Dodaj do ulubionych

WITCZAK TO DZIECKO-FANTOM

IP: 213.25.166.* 26.11.01, 22:42
Obserwuj wątek
    • Gość: Marg Re: WITCZAK TO DZIECKO-FANTOM IP: *.man.polbox.pl 27.11.01, 08:02
      I tak samo męski i naturalny jak Michael Jackson!

Marg
      • Gość: ASIA Re: WITCZAK TO DZIECKO-FANTOM IP: *.telia.com 27.11.01, 13:37
        WITCZAK TO BEZNADZIEJNY TYP,,WAMPIR,,KUPA SIANA NA JEGO GLOWIE,A W GLOWIE SAMA
        SIECZKA.
      • Gość: nitka Re: WITCZAK TO DZIECKO-FANTOM IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 06:19
        dokladnie
        • Gość: mareczek Re: WITCZAK TO DZIECKO-FANTOM IP: *.*.*.* 28.11.01, 08:25
          To nie moja pileczka. To Irka.
          • Gość: Asia Re: Don Pedro IP: *.manz.at 28.11.01, 13:40
            Ja mysle ze on to jest tajemniczy Don Pedro eeeeeee... Pedro czy nie Pedro
            wyglada mi na eunucha:)))))))
            • Gość: MM Re: Don Pedro IP: *.man.polbox.pl 28.11.01, 14:24
              Gość portalu: Asia napisał(a):

> Ja mysle ze on to jest tajemniczy Don Pedro eeeeeee... Pedro czy nie Pedro
              > wyglada mi na eunucha:))))))

Zgadzam sie.Jest to bardzo trafne okreslenie Wojtka, strzal w dziesiatke.
              • Gość: pikus Re: Don Pedro IP: *.turboline.skynet.be 28.11.01, 15:12
                wczoraj znowuzagral synem, opowiadal , ze w domu to on wczesnie chodzi spac
                poniewaz wieczorem czuje sie taki zmeczony klopotami z nikodemem , sklepem,
                dostawami , rozliczeniami z fiskusem i pracownikami - a niby kto mialby to za
                niego robic krasnoludki.
                • Gość: nitka Re: Don Pedro IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 19:52
                  alez biedny ten Wojtek, nie ma co...czyli tu przyszedl sobie odpoczac..no i tak
                  sobie wiecznie wypoczywa na kanapie..moze sie w ogole nie zechce wyprowadzic z
                  domu BB ? no chyba ze razem z wielka wygrana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka