Gość: xxx IP: 157.25.200.* 28.05.01, 16:41 pracuje w ITI holding, program jest absolutna manipulacja, nie ma co sie ekscytowac, manuela zostala juz dawno wytypowana na zwyciezce, nie jest zadna plotka, jezeli wylece z pracy mam to gdzies Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Queen Re: program BB wygra Manuela IP: *.kti.ae.poznan.pl 28.05.01, 16:46 taka sciema tutaj nie przejdzie Ci,ktorzy tu chodzą i wypowiadają się w życiu tego nie łykną. Cóż za naiwność.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trexx Re: program BB wygra Manuela IP: *.grey.com.pl 28.05.01, 16:56 Gość portalu: xxx napisał(a): > pracuje w ITI holding, program jest absolutna manipulacja, nie ma co sie > ekscytowac, manuela zostala juz dawno wytypowana na zwyciezce, nie jest zadna > plotka, jezeli wylece z pracy mam to gdzies MOze jeszcze powiesz, ze to kochanka Waltera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: program BB wygra Manuela IP: 157.25.200.* 28.05.01, 17:07 co mam podac swoje imie nazwisko, dlaczego nie chcecie zrozumiec ze jestescie mnipulowani, sebastian przelecial goske w noc pierwsza co 10 minut bede wam rzucal kawalek torta, mozecie wierzyc albo nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hell_boy Re: program BB wygra Manuela IP: 193.91.75.* 28.05.01, 17:15 > co mam podac swoje imie nazwisko, dlaczego nie chcecie zrozumiec ze jestescie > mnipulowani, Sam jestes manipulowany :-) I nie pij tyle, bo glupoty wygadujesz! Dobrej dalszej zabawy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: program BB wygra Manuela IP: 157.25.200.* 28.05.01, 17:39 gulczynski przynajmniej raz dziennie onanizowal sie (ale kolezdy nie pokazali tego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: program BB wygra Manuela IP: 157.25.200.* 28.05.01, 19:19 -grzesiek jest biseks -alicja byla call girl w usa -gulczynski zerznal monike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: program BB wygra Manuela IP: 10.0.203.* / 212.191.188.* 28.05.01, 21:50 a ta kurwa Alicja dała dupy Januszowi i do tego w kurniku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: program BB wygra Manuela IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 02:15 Moze sie myle ale gdyby to wszystko sie zdazylo co opisuje xxx to napewno zostalo by to pokazane. Ogladalnosc by wtedy skoczyla na max a przeciez o to chodzi. Ogladalem niemiecka wersje BB i tam bylo pokazywane wszystko z pikantnymi szczegolami nie wierze ze TVN az tak sie rozni od innych telewizji.Kasa jest kasa a przeciez o to w tym wszystkim chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryp Re: program BB wygra Manuela IP: 217.153.35.* 29.05.01, 12:25 Gość portalu: xxx napisał(a): > -grzesiek jest biseks > -alicja byla call girl w usa > -gulczynski zerznal monike A to byl mokry sen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: program BB wygra Manuela IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.05.01, 12:32 Gość portalu: xxx napisał(a): > -grzesiek jest biseks > -alicja byla call girl w usa > -gulczynski zerznal monike A swistak siedzi i zawija je w te papierki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: program BB wygra Manuela IP: 204.95.211.* 29.05.01, 12:06 Gość portalu: xxx napisał(a): > pracuje w ITI holding, program jest absolutna manipulacja, nie ma co sie > ekscytowac, manuela zostala juz dawno wytypowana na zwyciezce, nie jest zadna > plotka, jezeli wylece z pracy mam to gdzies Poczekamy, zobaczymy. Czas wszystko wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś