kanałów 18.12.06, 21:38 dzwoń z komórki pod numer stacjonarny w Wawie - dodzwonisz się szybko i bez problemow Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Cyfra plus- działanie kanałów 18.12.06, 21:44 stara.krupczatka napisała: > dzwoń z komórki pod numer stacjonarny w Wawie - dodzwonisz się szybko i bez > problemow to co napisałam wyżej było dzwonieniem z komórki na numer stacjonarny (i więcej niż raz) Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: Cyfra plus- działanie kanałów 18.12.06, 21:24 Jestem abonentem C+ od ponad 6 lat i poza kiloma mniejszymi zgrzytami, nie miałam z nimi większych problemów - a juz na pewno nie takich, o których pisze ktos powyzej. Kilka lat temu miałam problem z odbiorem Vivy - prawie wogóle tego kanału nie było. Pomogła dopiero wymiana dekodera. I nie przypominam sobie, bym dzwoniąc na infolinię była 49 w kolejce - raczej pierwsza, albo druga. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Cyfra plus- działanie kanałów 18.12.06, 21:45 a ja nie przypominam sobie żebym była pierwsza albo druga Odpowiedz Link Zgłoś
norbert76 Re: Cyfra plus- działanie kanałów 23.12.06, 00:34 Prosta sprawa - bez względu na który numer telefonu zadzwonisz - trafisz do jednego worka. Numery są dwa, bo na 0801 801 801 dzwoni się ze stacjonarnego (bo nie ma technicznej możliwości z komórki), a na 57 40 777 można i z komórki i ze stacjonarnego. Ale kolejka jedna jedna i ta sama - czasami długa, fakt, ale produkt jest doskonały to ludzie dzwonią i pytają:D. Odpowiedz Link Zgłoś