sloggi 01.02.02, 22:43 Polecam nową kameralną knajpę, lekko dystyngowaną, ciekawie zaaranżowaną o umiarkowanych cenach. Czynna 13-24 od pon. do czw. 11-......... w pozostałe dni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irzyk Re: Polecam MIAMI CLUB - Szpitalna 6 05.02.02, 14:25 Dlaczego akurat MIAMI Club? Czy jest on dedykowany dla wszystkich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Polecam MIAMI CLUB - Szpitalna 6 05.02.02, 14:29 Przede wszystkim dla ludzi z maiami na miejscu, takie towarzycho tam przychodzi, że często jest na kim oko powiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
senti Re: Polecam MIAMI CLUB - Szpitalna 6 11.02.02, 14:26 sloggi napisał(a): > Przede wszystkim dla ludzi z maiami na miejscu, A co to są "maiami" ? ;-P -- S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa55 Re: Polecam MIAMI CLUB - Szpitalna 6 IP: 213.17.165.* 11.02.02, 14:48 Knajpkę uważam za bardzo miłą i przytulną, ale jak to zwykle ze mną bywa, nie powiem o tym nikomu... ;o) Tani alkohol (jak na śródmieście i takie warunki to niespotykane) piwo 6zł.wściekły pies około 10zł. W czwartek 7,02 miło przygrywał zespolik z ciekawie brzmiącą gitarką i jednym z 2 głosów. Na odwiedzających-to prawda czasami warto popatrzeć dłużej, ale czasami nie trzeba. To wszystko zależy z kim się przychodzi. Polecam i zapraszam na sam koniec do przyciemnianej salki z przyjemnymi sofami i małymi stolikami na piwo. Miła obsługa prawie w 90% uśmiechnięta. A sloggi dlaczego własnie "Maiami"? Ty wiesz wszystko... Pozdrawiam i zaprasza. to już 2 raz. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Polecam MIAMI CLUB - Szpitalna 6 11.02.02, 15:07 Ciężko kojarzycie - to taki logatom - dla ludzi z jajami :) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Polecam MIAMI CLUB - Szpitalna 6 11.02.02, 16:21 sloggi napisał(a): > Ciężko kojarzycie - to taki logatom - dla ludzi z jajami :) aaaaaaaaaaaaaa...... To jak dla policjantów z Maiami... ;o) Nazwa śmieszna, ale lokal jest OK. Ale kryptoreklama... Może ktos nam za to piwo postawi ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Polecam MIAMI CLUB - Szpitalna 6 12.02.02, 09:33 Biorąc pod uwagę hojnośc właścicieli - nie liczyłbym. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Polecam MIAMI CLUB - Szpitalna 6 12.02.02, 10:45 sloggi napisał(a): > Biorąc pod uwagę hojnośc właścicieli - nie liczyłbym. ... Wiesz jakoś mi nie zależy. Podoba mi się natomiast jak bardzo bierze do siebie gdy coś mi się nie podoba i wszystko mu wytykam. Czasami przesadzam, ale on tak fajnie się irytuje ;o) Stoliki do sofy to moja zasługa... ;o) Może to dlatego nie przepada za mną... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Polecam MIAMI CLUB - Szpitalna 6 12.02.02, 10:58 > > siebie gdy coś mi się nie podoba i wszystko mu wytykam. Czasami przesadzam, ale > > on tak fajnie się irytuje ;o) Stoliki do sofy to moja zasługa... ;o) Może to > dlatego nie przepada za mną... I za to również ludzie Cie nie lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Polecam MIAMI CLUB - Szpitalna 6 12.02.02, 12:47 Wiesz to nie jest rozmowa na to forum... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Polecam MIAMI CLUB - Szpitalna 6 19.02.02, 13:39 Za szarlotkę z bitą śmietaną można oddać życie. Odpowiedz Link Zgłoś
roland_x Re: Polecam MIAMI CLUB - Szpitalna 6 19.02.02, 13:42 sloggi napisał(a): > Polecam nową kameralną knajpę, lekko dystyngowaną, ciekawie zaaranżowaną o > umiarkowanych cenach. > Czynna 13-24 od pon. do czw. > 11-......... w pozostałe dni. :-7 Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Polecam MIAMI CLUB - Szpitalna 6 19.02.02, 15:08 roland_x napisał(a): > sloggi napisał(a): > > > Polecam nową kameralną knajpę, lekko dystyngowaną, ciekawie zaaranżowaną o > > > umiarkowanych cenach. > > Czynna 13-24 od pon. do czw. > > 11-......... w pozostałe dni. > :-7 > Ale się rozpisałeś... nie wiem jak odpisać na Twój post... Odpowiedz Link Zgłoś
karina_96 Re: Polecam MIAMI CLUB - Szpitalna 6 22.02.02, 11:05 Ja też tam byłam i nawet z jednym barmanem spotkałam się na dyskotece. Bardzo fajnie tańczy... polecam pubik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natan Czy to klub dla przyjaciół Dorotki? IP: *.acn.waw.pl 18.03.02, 15:39 Hej Klubowicze! Mam pytanko- kiedy tam się coś dzieje jakieś występy albo striptiz męski? bo nigdy nie moge trafić Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czy to klub dla przyjaciół Dorotki? 18.03.02, 16:19 Wczoraj był męski erotic show, a Dzien Kobiet striptease ( również męski ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa55 Re: Czy to klub dla przyjaciół Dorotki? IP: 213.17.165.* 20.03.02, 12:02 Może źle trafiasz, powinieneś wpadać jak przychodzi przyjaciółka Babet. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czy to klub dla przyjaciół Babette? 20.03.02, 12:21 Babette powinna tam wystąpić o meldunek, podobnie jak i w cieplejszych komnatach :) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Czy to klub dla przyjaciół Babette? 20.03.02, 13:08 sloggi napisał(a): > Babette powinna tam wystąpić o meldunek, podobnie jak i w cieplejszych > komnatach :) i NIe powinien być jej odmówiony... W Maiam dostanie na 100%... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczu ... IP: *.piekna.pl 08.03.02, 15:30 NIE polecam pubu MIAMI jego współwłasciciel to napaleniec na młode gorące niczego nie winne ciała.Klientom pubu zalecam ostrożność... Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Polecam MIAMI CLUB - Szpitalna 6 20.03.02, 13:08 Widział ktoś może internetową reklamę Maiami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAWA55 Re: Polecam MIAMI CLUB - Szpitalna 6 IP: 213.17.165.* 26.03.02, 11:40 Czy w maiami jest teraz planowane prowadzenie dyskotek??? dzisiaj dowiedziałem się, ze dj z środowego Paradise i weekendowego 69 dostała propozycje jakijś rozmowy o granie... Czy właściciele planują zmianę charakteru lokalu??? Odpowiedz Link Zgłoś