Dodaj do ulubionych

Brawo Krzysztof Tyniec

07.05.07, 07:46
Kibicowałam mu i do końca wierzyłam w jego sukces.Cieszę się i gratuluję z
całego serca.
Obserwuj wątek
    • wilga52 Re: Brawo Krzysztof Tyniec 07.05.07, 10:05
      Gratuluję Tyńcowi udowodnił,że jest świetnym aktorem, ładnie śpiewa, a teraz że
      świetnie tańczy.
      • miruka Re: Brawo Krzysztof Tyniec 07.05.07, 10:39
        wielkie gratulacje dla Pana Krzysztofa i slicznej Kamilii! bardzo mi sie
        podobaliscie!
        • chris1970 Re: Brawo Krzysztof Tyniec 07.05.07, 13:27
          Pan Krzysztof zarobił, a raczej wytańczył sobie rolę. Ciekawe, czy pojawi się w
          Na Wspólnej, czy w Heldze w opałach. W rolach komediowych bywał świetny,
          dlatego też serial Helga w opałach byłby idealny.
          • jelena86 Re: Brawo Krzysztof Tyniec 07.05.07, 13:59
            Mam nadzieję, że zobaczymy pana Tyńca w poważniejszych rolach; w "Bożej
            podszewce" był wspaniały. W TzG fantastycznie przekazywał emocje, co moim
            zdaniem zadecydowało o jego zwycięstwie. Myślę, że należy mu się bardziej
            złożona rola filmowa. Póki co muszę wygospodarować czas i fundusze, aby móc
            zobaczyć pana Krzysztofa w teatrze :)
            Gratuluję wygranej!
    • tetao Brawo Bartek Obuchowicz 07.05.07, 14:10
      On jest dla mnie prawdziwym zwycięzcą tej edycji, tak jak poprzedniej -
      P.Sadowski.
      • olu87 Re: Brawo Krzysztof Tyniec 07.05.07, 20:47
        Obuchowicz był naprawdę dobry i zasłużył na drugie albo trzecie miejsce. Jego
        jive to mistrzostwo. Ale miał parę wpadek i nie był tak wszechstronny jak Tyniec.
    • j-adore Re: Brawo Krzysztof Tyniec 07.05.07, 17:12
      Również przyłączam się do gratulacji dla Krzysztofa Tyńca - w sumie cieżko
      uwierzyć, że w tego typu programie klasa wygrała z kiczem. Freestyle pary
      Krzysztof + Kamila był przepiękny.
      • azazella Re: Brawo Krzysztof Tyniec 10.05.07, 14:57
        Ja też cieszę się, że Pan Tyniec wygrał. To pochwała normalności, ale przede
        wszystkim człowieczeństwa i szlachetności, które widać było również w tańcu tej
        pary. W Kulisach ostatniego odcinka pokazano dodatkowo jak pięknie Pan T.
        okazuje uczucia swojej żonie. Brawa również za to.

Precz z Dodami i plastikowymi usmiechami Herbusiów i Anetek Piotrowskich! Brawa
        dla ludzi z krwi i kości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka