Dodaj do ulubionych

mamusia Agnieszki Włodarczyk

26.05.07, 23:29
Nie wiem czemu ,ale mamusia Agnieszki Włodarczyk nie pryzpadła mi do gustu
już od pierwszego programu,ale to co dzisiaj wymysliła przeraziło mnie.Babsko
jakby z kosmosu , moim zdaniem moze zaszkodzić Agnieszce.Agnieszka jest super
dziewczyną. Przemilczę Sam ubiór (brzuszek) pani w. wzywa o pomstę do nieba,
a jej bredzenie, fuj ...trąca infantylizmem....Nikt nie wątpi ,że też była
dzieckiem,Mam wrażenie ,że ta pani chciałaby sama być gwiazdką:)
Zobaczcie jaką klasę pokazały wczesniej przedstawione mamy...
Obserwuj wątek
    • paul_ina Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 26.05.07, 23:40
      Wobec rodziców każdy jest bezbronny. Mnie reakcja Agnieszki zupełnie rozwaliła, widać, że nagłe pojawienie się Mamy bardzo ją poruszyło.
      • ankas4 Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 27.05.07, 00:39
        Reakcja Włodarczyk byłabardzo poruszajaca szczegolnie jesli rewelacje Faktu , ze
        obie Panie byly poklocone sa prawdą, zapewne wiec wizyta mamy w studio bylo dla
        nich wielkim przezyciem. Mysle ,ze mama agnieszki bardzo przelewa swoje ambicje
        na córke - a tym nie jest latwo zyc niesttey, zycze agnieszce wygranej w programie!
        • stenka30 Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 27.05.07, 07:48
          czytałam gdzieś że ta cudna mamuśka jest aktorką ale ja jej nie kojarzę, może
          teatralną, mnie się też nie spodobała od samego początku a po jednym z odcinków
          jak krzyknęła do Górniaczki co ty pier.. kur... to już jej potem do pierwszego
          rzędu nie brali -jak była to gdzieś wyżej siedziała i w ogóle już z z nią nie
          gadali
          • karola_17 Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 27.05.07, 09:53
            jaką piosenkę dla mamy śpiewała Aga, a jaką Robert?
            • asiek101 Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 27.05.07, 10:01
              Aga- Cudownych rodziców mam,
              Moskwa - Nie ma jak u mamy
              • karola_17 Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 27.05.07, 11:55
                To już sobie właśnie przypomniałam, ale nie wiem jeszcze jaki tytuł ma
                piosenka, którą wykonywała Natasza. Oczywiście chodzi mi o tą, co śpiewała dla
                mamy.
                • oko.na.widelcu Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 27.05.07, 12:26
                  fakt, antypatyczna baba, zakochana w córci do szaleństwa (co samo w sobie
                  grzechem nie jest, ale ona w wyjątkowo odpychający sposób bazarowej przekupy to
                  manifestuje). w ogóle to taki typ bazarowej przekupy. oby córcia w jej slady nie
                  poszła z czasem:0
                • asiek101 Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 27.05.07, 17:34
                  Mamo nasza mamo
          • dorala Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 27.05.07, 21:48
            Spotkałam Ją kilka razy na planie reklamówek. Ta pani statystuje a i tak kryją
            ją po kątach z powodu koloru włosów (taki blond źle wygląda w kamerze). Ona
            jest straszna. To mizdrzenie się do facetów, krygowanie, co to nie ona i jej
            córka, narzucająca się ze swoją osobą. Ja akurat takich osób nie trawię.
    • asiek101 ze wszystkich mamuś 27.05.07, 17:37
      najsympatyczniejsza była Roberta Moskwy, taka ciepła miła pani:).
      Mama Nataszy, wraz z mężem nie raz dali popis niezłego ADHD, a mama
      Włodarczykowej to chyba ma niezłe parcie na szkło.
    • kubissimo Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 27.05.07, 17:53
      za kazdym razem jak widze pani Wlodarczyk, to mi sie przypomina film Artura
      Urbanskiego BELLISSIMA. ba, skonny jestem przypusczac, ze to Agnieszka i jej
      matka byly pierwowzorami filmowych bohaterek
      • janinaniezbedna3 Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 27.05.07, 17:59
        Nie widziałam nigdy Mamy Agnieszki Włodarczyk, ale...czytając te wypowiedzi i
        pamiętając postać z Bellissimy graną przez Ewę Kasprzyk, dochodzę do wniosku,
        że Agnieszki mama musi być przerażająca...
        • wieslawa-siemiankowska Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 27.05.07, 18:12
          Nie, no Janinko przerażająca nie jest, ale hmm.. specyficzna. Zrobiona blondyna
          z dużym dekoltem, biżuteria, mini, tipsy- te sprawy:)
          • janinaniezbedna3 Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 27.05.07, 18:23
            Jeśli dobrze zrozumiałam post Kubissimo, to chodziło o tzw ogólny odbiór tej
            Mamy Agnieszki, czyli o natrętną promocję córki, leczenie własnych kompleksów
            za pomocą pchania jej ku karierze, realizowanie własnch- niespełnionych-
            aktorskich i wokalnych ambicji, natarczywa chęć wpływu na życie dziecka. To
            jest Prze-ra-ża-ją-ce.
            Specyficzny wygląd to tylko dodatek.
            Mnie bardziej chyba przerażała osobowość Kasprzyk w filmie niż jej (dziwny bo
            dziwny) wygląd.:)
            • wieslawa-siemiankowska Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 27.05.07, 18:29
              Aha, no ja jakoś tak się zasugerowałam też pierwszym postem w wątku- gdzie była
              mowa o jej wyglądzie. " Bellisimę" rzecz jasna znam, no i chyba w przypadku
              Włodarczykowej to porównanie jest trafne. Nawiasem mówiąc Ewa Kasprzyk była
              pyszna w tej roli:):)
            • kubissimo Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 27.05.07, 18:35
              dobrze zrozumialas
              zwlaszcza w poczatkach "kariery" Agnieszki jej matka byla glowna sila sprawcza,
              ktora m.in. "wychodziła" jej angaż do Studio Buffo
    • to_jaaa Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 27.05.07, 19:07
      do dziś pamiętam, jak Włodarczyk chwaliła się po "Sarze", że nie musi chodzić
      do szkoły, tylko będzie robić karierę
      i że mama ją do tego zachęca tłumacząc, że do szkoły to sobie można pochodzić
      później, a teraz córka jest młoda i niech się lansuje
      wielkie to na mnie wtedy wywarło wrażenie, a jak sobie obejrzałam ww. panią, to
      już się nie dziwię ;-)
    • bm_ka ech, krytykanci ... 27.05.07, 21:24
      Niektóre Wasze opinie o mamie A. Włodarczyk zawarte w tym wątku nawzajem się
      wykluczają ale nie to jest najgorsze im najbrzydsze!
      Najgorsze i najbrzydsze jest to że piętnujecie zadbany wygląd, młodzieńczą
      sylwetkę, żywiołowe zachowanie jej matki. Ktos tu zarzuca jej parcie na szkło,
      sekundowanie karierze Agnieszki, wspieranie corki w kluczowych momentach kariery
      a dodatkowo jakiś "brzuszek" i inne zaniedbania w sylwetce ... to znaczy że
      pozostałe mamy wyglądały "lepiej"??? Czy tez to znaczy że aby Was zadowolić
      powinna mieć braki w uzębieniu, starą , marszczoną w pasie spódnicę, znaczną
      nadwagę i siwe włosy splecione w cieniutki warkoczyk oplatający głowę????
      Ludzieeee! Agnieszka ma młodą, zadbaną matkę, czy to grzech????
      • mallina Re: ech, krytykanci ... 27.05.07, 22:15
        to przeczytaj co wszystko wyzej napisano jeszcze raz. moze wtedy zauwazysz,ze
        glownie przerazajace jest zachowanie tej pani, a nie jej wyglad.

poza tym bycie zadbanym w kazdym wieku to niewatpliwie zaleta, acz bywa, ze ktos
        sie "odpicuje" za mocno(to tez niezalezne od wieku), ja zrozumialam, ze wlasnie
        mama Agi czasem po prostu przesadza z wygladem.
        • kresssska Re: ech, krytykanci ... 27.05.07, 22:26
          Nie wiedziałam ,że rozpętam takie małe piekiełko wokół tej Pani.Dziękuję
          mallinie za powyższy post.Właśnie to chciałam napisać .Nic dodać nic
          ująć.Agnieszka jak już pisałam jest the best,ale szanowna mamusia gwiazdą nie
          jest, co powinnna mieć na uwadze.
          Broń Boże nie uważam ,że mamusie powinny być bezzebne i bezguścia, nic z tych
          rzeczy.W prostocie i skromności siła jak ktoś mądry zauważył.
          ps.Boże nie daj ,bym za lat dziesiąt lat reprezentowała taki styl jak ta
          szanowna pani...i wyglądzie i przede wszystkim "języku":)
          • llucciolla Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 27.05.07, 23:13
            Mama Agnieszki, Anna Stasiukiewicz, jest niespełnioną aktorką. Kiedy Agnieszka
            miała pół roku jej ojciec zostawił matkę, która musiała zrezygnować z kariery i
            poświęcić się wychowaniu córki. Nic zatem dziwnego, że ma takie parcie na szkło.
            A Agnieszce nie zazdroszczę, bo wiem jak to jest mieć, może nie rodzica, ale
            kogoś bliskiego z niespełnionymi ambicjami i te ambicje przelewać na dziecko.
    • nnike Dlaczego? 28.05.07, 01:44
      Dlaczego mamuśka dziękowała sponsorom za "odnalezienie i zaproszenie" jej do
      programu???
      • tiffi1 Re: Dlaczego? 28.05.07, 11:00
        No właśnie o to samo chciałam zpaytać,bo z tego co zrozumiałam. Jakaś firma ja
        odnalazła, czy to oznacza, ze córka nie miała do niej telefonu, ani nikt z tv
        nie miał i matka, nie wiedziała, że córka będzie śpiewać dla niej. Dopiero jakaś
        firma ją odnalazla. Przecież jej mama wiedziała, ze córka bierze udział w
        programie??
    • gocha221 wywiad obu pań W. 28.05.07, 11:10
      do poczytania:
      www.polki.pl/?page=zycie_gwiazd_znaniilubiani_artykul&cmn_id=10003334
      • ankas4 Re: wywiad obu pań W. 28.05.07, 14:01
        Co do tego czemu mama Agnieszki dziekowala za odszukanie to mysle , ze ziarnko
        prawdy jes w tym , ze Panie byly poklocone i byc moze mama agnieszki zwyczajnie
        nie chciala byc na tym koncercie ...tym bardziej , ze faktycznie w sytuacji
        konfliktowej spiewanie "Cudownych rodzicow mam" nie jest zbytnio komfortowe ani
        dla jednej ani dla drugiej strony. Mysle tylko , ze ktos powinien wyjasnic
        czemu wypuscil mame agnieszki na scene kiedy zaczela spiewac owa piosenke ,
        wiadomo bylo , ze Agnieszka z emocji nie da rady skonczyc zaczetego utworu...
        przeciez mozna bylo te 3 minuty poczekac i dopiero na koniec wpuscic na scene
        mame agnieszki... a tak , w sumie agnieszka nie czula sie dobrze kiedy po nie
        wykonanym utworze dostala same najwyzsze oceny, na szczescie oceniajacy pokazali
        wielka klase i ocenili wszystkie wykonania piosenek dla mam tak samo !
    • kopecma Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 30.05.07, 22:31
      Niedaleko pada jabłko od jabłoni... Pamiętam Agnieszkę z imprez sprzed lat,
      zapamiętałem jej fatalny gust.
      Teraz myśli o karierze wokalnej, bo lata jej lecą.. za plecami czuje oddech
      młodych pięknych kobiet, a ile można czasu bazować na urodzie...?
      Niestety to kolejny pseudotalent , kiedyś zaistniało w Polsce zjawisko discopolo,
      a teraz mamy nawał pseudotalentów.
      • bm_ka Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 30.05.07, 22:52
        Ależ Cię, kopciu, żółć zalała! :-)))
        Oto Twoja złota myśl w skrócie: stara ta Włodarczyk i bez talentu więc myśli
        o nagraniu płyty ... , no powiedz, czy kiedy to czytasz czujesz swoją wątrobę?
        o mój Boże! Skąd w ludziach tyle złości, żalu, nienawiści..?
        Czy nie pomyślałeś, kopciu, że powinienes coś zrobić żeby zaistnieć
        w szołbiznesie tak jak, Twoja znajoma, Agnieszka Włodarczyk skoro Cię to tak
        kręci? Czy wolisz jej zazdrościc i w postach wylewać na jej śliczną głowę wiadro
        własnych pomyj? WSTYDŹ SIĘ KOPCIU.
        • lilith76 Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 31.05.07, 09:22
          Nie przepadałam za Włodarczyk, ale
          O ile w aktorstwie i tańcu to pseudotalent, to talentu do śpiewu jej nie odmówię.
          Tyle, że nie ma dla takiego głosu i piosenek miejsca pomiędzy Dodą i Mandaryną.
        • kopecma Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 31.05.07, 14:37
          Nie odmawiam jej urody...:) Powinna bywać jak najczęściej na rozkładówkach,
          jestem za :D
          Na tle tego programu ona jest ok, ale ten program wcale nie jest miernikiem tego
          co powinno być w muzyce... To manipulacja., ludziom coś się podsuwa i mówi że
          szarobure jest białe albo kryształowe. Trzeba się bronić przed wciskaniem bzdur.
          Włodarczyk to stara wyjadaczka różnorakich warszawskich imprez, teraz chciałaby
          mieć płacone za bywanie i w ogóle jakiś powód aby ją zapraszali. Wiadomo jaki
          jest ciągły napływ świeżej krwi... jakoś trzeba się zaczepić.
          Jestem spokojny o jej rozwój kariery muzycznej. Wyda coś , parę razy zaśpiewa i
          koniec.
          Myślę też że znajomki Włodarczyk nie powinni się wypowiadać na forum, wstydź się !
          Ponad 90 % ludzi w tym kraju nie ma słuchu i smaku muzycznego i Ty do nich należysz!
    • dwadziescia_jeden Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 31.05.07, 15:25
      Agnieszka Włodarczyk jest pretensjonalna. Jak ktoś ma po części takie cechy
      będzie wielbił jej dokonania muzyczne.
      • lilith76 Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 31.05.07, 16:13
        Tym wpisem udowodniłaś, że jednak jej muzyka ci się podoba ;D
        • dwadziescia_jeden Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 31.05.07, 16:41
          chciałabyś chyba ... ;) natomiast bardzo lubię obserwować wydmuszki wszelkich
          talentów w tv , piszę nawet na ten temat pracę...:) kariera dody i mandaryny
          fascynująco opowiada o stanie naszego społeczeństwa...he , ludzie lubią się
          przeglądać w swoich idolach. A Ty co tu robisz ? Lubisz ciemne oczka jak Włodara ?
          • setorika Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 01.06.07, 10:25
            piszę nawet na ten temat pracę...:)

wow - jak to brzmi! Chyba Nobel będzie? :0

Agnieszka spiewa raz lepiej raz gorzej, myślę że jest fajna aktorką, biorąc po
            uwage jej udział w komediach Lubaszenki i że nie trafiła jeszcze na ciekwa rolę,
            która pokazałaby prawdę, czy ma zadatki na prawdziwa aktorke.
            Szczerze przyznam, ze budzi wiecej sympatii niz lansowana nachalnie przez
            Józefowicza Nataszka, która bez watpienia jest lepiej przygotowana i wokalnie i
            jako postać sceniczna: tancerka, troszke aktorka i akrobatka :) ale temu
            wszystkiemu brakuje osbowości tej kropki nad "i".

Agnieszka powaliła mnie wykonamiem pisenki Bajmu i Alicji Majewskiej. Myślę, że
            gdyby przeszła solidną szkołę śpiewu i emisji głosu, to jest to materiał na
            płyte z sukcesem, ale może niekoniecznie komercyjną w stylu pop.

Co do mamy - rodziców sie nie wybiera. Tez mam odczucie, że przelewa swoje
            ambicje na córke, ale chyba njważniejsze, ze ja kocha. A jak wyglada to jej
            sprawa - nie mój gust ale mimo wszystko mozna o niej powiedzieć zadbana babka.
          • lilith76 Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 01.06.07, 11:01
            A Ty co tu robisz ? Lubisz ciemne oczka jak Włodar
            > a ?

Rany, nie tylko egzaltowana, co i bez poczucia humoru ;)
            • dwadziescia_jeden Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 01.06.07, 14:44
              :D

no nie dam się długo prosić ...
              aleś zawzięta... :)
              duże oczy zwierciadło duszy i mikroskopijne usta...
              p.s.
              co złego to nie ja :P
    • switonemsi Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 01.06.07, 14:57
      Kim sa obie panie?
      • arturs87 Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 01.06.07, 17:39
        A co jesteś taki ceikawski?
    • kubissimo Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 08.06.07, 10:07
      pani Włodarczyk tez bierze sie za robienie kariery ;)
      zagrala rolke w ostatnim klipie Lady Pank
      youtube.com/watch?v=2d2oX3_UH80
      powinna dostac conajmniej telekamere ;)
      • cytrynowe_pole Re: mamusia Agnieszki Włodarczyk 08.06.07, 12:14
        tytuł piosenki całkiem adekwatny... ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka