thaures 13.03.07, 22:01 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=96&ShowArticleId=35281 Zszokowała mnie ta informacja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
virr Re: R.Gonera 13.03.07, 22:16 A mnie rozłościła. Takich informacji nie powinna zamieszczać żadna szanująca się gazeta! Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: R.Gonera 13.03.07, 22:32 O Villasce pisali wiec dlaczego nie o Gonerze? Szkoda mi Robercika. Mam nadzieje, ze szybko wróci do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: R.Gonera 13.03.07, 22:49 Robercikowi to sie nie po raz pierwszy zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: R.Gonera 15.03.07, 08:54 wieslawa-siemiankowska napisała: > Robercikowi to sie nie po raz pierwszy zdarzyło. Czy ty napisałaś kiedyŚ cos miłego i pozytywnego???????? OBRZYDLIWA PLOTKARA! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: na moje oko to jest reklama serialu 14.03.07, 14:02 a to tez niewykluczone Odpowiedz Link Zgłoś
trinko Re: R.Gonera 14.03.07, 15:38 odnosze wrazenie ze tu niektorzy ciagle analizuja wyniki ogladalnosci i stracili panowanie juz nad tym co jest prawda a co fikcja . i mowie tu o zakompleksionym chlopczyku ktorego zycie polega na byciu na forum i analizie wynikow ogladalnosci boze jakie zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: R.Gonera 14.03.07, 10:23 zgadzam się, takich informacji nie powinno się puszczac w świat. To ze Robert Gonera jest osobą rozpoznawalną nie znaczy ze mozna o nim i jego zyciu wszystko pisac i wszem i wobec rozgłaszac. To normalne ze człowiek przezywa w zyciu rózne chwile, gorsze tez. Ale nie uprawnia to dziennikarzyn do rozpisywania sie o tym. Hańba. Poza tym tak naprawde nie powinno to nikogo obchodzic. To jego prywatne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: R.Gonera 14.03.07, 14:01 Mam nadzieję, że dojdzie do ładu ze sobą. I też mnie szokuje ta hienizacja życia medialnego :( Odpowiedz Link Zgłoś
trinko Re: R.Gonera 14.03.07, 15:36 prezciez to tylko reklama tego serialu . specjalisci od PR juz sie o to postaraja by duzo sie mowilo. zwroccie uwage na tekst tego niby artyk. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: R.Gonera 14.03.07, 15:37 Mam nadzieje, ze to głupia reklama. Jesli nie, zycze RG szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: R.Gonera 14.03.07, 19:05 film.interia.pl/wiadomosci/plotki/news/r-gonera-w-szpitalu-psychiatrycznym,882974,2371 Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: R.Gonera 14.03.07, 19:39 Nie sądzę, żeby szpital psychiatryczny w Lublinie, jakby nie patrzeć państwowy, dał się wkręcić w jakąś tanią prowokację, także na moje oko to raczej prawda jest :( Odpowiedz Link Zgłoś
paddinktun Re: R.Gonera 14.03.07, 19:54 Fizyczna i wydawnicza bliskosc redakcji "Faktu" powoduje, ze w czasie skladu mieszaja sie kolumny Dziennika i brukowca. Zawsze na niekorzysc Dziennika. Odpowiedz Link Zgłoś
sher.khan Re: R.Gonera 14.03.07, 20:43 na wp.pl napisali, że być może trenował w ten sposób role, coś niby jak Daniel Day Lewis, który całkowicie utożsamia się z postacią którą gra. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: R.Gonera 14.03.07, 21:29 a ja odebrałam tę wiadomość jako reklamę serialu czy filmu z udziałem p.Gonery; bowiem mimo całej "hienizacji" życia gwiazd, aż tak daleko gazety nie posunęły by się , chyba , aby podawać takie info, a poza tym sądzę, że rodzina, przyjaciele w jakikolwiek sposób skomentowaliby ową wiadomość... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: R.Gonera 14.03.07, 21:38 teraz to juz ptawie pewne, ze to reklama. w tych wszystkich informacjach praktycznie same wiadomosci o serialu a nic o gonerze. niesmaczna reklama moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: R.Gonera 14.03.07, 22:04 tak, wyjątkowo niesmaczna, i dziwię się, że dał się w to wciągnąć; Odpowiedz Link Zgłoś
efad4d Re: R.Gonera 14.03.07, 23:20 paulinaa napisała: > teraz to juz ptawie pewne, ze to reklama. w tych wszystkich informacjach > praktycznie same wiadomosci o serialu a nic o gonerze. > niesmaczna reklama moim zdaniem no ale co bys chciala , zeby napisali, ile mililitrow dali mu srodka uspokajajacego albo czy wsadzili go na naoc w kaftan? tutaj chyba akurat zaczyna "prog przyzwoitości " pismaków wiec , zeby zapelnic czyms notke poisali o serialu , w ktorym gra. Zreszta o serialu, pisanow w lublinie duzo wczesniej i duzo wiecej tak wiec jesli chodzi o lubelski rynek zostal juz rozreklamowany i tak Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: R.Gonera 15.03.07, 16:06 no tak. tylko ze serialm ma oglądac cała Polska. a ja pierwszy raz o nim usłyszałam dopiero teraz. przy okazji tej wiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś
jackie_brown Re: R.Gonera 15.03.07, 09:58 Teraz głupie ludzie będą pisać, że reklama serialu i że Gonera to psychol. Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj Re: R.Gonera 15.03.07, 17:39 piszą że przeżył załamanie a objawy wskazują chorobę psychiczną.W ten sposób depresanci są postrzegani jako psychole.Najlepiej sobie robić jaja z choroby dla kilku marnych groszy z dziadowskiego serialiku Odpowiedz Link Zgłoś