cristinka 28.05.07, 22:00 Myslalam ze padne jak go zobaczylam w tych binoklach...śmieszny chłopczyk... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedzoslaw Re: Yntelygent Mroczek u Szymona 28.05.07, 22:36 Kurna, i te wiecznie białe ząbki... Czekam tylko, jak zacznie Colgate reklamować. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Yntelygent Mroczek u Szymona 28.05.07, 22:46 i jeszcze ten kretyński śmiech Odpowiedz Link Zgłoś
nemi1 Re: Yntelygent Mroczek u Szymona 28.05.07, 22:38 dwaj yntelygenci:):):)no trudno... ale parodia Gucwińskich - posikałam się ze śmiechu:) I nieustająco świetne "Rozmowy w tłoku". No i piosenka Rosiewicza świetna - genialnie zachowana konwencja tandety lat 80! brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Yntelygent Mroczek u Szymona 28.05.07, 22:42 Gucwińscy...masakra... Ale czy tak wypada ze starszych ludzi się nabijać...? Mimo to obśmiałem się na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: Yntelygent Mroczek u Szymona 28.05.07, 22:41 Mroczek jeszcze ale Maserek to juz kompletne zenada ... facet nie umie sensownego zdania sklecic a mentalnosc ma 10 letniego chłoptasia Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Yntelygent Mroczek u Szymona 28.05.07, 23:08 Zgadzam się, że Maserak jest masakryczny - głównie intelektualnie. Mroczek na jego tle wypadł całkiem dobrze. Gućwińska w wykonaniu Szymka boska.:) Rozmowy w Tłoku na stałym poziomie - Kasia Kwiatkowska jest cudowna, Michał Zieliński też. Kwach wyszedł super, a jeśli chodzi o Aldonę Jankowską to wolę gdy parodiuje Zytę lub Hannę G-W. Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Yntelygent Mroczek u Szymona 28.05.07, 23:11 Mentalność i zachowanie dzieciucha , Maserak może imponować 13-14 letnim dziewczętom , reprezentuje ten sam poziom jak nie niższy . Maser jest chyba na etapie fascynacji wesołym miasteczkiem i faktycznie potrzebuje mamuśki wprowadzającej go za rączkę w wielki , nieznany mu świat salonów . Odpowiedz Link Zgłoś
lestat25 Re: Yntelygent Mroczek u Szymona 28.05.07, 23:35 kotek1239 napisała: > Mroczek jeszcze ale Maserek to juz kompletne zenada ... facet nie umie > sensownego zdania sklecic a mentalnosc ma 10 letniego chłoptasia Proszę nie obrażać 10 letnich chłoptasiów Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.porzeczka Re: Yntelygent Mroczek u Szymona 29.05.07, 02:22 Wygladal ok, ale to co mowil bylo zenujace. Odpowiedz Link Zgłoś
panteerka81 Re: Yntelygent Mroczek u Szymona 29.05.07, 09:19 Mroczek jak Mroczek. Nawet nieźle wyglądał, a co mówił to nawet nie słuchałam. Za to Rozmowy w tłoku- bomba. Zwłaszcza parodia? Fotygi. No i Rosiak. Super. Mało co z łóżka nie spadłam. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Yntelygent Mroczek u Szymona 29.05.07, 09:22 Mroczek to Mroczek ale Maserak to sie naprawde inteligencja nie popisał:) Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Yntelygent Mroczek u Szymona 29.05.07, 09:46 paulinaa napisała: > ale Maserak to sie naprawde inteligencja nie popisał:) Bez przesady! SMS to nie pogram, w którym trzeba się popisywać inteligencją. Odpowiedz Link Zgłoś