vema 03.06.07, 11:55 ależ była wściekła...jak chce być wielką arystką,to musi najpierw nauczyć się przegrywać z klasą...nawet nie wyszła na finał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna442 Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 03.06.07, 12:29 vema napisała: > ależ była wściekła...jak chce być wielką arystką,to musi najpierw nauczyć się > przegrywać z klasą...nawet nie wyszła na finał popieram była za bardzo pewna siebie i dobrze jej tak!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 03.06.07, 12:41 pewna siebie i arogancka na dodatek to była włodarczyk w czasie całego programu a wynik finału wcale mnie nie dziwi, tak jest zawsze gdy ciemna populistyczn masa decyduje a właściwie małolactwo .urbanska była zdecydowanie lepsza wszechstronniejsza a włodarczyk dobrze śpiewa tylko archaiczne piosenki w stylu ireny santor ,co ona na tej płycie wyda? , he he. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 03.06.07, 18:29 tez sie zastanawiam, ile osob sposrod tych, ktore tu tak celebruja jej zwyciestwo, pojdzie do sklepow i kupi jej plyte :) biorac pod uwage fakt, ze wszystko jest pod kontrola Polsatu, mozna sie spodziewac byle jak wydanego bubla, ktory szybko wyladuje na wyprzedazy w supermarketach :/ Odpowiedz Link Zgłoś
b52xx Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 03.06.07, 18:39 >tez sie zastanawiam, ile osob sposrod tych, ktore tu tak celebruja jej zwyciestwo, pojdzie do sklepow i kupi jej plyte :)< co trzeba robić, żeby usilnie nie chcieć zrozumieć, iż nie chodzi, że Włodarczyk WIELKA PIEśNIARKą JEST, tylko o to, że lud nie lubi jak się go wydyma i łamie reguły gry? niech Urbańska wystartuje w jakimś normalnym konkursie dla zawodowo śpiewających aktorek - będę jej - być może - kibicował i życzył wszystkiego najlepszego. ale po kija udawała dziewicę sceniczną i ustawiła sie w szeregu ze Szczuką, Moskwą, Nejmanem czy Włodarczyk? naprawdę myśli, że nas tak można w ciu..a robić? nie trawię takich zimnych panienek, które wszędzie się wcisną... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 03.06.07, 18:46 a kiedy Natasza udawala sceniczna dziewice? w finale sama przyznala, ze wszystkiego, co umie, nauczyla sie w teatrze ciekawe, ze ten sam lud bez problemu lyknal Mroczka Pierwszego w Tancu z gwiazdami, chociaz chlopak od poczatku mowil, ze przez wiele lat trenowal taniec Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 03.06.07, 21:30 No zgadzam sie , ze nie chodzi tutaj wcale o to , ze Urbanska byla gorsza od Włodarczyk , bo wiele razy była lepsza ale... wlasnie alenie powinna wystepowac wtego typu programie , niby bylo otwarcie mowione , ze pracuje na scenie ale zawsze podkreslano , ze jako tancerka ...a przeciez wiadomo nie od dzis , ze jest doskonala wokalistka,ktora brala udzial w preselekcjach ( czy jak to sie nazywa) do Eurowizji... wiec musi profesjonalnie spiewac , bo przeciez inaczej nie startowalaby do Eurowizji... Uwazam ,ze sprawiedliwie sie stalo , ze wygrala Włodarczyk , Natasza jest super , ale niech bierze udzial w konkursie dla profesjonalistów a nie dla amatorów, i prawda jest ,ze Polacy nie lubia jak sie im wmawia cos co nie jest prawdą ,spoleczenstwo wybralo sprawiedliwie i obronilo przez to formułę owego programu, mam nadzieje, ze w nastepnych edycjach nie trafi do niego juz zaden profesjonalinie spiewajacy wykonawca! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_bielsko Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 03.06.07, 22:14 BYla profesjonalistka w przeciwienstwie do Wlodarczyk, co dalo sie slyszec, jezeli ktos umie ocenic, czy ktos umie spiewac. A nie kazdy umie spiewac i oceniac. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 03.06.07, 23:10 taniec ludowy kubissimo a to różnica Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 04.06.07, 00:19 ale jaki ludowy? byl w formacji tanca towarzyskiego Odpowiedz Link Zgłoś
b52xx Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 03.06.07, 23:22 >a kiedy Natasza udawala sceniczna dziewice? w finale sama przyznala, ze wszystkiego, co umie, nauczyla sie w teatrze< no właśnie przyznajesz mi rację. kiedy Natasza udawała sceniczną dziewicę? - do ostatniego odcinka. dopiero w finale otwarcie powiedziała że jest zawodowcem w branży muzycznej... kilkanaście odcinków za późno! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 04.06.07, 00:21 nie bede sie upieral, czy mowila o tym wczesniej w programie, bo widzialem moze dwa, trzy odcinki. wiekszosc wystepow znam z jutuba ale na pewno nie raz i nie dwa wspominala o tym w wywiadach prasowych. Ale rozumiem, ze tego nie chcesz zauwazyc, zeby Twoja teoryjka sie nie rozsypala Odpowiedz Link Zgłoś
tamara23 Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 04.06.07, 20:48 oj, kubu, kubu... zadziwiona jestem, jak ty jednak ludzi nie rozumiesz... przecież płyta nikogo nie obchodzi, w takim programie decyduje sympatia oglądajacych i ew. wysyłajacych SMS ja np. Agnieszkę Włodarczyk znam tylko z filmu "Sara", po którym to owa pani wydawała mi się dość antypatyczna, a Nataszę Urbańską pamiętam tylko z Eurowizji, gdzi ebyła pochlebni eoceniana, choc zachowanie Józefowicza "no comments" oglądałam kilka ostatnich odcinków JOŚ i w ostatnim złamałam się i wysłalam SMS na Agnieszkę, dlaczego? Bo jednak sprawiła na mnie wrażenie sympatycznej i naturalnej dziewczyny, w przeciwieństwie do Nataszy, profesjonalnej "zimnej suki" (przepraszam, ale to cytat z któregoś wpisu) i wydaje mi się, że podobnie odczuwała większość tej szarej masy która wysyła SMSy, mimo że jestem pewna, że "karierę" zrobi raczej Natasza Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 04.06.07, 23:47 no wlasnie. kolejny raz Polacy pokazali, ze wazniejsza dla nich jest "fajność", niż jakiekolwiek merytoryczne zalety. W Idolu nigdy nie wygral najlepszy uczestnik. W Tancu z gwiazdami trzeba bylo 4 edycji (pierwszej nie licze), zeby wygral najlepszy tancerz, ktory nie kokietowal publiki slodkimi oczkami i rozdmuchanym przez prasę romansem. ehhh, szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
niewyparzony_jezyk Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 05.06.07, 13:59 Wazniejsza jest "fajnosc" artysty, bo to tez wchodzi w sklad osobowosci. Jesli artysta spiewa swietnie, ale na pierwszy rzut oka jest antypatyczna, zimna suka- vide Urbanska- to ludzie nie pojda na koncert i nie kupia plyty. Bo artyste lubi sie za calosc dokonan i zachowan, a nie tylko za 50%. Odpowiedz Link Zgłoś
szklanapulapka2 Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 03.06.07, 22:51 A kiedyż Włodarczyk była arogancka i pewna siebie, co? Mógłbyś przypomnieć? Nawet wtedy, gdy wygrała, to poprosiła o brawa dla koleżanki, która mało nie wybuchnęła płaczem i nie zadusiła konkurentki na scenie. I Ty to nazywasz arogancją? Pewnosci siebie, to nie brakowało właśnie Urbańskiej. Gdyby dopuszczała mozliwość przegranej, to wyszłaby do finału i z klasą zachowała sie wobec koleżanki, a nie chlipała w tatusiowy rękaw za kulisami. W ogóle cóż tu porównywać? fakty mówia same za siebie. I finał konkursu też. Odpowiedz Link Zgłoś
szklanapulapka2 Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 03.06.07, 22:52 to było do piotra33k2 Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 03.06.07, 23:40 www.kozaczek.pl/plotka.php?id=2241 Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 04.06.07, 00:19 tak, te zdjecia ewidentnie pokazuja zadze mordu w oczach Urbanskiej :D Odpowiedz Link Zgłoś
annakrystyna Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 04.06.07, 09:16 Obojętne, kto by wygrał i tak nie pójdę do sklepu, by kupić płytę czy to Urbańśkiej, czy Włodarczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
bydz Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 04.06.07, 20:13 Urbańska myślała, że Józefowicz jej załatwi zwycięstwo. Widocznie była duża różnica w głosach i nie bardzo można było je sfałszować. No cóż Urbańska teraz pewnie zmieni sponsora. Odpowiedz Link Zgłoś
flowerbomb5 Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 04.06.07, 20:35 Najbardziej w tym programie spodobal mi sie Robert Kozyra. Facet bez wazeliny walnal prosto z mostu, ze mu sie wygibasy Nataszy wyuczone w teatrze Buffo nie podobaja, bo moze i byly dobre ale w latach 80-tych. Ma facet racje. Wywolalo to oburzenie. ALe co racja to racja. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 04.06.07, 23:42 bzdura nie raz i nie dwa Natasza pokazala, ze potrafi po prostu wyjsc i zaspiewac bez dodatkowych atrakcji. i wedlug mnie to tez jest dowod na jej wszechstronnosc (ergo wyzszosc) nad Agnieszka, bo kazda proba A.W. zrobienia na scenie czegokolwiek konczyla sie fiaskiem. Sama przyznala w finalowym odcinku, ze jak tylko odejdzie od mikrofonu to konczy sie niepowodzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
tinki1 Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 05.06.07, 14:06 Ja kibicowalam AW,bo przekonala mnie do siebie (pokazała inne oblicze, zwykłej,skromnej dziewczyny-jej emocje były szczere-takie odnosiłam wrażenie) Natomiast Natasza,której wykonania mnie na prawdę nie powalały (jak dla mnie ma za mocny,cięzki,niedelikatny głos) i te wybielone zęby(do reklamy colgate namawiam).Ten wiecznie przyklejony uśmiech i zdziwienie w oczach, gest składania rąk za dobrą ocenę...brbr. A jak Edyta naskoczyła na KOzyrę !!! Przecież to jej były narzeczony, z którym była w ciepłych krajkach swego czasu i zdjęcia uwiecznione zostały w Vivie...pamiętam...a tu mu przykleiła...haha. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: urbańska po ogłoszeniu werdyktu 05.06.07, 22:57 Na mnie też Kozyra zrobił bardzo pozytywne wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina gest Józefowicza 06.06.07, 09:57 A co sądzicie o tym, jak Józefowicz zabrał Nataszę ze sceny? www.kozaczek.pl/plotka.php?id=2241 Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: gest Józefowicza 06.06.07, 11:44 Urbańska ma kawał głosu, którym umie się posługiwać, ma w sobie magnetyzm i charyzmę, a co najgorsze, jest piękną i pewną swojej urody kobietą, nie mówiąc już o tym, że żyje w grzesznym związku z dużo straszym mężczyzną- no jakże mogła wygrać z przeciętną, fajową Agą, co ma taką ludzką, normalną twarz? I w dodatku pozdrowiła narzeczonego, sympatycznego chłopaka w jej wieku. Pańcie by się pocięły, gdyby wygrała seksowna Natasza A Kozyra przeciez powiedział, ze Natasza powinna wygrać bezapelacyjnie, całkowicie się z tym zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: gest Józefowicza 06.06.07, 11:51 do tego niedawno Agnieszka pokazała się jako prawdziwa Matka Polka, która sama kupuje i wnosi do domu meble, podczas gdy chłopak leży i pije piwo (źródło: Pudelek). Jak polskie kobiety mialyby na nią nie zaglosowac?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: gest Józefowicza 06.06.07, 12:04 I mówiła, że marzy o dzidzi. A taka Urbanska? Wywłoka jedna...W dodatku tyłek ma jak malowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek71 Re: gest Józefowicza 06.06.07, 12:16 E no bez przesady. Włodarczyk nie jest taka przecietna. To jedna z ładniejszych dziewczyn w showbiznesie. Zgadzam się, że i Urbańskiej nic nie brakuje, ale Włodara, taka zgrabniutka blondi, bardziej do mnie przemawia :). Urbanska jakby za duża trochę jest, czy co, ale to może kamera ją tak powięksaz:P A co do magnetyzmu Urbanskiej, no to właśnie go nie ma. Ma kawałek głosu, jest muzykalna, utaneczniona, ale brakuje jej właśnie charyzmy i osobowości. Nie widziałem wszystkich jej występów, ale w tym co zobaczyłem śmieszyła mnie nadmierna teatralność i musicalowość - najgorszy efekt w utworze Chylińskiej. I nic mnie nie obchodzi, która z kim się prowadza:P Odpowiedz Link Zgłoś
dormusz Re: gest Józefowicza 06.06.07, 12:27 potraktowal ja jak swoja wlasnosc nic dodac nic ujac .Nataszka wydaje mi sie niestety dziecinna i naiwna a ze talent ma inna sprawa , nie powinna sie podporzadkowywac staremu lowjoyowi ............. przykre Odpowiedz Link Zgłoś
kontra24 Re: gest Józefowicza 06.06.07, 15:09 ledzeppelin3 napisała: > Młoda jest. Ma prawo 29lat to już nie taka znowu młoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: gest Józefowicza 06.06.07, 19:19 Uuuups, wikipedia podaje, ze ona już ma 30:D pl.wikipedia.org/wiki/Natasza_Urba%C5%84ska Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: gest Józefowicza 07.06.07, 00:22 gwoli scislosci Wikipedia podaje, ze w tym roku skonczy 30, ale na razie ma 29 tak jak i wyzej podpisany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontra24 Re: gest Józefowicza 06.06.07, 15:00 ledzeppelin3 napisała: > Urbańska ma kawał głosu, którym umie się posługiwać, kawał głosu??? Kawał drewna. Poza tym kawał głsu jak na kogo -aktorke?tancerke? wokalistkę? Kawał głosu w porównaniu z Siudymem czy prawdziwymi wokalist(k)ami jak Górniak, Kayah, Szarmach, Cerekwicka i mnóóóóstwo innych. co ma taką ludzką, normalną twarz? I w > dodatku pozdrowiła narzeczonego, sympatycznego chłopaka w jej wieku. Pańcie by się pocięły, gdyby wygrała seksowna Natasza No tak , bo Agnieszka jest pasztetem.Osobiscie uważam, że jest daleko zgrabniejsza od niskiej, barczystej Nataszy.Więc bez przesady z tym wątłym argumentem. Jakoś sie pańcie nie pocięły z powodu niezłej laski jaka jest Agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: gest Józefowicza 06.06.07, 19:27 Od kiedy Cerwekwicka ma kawał głosu? Nie dawniej jak w ubiegłą niedzielę Cerekwicka miała koncert, głos beznadziejny... Co do Urbańskiej to ona niczym nie przyciąga... Ładnie spiewa, ale nie porywa... ładnie tańczy, ale to troche rozprasza... Wyuczony uśmiech, pozy... Agnieszka była bardziej naturalna, bardziej ludzka. Może nie każda piąsenka była super poprawnie zaśpiewana, ale czy wszyscy wszystko robią idealnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kontra24 Re: gest Józefowicza 06.06.07, 21:31 No, prosze Cię..To może uważasz, że Urbańskama lepszy, czy choćby porównywalny głos do Cerekwickiej?? Ja wiem jak spiewa Cerekwicka i dobrze śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Nie może się pogodzić z przegraną biedaczka 11.06.07, 20:57 www.pudelek.pl/artykul/3546/urbanska_oszukana_przez_polsat/ Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: Nie może się pogodzić z przegraną biedaczka 11.06.07, 20:59 Ojjj, biedna, nie rozumie, że po prostu ludzie jej nie lubią Odpowiedz Link Zgłoś
kontra24 Re: Nie może się pogodzić z przegraną biedaczka 11.06.07, 22:43 Aż trudno mi w to uwierzyć, ze to może być prawda. Jeżeli tak jest i Urbańska naprawdę chce zlustrować Polsat to mi ręce opadają.Trudno uwierzyc, że można tak przeżywać jakiś głupi program rozrywkowy i rozbić z tego aferę. To już jest dno dna Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Nie może się pogodzić z przegraną biedaczka 11.06.07, 22:56 Jeśli to prawda to jest to klasyczny przykład braku klasy! Jakie to podobne do tej gwiazdeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
oko.na.widelcu co za bzdury! 13.06.07, 09:22 A od kiedy walka z niesprawiedliwością to "brak klasy"????? Ty kładziesz uszy po sobie, jak cię ktoś wyrucha???? Przecież w finale Ibisz dwukrotnie podał zły numer smsa do głosowania na Nataszę (dwa, a jej numer był bodajże osiem)!!!!! Poza tym te "przejęzyczenia" ("na pierwszym miejscu JEDNAK Natasza Urbańska"). Polsat bezczelnie od początku promował Włodarczyk, niestety, jury stanęło okoniem i - słusznie - wyżej oceniło Nataszę. Która jest o pięć klas wyżej od Włodarczyk - i w śwpiewie, i w tańcu, i w scenicznej osobowości, i w urodzie, i we wdzięku. Polsat ma czego chciał, "płyty" Włodarczyk leżą sobie w Empiku i kurzeją hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Nie może się pogodzić z przegraną biedaczka 13.06.07, 11:07 wydaje mi sie, ze jako glowny gorniakofil IV RP powinienes miec troche dystansu do rewelacji Twojego Imperium. Edytka jeszcze Cie nie nauczyla, ze tego typu pisma napisza kazda bzdure, a jezeli ich tekst nie zgadza sie z prawda, to tym gorzej dla prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Nie może się pogodzić z przegraną biedaczka 13.06.07, 13:44 Jednak to prawda bo sama Nina odpowiada na zarzuty. Agnieszka prowadziła od pierwszego do ostatniego odcinka w głosowaniu SMS-owym film.interia.pl/wiadomosci/telewizja/news/nie-bylo-zadnej-manipulacji,925538,415 Odpowiedz Link Zgłoś
kaprysia Re: Nie może się pogodzić z przegraną biedaczka 14.06.07, 10:25 nie bardzo rozumiem te zachwyty nad włodarczyk, ale de gustibus... de facto zarówno oceny jury, atmosfera w studio, jak i obiektywna przewaga nataszy (głos, umiejętności sceniczne, uroda - na żywo zapiera naprawdę dech;) nie pozostawiały watpliowści, kto wygra. a tłumaczenia niny......... heh:) Odpowiedz Link Zgłoś
kontra24 Re: Nie może się pogodzić z przegraną biedaczka 14.06.07, 15:15 kaprysia napisała: > nie bardzo rozumiem te zachwyty nad włodarczyk, ale de gustibus... Ale kto tu sie zachwyca Agnieszką? Rzecz w tym ,że żadna z nich nie jest dobrą wokalistką, dlatego publiczność wybrała te sympatyczniejszą. I naprawde proszę nie mówić,że Urbańska dobrze spiewa.. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Nie może się pogodzić z przegraną biedaczka 14.06.07, 13:56 "Nikt niczego nie schował pod stołem, ani nikomu nie dał. Bo 65 procent to jest poruszające zwycięstwo" - uważa Terentiew. Hmmmmmmmmm... O ile wcześniej uważałam, że Urbańska przesadza, to teraz zaczynam mieć wątpliwości... Grube nici aż wyłażą ;) Odpowiedz Link Zgłoś