IP: *.grey.com.pl 10.05.01, 14:02
Gosiaczek, to zdaje sie potrzebuje jakiegos niezlego preta. Tak przynajmniej sie zachowuje. A swoja droga to
dziwne, ze 32 letnia kobieta, wcale nie jakos krancowo brzydka zachowuje sie, jakby nie mogla znalezc sobie
nikogo, kto jej zrobi dobrze.
Obserwuj wątek
    • Gość: KASKA Re: Gosiaczek IP: 212.239.170.* 10.05.01, 14:06
      PEWNIE NIKT, NIE ZROBI JEJ DOBRZE ..CZEKA NA KSIECIA..WEDLUG MNIE JET NIJAKA I
      NIC NIE WNOSI DO B,B,CICHA ALE JAK TO MOWIA WODA....BRZEGI RWIE.. MUSI ODEJSC
    • Gość: miguel Re: Gosiaczek IP: *.elite.com.pl 10.05.01, 14:53
      Spotkałem w moim krótkim życiu kilka takich kobiet, które będąc nawet całkiem
      atrakcyjnymi (Gosiaczek, to obiektywnie rzecz biorąc dość atrakcyjna kobieta-
      zgrabna, z twarzy może ni najpiękniejsza, ale ujdzie, tylko jakaś mucha jej
      siedzi nad ustami cały czas) nie były z nikim związane, co powodowało
      niesamowite frustracje i takie właśnie "dziwne" zachowania. One naprawdę nie
      były złe, próżne czy zadufane w sobie, tylko gdzieś podświadomie mają
      zakodowane , że zasługują na "someone special". Gosiaczek to też kobietka w tym
      typie, tylko dla mnie to taki taki skur...syn w spódnicy- wredny i fałszywy
      • Gość: victor Re: Gosiaczek IP: 217.99.192.* 10.05.01, 14:59
        Miguel! you are absolutely right!!!!
      • Gość: hollow Re: Gosiaczek IP: 130.225.157.* 10.05.01, 15:35
        Gość portalu: miguel napisał(a):

> One naprawdę nie
        > były złe, próżne czy zadufane w sobie, tylko gdzieś podświadomie mają
        > zakodowane , że zasługują na "someone special". Gosiaczek to też kobietka w tym
        > typie, tylko dla mnie to taki taki skur...syn w spódnicy- wredny i fałszywy

moze nie tak dosadnie, ale zgadzam sie z twoja opinia...
        pozdrawiam, hollow
    • Gość: Karl Re: Gosiaczek IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.01, 19:10
      Moim zdaniem Małgorzata jest wyjątkowo bardzo antypatyczna. Obmawia innych za
      plecami, mówi wiele bzdurnych rzeczy.
      • Gość: Valeo Re: Gosiaczek IP: 195.94.222.* 11.05.01, 07:58
        Potwierdzam, jest wredna, knuje i obmawia a na dodatek klamie (dawna rozmowa o
        nominacjach, kiedy mowila ze na kogos nie glosowala, a wszyscy widzieli, jak
        glosowala. Poza tym jej uzasadnienia nominacji (bo jest ladny, bo ma do
        zalatwienia sprawy we Wloszech - stupid bitch, niech powie, ze kogos nie lubi
        po prostu!
        • Gość: hollow Re: Gosiaczek IP: 130.225.157.* 11.05.01, 13:00
          Gość portalu: Valeo napisał(a):

> Potwierdzam, jest wredna, knuje i obmawia a na dodatek klamie (dawna rozmowa o
          > nominacjach, kiedy mowila ze na kogos nie glosowala, a wszyscy widzieli, jak
          > glosowala. Poza tym jej uzasadnienia nominacji (bo jest ladny, bo ma do
          > zalatwienia sprawy we Wloszech - stupid bitch, niech powie, ze kogos nie lubi
          > po prostu!

tylko wlasnie chodzi o to, ze zadne z nich NIE MOZE powiedziec, ze kogos
          nominuje, bo go nie lubi. gdyby np. gosia powiedziala oficjalnie ze nominuje
          kogos bo go nie lubi to jej popularnosc spadlaby. dlatego wszyscy wymyslaja
          jakies bzdurne uzasadnienia swoich wyborow. zobacz - taka monika powiedziala co
          myslala i wyleciala. klaudiusz tez wspomnial o fryzurze rafala - juz mniej ludzi
          go popiera...
          pozdrawiam, hollow

• Gość: Nadja Re: Gosiaczek IP: *.jtt.wroc.pl 11.05.01, 13:15
            Szczerze mówiąc Gosia (i cała reszta stadka) musi się nieźle nalawirować, żeby
            nikomu nie podpaść. Kiedy uzasadniała nominację Grzesia ("tańczy tylko sambę") -
            było źle. Gdyby powiedziała, że nominuje go, bo nie tego znosi tego blond
            lovelasa pewnie byłoby jeszcze gorzej. Pewnie dlatego te wszystkie nowminacje
            są dla nich tak "trudne" i "wyczerpujące". Krótko mówiąc jakkolwiek się nie
            odwrócisz d... i tak będzie z tyłu. Osobiście wolałabym, żeby Gośka była
            szczera w swoich uzasadnieniach, bo to jak uzasadnia nominacje jest po prostu
            błazeństwem. Chyba nie sądzi, że ktoś uwierzy jej, że tak troszczy się o
            terminy spraw Alicji w Italii??
    • Gość: Tomasz Re: Gosiaczek = Stary zgred rozczarowuje IP: 193.59.192.* 11.05.01, 13:07
      To przecież STARA PANNA i to pełną gębą !!!
      • Gość: pixie7 Re: Gosiaczek = Stary zgred rozczarowuje IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 00:50
        Gość portalu: Tomasz napisał(a):

> To przecież STARA PANNA i to pełną gębą !!!

stara panna!!! boze drogi! naprawde, jestem zbulwersowana jak dobrze maja sie
        szowinistyczne stereotypy spoleczne w tym kraju; jesli to forum odzwierciedla
        srednie opinie spoleczenstwa, to jestem szczerze zlamana poziomem inteligencji
        tegoz spoleczenstwa..... czy naprawde czyjs stan cywilny ma waszym zdaniem
        decydujacy wplyw na osobowosc czlowieka??!!!
        no i pragne tu przypomniec, ze wiekszosc mieszkancow domu BB nie pozostaje w
        zwiazkach malzenskich, wiec stosowanie argumentow w rodzaju "stara panna" jest po
        prostu niekonsekwentne. no i czego to niby ma dowodzic???...
        • Gość: eka Re: Gosiaczek = Stary zgred rozczarowuje IP: 146.101.149.* 12.05.01, 13:14
          Zgadzam sie z Pixie7, jak mozna okreslac ludzi przez
          pyzmat sterotypow. Niech to bedzie polemika, ale na
          jakims poziomie. Gosik chyba jest fajna, tylko jej
          problem wynika z faktu, ze ona chcialaby aby wszyscy
          ja b. kochali i lubili.
        • Gość: Tweed Re: Gosiaczek = Stary zgred rozczarowuje IP: *.grey.com.pl 14.05.01, 11:42
          Gość portalu: pixie7 napisał(a):

> Gość portalu: Tomasz napisał(a):
          ..... czy naprawde czyjs stan cywilny ma waszym zdaniem
          > decydujacy wplyw na osobowosc czlowieka??!!!

Nie, to osobowosc czlowieka ma wplyw na jego stan cywilny. Chodzilo o to, ze Gosia jest typem "starej
          panny", ktorej nikt sie nie podoba, chcialaby, zeby wszyscy jej sienisko klaniali, ale nie daje nic od siebie.
    • Gość: serfing Re: Gosiaczek IP: 62.244.147.* 12.05.01, 02:11
      tak jest nijaka i do tego troche cwaniaczka
    • Gość: Zenek Re: Gosiaczek IP: 204.95.211.* 14.05.01, 16:01
      Gość portalu: Tweed napisał(a):

> Gosiaczek, to zdaje sie potrzebuje jakiegos niezlego preta. Tak przynajmniej si
      > e zachowuje. A swoja droga to
      > dziwne, ze 32 letnia kobieta, wcale nie jakos krancowo brzydka zachowuje sie, j
      > akby nie mogla znalezc sobie
      > nikogo, kto jej zrobi dobrze.

Wiele wypowiedzi na jej temat na tym Forum wskazuje, ze ma ona OSN - Ostry
      Syndrom Niedopchania i w związku z tym znajduje sobie cos do roboty jak np.
      intrygi.
      i nawet sie nie da powiedziec ch.. z nia bo tak nie jest.
      • Gość: myziak Re: Gosiaczek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.01, 22:17
        Gość portalu: Zenek napisał(a):

>ma ona OSN - Ostry
        > Syndrom Niedopchania i w związku z tym znajduje sobie cos do roboty jak np.
        > intrygi.
        > i nawet sie nie da powiedziec ch.. z nia bo tak nie jest.

Drogi Zenku,
        czytając Twoją wypowiedź nie mogę się oprzec wrazeniu, że jeśli chodzi wymienione
        przez Ciebie potrzeby, to intensywne objawy ich niezaspokojenia widać przede
        wszystkim w Twojej własnej wypowiedzi. Musisz to sobie, biedaku, sublimować
        wirtualnie. I tu mi Cię żal, ale nie aż tak, żeby nie drażniły mnie Twoje
        wulgarne insynuacje.
        Życzę tego, czego Ci pewnie najbardziej brakuje: więcej sympatycznych i chętnych
        koleżanek w realu.
        • Gość: Zenek Re: Gosiaczek IP: 204.95.211.* 15.05.01, 10:15
          Gość portalu: myziak napisał(a):

> Gość portalu: Zenek napisał(a):
          >
          > >ma ona OSN - Ostry
          > > Syndrom Niedopchania i w związku z tym znajduje sobie cos do roboty jak np
          > .
          > > intrygi.
          > > i nawet sie nie da powiedziec ch.. z nia bo tak nie jest.
          >
          > Drogi Zenku,
          > czytając Twoją wypowiedź nie mogę się oprzec wrazeniu, że jeśli chodzi wymienio
          > ne
          > przez Ciebie potrzeby, to intensywne objawy ich niezaspokojenia widać przede
          > wszystkim w Twojej własnej wypowiedzi. Musisz to sobie, biedaku, sublimować
          > wirtualnie. I tu mi Cię żal, ale nie aż tak, żeby nie drażniły mnie Twoje
          > wulgarne insynuacje.
          > Życzę tego, czego Ci pewnie najbardziej brakuje: więcej sympatycznych i chętnyc
          > h
          > koleżanek w realu.

Dzięki wielkie za szczere życzenia, szanowny psychologu.
      • Gość: Polka Re: Gosiaczek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 13:38
        Zenek, ty faktycznie jesteś jakimś debilem. Baterie cisię skończyły?
    • Gość: Tomasz Re: Gosiaczek IP: 193.59.192.* 15.05.01, 11:35
      Klasyczna "baba", co chcecie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka