Gość: Marg Re: WITCZAK TO DZIECKO-FANTOM IP: *.man.polbox.pl 27.11.01, 08:02 I tak samo męski i naturalny jak Michael Jackson! Marg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: WITCZAK TO DZIECKO-FANTOM IP: *.telia.com 27.11.01, 13:37 WITCZAK TO BEZNADZIEJNY TYP,,WAMPIR,,KUPA SIANA NA JEGO GLOWIE,A W GLOWIE SAMA SIECZKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka Re: WITCZAK TO DZIECKO-FANTOM IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 06:19 dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mareczek Re: WITCZAK TO DZIECKO-FANTOM IP: *.*.*.* 28.11.01, 08:25 To nie moja pileczka. To Irka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Don Pedro IP: *.manz.at 28.11.01, 13:40 Ja mysle ze on to jest tajemniczy Don Pedro eeeeeee... Pedro czy nie Pedro wyglada mi na eunucha:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Don Pedro IP: *.man.polbox.pl 28.11.01, 14:24 Gość portalu: Asia napisał(a): > Ja mysle ze on to jest tajemniczy Don Pedro eeeeeee... Pedro czy nie Pedro > wyglada mi na eunucha:)))))) Zgadzam sie.Jest to bardzo trafne okreslenie Wojtka, strzal w dziesiatke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: Don Pedro IP: *.turboline.skynet.be 28.11.01, 15:12 wczoraj znowuzagral synem, opowiadal , ze w domu to on wczesnie chodzi spac poniewaz wieczorem czuje sie taki zmeczony klopotami z nikodemem , sklepem, dostawami , rozliczeniami z fiskusem i pracownikami - a niby kto mialby to za niego robic krasnoludki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka Re: Don Pedro IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 19:52 alez biedny ten Wojtek, nie ma co...czyli tu przyszedl sobie odpoczac..no i tak sobie wiecznie wypoczywa na kanapie..moze sie w ogole nie zechce wyprowadzic z domu BB ? no chyba ze razem z wielka wygrana Odpowiedz Link Zgłoś