jacqueline 26.05.03, 12:58 Przeczytałam na stronie TVP, że w połowie czerwca Krystynę wezmą na salę porodową.Umrze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: small Re: Klan? IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 14:03 no i bedzie watek samotnego ojca wychowujacego dzidziusia-jak w na dobre i na złe. chyba tego jeszcze w klanie nie było macie pomysły czego jeszcze w klanie nie było, bo mi ciezko wymyslic. a był jakis watek homoseksualny??????tylko to mi przyszło do głowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: Klan? 26.05.03, 14:25 Gość portalu: small napisał(a): > > macie pomysły czego jeszcze w klanie nie było, bo mi ciezko wymyslic. > a był jakis watek homoseksualny??????tylko to mi przyszło do głowy:) to może rysia przerobic na homoseksualistę? on tak ładnie wygląda jak sie miota:) Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat1 Re: Klan? 26.05.03, 15:25 moboj..totalnie zla diagnoza co do ryska...po tym jak grazynka wyjedzie na saxy rysiek udowodni wszystkim, ze jest facetem z jajami..najpierw przeleci swietliczanke, potem te dwie lubiczowne, nastepnie zone darka a w drugiej rundzie zabierze sie za stare krowy typu pani monika..absolutnie! Odpowiedz Link Zgłoś
dorotace Re: Klan? 28.05.03, 22:42 Ja zauważyłam też "kurwiki w oczach" drugiej świetliczanki - blondyny. Ryśkowi chyba szykuje się trójkącik. Odpowiedz Link Zgłoś
maja81 Re: Klan? 26.05.03, 16:19 już dawno nie oglądalam,ale jak dobrze pamiętam to Agnieszka pracowala u jakiegoś kolegi w firmie reklamowej,który był homoseksualistą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: small Re: Klan? IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 17:36 no i olerka nie trafiłam:) poddaję się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Klan? IP: *.utaonline.at 29.05.03, 08:27 wszystko kit! Dr Lubicz nie wraca ze stypendium bo prosi o azyl polityczny i okazuje sie ze byl caly czas szpiegiem wietnamskim w polskiej sluzbie zdrowia. Krystyna popelnia samoojstwo rzucajac sie pod dume warszawki czyli tzw. metro liczace 4 stacje, dziewczynki ida na zeslanie a co do reszty : poinformuje jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Confi Re: Klan? IP: 193.108.206.* 29.05.03, 09:08 Metro warszawskie ma nie 4 stacje ale 14 stacji... I to jest dumą stolicy! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Klan? IP: *.utaonline.at 29.05.03, 21:15 Gość portalu: Confi napisał(a): > Metro warszawskie ma nie 4 stacje ale 14 stacji... I to jest dumą stolicy! > Pozdrawiam! moj Boze! a wiesz dziecko ile stacji metra jest w paryzu? nie wiesz? ja tez nie , bo linii jest tyle ile stacji w warszawce. czy macie tam jeszcze inne powody do dumy czy to jz by bylo na tyle?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Klan? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 22:02 > a wiesz dziecko ile stacji metra jest w paryzu? Ale co to ma wspólnego z akcją "Klanu"?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Klan? IP: *.duna.pl 30.05.03, 13:39 Gość portalu: Confi napisał(a): > Metro warszawskie ma nie 4 stacje ale 14 stacji... I to jest dumą stolicy! łał!!!!coś takiego!!!!!!!jak tam się nie gubić..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopi Re: Klan? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 30.05.03, 07:51 Był jeszcze jeden wątek homoseksualny. Pamiętacie Majkę Barcz, która pracowała z Moniką? Odpowiedz Link Zgłoś
paool w klanie nie było jeszcze/// 30.05.03, 09:55 że ktoś niby miał wypadek samochodowy ( ale nie byle jaki) i wyszedł z niego z tak pokiereszowaną twarzą, że trzeba było zrobić operację plastyczna ( tu pole do popisu dla dr Lubicza. I nagle zamiast Izabeli Trojanowskiej mamy Ewę Kuklińską ( to ten sam typ przecież utalentowanej piosenkarkoaktorki)a;e to przecież ta sama poczciwa Monika Ross z Boutique Ramona! Przecież Czesia mówi jej Pani Moniko, a Daniel -Mamo! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś