jowita81 07.05.07, 07:46 Kibicowałam mu i do końca wierzyłam w jego sukces.Cieszę się i gratuluję z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilga52 Re: Brawo Krzysztof Tyniec 07.05.07, 10:05 Gratuluję Tyńcowi udowodnił,że jest świetnym aktorem, ładnie śpiewa, a teraz że świetnie tańczy. Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: Brawo Krzysztof Tyniec 07.05.07, 10:39 wielkie gratulacje dla Pana Krzysztofa i slicznej Kamilii! bardzo mi sie podobaliscie! Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: Brawo Krzysztof Tyniec 07.05.07, 13:27 Pan Krzysztof zarobił, a raczej wytańczył sobie rolę. Ciekawe, czy pojawi się w Na Wspólnej, czy w Heldze w opałach. W rolach komediowych bywał świetny, dlatego też serial Helga w opałach byłby idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
jelena86 Re: Brawo Krzysztof Tyniec 07.05.07, 13:59 Mam nadzieję, że zobaczymy pana Tyńca w poważniejszych rolach; w "Bożej podszewce" był wspaniały. W TzG fantastycznie przekazywał emocje, co moim zdaniem zadecydowało o jego zwycięstwie. Myślę, że należy mu się bardziej złożona rola filmowa. Póki co muszę wygospodarować czas i fundusze, aby móc zobaczyć pana Krzysztofa w teatrze :) Gratuluję wygranej! Odpowiedz Link Zgłoś
tetao Brawo Bartek Obuchowicz 07.05.07, 14:10 On jest dla mnie prawdziwym zwycięzcą tej edycji, tak jak poprzedniej - P.Sadowski. Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: Brawo Krzysztof Tyniec 07.05.07, 20:47 Obuchowicz był naprawdę dobry i zasłużył na drugie albo trzecie miejsce. Jego jive to mistrzostwo. Ale miał parę wpadek i nie był tak wszechstronny jak Tyniec. Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Brawo Krzysztof Tyniec 07.05.07, 17:12 Również przyłączam się do gratulacji dla Krzysztofa Tyńca - w sumie cieżko uwierzyć, że w tego typu programie klasa wygrała z kiczem. Freestyle pary Krzysztof + Kamila był przepiękny. Odpowiedz Link Zgłoś
azazella Re: Brawo Krzysztof Tyniec 10.05.07, 14:57 Ja też cieszę się, że Pan Tyniec wygrał. To pochwała normalności, ale przede wszystkim człowieczeństwa i szlachetności, które widać było również w tańcu tej pary. W Kulisach ostatniego odcinka pokazano dodatkowo jak pięknie Pan T. okazuje uczucia swojej żonie. Brawa również za to. Precz z Dodami i plastikowymi usmiechami Herbusiów i Anetek Piotrowskich! Brawa dla ludzi z krwi i kości. Odpowiedz Link Zgłoś