Dodaj do ulubionych

Kawa czy herbata?

IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 07:23
Jak tam po wczorajszej akcji "serca dwa"? Dzisiaj zdecydowanie lepsze tempo
forum - jak na razie,Dżastino ale mi dopaliłaś z "polewką"...Witam z rana z
propozycją kawy mocnej,czarnej ...lecz nie polewki!
Urlał strażaka udany ,oj udany ,Marzenka piecze pewnie teraz ciasto dla
Naczelnika,Sołtys pewnie się też załapie. "Zebra" po terapi napięciowej chyba
tego nie przełknie,taką miała ochotę wyprowadzić Jurka -tylko gdzie by znikneli?

Pozdravki
Obserwuj wątek
    • Gość: dżastina Re: Kawa czy herbata? IP: *.acn.waw.pl 27.11.01, 07:40
      Gość portalu: kumek napisał(a):

> Jak tam po wczorajszej akcji "serca dwa"? Dzisiaj zdecydowanie lepsze tempo
      > forum - jak na razie,Dżastino ale mi dopaliłaś z "polewką"...Witam z rana z
      > propozycją kawy mocnej,czarnej ...lecz nie polewki!
      > Urlał strażaka udany ,oj udany ,Marzenka piecze pewnie teraz ciasto dla
      > Naczelnika,Sołtys pewnie się też załapie. "Zebra" po terapi napięciowej chyba
      > tego nie przełknie,taką miała ochotę wyprowadzić Jurka -tylko gdzie by znikneli
      > ?
      >
      > Pozdravki

Hej Kumek, mam nadzieję, że się nie pogniewałeś za mój komentarz :-).
      Witam Cię bardzo ciepło dziś - ta pogoda kompletnie mi nie odpowiada - zimno,
      szaro .... eh! Wolę lato i słońce.
      Kawka już jest! Mocna jak diabli. Ale ponieważ dopiero ją zaczynam, a spać
      poszłam po 2.00, więc znów głąbem się czując pytam: o jakie "serca dwa" Ci chodzi?
      Artykuł o Irku zrobił na mnie za duże wrażenie - tzn. znów mały dołek wczoraj
      miałam....
      Pozatym - dużo pracy (ale to dobrze!) i jestem trochę na forum, trochę poza. A
      parę postów chodzi mi po głowie, choćby o Irasie. Pewnie w weekend dopiero.

Ale Tobie zazdroszczę! - parę dni, a będziesz pruł swoją "śliczną" do Koronowa...

pozdravki

• Gość: beasia Re: Kawa czy herbata? IP: *.*.*.* 27.11.01, 09:56
        Witaj dżastino,
        Czy możesz mnie oświecić o jakim artykule piszesz (o Irku) ? Czyżbym znów coś
        przoczyła ? Czy zadowolona jesteś z wyników nominacji ? Bo ja i owszem...
        Jestem pewna, że Arek wygra w cuglach z Agnieszką. A swoją drogą to pełne
        zaskoczenie, że dziewczyny tyle czasu potrafiły się kamuflować. Nawet Ilona
        miała takie dobre zdanie o Agnieszce... A może to znów ja się mylę ?
        Pozdrowienia
        • Gość: dżastina Re: Kawa czy herbata? IP: *.acn.waw.pl 27.11.01, 10:13
          Gość portalu: beasia napisał(a):

> Witaj dżastino,
          > Czy możesz mnie oświecić o jakim artykule piszesz (o Irku) ? Czyżbym znów coś
          > przoczyła ? Czy zadowolona jesteś z wyników nominacji ? Bo ja i owszem...
          > Jestem pewna, że Arek wygra w cuglach z Agnieszką. A swoją drogą to pełne
          > zaskoczenie, że dziewczyny tyle czasu potrafiły się kamuflować. Nawet Ilona
          > miała takie dobre zdanie o Agnieszce... A może to znów ja się mylę ?
          > Pozdrowienia

Witaj Beasiu :-))), tak - chodzi o art. z Trybuny - jest tu na forum, więc łatwo
          go przeczytać - od razu mówię, że jest wstrząsający, nie przesadzam.
          Więc jeśli Irasa lubiłaś i nie chcesz "rozwalić" się psych. na dzieńdobry to
          zostaw sobie lekturę na wieczór.
          Ja już gdzieś pisałam, że Aga zawsze była dla mnie typem mimozy. Miała też fajne
          i sympatyczne akcje, ale... nie przepadam za nią. A dzięki Aresowi jeszcze więcej
          dowiedziałam się o niej.
          Cieszę się, że nominowano Agę - z Aresem nie wygra, tak sądzę. Choć, wiesz,... w
          tym programie WSZYSTKO jest możliwe.
          Liczę też - ale się chyba przeliczę - że wreszcie ananke dorwie Sweetczaka "GFF",
          do tej pory był mi obojętny, ale ta jego niezauważalność medialna zaczyna mnie
          wkurzać.
          Co do ocen Ilony: są w sumie bliskie moim, tylko, że kiedy ona była z Agą razem w
          BB, nie było Aresa. A facet najwyraźniej podziałał na Mimozę jak katalizator - i
          coś z niej wyszło; to coś - nieciekawe, nieciekawe....

pozdravki serdeczne
          • Gość: kobieta Re: Kawa czy herbata?-do obecnych IP: 217.97.193.* 27.11.01, 10:28
            Witam wszystkich obecnych!Po artykule u mnie również nastroje
            kiepskie.Wczorajszy dzień,nie pomijając trybu pracy forum ogólnie do bani.I
            jeszcze te nominacje!!!Jak dla mnie,to brak Jurasa wśród "wybranych" to szok!
            Ten,to będzie teraz robił za "anioła"!Aga tez mi ostatnio podpadła.Ciekawe jak
            zareaguje w srodę?
            pozdravki dla wszystkich
            • Gość: dżastina Re: Kawa czy herbata?-do kobiety IP: *.acn.waw.pl 27.11.01, 10:33
              Hej kobieto,
              Przestraszyli sie Jurasa-Niebieskiej Koszuli (pod kolor ocząt), jak kiedyś
              Irasa. Po co narażać szanowne litery, jeśli sofa u Naczelnika miękka, a wypas
              za darmo ?
              Szkoda tylko, że nie widzieli słupków....
              • Gość: kobieta Re: Kawa czy herbata?-do dżastiny IP: 217.97.193.* 27.11.01, 10:50
                Niebieska koszula dziwnie mi się kojarzy z Niebieska Laguną ,lecz zapach laguny
                nie zawsze jest niebieski /np. fiołki/,ale ten zapach pozostawiam juz tylko tym
                co na wygodnych sofach!!!
                Pozdravki
          • Gość: beasia Re: Kawa czy herbata? IP: *.*.*.* 27.11.01, 10:30
            Dziękuję dżastino za informacje. Jak to miło, że można na Ciebie liczyć. Nie
            mogłam zastosować się do Twojej rady i czekać z lekturą do wieczora, bo Irek
            był dla mnie najważniejszą postacią BB...
            To naprawdę tragiczna sprawa. Zresztą po kilku wcześniejszych artykułach o Irku
            (ostatni chyba w Gali) dyskutowałam na tym forum o zachowaniu Irka po wyjściu
            ze szpitala i nigdy nie uwierzyłam, że ten chłopak się sprzedał. Na pewno
            bierze silne leki i dlatego jest taki... wyciszony. Nie masz nawet pojęcia jaka
            jestem wstrząśnięta. Trzeba wierzyć, że Irek wyjdzie z tego. To przecież silny,
            kochający życie mężczyzna. Zobaczysz - wszystko będzie dobrze !!! Potrzeba
            tylko trochę czasu... Pozdrawiam Cię serdecznie.
            • Gość: npojazd Re: Kawa czy herbata? IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.11.01, 10:43
              Dzień dobry dziewczęta:)
              Co do artykułu to dla pokrzepienia serca na bbforum.prv.pl jest on razem ze
              zdjęciami, niektóre fajne, np.Irk z Ewą na plaży, takie rodzinne zdjęcia.
              Pozdr.
              Dżastina, kiedy będzie wątek o muzyce?
              • Gość: dżastina Re: Kawa czy herbata? IP: *.acn.waw.pl 27.11.01, 10:47
                Już jest, wielbicielu grzańca i The Cure :-) - vide: "MUSIC czyli jakich nagrań
                nie usłyszą w BB", na razie 2 wpisy "koncertowe" - Kumka i mój.
                Wpadaj Ty i wszyscy chętni.

pozdravki
      • Gość: kumek Re: Kawa czy herbata? IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 11:49
        Gość portalu: dżastina napisał(a):

> Gość portalu: kumek napisał(a):
        >
        > > Jak tam po wczorajszej akcji "serca dwa"? Dzisiaj zdecydowanie lepsze tem
        > po
        > > forum - jak na razie,Dżastino ale mi dopaliłaś z "polewką"...Witam z rana
        > z
        > > propozycją kawy mocnej,czarnej ...lecz nie polewki!
        > > Urlał strażaka udany ,oj udany ,Marzenka piecze pewnie teraz ciasto dla
        > > Naczelnika,Sołtys pewnie się też załapie. "Zebra" po terapi napięciowej ch
        > yba
        > > tego nie przełknie,taką miała ochotę wyprowadzić Jurka -tylko gdzie by zni
        > kneli
        > > ?
        > >
        > > Pozdravki
        >
        > Hej Kumek, mam nadzieję, że się nie pogniewałeś za mój komentarz :-).
        > Witam Cię bardzo ciepło dziś - ta pogoda kompletnie mi nie odpowiada - zimno,
        > szaro .... eh! Wolę lato i słońce.
        > Kawka już jest! Mocna jak diabli. Ale ponieważ dopiero ją zaczynam, a spać
        > poszłam po 2.00, więc znów głąbem się czując pytam: o jakie "serca dwa" Ci chod
        > zi?
        > Artykuł o Irku zrobił na mnie za duże wrażenie - tzn. znów mały dołek wczoraj
        > miałam....
        > Pozatym - dużo pracy (ale to dobrze!) i jestem trochę na forum, trochę poza. A
        > parę postów chodzi mi po głowie, choćby o Irasie. Pewnie w weekend dopiero.
        >
        > Ale Tobie zazdroszczę! - parę dni, a będziesz pruł swoją "śliczną" do Koronowa.
        > ..
        >
        >
        > pozdravki
        >

HejDżastina ,dzięki za ciepłe pozdravki,dziś faktycznie wskazane.Już wyjaśniam co
        też miałem na myśli, wspominając o "dwóch sercach",nic prostszego,to romantyczna
        para Aras i Aga wyznaczona w czasie nominacji. Co to teraz będzie,gdy dowiedzą
        się o wyniku?
        Tak sobie pomyślałem przez chwilkę że Aras sam wyjdzie dla Agi....głupota
        moja ...pewnie że nie wyjdzie,tu chodzi o kasę.
        Co do wyjazdu ,to pogoda psuje trochę frajdę...ale twardo jadęęęę!!!!

Pozdravki gorące
        • Gość: dżastina Re: Kawa czy herbata? IP: *.acn.waw.pl 27.11.01, 12:02
          Hej Kumek,
          gdyby Aras wyszedł to byłabym wściekła - czemu miałby to robić ????; przecież
          on Mimozy nie bierze na poważnie, facet się wygłupia, jest na luzie, chce
          trochę ożywić to drętwe towarzycho, a laska zupełnie nie chwyta o co chodzi.
          Obraża się o byle co, domaga się sajkologa (przy okazji okazało się że takowi
          są tam jednak zatrudnieni). Co za mizeria!
          Aras ma zostać i wygrać! (no, oczywiście to już nie zależy tak naprawdę od nas
          wyłącznie, zwłaszcza, że ja i pewnie wiele innych osób nie wysyła od hitu z
          Irasem żadnych SMS'ów, wiadomo o co chodzi .... ).

W poniedziałek proszę o krótką relację ze zlotu :-)

pozdravki
    • Gość: kumek Re: Kawa czy herbata? IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 10:58
      Witam serdecznie wszystkich,zaraz dołączę się,ale klient rzecz święta ....

Pozdravki ciepłe dla wszystkich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka