sztuka_konwersacji 19.02.07, 16:16 Co ten facet wyprawia?? Jest kompletnie nieprofesjonalny. Macha głową, macha rekoma, specjalnie sie przyjrzalam-on głową nawet zatacza koła ;)) Robi dziwne miny, kiwa sie na wszystkie strony..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mhania Re: Pospieszalski 19.02.07, 17:26 I jest łysy, i ma białe zęby... No, dorzućcie coś jeszce... Odpowiedz Link Zgłoś
chiton Re: Pospieszalski 20.02.07, 00:19 pospieszalski to koscielny pajac!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
copa.cojones Re: Pospieszalski 20.02.07, 00:38 chiton napisała: > pospieszalski to koscielny pajac!!!!!!! Aniołki, Jezuski owszem ale pajaców nie widziałem. Coś się w kościele zmieniło chiton ? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Pospieszalski 20.02.07, 09:13 copa.cojones napisał: > Coś się w kościele zmieniło? Ano zmieniło - pojawił się Pospieszalski. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Nawiedzony 20.02.07, 00:52 Program jest nie do oglądania. Kiedyś czasami był fajny. Ale teraz jest tak nawiedzony pseudoreligijnie, że się nie da Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Znacie "Oni" Torańskiej ? 20.02.07, 00:55 Torańska pisze, że komuna z KPP przed wojną była jak sekta religijna - absolutne odjazdy. Teraz mam wrażenie, że mamy ultraprawicową odwrotność komuny, ale tak samo nawiedzoną Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: Znacie "Oni" Torańskiej ? 20.02.07, 11:26 nie zauważyłem az takich objawów choroby u niego, wiele komentów jest wyolbrzymionym przytoczeniem słów prowadzącego - tak mi się wydaaje bo czasdem oglądam ten szicik. pospieszalski rozwalił dla mnie tak genialny program publicystyczny jak Wieczorne rozmowy - pare lat temu w tivipi. potem, nie udało im sie stworzyć niczego sensownego, rozmowy sa kontrolowane i z góry rozpisane na głosy. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Brrr... 20.02.07, 15:58 Atmosfera rozmów u Pspieszalskiego jest taka, ze przypomina dialog inkwizytora z osobami skazanymi na stos. Ci, co się z nim nie zgadzają, są traktowani jako wcielenie szatana To wszystko podlane w niby religijnym sosie Brrrrr....... Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Pospieszalski 20.02.07, 12:20 Nie chodzilo mi o jakosc programu (osobny temnat) i o stronniczosc tego pana (tez osobny temat) ale o to, ze zawodowy dziennikarz pracujacy na wizji nie moze tak gestykulowac i ruszac glowa na wszystkie strony. Na marginesie wspolczuje kamerzyscie, musi sie nagimnastykowac, zeby utrzymac taka skaczącą pchłę w kadrze :/ Takze zlosliwe komentarze typu: i ma lysa glowe i biale zeby-nietrafione :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirakao Re: Pospieszalski 20.02.07, 16:47 Ach ten zły Pospieszalski, jeszcze zapomnieliście napisać, że na pewno jedzie mu z ust. Kiedyś to byli redaktorzy. Gembarowski, Kwiatkowski, Barański. I komu to przeszkadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
efad4d Re: ?! 20.02.07, 21:15 kiedys (kiedy jeszcze w miescie rzadzil prawicowy prezydent)ten oszolom zrobil sobie festwial wyznawania wiary na glownym placu w moim miescie (lublinie) religijne piosenki przerywal swoimi kilkuminotwymi zarliwymi wyznaniami wiary. Bylem zniesmaczony, nie wiem tez jak to sie ma do switopogladowej nautralnosci naszego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Pospieszalski 20.02.07, 22:20 Ludzie, czego wy (niektorzy) sie tak niezdrowo podniecacie? Mnie nie interesuje pospieszalski łysy, pospieszalski fanatyk religijny ani pospieszalski i jego kolor zebow. Napisalam i jego braku profesjonalizmu zawodowego kto na wizju rzuca głową, macha łapami itp??) Po co zaraz mieszac w to polityke, kosciol itp?? Nie potraficie ocenic kogos pod katem umiejetnosci zawodowych? od razu musicie napadac i snuć jakies fantasmagorie? Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Taaa 20.02.07, 23:58 Brak profesjonalizmu wynika z jego nadmiernego zaangażowania emocjonalnego spowodowanego poczuciem misji polegającej na walce z szatanem czy innym liberałem Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Taaa 21.02.07, 10:57 wislok1 napisał: > Brak profesjonalizmu wynika z jego nadmiernego zaangażowania emocjonalnego > spowodowanego poczuciem misji polegającej na walce z szatanem czy innym liberał > em hahaha dobre :)) Widze jednak, ze i tak cala dyskusja (jesli chodzi o tego pana) zmierzaja do jednego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: Taaa 21.02.07, 15:01 no raczej nie jdzie mu z ust, stac go na najlepszych dentystów i płyny do płukania ust z perfumami!!! Odpowiedz Link Zgłoś