IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 23:44
W niedzielę (11.05) nie obejżałem do końca "Jestem jaki jestem ring".
Był tam konkurs dla młodych talentów. Z tego co zrozumiałem to jedna z trzech
osób (ta która otrzyma najmniej SMS'ów) miała odpaść, a dwie stoczyć
ostateczny bój o kontrakt. Tymczasem dziś w TVN znów zachęcali do wysyłania
SMS'ów w tym plebiscycie i nadal są w nim te same TRZY osoby. Czy może ktoś
wie jak to się stało ?
Obserwuj wątek
    • Gość: baka Re: jjj ring IP: *.36.11.vie.surfer.at 18.05.03, 08:13
      Wisniewski zachecal w niedziele,zeby ludzie glosowali na Macka(czy Marcina nie
      wiem za dobrze)i w koncu mial 34% glosow widzow a miedzy Davidem i Paula mieli
      zrobic dogrywke w nastepny dzien.Pozniej Wisniewskiemu bylo przykro,ze
      faworyzowal jednego z uczestnikow i prawnicy TVN doszli do wniosku,ze do
      finalu wejda jednak 3 osoby bo byly za male rozbieznosci w wynikach miedzy
      Paula a davidem i niewiadomo kto powinien wejsc do finalu.Weszla wiec cala
      trojka.Po raz kolejny TVn robi z widzow debili i naciaga na coraz wieksze
      pieniadze wydawane w postaci wysylanych smsow.To bylo zaplanowane i
      ukartowane.W finale ludzie beda wysylac smsy na trojke finalistow a nie na
      dwojka.
    • Gość: Skalar Jak TVN po raz kolejny zrobiła widzów w konia... IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 18.05.03, 08:45
      Trąbili przez cały czas: głosujcie na jednego z trzech kandydatów! Któryś z
      nich musi odpaść. Tymczasem zręcznie oszukali widza rzekomym 'faworyzowaniem',
      rzekomym 'takim samym wynikiem 33%', i w finale jest kto? - oczywiście w finale
      są wszystkie nasze trzy gołąbki. A ciekawe co TVN zrobiła z kasą z feralnego
      głosowania? Pewie na domy dziecka poszła;-) Bo tak naprawdę połowa kasy poszła
      na konto TVN, a połowa trafiła do kieszeni Wiśniewskigo. Skandal! Oto jak co
      głupszego widza TVN zrobiła w konia
      • forward Re: Jak TVN po raz kolejny zrobiła widzów w konia 18.05.03, 09:30
        To nie jest w ogóle argument że X ma 34% a dwaj pozostali Y i Z po 33%. Ważne
        jest to że był lepszy o ten 1%, bo zawsze ktoś jest lepszy o włos, pół sekundy,
        ale lepszy. Dziwię się ludziom że głosują, to w sumie jest jakieś przyrzeczenie
        publiczne co do tego kiedy i jak będą policzone sms-y. Kłania się stara dobra
        polityka finansowa TVN z Big Brothera.

Forward

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka