Dodaj do ulubionych

NOWOJORSCY GLINIARZE - NYPD BLUE-POMOCY

IP: *.zipnet.com.pl 21.11.01, 10:21
czy ktoś pamieta jeszcze ten serial??? wg mnie jeden z najlepszych w ostatnich
latach.Dlaczego zniknął z wizji tvp2.Moze macie informacje odnośnie dalszego
wyswietlania go w tvp proszę pomózcie.Wiem ze w stanach cały czas jest kręcony
mimo wymiany ekipy realizatorskiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ina Re: NOWOJORSCY GLINIARZE - NYPD BLUE-POMOCY IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 10:29
      To ja, wielbicielka Sipowicza i reszty...
      Zaskoczyłaś mnie, że kręcą dalej! Byłoby ekstra! Nie widziałam ostatniego
      odcinka, ale podobno był zakończeniem. Może jednak faktycznie tylko pierwszej
      serii.
      Więc czekam razem z Toba.
      • Gość: ida Re: NOWOJORSCY GLINIARZE - NYPD BLUE-POMOCY IP: *.zipnet.com.pl 21.11.01, 10:49
        pozdrawiam!!!
        wreszcie ktoś
        Był to koniec 7 serii od stycznia kręcą następna serie wg informacji stacji ABC
        • Gość: Ina Re: NOWOJORSCY GLINIARZE - NYPD BLUE-POMOCY IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 11:06
          Oj, oj, cos pogubiłam się, co było 7 serią?
          A co do serialu, musze przyznać, że czasami Sipowicz doprowadzał mnie do pasji
          ale wybaczałam mu wszystko bo to krajan :o) Fajny był też ten czarny co dotarł
          na miejsce Simona.
          Ach! I nie mogę odżałować miss Abandango. Te jej sweterki :o)
          I odszedł Martinez...
          A pamiętasz tego rudzielca, tego przed Simonem? Kurcze, jak mu było?
    • Gość: Noriega Re: NOWOJORSCY GLINIARZE - NYPD BLUE-POMOCY IP: *.zipnet.com.pl 21.11.01, 11:43
      Witam Ida cze Ina też jestem fanem tego serialu był boski.Uwielbiałem całą
      obsadę det. Russell - piekna kobieta .Nie wiem dlaczego telewizja nie
      poinformowała podobnie jak prasa o zdjęciu serialu. W Stanach obecnie
      wyswietlają już 9 serię szczegóły na temat na stronie anglo języcznej
      www.stwing.upenn.edu/~sepinwal/nypd.html naprawdę szczegółowe choc
      grafika słaba to treść z pierwszej ręki
      • Gość: Ina Re: NOWOJORSCY GLINIARZE - NYPD BLUE-POMOCY IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 11:48
        Cze Noriega!
        Ale mnie wkurzała Rusell (Russel albo Russell)! Akurat najmniej lubiłam ją ze
        wszystkich bab.
        Pytanie do fanów; mój znajomy, fan Kojaka (Sipowicza też) jest przekonany, że
        front posterunku był ten sam w obu serialach.
    • Gość: noriega Re: NOWOJORSCY GLINIARZE - NYPD BLUE-POMOCY IP: *.zipnet.com.pl 21.11.01, 12:52
      nazwisko rudzielca to detektyw John Kelly a grał go David Caruso .Lubilem tez
      oprócz Sipowicza pania prokurator Sylvię Costas Pozdrowienia !!!
      miło że są tu sympatycy tego serialu
      • Gość: Ina Re: NOWOJORSCY GLINIARZE - NYPD BLUE-POMOCY IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 13:01
        Kelly!!! No właśnie. Sylvia była też ok. I syn Sipowicza, ten starszy... Był
        kiedys taki głupiutki serialik, "Quest" albo cos takiego i Sipowicz-junior grał
        tam człowieka-delfina.
        Z kolei Kelly kilka razy był gangsterem a para Rusell-Simon byli w jakims
        filmie małżeństwem :o)
        No a Sipowicz to taki standardowy glina.
        Acha, Martinez z kolei w jakims filmie był w mafii.
        :o)
        Ja naprawdę mam hopla jeśli chodzi o niektóre filmy.

Z pewną taką niesmiałością: a co powiecie o "Trzeciej planecie od słońca"?...
        • Gość: noriega Re: NOWOJORSCY GLINIARZE - NYPD BLUE-POMOCY IP: *.zipnet.com.pl 21.11.01, 13:08
          Malo ogladam seriali dla mnie liczy się tylko NYPD blue, przystanek
          alaska ,twin peaks i ally
          • kingaj1 Re: NOWOJORSCY GLINIARZE - NYPD BLUE-POMOCY 21.11.01, 14:18
            To samo, dodam tylko "sex w wielkim mieście" i "przyjaciele"
    • Gość: Noriega Re: NOWOJORSCY GLINIARZE - NYPD BLUE-POMOCY IP: *.zipnet.com.pl 22.11.01, 08:51
      Kto ogladał i jakie wrażenia.Czy pojawią się dalsze odcinki?
      • Gość: Ina Re: NOWOJORSCY GLINIARZE - NYPD BLUE-POMOCY IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.11.01, 09:54
        Witam Noriega z rana.
        Ja się tak zastanawiam co by tam się mogło teraz dziać. Jak zaczęliśmy sobie
        wczoraj wieczorkiem przypominać to tam po kolei każdego wykańczali albo
        przenosili gdzie indziej... Serial stał sie już pod koniec mniej policyjny a
        bardziej obyczajowy.
        Ja poprostu przyzwyczaiłam się do niektót=rych bohaterów i nie lubię jak mi się
        ich tak zabiera sprzed nosa :o)
        • Gość: noriega Re: NOWOJORSCY GLINIARZE - NYPD BLUE-POMOCY IP: *.zipnet.com.pl 22.11.01, 11:35
          Jak w życiu ludzie przychodzą i odchodzą. A tak na marginesie to nie był serial
          policyjny a obyczajowy.
          • Gość: Ina Re: NOWOJORSCY GLINIARZE - NYPD BLUE-POMOCY IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.11.01, 12:31
            Ale zawsze były jakieś zbrodnie :o) A na początku więcej a pod koniec mniej.
            I Sipowicz tak rewelacyjnie zawsze ripostował złych przestępców. Szczególnie
            kolorowych. To jego tekst: "Czy w twojej rodzinie bylo wielu idiotów?"
            Był policyjno-obyczajowy, może być?
            :o)
            • Gość: noriega Re: NOWOJORSCY GLINIARZE - NYPD BLUE-POMOCY IP: *.zipnet.com.pl 22.11.01, 12:36
              Tak lepiej:)
              • Gość: Ina Re: NOWOJORSCY GLINIARZE - NYPD BLUE-POMOCY IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.11.01, 12:51
                I jeszcze jedna moja ulubiona scena-tekst. Byli w jakims klubie go go i
                Sipowicz stwierdzil, ze kiedys chcial byc czyscicielem rur w takim miejscu.
                Zlozyl nawet podanie ale go nie przyjeli :o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka