Dodaj do ulubionych

*** TAJEMNICA SUKCESÓW ALICJI W GŁOSOWANIACH ***

IP: *.gazeta.pl 31.05.01, 02:38
po gdansku chodza sluchy ze chlopak alicji zainwestowal spora kase w telefony i
smsy - ponoc setki tysiecy - zakladajac ze wygra zwrot gwarantowany - ja juz
nie watpie w wyniki nastepnych nominacji !!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • tassman Re: *** TAJEMNICA SUKCESÓW ALICJI W GŁOSOWANIACH *** 31.05.01, 07:22
      Koleś nie wiedziałem ze mozna byc tak naiwnym i wierzyc w takie totalne
      bzdury !!! Ile ty masz lat????
    • Gość: Un - J Re: *** TAJEMNICA SUKCESÓW ALICJI W GŁOSOWANIACH *** IP: 62.32.180.* 31.05.01, 08:29
      Góra 500 tysięcy, żeby przynajmniej wyjść na zero.
      • jaroslawbasalyga Re: *** TAJEMNICA SUKCESÓW ALICJI W GŁOSOWANIACH *** 31.05.01, 09:46
        Koleś Alicji nawet będąc w studio TVNu korzystał z komóry... Do ostatniej
        chwili wysyłał być może SMSy :)

Nie lubię takich żałosnych scen i drobnomieszczańskiego zachowania, dlatego
        głosowałem i nadal będę głosował za pożegnaniem Ali.
    • Gość: Macius Re: *** TAJEMNICA SUKCESÓW ALICJI W GŁOSOWANIACH *** IP: 217.153.35.* 31.05.01, 10:30
      Gość portalu: detektyw napisał(a):

> po gdansku chodza sluchy ze chlopak alicji zainwestowal spora kase w telefony i
      >
      > smsy - ponoc setki tysiecy - zakladajac ze wygra zwrot gwarantowany - ja juz
      > nie watpie w wyniki nastepnych nominacji !!!!!!!!

Zakladajac, ze moze wygrac najwyzej 500 000 to inwestujac setki tysiecy moze byc
      stratny. Moze zera ci sie pomylily?

• Gość: adam_ski Re: Sukcesy Alicji, czyli jak wysłać SMS za darmo IP: 195.94.222.* 31.05.01, 11:05
      Witam,
      przeczytałem trochę niżej o tym, że ów Mariuszyna nawet w studiu wysyłał SMS-y, i
      wiecie co mi przyszło do głowy? Że on za to nie zapłaci ANI GROSZA.

Znacie metodę kupowania telefonu "na słupa"? Bezdomnego się myje, czesze, pakuje
      w garnitur, daje lewe papiery i dwie stówy do łapy, i witamy w Erze czy innym
      Plusie. Skoro robią to różni szemrani "biznesmeni", żeby zaoszczędzić dwa
      miesiące rozmów, to czemu nie mógłby zrobić tego koleś z półświatka, żeby wysłać -
      a co - dziesięć tysięcy SMSów?

Zaraz znów się odezwą głosy, że wpadam w paranoję, ale... gdzie nie wiadomo o co
      chodzi, tam na pewno chodzi o pieniądze. Pomyślcie - pięćset tysięcy!!!
      Zastanówcie się na spokojnie - ja nie mówię, że tak jest na 100%. Ale ciekawe
      byłoby sprawdzić, czy w innych krajach też głosowano przez SMSy, i czy za parę
      miesiący któraś z sieci komórkowych nie odkryje porzuconego numeru z wiszącym
      rachuneczkiem na 25 tys. zł....
      A swoją szosą do centralek TPSA też się można włamać...

adam_ski

• Gość: Macias Re: *** TAJEMNICA SUKCESÓW ALICJI W GŁOSOWANIACH *** IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 31.05.01, 11:32
      Wierutna bzdura!
      Nie myslalem, ze czlowiek z Gazety moze sie posunac do takich "sztuczek".
      Bo chyba dobrze odczytuje hosta? *.gazeta.pl?...
      • Gość: Raf123 Re: *** TAJEMNICA SUKCESÓW ALICJI W GŁOSOWANIACH *** IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 13:22
        Osobiście uważam ze wiekszsc publiki sie wkqrzyla na Gulczasa, Klaudiusza i
        Goske za to ze tak obgadywali Alicje i ze jej stworzyli w domu tak ciezka
        atmosfere. Moga nawet nie kochac alicji ale staja po jej stronie instynktownie
        broniąc slabszego.
      • Gość: malla Re: *** TAJEMNICA SUKCESÓW ALICJI W GŁOSOWANIACH *** IP: *.gazeta.pl 02.06.01, 00:21
        BB Ekstra. Wieczór po odejściu Gulczasa. Alicja ciągle nie może uwierzyć, że wygrała. W pewnym momencie
        mówi: Może to Mariusz wydzwonił. Skoro sama Alicja na to wpadła, to być może coś w tym jest...
        • Gość: Kasiek Re: *** TAJEMNICA SUKCESÓW ALICJI W GŁOSOWANIACH *** IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.01, 01:13
          Absolutnie sie zgadzam! Dzisiaj przed paroma minutami
          na sugestie Janusza, ze nie ma juz w domu jaccuzi, bo
          Mariusz sprzedal je na smsy, Alicja odpowiedziala, ze
          Mariusz jak sprzedalby jeden zyrandol to... to by
          styklo, na co Janusz powiedzial "jasna dupa" - ciekawe
          prawda? Swoja droga skoro Alicja ma tego swiadomosc...
    • Gość: Maciej Re: *** TAJEMNICA SUKCESÓW ALICJI W GŁOSOWANIACH *** IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 14:02
      ale bzdura, biorąc pod uwage cenę jednego SMS-u , czas (tydzień to około 10
      tys. min.)i ilość głosów potrzebnych aby mieć na cokolwiek wpływ -sądzę że są
      to setki tysięcy. Policz i zastanów się zanim coś naskrobiesz.
      • Gość: RIN Re: *** TAJEMNICA SUKCESÓW ALICJI W GŁOSOWANIACH *** IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 14:28
        JESTEŚCIE ŚLEPI, CZY NIE DOCIERA DO WAS, ŻE KLAUDIUSZ
        TO EGOISTA I OSOBA DWULICOWA? DOPUKO NIE BYŁ
        NOMINOWANY BYŁ "SŁODKI" (FU), ATERAZ ZACHOWUJE SIĘ JAK
        ROZKAPRYSZONE DZIECKO, KTÓRE ZAWSZE DOSTAWAŁO LIZAKA A
        NAGLE DLA NIEGO ZABRAKŁO!!!!!!!!1
    • Gość: Zulg Re: *** TAJEMNICA SUKCESÓW ALICJI W GŁOSOWANIACH *** IP: 156.17.14.* 04.06.01, 16:31
      Wyniki ostatnich głosowań to jedna wielka podjebka. Kto ma bezpośredni wgląd do wyników głosowania.
      Pewnie garstka ludzi , którzy bezproblomowo magą nimi manipulować. Nie chce mi sie wierzyć że poraz drugi
      ostateczny wynik roztrzygnal sie w ostatniej chwili. Po prostu podgrzewali atmosfere odpoczatku, wiedzac kto
      zostanie.
      Jeden koles, nawet z cala familia nie przeglosuje narodu.
      Czy ktos ma jakis pomysl jak mozna sprawdzic wyniki prawdziwego glosowania.
      P.S.
      Obsatawiajcie za Alicją u bukmachera, BB za nią stoi.
      "wierzący w spiskowa teorie dziejów"
      P.P.S.
      BB w cztery oczy o manipulacji byl wyjatkowo ciekawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

PPPP.S.
      Czy macie mp3 z nagraniem pijanego Gulczasa w pokoju zwierzen. EXTRA. Facet rządzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka