Dodaj do ulubionych

JAK MYŚLICIE KTO JUTRO ODPADNIE?????

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 00:19
JAK MYŚLICIE KTO JUTRO ODPADNIE????? I JAKA ROZNICA GLOSOW.......
SAM MAM PROBLEM NIBY NIE PRZEPADAM ZA JURKIEM ALE CZY TEN AREK ZASŁUGUJE NA TO
BY POKONAC DWOCH WETERANOW????????????JAK WY MYSLICIE?????????
Obserwuj wątek
    • Gość: nowy Re: JAK MYŚLICIE KTO JUTRO ODPADNIE????? IP: 217.164.54.* 25.11.01, 00:56
      arek musi odpasc nie dopuscie do tego zeby ten facet zostal
      • Gość: on Re: JAK MYŚLICIE KTO JUTRO ODPADNIE????? IP: *.pl 25.11.01, 01:04
        bo co, pozostałe dwa dupki są lepsze? Won z Jurkiem AREK ma zostać ty Nowy
        idioto.
        • Gość: nowy Re: JAK MYŚLICIE KTO JUTRO ODPADNIE????? IP: 217.164.54.* 25.11.01, 01:28
          czy naprawde tylko stac cie na uzycie slowa idioto w przypadku gdy ktos nie
          mysli jak ty. wspolczuje twoim bliskim bo nie przypuszczam ,ze w wiekszosci
          masz racje .pa pozdrowienia sloneczko
    • Gość: kumaty arek zostanie wyleci jurek na100% IP: 10.0.208.* 25.11.01, 01:02
      Gość portalu: mickey napisał(a):

> JAK MYŚLICIE KTO JUTRO ODPADNIE????? I JAKA ROZNICA GLOSOW.......
      > SAM MAM PROBLEM NIBY NIE PRZEPADAM ZA JURKIEM ALE CZY TEN AREK ZASŁUGUJE NA TO
      > BY POKONAC DWOCH WETERANOW????????????JAK WY MYSLICIE?????????

• Gość: kumaty A cały ten burdel wygra Agnieszka na 100% IP: 10.0.208.* 25.11.01, 01:04

> SAM MAM PROBLEM NIBY NIE PRZEPADAM ZA JURKIEM ALE CZY TEN AREK ZASŁUGUJE NA TO

• Gość: Kumek I NIE BĘDZIE JUŻ TRZECIEJ EDYCJI AMEN. IP: 10.0.208.* 25.11.01, 01:08

• Gość: pls Re: I NIE BĘDZIE JUŻ TRZECIEJ EDYCJI AMEN. IP: *.telia.com 25.11.01, 09:52
        Ja mysle ze powinni wyjsc wszyscy,nie sa warci tego programu,z Soltysikiem na
        czele.,,,,,wyjdzie:1.JERZY SIKAWA,2.KUBA SPOKOJNY
        LALUS.3AGNIESZKA,,,LOLA,,,,,,,BARBIE,,,,,,,TIRUWA,,,,,TAPETA CHODZACA,,,4.WOJTEK
        CHODZACY I DARMOWY WAMPIR,,,PROSZE O FRYZJERA BO MAM GNIDY.5.MARZENKA,BOJE SIE O
        JEJ OCZKA,WYLECA W,,ORBITE,,HASLO,,,IREK,PROSZE BADZ Z NAMI.6.AREK WCALE NIE JEST
        SZKODLIWY,DAWID.TE DWIE OSOBY CO POWINNY WALCZYC O NAGRODE,NIKT WIECEJ INNY.
        >

• Gość: aaaa Re: JAK MYŚLICIE KTO JUTRO ODPADNIE????? IP: *.toya.net.pl 25.11.01, 12:17
      ja myśle że powinniwyjść wszyscy nie są warci tego programu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka