mchopka 12.03.07, 22:12 Prawdziwa klasa z tym "Marszem zboczonych kobiet". Jestem mile zaskoczona. Dobitnie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gangsta_ok Re: Brawo Szymon Majewski Schow !!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.07, 22:23 I pięknie odśpiewany przez Kasię Groniec. Rewelacyjna też parodia Pospieszalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: Brawo Szymon Majewski Schow !!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.07, 22:38 Rewelacyjny odcinek , moze slabsze troszke "rozmowy w tloku':)), ale za to Pospieszalski rewelacja ,za charakteryzacje powinni dostac oskara + wielkie oklaski za super odwzorowane ruchy Pospieszalskiego :) odcinek super , byle tak dalej , szymon dzis w swietnej formie! Odpowiedz Link Zgłoś
nemi1 Re: Brawo Szymon Majewski Schow !!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.07, 22:37 zgadzam się w 100%!!! świetna ta piosenka!naprawdę się wzruszyłam! Brawa dla Szymona!Parodia Pospieszalskiego - prawie się posikałam ze śmiechu! wogóle świetny odcinek! Fotyga w rozmowach w tłoku i jej "nie wiem" - idealnie odwzorowana kompetencja - no i jak zwykle świetna Janda! I - "kawa czy Renata" - byłby to hicior w ramówce TVP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tralala29 Re: Brawo Szymon Majewski Schow !!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.07, 22:38 za pomysl zrobienia tej piosenki wielkie brawa. Az mnie w dolku scisnelo, na te solidarnosc jajnikow.I parodia Pospieszalskiego genialna. Odpowiedz Link Zgłoś
mika974 Re: Brawo Szymon Majewski Schow !!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.07, 22:41 Marsz Zboczonych Kobiet był rewelacyjny! Świetny komentarz, miałam ściśnięcie w dołku. Chętnie bym staneła w tym gronie. Odpowiedz Link Zgłoś
eva_walter Re: Brawo Szymon Majewski Schow !!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.07, 22:46 piosenka niesamowita!!! cudo Odpowiedz Link Zgłoś
erystyka1 Re: Brawo Szymon Majewski Schow !!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.07, 22:54 Bardzo dobry odcinek! Ekstra końca nie widać. Pośpieszalski rewelacja!!!! Pośpieszyński. hehe No i bardzo dobra piosenka! Stonowana i mądra tylko niepotrzebnie tam Senyszyn w tym towarzystwie, bo ustawia politycznie. Bravo Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Brawo Szymon Majewski Schow !!!!!!!!!!!!!!!!! 13.03.07, 06:38 To wszystko prawda, ale na koniec była jeszcze świetna Szczuka! Naprawde dobry odcinek. Odpowiedz Link Zgłoś
minstrelboy Re: Brawo Szymon Majewski Schow !!!!!!!!!!!!!!!!! 13.03.07, 07:52 A ja lałem z Wildsztajna - dla mnie to cichy bohater odcinka. Niemożliwy był gość!!!!!!! Płakałem ze smiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
paddinktun Re: Brawo Szymon Majewski Schow !!!!!!!!!!!!!!!!! 13.03.07, 11:35 Mnie lzy poplynely przy Marszu. I mam oczywiscie podobne odczucia - oskarowa parodia Pospieszalskiego a Fotyga jest moja ulubiona bohaterka Rozmow w Tloku. Szkoda, ze nie idzie za tym decyzja o dymisji, bo ja moge sie smiac, ale nie chce, zeby Polska byla posmiewiskiem Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
f.lamer Re: Brawo Szymon Majewski SHOW !!!!!!!!!!!!!!!!! 13.03.07, 08:54 rzeczywiście niezłe, choć goście trochę słabowaci (Perepeczko tylko o seksie zagajała) czy ktoś to nagrywał? mógły wrzucić na rapidshare hymn kobiet? ps. czy pozycje aseksualne są autorską pozycją szczuki? jeśli tak to szacunek dla niej. to najlepsze zakończenie programu od początków jego istnienia Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Brawo Szymon Majewski SHOW !!!!!!!!!!!!!!!!! 13.03.07, 09:27 No dobrze, kochani, kiedy i gdzie powtórka? Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Brawo Szymon Majewski SHOW !!!!!!!!!!!!!!!!! 13.03.07, 09:35 Chyba w sobote: Odpowiedz Link Zgłoś
malpa.wczerwonym Re: Brawo Szymon Majewski SHOW !!!!!!!!!!!!!!!!! 16.03.07, 10:35 szymon.onet.pl/odcinki.html pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Brawo Szymon Majewski Schow !!!!!!!!!!!!!!!!! 13.03.07, 20:32 Dobre było, mocne. W Toruniu burak Jędruś z ojcem-dyrem już noszą drzewo na stos dla Majewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Brawo Szymon Majewski Schow !!!!!!!!!!!!!!!!! 13.03.07, 20:54 nooo, pięknie! "Marsz..." rzeczywiście się udał tu jest szymon.onet.pl/2054595,1,video.html Odpowiedz Link Zgłoś
kokoszkam Re: Brawo Szymon Majewski Schow !!!!!!!!!!!!!!!!! 14.03.07, 09:08 WOW! Pospieszalski genialnie zrobiony! usmialam sie setnie :) marsz- mocny. w ogole odcinek dobry, troche Beger w rozmowach malo begerowa, ale ogolem swietnie! Odpowiedz Link Zgłoś
anoush Re: Brawo Szymon Majewski Schow !!!!!!!!!!!!!!!!! 14.03.07, 17:06 Bardzo dobry odcinek. Najlepszy był marsz - nie spodziewałam się u Szymka piosenki na poważnie i to w obronie kobiet, któych sprawy często są postrzegane jako drugo albo i trzecioplanowe. Pośpieszyński świetny, rozmowy jak zwykle na poziomie, końca nie widać ok. Goście połowicznie się sprawdzili, tzn. wystarczyłby sam Sztaba.:) Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Brawo Szymon Majewski Show !!!!!!!!!!!!!!!!! 15.03.07, 10:15 Ciekawe glosy: szymon.onet.pl/1,217,8,28450325,78346734,3668209,0,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: Brawo Szymon Majewski Schow !!!!!!!!!!!!!!!!! 15.03.07, 21:29 marsz rewelka, słuchałam 2 razy ze ściśniętym gardłem. Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Brawo Szymon Majewski Schow !!!!!!!!!!!!!!!!! 15.03.07, 21:49 Dziękuję bardzo za tę piosenkę, prawie się popłakałam. Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek10 Re: Brawo Szymon Majewski Schow !!!!!!!!!!!!!!!!! 16.03.07, 14:56 ja sie poplakalam juz drugi raz, wspaniale ze Szymon wpadl na taki pomysl i w ogole podziwiam tvn za walke z tym buractwem i chamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś