Dodaj do ulubionych

Witczak najbardziej przebiegly

IP: *.acn.waw.pl 19.11.01, 20:15
on sobie cichutko przeczeka...jak biegacz...na samym koncu, spokojnie, nie
naraza sie na zadne opinie, bo nic nie robi..a jak sie wsztystkim sily sie
wyczerpia..wyrwie sprytnie do przodu..na cudzych grzbietach, tak mysle, a wy?
Obserwuj wątek
    • Gość: pikus Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.turboline.skynet.be 19.11.01, 20:26
      on tak dziala od poczatku, jest przezroczysty niby jest a jakby go nie bylo.
      • Gość: 8888 Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 21:08
        Tak jak i Marzena.Obydwoje są mistrzami w udawaniu, że ich nie ma.
        • tassman Witczak i marzenka 21.11.01, 13:24
          Mysle ze lepsza jest metoda Marzenki...popłakac z byle gówna....Tak dla zasady
          czy jest fajnie czy niefajnie...Ot byle publika widział te zaszkolne co chwila
          oczka na mizernej buzi...A moze sie ulitują?

• Gość: mm Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 21:10
        Gość portalu: pikus napisał(a):

> ...jest przezroczysty niby jest, a jakby go nie bylo.
        Podoba mi się powyższe określenie Wojtka. Taki jest i już.

• Gość: nitka Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.acn.waw.pl 19.11.01, 21:56
        lepiej nie mogles/moglas tego okreslic..kapitalne..to wlasnie mialam na mysli,
        gdy napisalam co napisalam
    • Gość: Aya Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 22:08
      Dba o swój wizerunek. A wszystko tak, żeby rączek nie pobrudzić i ubranka też.
      Arek , rozszyfrował go od początku.
      • tassman najbardziej przebiegly 21.11.01, 13:29
        Gość portalu: Aya napisał(a):

> Dba o swój wizerunek. A wszystko tak, żeby rączek nie pobrudzić i ubranka też.
        >
        > Arek , rozszyfrował go od początku.
        **********************************************************************************

Aya,
        Widziałas w końcu ze ten picus ma nie byle jakie fatałaszków (99% babek w
        Polscnie ma az tylu firmowych ciuchów co wymizgolony Wojtuś): Moschino, Donna
        Karan New York, lniane spodenki zawsze białe.....i inne czyste wiecznie ciuszki.
        A najlepsze jest to czego mu najbardziej brak w domu BB: komórki i kosmetyków
        (ciotowatość 100%!!!!!). Prawdziwy okaz 'faceta'....feeee....
        Mysle ze Wojtek moze przejsc depresje w domu BB jak peknie mu ostatnia gumka do
        włosów....bedzie co ogladać....hehe

• Gość: tymon Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: 192.168.1.* 20.11.01, 14:19
      Żyd jubiler i Marzena od początku idą na kasę.Nie
      wpieprzają się w żadne konfliktowe sytuacje.Udają
      tolerancyjnych , nawet Eustachy im nie
      przeszkadzał.Przeczekają jeszcze dwa tygodnie ale w
      końcu skoczą sobie do grdyki , już widać jak czasem
      patrzą na siebie jak wąż na ptaka.
    • arabeska Re: Witczak najbardziej przebiegly 20.11.01, 14:34
      I co, to was boli ?
      Jest najlepszy z nich wszystkich ! Od samego początku był moim faworytem.
      Spokojny, miły, ciepły, subtelny i w ogóle fantastyczny facet. Tylko takim
      zupełnym małolatom albo wielbicielom powalonego Ireczka może się nie podobać.
      Moim zdaniem zasługuje na wygraną !
      A jeżeli nie on to jest jeszcze David. Też go lubię.
      • Gość: :) Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.man.polbox.pl 20.11.01, 14:59
        GRATULUJE WYBORU IDOLI. Z tego co wiem, to potrafia myc zeby w ciemnych
        okularach...Jezeli tak bardzo sie z Nimi utozsamiasz to wspolczuje kelnerowi,
        ktory bedzie mial okazje Ciebie obslugiwac...W restauracji pewna arabeska zamawia
        czarny kawior...Kelner podchodzi i ze wspolczuciem w glosie mowi.. Przykro mi
        prosze pani, nie mamy obecnie czarnego kawioru ale w zamian mozemy podac ryz i
        ciemne okulary...

• Gość: pierwszy Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 15:44
          Pierwszego dnia to wiedziałem i mówiłem. Jedna uwaga: asekuranctwo nie powinno
          być mylone z dyplomacją. Miętczak.
      • Gość: P Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: 213.77.49.* 21.11.01, 06:49
        Czy oprócz pedałów normalnych ludzi też lubisz?
        • Gość: :) Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.man.polbox.pl 21.11.01, 12:46
          Gość portalu: P napisał(a):

> Czy oprócz pedałów normalnych ludzi też lubisz?
          pedaly sa mi obojetne ( MAM NA MYSLI TE OD ROWERU)

• Gość: Kajka Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 08:53
        arabeska napisał(a):

> Tylko takim
        > zupełnym małolatom albo wielbicielom powalonego Ireczka może się nie podobać.

Nie jestem małolatą choć zdecydowanie lubię Irka - moim zdaniem to się wzajemnie
        nie wylucza.
        Uwierz mi, są kobiety (dorosłe), dla których Wojtek zdecydowanie nie jest ideałem
        mężczyzny... Takie farbowane i wyżelowane cieeeepłe, kluchy... A jego
        bezkonfliktowość i "ciepłota" są moim zdaniem wykalkulowane - nie raz już się
        niestety "sypnął"...
        Jako kolega może... ale nie jako polski Big Brader Men jesiennej edycji...

Pozdrawiam
        Kajka

• Gość: żuczek Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 09:57
        Wojtuś to Dzięcioł II. Szary jak papier toaletowy z wymuszonym uśmiechem
        spowodowanym naciągnięciem skóry gdy lakier żel i lakier tężeje. Widocznie
        ludzie lubią ludzi pospolitych. Z pewnoscią odpowiadało by im życie w Albani i
        Chinach, gdzie wszyscy chodzili tak samo ubrani i nic nie robili.
        Może Ilona była szalona, może Irek był dziwny, może Karolina była kapryśna,
        może Glanc był dziwakiem, ale nie było nudno. Teraz sytuacja w domu WB jest tak
        napięta jak w czeskim filmie. Tyle się dzieje, a głowną rolę nudziarza gra
        Wojtek i Dawid.
        • Gość: MAK Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.acn.waw.pl 21.11.01, 15:23
          No właśnie Żuczku. Nie rozumiem logiki głosujących. Od samego początku odstrzał
          najciekawszych jednostek (nie mówię, że miłych, ułożonych, lubianych). To
          Glanc, Ilona, Irek a nawet hm... Sikawa są w programie niezbędni. Reszta jest
          mało znaczącym tłem. W.Witczak, David, Aga, Marzena, Kuba to osoby, które mi
          się niczym nie naraziły, niektóre z nich nawet lubię, ale to za mało aby
          usprawiedłiwiać ich obecność w programie. Co takiego ciekawego działo się z ich
          udziałem? Nie bardzo mogę sobie przypomnieć.
      • Gość: Astra Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.tele2.pl 21.11.01, 13:47
        arabeska napisał(a):

> I co, to was boli ?
        > Jest najlepszy z nich wszystkich ! Od samego początku był moim faworytem.
        > Spokojny, miły, ciepły, subtelny i w ogóle fantastyczny facet. Tylko takim
        > zupełnym małolatom albo wielbicielom powalonego Ireczka może się nie podobać.
        > Moim zdaniem zasługuje na wygraną !
        > A jeżeli nie on to jest jeszcze David. Też go lubię.

...też wydawał mi się miły,subtelny,ale naprawdę nie podpadł ci przy aferze z
        piłeczką?Też nie jestem zwolennikiem wprowadzania na ekrany ludzi"psychicznych
        inaczej"/choć Irek bawił mnie czasami/ale to nie oznacza że honorowy facet/taki
        obraz Wojtka mi się jawił na początku/bez mrugnięcia zwala winę na kogoś innego.A
        tak w ogóle co to znaczy zasłużyć na wygraną?zaliczać zadania,nie kląć lub wręcz
        odwrotnie,ładnie wyglądać..itd?Moim zdaniem my nie mamy na to wpływu kto przetrwa.
      • Gość: PS Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.telia.com 21.11.01, 14:53
        GAZETO PL.CO WAS POPIERDOLILO,,,ON JEST FAJNY,,,,,.JAKI OJCIEC ZOSTAWI SWOJE
        CHORE DZIECKO NA 3MIESIACE DLA PIENIEDZY,TO JEST LAJZA CHODZACA NA TYM
        SWIECIE.GARDZE NIM,DLA MNIE JEST,,,NOL,,,,FALSZYWA SWINIA,JEGO SLIPKA MOWIA
        WSZYSTKO,JAKI JEST,ZAOPSERWUJCIE.

• Gość: EWE Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.telia.com 26.11.01, 14:50
        PAN WOJTEK JEST TYLKO WIELKIM,,HUJEM HUJEM HUJEM HUJEM ,,,DO KWADRATU.TOC TO
        PROSTYTUTKA W MESKIM PRZEBRANIU.

• Gość: Zygi Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.du.onolab.com 20.11.01, 21:47
      Podoba Mi sie bardzo Twoja uwaga jest konkretna,tylko jeszcze zapomniales o
      synku Wojtka Dawidzie, ktory jest jego wiernyn odbiciem !!!!!!!!!
    • Gość: Aya Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 22:48
      Dzisiaj było widać szczególne zaangażowanie Witczaka. Kiedy inni "wytrwali"
      próbowali mężnie przetrwać 12 godzin na zewnątrz., Witczak z panienkami w
      betach poprostu dobrze się wyspał. I wszystko miał głęboko gdzieś. A przecież
      pierwszy się wychylał i krzyczał , że chcą zbiorowej odpowiedzialności ,w
      zamian za automatyczną nominację Strażaka.
      • Gość: niicia Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.acn.waw.pl 21.11.01, 05:52
        ano wlasnie...inne chlopaki zabawiali siebie, dziewczyny i nas, rabali drzewo,
        robili goraca herbate a ten?? spal sobie i tyle...niezla taktyka, najgorzej, ze
        mu sie udaje jak widac, bo go nikt nie nominuje
      • Gość: T Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: 213.77.49.* 21.11.01, 06:56
        Bez skrępowania mógł się przytulić do Fidela. Jakby co, to dlatego, że było
        zimno.
    • Gość: Jula Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 23:47
      ALE POWIEDZCIE,DLACZEGO TEN CYCUŚ PROWADZI W WIELU PLEBISCYTACH
      POPULARNOŚCI??????
    • Gość: tak tak Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.emirates.net.ae 21.11.01, 00:17
      nareszcie ktos to zauwazyl .tego nawet nie okreslbym cwaniactwem to zwyczajne
      sk...
      • ower Re: Witczak najbardziej przebiegly 21.11.01, 07:00
        Jest to pole popisu dla socjologów. Jak ten farbowany dupek po 40-dziestce może
        mieć takie poparcie widzów.
      • Gość: E Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.uwm.edu.pl 21.11.01, 11:23
        Może nie najbardziej przebiegły, a może i najbardziej, jedno wiem, na pewno za
        dużo pieniędzy z wygranej przeznaczyłby na ubrania, fryzjera, papierosy żony,
        okulary przeciwsłoneczne Gucci. Można by to lepiej spożytkować. Wojtek nie jest
        konkretny i jak mówi to właściwie tak bardzo ślicznie, że nie wiadomo o co
        chodzi. Nikogo nie uraża, nie wyraża jednoznacznie swoich opinii. Asekurant i
        modniś. Od dzisiaj nie jest moim faworytem.
        • Gość: SLAYER Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 12:53
          a ja to mysle, ze jego akcje troche spadły po wydarzeniu sprzed kilku dni,
          kiedy pomagał Qpie rozpruwaczowi odbytoof klepac po tyłku Dejvida. tak wogóle
          to wszystkim samcom z kontenera udziela sie gejowy klimacik.
    • Gość: żuczek Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 16:19
      Może Wielki Brat przekaże Wojtkowi tragiczną informację, że polski rząd nie
      obronił podczas negocjacji z Unią Europejską, iż nie wolno będzie stosować żelu
      do włosów. To go podłamie. Może to będzie ciekawe i zwróci na niego uwagę. Jak
      na razie podtrzymuję swoją opinie, że jest szary jak papier toaletowy. Nawet
      czarno biały jak jego dres i majtki. Niestety, ma on szanse wygrać program
      "Wielki Brat, czyli żywot szarego człowieka".
      • Gość: Viper Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.11.01, 16:33
        Ludzie sytuacje bardzo prosta ten cały Witczak to jebany frajer ktory niedługo
        trzaśnie kopytami w kalendarz a robi z siebie Leonardo Dicaprio poza tym to
        kłamliwy jebany skórwiel który zesrał sie w rajstopy ja sie Wielki Brat spytał
        czyja piłka, bo mogł stracic miejsce w domu Wielkiego jebanego brata, Marzena
        aktorzyna i te załosne pajace z wazeliną płaczkiem twardzielem Jurkiem na czele
        to sie na huj nadają.cała ta banda popapranców jest cienka jak dupa węża a co
        do męskości Witczaka to jest tak męski jak tranzwestyta w krawacie

PS: do tych co beda komentowali moj sposob wyrazania mysli mam was w dupie i
        gowno mnie obchodzi co o tym myslicie
        sram na ten program
        • Gość: WC Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 08:19
          Dosadnie, ale racja
          • Gość: dl Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.telia.com 22.11.01, 20:20
            Dokladnie,popieram cie,,W.C.MASZ racje to jest popierdolony program.WITCZAK w
            tych wlosach wyglada jak upior,,wielki hhhhhooooorrrrrrrrooooorrrrr tz horror w
            nocy.

• Gość: kn Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.bci.pl 23.11.01, 09:56
      A ja do niego nic nie mam. Możecie mi teraz naciupać ale tak jest. Spośród tych
      którzy pozostali tylko jego mogę sobie wyobrazić jako zwycięzcę. Fakt, jest
      zniewieściały i nie bardzo urodziwy ale ma wg mnie jedną zaletę - nie irytuje
      mnie. Nie zmusza mnie do słuchania mdłych dowcipów, nie dobija mnie swoją
      kiepską aktorszczyzną ani debilnym śmiechem. I szczerze wolę jego nażelowane
      włosy niż wiecznie skwaszonaego i zapłakanego strażaka.
      • Gość: WC Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 10:53
        Gość portalu: kn napisał(a):

> A ja do niego nic nie mam. Możecie mi teraz naciupać ale tak jest. Spośród tych

No to ciupiemy
        >
        > którzy pozostali tylko jego mogę sobie wyobrazić jako zwycięzcę. Fakt, jest
        > zniewieściały i nie bardzo urodziwy ale ma wg mnie jedną zaletę - nie irytuje
        > mnie. Nie zmusza mnie do słuchania mdłych dowcipów

bo ich nie zna

, nie dobija mnie swoją
        > kiepską aktorszczyzną

bo jest za głupi by grać

ani debilnym śmiechem.

nie może się smiać bo ma małe usteczka ściagnięte od żelu lub po operacji
        plastycznej

I szczerze wolę jego nażelowane
        > włosy niż wiecznie skwaszonaego i zapłakanego strażaka.

Ale ze strażaka można się ponabijać jak płacze i pieprzy głupoty.

Jak będę chciał obejrzeć siłę spokoju to sobie popatrzę na Mazowieckiego.
        • Gość: kn Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.bci.pl 23.11.01, 11:17
          Jak to nie umie grać? Przecież sugerujecie tu że nie jest sobą i sami mówicie
          że świetnie się kamufluje. Przez wiekszość jest to odbierane jako naturalne a
          więc jest chyba niezły (chyba że ta większość to bardzo ograniczeni odbiorcy?)
          Małe usta - to możliwe że nie jest w stanie ryczeć ale mógł by wydawać debilne
          odgłosy w stylu pi pi pi np. . Co do operacji plastycznej to nie bardzo się z
          tobą zgodzę bo gdyby tak było to z pewnością zrobili by dla niego więcej. I
          jeszcze jedno. Jesteś bardzo gruboskórny. Jak mozna nabijać się z biednego
          wrażliwego strażaka?!.
          • Gość: WC Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 13:02
            Ha ha ha ha ha. To się uśmiałem. Z jakiego strażaka się nabijam? Biednego? Na
            umyśle chyba. Czy ty czytaś posty gdzie "kochają" Jurka? Wszyscy kochają Jurka.
            Zwłaszcza współmieszkańcy, a nominują go bo mu nic nie grozi podczas głoswania
            przez widzów.
            A może my oglądamy rózne programy? Dla przypomnienia. Ja pisałem o Jurku z
            programu nadawanego przez TVN pod nazwą BIGBROTHER II.
            • Gość: kn Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.bci.pl 23.11.01, 13:16
              Ty mózgu! Nie zrozumiałeś kpiny!
              • Gość: WC Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 13:32
                Sam sobie odpowiedziałeś kto tu jest mózgiem. Tak jasno napisałeś, że
                powinieneś napisać PS pt. kn chciał przez to powiedzieć.
                • Gość: kn Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.bci.pl 23.11.01, 13:47
                  WytłumaczyŁAM sobie to w inny sposób...jesteś tępy
                  • Gość: WC Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 14:03
                    Nie miałem zamiaru nikogo obrażać, ale widzę, że chyba jesteś z rodziny
                    Jurusia, bo on boi się krytyki i reaguje agresją. Żeby Cię skarbie uspokić
                    przyjmuję Twoje uwagi z pokorą. Masz rację jestem mózgiem, czy bezmózgiem i
                    durniem etc .... wpisz sobie co chcesz. Nie będę się zniżał do poziomu ...
                    Kultura zabrania mi na obrażanie kobiet. Szanuję je i mimo róznicy zdań
                    przyznaję Ci rację. Jeszcze raz: jestem dupkiem. Humor poprawiony?
                    • Gość: kn Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.bci.pl 23.11.01, 14:19
                      Jestem wzruszoan, (chyba faktycznie jestem spokrewniona z Jerzym). Nie
                      zadawałam sobie sprawy ze swojej agresji. Nie nazwałam Cię też dupkiem (nie
                      lubię tego określenia a określenie mózg (nawet w sensie troszkę tępy)jest
                      słodkie. Co do poziomu - myślisz że jest naprawdę niski? może masz rację ale w
                      końcu jesteś na tym forum, sprzeczasz się o BB więc nie oczekuj cudów :)
                      • Gość: WC Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 15:25
                        Problem polega na tym, że wielu forumowiczów za bardzo identyfikuje się z
                        mieszkańcami. Można ich lubić, można nienawidzieć, ale nie należy popadać w
                        frustrację, gdy ktoś ma inne zdanie. Bronić się powinni sami zainteresowani.
                        Może po wujściu z domu WB. Mam czyste sumienie, bo jesli kogoś krytykowałem, to
                        nie robiłem to w sposób niegrzeczny. Staram się szanować inne opinie, a to że
                        odpowiem na jakiś wątek to wcale nie oznacza, że jest inaczej.
                        teraz jak ktoś nazwie mnie mózgiem przyjmę to jako komplement. (Mózg mam
                        normalny). IQ ... cos tam coś tam :)
                        pzdr
                        idę do domu wracam w pn.
                        PS.
                        jeszcze raz przeczytam czy coś moze Cię urazić. Chyba nic takiego teraz nie
                        napisałem.
                        Aha. Witczak i tak jest pospolity i nie zasłużył, żeby wygrać. Czekam na
                        inwektywy.
                        • Gość: kn Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.bci.pl 26.11.01, 10:17
                          Chyba jestes dość wrażliwym ... człowiekiem. Kto jest twoim faworytem w BB?
                          • Gość: WC Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 13:33
                            Gość portalu: kn napisał(a):

> Chyba jestes dość wrażliwym ... człowiekiem. Kto jest twoim faworytem w BB?

Jeśli można spytać to czemu masz wątpliwości (te ...) że jestem człowiekiem?
                            Myślisz, że jestem łącznikiem Irka z kosmosu? :)

Moim faworytem była Ilona. Teraz nie mam faworyta, ale patrząc realnie, niestety
                            wygra Witczak. Za to że jest szary (powtarzam się), nic nie wnosi do domu WB, a
                            jego mały uśmiech paraliżuje mnie. Nie chcę nabijać się z fizjonomii, ale taka
                            jest prawda. Wielki Brat zauważył (a może czytał forum) że Wojtek uważany jest za
                            sztywaniaka więc dostał zadanie tygodniowe: robienie kawałów. Dziwny zbieg
                            okoliczności.
                            • Gość: kn Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.bci.pl 27.11.01, 11:10
                              .... nie miały znaczyć że mam wątpliwości czy jesteś czlowiekiem. Chciałam
                              napisać chłopcem, mężczyzną i tu miałam wątpliwości.
                              Znów nie zostałam zrozumiana :(. Może faktycznie powinnam zacząć dopisywać PS.
                              Nie będę już więcej wypowiadać sie na temat Pana WW. Ty jesteś systematycznym
                              widzem - ja oglądam program wyrywkowo więc chyba nie powinnam wdawać się w
                              polemiki. Może brakuje mi tych fragmentów które przemawiały na minus WW.
                              Ale faktem jest że nikt nic nie wnosi do programu (chyba że przypadkiem).
                              Mnie osobiście więcej rozrywki dostarcza wizyta w domu moich rodziców.
                              • Gość: WC Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 13:19
                                Na wstępie: jestem płci brzydszej.
                                Teraz rozumiem dlaczego tak obstajesz za Wojtkiem, bo miałaś trochę szczścia i
                                zobaczyłaś przebłyski jego atrakcyjnosci medialnej. Stojęna stanowisku, że to
                                jest program rozrywkowy i tacy ludzie powinni wygrać, których widać i słychać.
                                tych osób już nie ma. Jestem pewien, że gdy były w domu kontrowersyjne osby to
                                zdecydowanie ciekawiej się ten bajzel oglądało. Teraz jest to widowisko szare,
                                nudne, które rozruszać próbuje WB. Te dialogi. Przypomian mi się inż Mamoń z
                                "Rejsu", jak mówił o polskich filmach. Wypisz wymaluj pasuje do WB.
                                • Gość: kn Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.bci.pl 27.11.01, 14:57
                                  przepraszam. Jeśli cię "zniewieściłam". To musiała być literówka.
                                  Były kontrowersyjne postacie - i co?. Wypadły. To samo miał miejsce w I edycji.
                                  Społeczeństwo lubi nudę i bezbarwność. To my decydujemy kto zostanie i my
                                  wyrzucamy ludzi którzy są "jacyś". Co takiego było w Dzięciole? On by ciekawy?
                                  Dialogi masz rację. Bardzo pasjonujące.
                                  PS. Pasjonujące w " " (czyli nudne)
                                  • Gość: WC Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 16:17
                                    Osoby trochę widoczne odpadły bo do końca nie wiadomo czy to jest manipulacja
                                    TVN. Czy ktoś udowodni, że było tak a nie inaczej. Na forum widać jak
                                    rozkładają się głosy a wynik nominacji jest inny. Coś jest na rzeczy.
      • Gość: nitka Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.acn.waw.pl 24.11.01, 08:59
        a mnie irytuje i to coraz bardziej..jak sa jakies konflikty miedzy innymi
        ludzimi - idzie sie poprzegladac w lustrze albo jesc albo pic..a potem
        maszeruje i niby pociesza...tez cos...dla mnie to on juz tylko usta otworzyl i
        czeka az mu tam nagroda wpadnie.
    • Gość: Misia Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.man.polbox.pl 23.11.01, 12:09
      Mdły, zakłamany,nie ma pieniedzy na leczenie syna.Czy widzieliscie jak
      pokazywali jego mieszkanie, nie w takich domach mieszkaja biedacy!czy on sie
      nie domysla,ze tvn to pokazuje?
      • Gość: ::::::: Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.bci.pl 23.11.01, 12:57
        A nie przyszło Ci do głowy że ten dom kupił w dużo wcześniej? Fortuna kołem się
        toczy. Dzisiaj masz jutro nie. Skąd wiesz jak to mieszkanie wyglądało np. rok
        temu? Może teraz jest skromne. Pewnie dla Ciebie najprostrzym wyjściem było by
        posprzedawać wszystko i stracić cały dorobek życia. Ale co później.
        • Gość: Aya Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 14:51
          Bzdury piszesz. Za co człowiek, który popadł w biedę i który nie pieniędzy na
          leczenie syna, kupuje firmowe szpanerskie ciuchy i tony kosmetyków.
          • Gość: kjhdghfg Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.de.deuba.com 23.11.01, 16:38
            od razu wiedzialam, ze Witczak to taki lisek-chytrusek.
    • Gość: + Re: Witczak najbardziej przebiegly IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 19:14
      +
    • km24 Re: Witczak najbardziej przebiegly 27.11.01, 13:50
      Powiedziałbym, że Witczak, to stary de facto farbowany lis. Cwaniaszek i
      kobinatorek grający na cudzych uczuciach i wykorzystujący "niby" swój leciwy
      wiek. Zdecydowanie NIE dla Witczaka !!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka