Gość: Nala IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 08:06 Witajcie ! Gdzie się podziewacie ? Czy dotarły do Was moje dzisiejsze maile ? Pozdrawiam. Nala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nala Re: INA, MEVE - czwartek !!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 08:11 To jeszcze raz ja. Ida, przepraszam, nie wiem czemu napisałam "Ina". Mam nadzieję że mi wybaczysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: INA, MEVE - czwartek !!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.11.01, 09:47 Haj - właśnie odebrałam emaile :o) Za co to ja niby mam się obrazić??? Co do wczorajszego BB - spodobał mi się Arek z Marzeną - wróżenie. Zdobył oblesiuch punkta u mnie no i juz nie wiem kto wyleci w niedzielę. szukanie w kulkach też było fajnym pomysłem. Z jednej strony żal mi zony Jurka - chyba bym juz nerwowa nie wytrzymała - kolejnej nominacji męża i durnych pytań Sołtysika. Zauważyłaś nerwówkę Jurka i Kuby po info o nominacjach? Arek był przygotowany, choc pewnie nie cieszyła go myśl, że głosów było aż 6. Ale tamci to juz zupełnie nie wiedzieli co ze sobą zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina ??? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.11.01, 09:50 O co chodzi z tym puszczeniem farby przez Sołtysika? Nie uważałam wtedy :o) I wogóle co to za nowa koleżanka Kuby, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: INA !!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 10:34 O kurcze ! Chyba wszystko mi się pomieszało !!! Sama nie wiem co "mówię" !? Ina, a co z naszą imprezą ??? Jesteśmy tylko dwie, reszta może "dobije" później ? To co ? Po drineczku ? Sołtysik wczoraj wygadał się mamie Kuby, że jej synuś w niedzielę nie wyjdzie ! Nie wiadomo, czy nieopatrznie czy też celowo ? Wyglądało to, co najmniej dziwnie. Tak, jakby chciał dać do zrozumienia, że Jurasowi też nic nie grozi. Co do koleżanki Kuby, to też jakaś nieciekawa, tak jak jego dziewczyna?????. Ta cała Małgosia jakoś dziwnie nie pasuje do Kuby ? Nie uważasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: INA !!!! IP: 217.97.138.* 22.11.01, 11:19 Puk, puk! To ja (aczkolwiek trochę z doskoku - czujne oko szefa). Ale będę zaglądała. Tymczasem może zróbcie mi cos do picia i skrobnijcie, co tam wczoraj zmajstrowali w Sękocinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: SEKSMISJA !!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 11:37 Gość portalu: monia napisał(a): > Puk, puk! To ja (aczkolwiek trochę z doskoku - czujne oko szefa). Ale będę zagl > ądała. > Tymczasem może zróbcie mi cos do picia i skrobnijcie, co tam wczoraj zmajstrowa > li w Sękocinie. Witaj Monia !!!!!!!! Cieszę się że Cię "widzę". Ina ignoruje mnie od jakiegoś czasu ! :o))) Bardzo proszę, gin z toniciem ? Na szefa nie zwracaj uwagi ! :o) W Sękocinie znowu wczoraj grali, nie wiem czy ktoś coś wygrał, bo oglądałam "z doskoku". Słyszałam tylko, że Sołtysik wygadał mamie Kuby, że ten w niedzielę nie wyjdzie. Zupełnie już nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi ? Pozdr. Nala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Przeprosiny IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.11.01, 12:27 dziewczyny, wybaczcie, musiałam zająć się VIP-ami. Jestem zdołowana teraz jak diabli, bo nie znoszę tego. Dajcie mi mocnego drina, gin z lodem, zadnego rozcienczalnika! Muszę sie uspokoić... Z tego co wiem nikt nie znalazł wycieczki na Wyspy, a pomysł z jej ukryciem niezły :o) Tylko czy ona rzeczywiście gdzieś tam była... No, koleżanka Kuby o niebo lepsza od poprzedniej. Tamta poprostu była, no, z innej epoki powiedzmy. Ta taka zwyczajna. Tylko po co ja matka Kuby tam ciągnęła, nie? Zagmatwane to. :o) Nala; wczoraj jak mówiłaś, ze spali na polu, to chodziło że na dworze, co? hi hi hi... Bo ja naprawdę zastanawiałam się chwilę na jakie to pole mogli ich wywieźć... ;o) Monia - brudzia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Przeprosiny - przyjęte !!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 12:51 Gość portalu: Ina napisał(a): > Nala; wczoraj jak mówiłaś, ze spali na polu, to chodziło że na dworze, co? hi > hi hi... Bo ja naprawdę zastanawiałam się chwilę na jakie to pole mogli ich > wywieźć... ;o) Cha, cha, ale śmieszne !!! :o))) A gdzie ten dwór ??? :o))) Bardzo proszę, ja już piję trzeciego dzisiaj. Kostek lodu jak ........lodu.! Nie krępuj się. No duszkiem, duszkiem ! Szybciej ci przejdą te stresy związane z VIP-ami. Monia, a ty ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina - IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.11.01, 12:56 Glowa mi poprostu pęka. Praca jeszcze na mnie czeka, więc jak nagle zamilknę to - sorry - siła wyższa. Aha, jutro będę później, coś ok. południa. Nala, nalej jeszcze jednego... Wysłałam załączniki. Monia, daj swój adres pod ina_d@poczta.gazeta.pl to też dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Przeprosiny - przyjęte !!!!!!!! IP: 217.97.138.* 22.11.01, 13:05 Poproszę jeszcze raz to samo, 0 tak, jeszcze trochę, dzięki...A gdzie lód? o jest, już mam....Mmmmm Jest mi już prawie swietnie. A co będzie po trzecim?.. Mój firmowy kapitalista spogląda na mnie podejrzliwie. Ale co mi tam! No dziewczynki, dalej, pijcie te swoje rozluźniacze! A jak tam z ogłoszeniem wyników nominacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Nominacje IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.11.01, 13:17 No ja stawiałam na Arka, choć wczoraj dostał ode mnie punkt za grę z Marzeną. No ale po tym co niby chlapnął Sołtysik, to znów widzę Arka na wylotce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Nominacje IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 13:25 Gość portalu: Ina napisał(a): > No ja stawiałam na Arka, choć wczoraj dostał ode mnie punkt za grę z Marzeną. > No ale po tym co niby chlapnął Sołtysik, to znów widzę Arka na wylotce. Niestety, pomimo że nie przepadam za Arkiem, to jednak wolałabym aby wylecieli: - w najbliższą niedzielę Jurek, - a następnie Kuba Arek może wylecieć trochę później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Nominacje IP: 217.97.138.* 22.11.01, 13:27 Ina, drineczka? Ja , niestety - albo na szczęscie - nie oglądałam wczoraj naszej wieczorynki, ale z lekkiego poszumu na forum wnioskuję, że Sołtysik znów się popisał jakąs spontaniczną wypowiedzią? Dobrze, że chociaż ten cały Arek nie ma specjalnych złudzeń na temat swego dalszego pobytu w domu WB. Ilona była zaskoczona - i wcale tego nie ukrywała. A może po prostu TVN już zablokował linie telefoniczne w celu ułatwienia sobie wyliczeń? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Nominacje IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.11.01, 13:50 Drineczka - jak najbardziej. Zablokowali - he he he. A po co? Przecież kasa leci. Tylko kto by tam te głupie głosy liczył ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: > seksmisja - cd ! < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 13:21 No to zdrówko ! Ina !!!!!!!! Pięc osób zwaliło mi się na kark jak akurat otwierałam jeden z załączników. Na szczęście dostrzegł to tylko kumpel. Myślałam że padnie z wrażenia !!! Oczy miał jak spodeczki !!! Uśmialiśmy się bardzo. Potem przyleciał oglądać drugi, mówię ci, ubaw "po pachy". Na szczęście to taki luzak. Chociaż podejrzewam, że gdyby to trafiło na mojego szefa, to też odbyło by się bez większego skandalu. Też ma "luz". Wcześniej pokazywałam mu (kumplowi oczywiście) załącznik, który dostałam od Geralta. Bomba ! No to jeszcze jeden, słabiutki proszę, bo w głowie mi się kręci ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: > seksmisja - cd ! < IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.11.01, 13:25 O załączniki spoko - któremu facetowi by się nie spodobały... Nie polecieli po Magnum? Albo do McDonalda? ;o) Hop, szklanke piwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: > seksmisja - cd ! < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 13:29 Gość portalu: Ina napisał(a): > O załączniki spoko - któremu facetowi by się nie spodobały... Nie polecieli po > Magnum? Albo do McDonalda? > ;o) > Hop, szklanke piwa! Hi, hi, po pracy mamy iść do McDonalda !!! :o))), a potem ..... Powiedziałam żeby sobie nic nie obiecywał :o)))))))). ŚWINTUCH !!! Zresztą oni wszyscy tacy ! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: > seksmisja - cd ! < IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.11.01, 13:48 Oj uważaj, uważaj :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Ina IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 13:51 Inuś ! Wysłałam ci link z Onetu o BB. Co o tym sądzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Link IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.11.01, 14:23 Nie jestem w stanie teraz przeczytać, ale mam ta Politykę w domu. Spojrzę na to. Powiedz mi co Ty o tym myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Link IP: 217.97.138.* 22.11.01, 14:33 "Co tam, panie w Polityce"? Cos widzę po naszych tekstach, że atmosfera panuje taka raczej mało imprezowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Link IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 14:47 To, co dotyczy Irka jest dokładnie tym, o czym nieraz rozmawialiśmy. Wcale mnie nie zaskakują te spostrzeżenia. Dziwi mnie tylko fakt, dlaczego TVN tak usilnie stara się to wszystko ukryć ? Śmieszy natomiast, ten "Poradnik Bigbrotherowca", zabezpieczają się na wszystkie możliwe strony. Istny cyrk. A to, że "wszyscy grają na Dzięcioła" też nie jest żadnym odkryciem. Inna rzecz, że "na Dzięcioła" gra tutaj głównie Jurek, a przynajmniej tak go wszyscy widzą. Muszę kończyć, wołają mnie. Do jutra ! Nala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Link IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.11.01, 14:58 Bo tak to z imprezami zawsze jest - jak sie jakas szykuje - to szefowie dowalaja roboty. :o) Monia, artykul czytalas? Jutro o nim pogadamy. Nala - pa Odpowiedz Link Zgłoś