Dodaj do ulubionych

Lekarzu Pospieszalski, lecz się sam :)

12.02.07, 22:31
A u Pospieszalskiego znów rewelacja: "Warto rozmawiać - Jak pomóc
homoseksualistom?"

Ciekawe, że w ogóle należy im pomagać... jak zwykle, będzie to obiektywny
program. Ciekawe, czy wśród gości wystąpi wiecej niż jeden homoseksualista, a
mniej niż trzech ludzi (liczonych razem) z Radia Maryja, Kościoła Katolickiego
i takich LPRów.
Obserwuj wątek
    • alexanderson Re: 12.02.07, 22:43
      Skoro homoseksualistę można wyleczyć, to może Pospieszalski dałby się zarazić?
      • jedzoslaw Re: 13.02.07, 09:52
        alexanderson napisał:

> Skoro homoseksualistę można wyleczyć, to może Pospieszalski dałby się zarazić?

Dobre :))))))))))
    • dzika_rzeka Zaraz mnie szlag trafi! 12.02.07, 23:14
      Nie oglądam już tego żenującego programiku, bo mi ciśnienie za bardzo skakało,
      ale przypadkiem trafiłam teraz na wypowiedź jakiegoś "psychoterapeuty", który
      twierdzi, że leczy homoseksualistów! Osłupiałam, ale oglądam do końca, reportaż
      się kończy i co sie okazuje? Oczywiście, program Pospieszalskiego!

Gdzie jest granica za którą, ktoś tego człowieka uświadomi, jak wiele krzywdy
      wyrządza ludziom (vide ogień piekielny za aborcje nawet jeśli ciąża była
      wynikiem gwałtu, walenie teczkami we wszystkich niewygodnych, upokarzanie i
      deprecjonowanie kobiet i ich roli w spoleczenstwie oprocz rzecz jasna
      rozmnazania i gotowania, itd itd), jak potworne pranie mozgu robi tym, których
      poglądy są slabo wyksztalcone i wreszcie jakie politowanie budzi jego
      zacietrzewienie i wymachiwanie szabelka w imie "wartosci". Czy ktos zechcialby
      to wreszcie powiedziec temu koniunkturaliscie lezacemu krzyzem?
      • princessofbabylon Re: Zaraz mnie szlag trafi! 13.02.07, 00:45
        dzika_rzeka napisała:

> Nie oglądam już tego żenującego programiku, bo mi ciśnienie za bardzo skakało,
        > ale przypadkiem trafiłam teraz na wypowiedź jakiegoś "psychoterapeuty", który
        > twierdzi, że leczy homoseksualistów!

ja sie dziwię że nie było naszej pani z Młodzieży Wszechpolskiej.Pani Anna
        Jabłońska-Sierakowska widocznie nie dała rady dojechać.ona tak pięknie zawsze
        cytuje pana Richarda Cohena (czasem Rogera bo sama się motała kiedyś u Drzyzgi
        jak to ten wielki uzdrowiciel ma na imię i w końcu tak do tego nie doszła bo co
        5 minut miał inne imię) i jego książkę pt.:"Wyjść na prostą. Rozumienie i
        uzdrawianie homoseksualizmu". by sie działo przynajmniej a mi by sie ciśnienie
        jeszcze bardziej podniosło.

Osłupiałam, ale oglądam do końca, reportaż
        > się kończy i co sie okazuje? Oczywiście, program Pospieszalskiego!
        ;DDD

heeheh ;D
    • princessofbabylon Re: Lekarzu Pospieszalski, lecz się sam :) 13.02.07, 00:45
      seipang napisał:

> Ciekawe, czy wśród gości wystąpi wiecej niż jeden homoseksualista,

nie wystąpił żaden, oficjalnie.
      • nioma Re: Lekarzu Pospieszalski, lecz się sam :) 13.02.07, 11:34
        pan pospieszalski nadaje sie sie takze do leczenia
        psychiatrycznego
        moze jakas zrzutka na sanatorium na oddziale bardzo bardzo zmknietym?
        • jhbsk Re: Lekarzu Pospieszalski, lecz się sam :) 13.02.07, 15:58
          Przypadek nieuleczalny,jak sądzę.
          • wesolylisek Re: Lekarzu Pospieszalski, lecz się sam :) 13.02.07, 18:34
            oglądałem w całości ten program i jestem nim ogromnie rozczarowany, wcześniej
            słyszałem opinie o tym że Jan Pospieszalski jest nieobiektywny i prowadzi
            program z góry założoną tezą, faworyzuje osoby które się zgadzają i przerywa
            wypowiedzi osobom o poglądach niezgodnych z jego i to wszystko było
            w programie o homoseksualistach nie było żadnego homoseksualisty, a na pytanie
            jednego z uczestników Dariusza Szweda dlaczego nie ma tutaj w studio
            homoseksualistów skoro jest to program o nich Pospieszalski odpowiedział z
            bezczelnym usmiechem że skoro stanowia oni kilka procent społeczenstwa to z
            pewnością w studio powinni byc homoseksualiści wsród publiczności tylko pewnie
            się do tego nie przyznają!!! klejny cytat z prowadzącego o tym jakoby kultura
            homoseksualna była wszedzie i "te środowiska" wpływają na nasze życie -
            "poszukując koszuli w sklepach nie mogłem znależć odpowiedniej dla siebie
            poniewaz wiekszość jest w stylu gejowskim tzn. obcisłe i nie mozna zapiąć
            ostatniego guzika, to świadczy o tym jak duzy wpływ mają geje na nasze życie bo
            oni wpływaja na to jak sie ubieramy"!!!!!! to było na zakończenie programu i
            już nie wytrzymałem, dla mnie w ogóle teza samego programu terapia dla gejów
            było żałosne - terapia jest dla chorych a nie dla zdrowych ludzi a po drugie to
            taka terapia przydała by sie dla takich ludzi jak Pan Pospieszalski który
            jawnie okazuje brak tolerancji dla osób których poglądy są różne od jego
            pogladów
            cieszę sie że przynajmniej Wojciech Eichelberger i Dariusz Szwed oraz
            zwolennicy "terapii" Tomasz Ochinowski i o. Wiktor Tokarski wypowiadali się
            rzeczowo. Mam pewne wątpliwości co do wypowiedzi pana Ochinowskiego, kilka zdań
            wypowiedzianych przez o. Tokarskiego było godnych uwagi ale jeszcze raz
            podkreslam że na tle swoich rozmówców pan Pospieszalski wypadł okropnie, jego
            wypowiedzi były wulgarne i prymitywne, używał ogólników często mówił o "znanych
            naukowcach" lub "badaniach psychologicznych" nie podając przy tym nazwisk i
            tytułow badan lub książek. Jedyne nazwiska jakimi się posługiwał to Piotr
            Barczak i jeszcze jeden z zagranicy ale zapomniałem

starszny program trudno jest mi zrozumieć dlaczego takie programy sa nadawane
            przez telewizję publiczną - rozumiałbym gdyby to była tv prywatna lub kościelna
            • vicky.pollard Re: Lekarzu Pospieszalski, lecz się sam :) 13.02.07, 18:56
              to jest telewizja kościelna, niestety, za publiczne pieniądze
              • rudestus0700 Re: Lekarzu Pospieszalski, lecz się sam :) 13.02.07, 19:11
                A ja pana Pospieszalskiego mogę nawet wyleczyć. Pogrzebie się trochę w kopułce,
                to i owo inaczej podłączy i nie będzie prowadził już tendencyjnych programów.
                Lojalnie jednak uprzedzam, że biorąc pod uwagę moje nikłe w tej materii
                doświadczenie prawdopodobne jest wyleczenie pacjenta ze wszystkich czynności,
                ale przynajmniej tych złych nie będzie...

P.S. Pracuję już nad bardziej wyrafinowanymi metodami terapii opartymi o "pranie
                mózgu"...
            • jedzoslaw Re: Lekarzu Pospieszalski, lecz się sam :) 14.02.07, 13:33
              w programie o homoseksualistach nie było żadnego homoseksualisty, a na pytanie
              > jednego z uczestników Dariusza Szweda dlaczego nie ma tutaj w studio
              > homoseksualistów skoro jest to program o nich Pospieszalski odpowiedział z
              > bezczelnym usmiechem że skoro stanowia oni kilka procent społeczenstwa to z
              > pewnością w studio powinni byc homoseksualiści wsród publiczności tylko pewnie
              > się do tego nie przyznają!!! klejny cytat z prowadzącego o tym jakoby kultura
              > homoseksualna była wszedzie i "te środowiska" wpływają na nasze życie -
              > "poszukując koszuli w sklepach nie mogłem znależć odpowiedniej dla siebie
              > poniewaz wiekszość jest w stylu gejowskim tzn. obcisłe i nie mozna zapiąć
              > ostatniego guzika, to świadczy o tym jak duzy wpływ mają geje na nasze życie bo
              >
              > oni wpływaja na to jak sie ubieramy"!!!!!! to było na zakończenie programu

Aż takie "mundrości" leciały? Kurde, szkoda, że nie oglądałem.
    • titerlitury Apeluję - lekarze ręce precz od Pana Janka! 14.02.07, 12:33
      Ja nie mam kablówki, dobrej rozrywki w TV jak na lekarstwo i został mi juz
      tylko Pan Janek. I dla tego BARDZO PROSZĘ sie zająć sodomitami, templariuszami,
      tajnymi agentami, abnegatami i feministkami, a Pana Janka ptrosze zostawić
      takim jaki jest. My właśnie takiego Pana Janka kochamy i taki Pan Janek nam
      dostarcza usmiechu, pogody i wesołości.
      A podrzegarzy lekarskiego lobby prosze, zeby się zajęli własnymi sprawami, a
      nie Panem Jankiem. Czy Wam Pan Janek prezeszkadza w czymś?
      • rudestus0700 Re: Apeluję - lekarze ręce precz od Pana Janka! 14.02.07, 12:57
        I gdyby nie ten "podrzegarz" to bym pomyślał, że to żart...
        • gangsta_ok Re: Apeluję - lekarze ręce precz od Pana Janka! 14.02.07, 13:14
          To tylko Janek się zdenerwował.
          • titerlitury Re: Apeluję - lekarze ręce precz od Pana Janka! 14.02.07, 13:30
            O Jezusie Nazareński! Ludzie, Wy tu za dużo w towarzystwie wieslaw-
            /.siemian/tkowskich przebywacie i za duzo Antka Macierewicza w głowach Waszych.
            Że podżegacz przez rz mi się wymsknąl, to zaraz, ze Pan Janek! Ludzie - ja
            jestem kobieta, nie żadnym agentem, klonem, czy VIPem.
            A nie ejst to żaden żart, bo ja po prostu Pana Janka bardzo lubię i bardzo
            zmartwiłoby mnie i jego zniknięcie i jakies medyczne ingerencje w jego
            osobowość.
            • rudestus0700 Re: Apeluję - lekarze ręce precz od Pana Janka! 14.02.07, 13:51
              Dobra Kobieto zatem tłumaczę!!!Intencją mego posta nie było, broń Boże(a jakże!)
              jakakolwiek ingerencja w pana Janka kochanego jeno pokazać chciałem, że
              właściwie każdego człowieka ze wszystkiego można wyleczyć. I te terapie
              homoseksualistów tak właśnie w moich oczach wyglądają. Jeśli homoseksualista
              chce się zmienić to wszystkiego najlepszego. Jeśli nie to nie. Pan Janek
              widocznie tego nie rozumie...

P.S. Niech nam pan Janek żyje sto lat i nadal dostarcza takiej rozrywki...Na
              cześć pana Janka...
              • kicia_mruczusia Re: Apeluję - lekarze ręce precz od Pana Janka! 24.02.07, 21:51
                > P.S. Niech nam pan Janek żyje sto lat i nadal dostarcza takiej rozrywki...Na
                > cześć pana Janka...

na cześć pana Janka wszyscyyyy raaazeeeeem,
                hip, hip hurrraaaaa hip hip hurrraaaa hip hip hurrrraaaaa
                z całego sercaaaaa pełnyyyyym gaaaaazeeeeem
                hip hip hurrrraaaaa hip hip hurraaaa hip hip hurrraaaaaaaaaa!
    • kika2705 Re: Lekarzu Pospieszalski, lecz się sam :) 14.02.07, 13:52
      pospieszalskiego oglądam zazwyczaj w końcówce czekając na film, który jest po
      jego programie i gdybym przysypiała, to zawsze się obudzę, bo jego złote myśli
      działają na mnie jak piorun
      Tym razem poraziła mnie teza (prawdziwa oczywiście), że obecnie następuje
      promocja homoseksualizmu, bo on biedak, czyli Pośpieszalski, nie może sobie
      kupić koszuliny - wszystkie dla niego za małe, a to oznacza, że obecnie szyje
      się koszule tylko dla wątłych homoseksualistów, a nie dla prawdziwych mężczyzn
      takich jak on
      • kika2705 Re: Lekarzu Pospieszalski, lecz się sam :) 14.02.07, 13:55
        sorry za powtórzenie, ale nie doczytałam, ze ten motyw był już w poście
        wesolegoliseka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka