Dodaj do ulubionych

Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN

18.02.07, 10:51
Ale jaja. Wojewodzki potrafi skupic na sobie cala uwage - rozrabial na zapleczu, umawial sie z Kasia
Tusk, przytulal i boksowal z Lepperem. Niezly ubaw:)) Tylko Magda Molek sie go bala troche - do
swojego programu probowal ja zaprosic - jak powiedziala, ze nigdy nie przyjdzie to wyszedl z planu:))
Ale wrocil, zeby opowiedziec o wibratorach Chylinskiej.
Obserwuj wątek
    • j-adore Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 10:54
      No właśnie, Wojewódzki był bombowy. Proponuje go plus Leppera zamiast
      Pieńkowskiej iMołek.;) Duet Kinga i Marcin jest fajny i może zostać.
    • arleta.czysz Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 10:54
      ubawiła się oglądając Kubę i Miśka ( oraz miśka Kuby z Lepperem). :))))
      Swoją drogą dobry pomysł żeby para K-W zastąpiła parę P-M. Jestem za.
    • tv.maniaczka Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 12:44
      Kuba Wojewódzki niewątpliwie umie zrobić show:) Dzisiejszy występ w DDTVN był
      świetnym tego przykładem:) Jestem za tym, żeby Kuba prowadził ten program z
      jakąś fajną babką:) Oczywiście jako druga para, bo Kinga z Marcinem są najlepsi.
      Pani Mołek natomiast jak zwykle okazała się straszną sztywniarą, nie dziwie się,
      że nie chce przyjść do programu Kuby, bo o czym niby miałby on z nią gadać?
      • iza331 Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 14:40
        To najlepsze DDTVN jakie widziałam. Kubuś Rulezzzzzzzzzzz. Lepper w jego programie to będzie
        HIT!!!
        • kittel3 Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 14:42
          Znajomi zadzwonili zebym włączyła Mołek i resztę bo Wojewódzki przejął program. Włączyłam.
          Przejął... Nie wiem co było wcześniej... Powtarzają TO???
          • oley001 Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 14:47
            Ziomy górą. Szkoda że Misiek spał.
            • arleta.czysz Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 14:53
              A propos Miśka polecam artykuł na jego temat w najnowszym Pzekroju- bardzo
              zabawny artykuł o bardzo "legiendowej" postaci.:)
              • syriana Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 15:08
                przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2714&Itemid=50
                • paulinaa a co powiecie na to 18.02.07, 21:08
                  elle.interia.pl/wywiady/news/id/100094332
                  dla mnie mistrzstwo świata
    • nastoletnia Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 16:54
      Mozna gdzieś w necie zobaczyc ten odcinek ddtvn?
    • paddinktun Wojewodzki 18.02.07, 17:03
      Badzmy szczerzy, Wojewodzkiemu inteligencja i cietym jezykiem dorownuje tylko
      Karolina Korwin-Piotrowska. Potem nic, nic, nic, nic niestety.
    • kalinazkalinowa Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 17:05
      tak końcówka z Wojewódzki super ;)))) odlot
      ale facet jest jeszcze lepszy na żywo niż u siebie w programie

• wrobelm1 Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 17:30
        To było najlepsze Dzień Dobry Ever. Lepiej bawiłem się tylko jak Dodzina była u Kuby w Polshicie (ale
        za pierwszym razem) Kuba udowadnia że jest nieobliczalnyu i ne ma na niego ani bata ani scenariusza.
        Niestety na Lepieja też ;)
        • kalina63 Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 17:33
          Czemu Pani Jola i Pani Magda nie wypowiedziały dziś roboty. Przecież nawet Misio na kacu jest od nich
          lepszy (...czemu oni jedzą a my nie...) Wojewódzki oszalał i stratowal wszystkich, łącznie z Rockym
          Andre. Facet ma jaja. Taki lot o 10 godzince... Chłopaki! Wpadajcie wcześniej.
          • j-adore Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 17:39
            kalina63 napisała:

> Czemu Pani Jola i Pani Magda nie wypowiedziały dziś roboty. Przecież nawet
            > Misio na kacu jest od nich lepszy (...czemu oni jedzą a my nie...)

:)))
            Właśnie - Misiek Koterski. Coś mi się wydaje, że on powinien prowadzić jakiś
            program, siedzieć w studiu i nawijać. O ile jego happeningi w programie KW za
            bardzo do mnie nie przemawiają (poza nagrodami Najki;), o tyle jako gość u
            Kubusia, cz też wywiadowany swojego czasu w Wysokich Obcasach był świetny.
            Koterski w DDTVN to byłaby jazda, np. z Szycem czy Figurskim.:)
          • henryczek-czewa Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 17:42
            podpisuje się - zajefajny program. Kuba i Lepper razem są nie do pobicia. Przy nich Mołek była jeszcze bardziej niż zwykle jak kołek. Fajnie im namieszali dziś w scenariuszu:)
            • ssachell Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 17:48
              Przy
              > nich Mołek była jeszcze bardziej niż zwykle jak kołek.

to może jeszcze bardziej? a jakiś link w necie można znaleźć? bo ja z tych, dla
              których 10, to środek nocy
              • iga.iga Re: Wojewodzki w Dzien Dobry TVN-link 18.02.07, 17:58
                dziendobrytvn.onet.pl/1392406,aktualnosci.html
                • michal941 Re: Wojewodzki w Dzien Dobry TVN-link 18.02.07, 17:59
                  Jedyny koleżka który nie penia przed Lepperem. Szacun Kuba!!!
                  • anetak15 Re: Wojewodzki w Dzien Dobry TVN-link 18.02.07, 18:01
                    Podobno panny prowadzące namawiały Wojewódzkiego pół roku aby przybył na Ich Dwór. Nie wiedziały
                    co czynią. Od następnej niedzieli - Dzień Dobry Kuba i Miśko!!! A damy do redakcji!!!
                • ssachell Re: Wojewodzki w Dzien Dobry TVN-link 18.02.07, 18:07
                  dzięki, Iga :)
    • patrykmiller Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 18:03
      Gdyby TAK wyglądał Taniec Z Gwiazdami jak z gwiazdami zatańczył Kuba to dopiero byłby hit.
      Pań nie było. A Lepper super! (niestety!!!)
      • fryderykkk Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 18:55
        mnie tez sie podobalo:) a zwlaszcza jak lepper zawołal " co ja klamie?????" i
        leci do wojewodzkiego hahaha:) noi Misiek " to ja juz jestem w telewizji?"
        hahahahHAHAH:D
        • jolazursusa Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 19:05
          Więcej Kuby w TVN!!! To był prawdziwy poranek kojota!!! Lepper trafił wreszcie na kogoś kto potrafi
          walnąć bez ogródek. Bravissimo KW!!!
    • joleene Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 19:06
      Ale miałam szczęście! Pierwszy raz w życiu oglądałam DDTVN (bo z reguły w
      sobotę odsypiam do późna) i tak się zastanawiałam, czy tam są zawsze takie
      kwiatki, czy akurat tak mi się trafiło. Teraz czytam, że jednak to drugie :)
      Swietne, świetne, świetne to było :)
      • woody12 Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 19:15
        To jest największy świr jakiego widziałem. KW ofkorsss!
        • iza331 Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 19:18
          Pewnie jarali z Koterem. Tyle że Koter wciągnął mniej i tak siedział tylko.
          • natasza66 Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 19:30
            Dziś było widać co znaczy osobowość. I Kuba i Lepper pokazali że dają radę w każdej sytuacji. Magda
            miała w oczach strrrach a Jola starała sie zapanowac nad tym torrrnado. Fajnie że są jesczcze tacy
            ludzie. Bo Lepper jako pan od rozrywki jest ok. Jako polityk "na drzewo" byle zdala od Rozpudy!!!
            • j-adore Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 21:19
              Właśnie, mnie też natchnęło że Lepperowi jakis talk-show mogliby dać, czy
              program o boksie. Tak żeby sie zajął i nie miał czasu na politykę. Facet by się
              spełniał, ludzie mieliby ubaw, a ile pożytku dla świata by było.
    • beret_z_moheru Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 18.02.07, 21:48
      Trochę nie w temacie, ale nurtuje mnie ta kwestia - gdzie mieści się studio, z
      którego nadawane jest DDTVN? Sądząc po widokach za oknem, to nie jest raczej
      Augustówka.
      • ewelcia007 Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 19.02.07, 15:34
        Mieści się na skrzyżowaniu Hożej i Marszałkowskiej.
    • kaskoss101 Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 19.02.07, 13:04
      Az zal bylo patrzec na czerwieniace sie grzeczne lale. Molek mnie po prostu
      zabila swoja pelna oburzenia deklaracja, ze nigdy nie przyjdzie do
      Wojewodzkiego. Przyjdzie, przyjdzie. Takie wymogi stacji. Pytanie tylko po co...
    • trrruskawa Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 19.02.07, 16:17
      świetny odcinek, dawno sie tak na dzień Dobry Tvn nie uśmiałam:)
      Mołek ewidentnie nie umiala sobie z nimi poradzić, była spięta i zaklopotana.
      Za to Jola sobie troche pożartowała czym zaplusowała u mnie:)
      • wrobelm1 Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 19.02.07, 17:18
        Pan Kuba obiecał duecik Frytki i Chylińskiej. Czemu nie było!!!!?????
        • maitreya83 Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 19.02.07, 19:46
          No właśnie!!! K jak Kuba. K jak Kłamca:-(
          • woody12 Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 20.02.07, 23:10
            Gdzie jest duet z Frytką i Chylińską. Kto tu wali głupa????
            ps. kuba i misiek, będziecie w DDTVN w ten weekend?
            • iza331 Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 22.02.07, 00:11
              Proponowany skład na weekend - Kuba, Misiek, Meller. Rezerwa - Jola. Z klubu usuwamy Mołek. I jest
              jazzzda. Powrót do rozmów zprzed wizyty panów K and M to klęsssska.
              Dziękuje za uwagę
              jeśli TVN zaaprobuje moje propozycje to mam konto w Millenium...
              • tv.maniaczka Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 22.02.07, 08:33
                iza331 napisała:

> Proponowany skład na weekend - Kuba, Misiek, Meller. Rezerwa - Jola. Z klubu us
                > uwamy Mołek.

Hehe popieram! Pierwszy skład ok, ale na rezerwę dałabym jeszcze Rusin.
                • j-adore Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 22.02.07, 08:45
                  Właśnie - dodajemy Kinię, wyrzucamy Jolę.
                  • kittel3 Re: Wojewodzki vs Lepper w Dzien Dobry TVN 22.02.07, 18:52
                    Ale DDTVN coraz czesciej odwiedza Panna Anna Mucha a oni z Kubą to podobno nie teges... A jak
                    teges to może oni i Misiek. A reszta precz!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka