Dodaj do ulubionych

Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 2007)

16.06.07, 00:54
Dla tych którzy nie widzieli

Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak - Na kolana

www.youtube.com/watch?v=eJK7ph9jwFQ

Steczkowska, Cerekwicka, Szcześniak - To tylko złudzenie (to nie miłość)

www.youtube.com/watch?v=eWdOc1d-bGY

Szcześniak, Cerekwicka, Steczkowska - Za-czekam

www.youtube.com/watch?v=Y6HFt05pZCI
Obserwuj wątek
    • maureen2 Re: Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 20 16.06.07, 03:23
      widziałem jak Steczkowska podkopywała Cerekwicką i zabrała jej przebój,tercet
      w sumie koszmarny.
      • pawel_bielsko Re: Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 20 16.06.07, 10:40
        Takie featuringi pokazuja umiejetnosci. Cerekwicka wymiata, a Steczkowska niech lepiej za spiewanie sie nie bierze. Nienawidze takich, ktorzy laduja sie w muzyke z kiepskim glosem i brakiem umiejetnosci.
        • maureen2 Re: Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 20 16.06.07, 11:02
          M.Szcześniak to chyba nie ma głosu ani słuchu,a poza tym aranżacja koszmarna
          pt. jak z przeboju zrobić kicz.
          A pierwszy dzien festiwalu rozwlekły,nudny,dłużyzny,bez tempa
          • vanilla_mousse Re: Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 20 16.06.07, 11:14
            maureen2 napisała:

> M.Szcześniak to chyba nie ma głosu ani słuchu,

dobre !
            • shatmach Re: Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 20 16.06.07, 11:40
              Ostatnio z Andrzejewicz, a teraz z Mietka zrobia kolejną Mandarynę.
              • maureen2 Re: Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 20 16.06.07, 12:13
                on dawno nie ma głosu,nie wiem po co występuje na ogólnopolskich festiwalach,
                gdzieś tam w terenie,w remizie,to owszem. Podobnie paru innych artystów.
                • paul_ina Re: Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 20 16.06.07, 13:32
                  ...he?

Radzę wyczyścić uszy.
                  • maureen2 Re: Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 20 16.06.07, 14:13
                    paulinka koleżanka Mietka ?? W duecie może coś robicie ?
                    • paul_ina Re: Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 20 16.06.07, 21:34
                      Niestety nie :)
        • xtrin Re: Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 20 16.06.07, 13:30
          pawel_bielsko napisał:
          > Takie featuringi pokazuja umiejetnosci. Cerekwicka wymiata, a Steczkowska niech
          > lepiej za spiewanie sie nie bierze. Nienawidze takich, ktorzy laduja sie w muz
          > yke z kiepskim glosem i brakiem umiejetnosci.

No chyba żartujesz, albo nazwiska pomyliłeś... Wszystko jedno, czy się ją lubi
          czy nie, Steczkowskiej nie sposób odmówić ani głosu, ani umiejętności.
          • maureen2 Re: Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 20 16.06.07, 14:14
            głosu trochę ma z umiejętnościami kiepsko,tylko nogi można oglądać bo bez nich
            to..
          • pawel_bielsko Re: Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 20 17.06.07, 13:52
            >
            > No chyba żartujesz, albo nazwiska pomyliłeś... Wszystko jedno, czy się ją lubi
            > czy nie, Steczkowskiej nie sposób odmówić ani głosu, ani umiejętności.

Najpierw sie zorientuj co to znaczy umiec spiewac. Potem porozmawiamy.
    • barti84 Re: Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 20 16.06.07, 15:14

Szcześniak jest tragiczny... na dodatek wygląda jak pół d...y za krzaka...
      • barbasia1 Re: Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 20 16.06.07, 16:53
        barti84 napisał:

>
        > Szcześniak jest tragiczny... na dodatek wygląda jak pół d...y za krzaka...

Nie Szcześniak, ale twój post jest tragczny, barti84!
        Poza tym czy Sopot to konkurs piękności?
        A Ty barti84 jakaś była miss czy mister świata jesteś czy co, żeby takie bzdury
        wypisywać!

• agma Re: Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 20 16.06.07, 17:20
          Dawno nie słyszałam lepszego dowcipu od tego, że Szcześniak nie potrafi śpiewać.
          Nie wiem ilu jest wokalistów w Polsce, którzy mieliby lepszy głos.
          Jego problemem jest niestety to, że nie ma wyglądu słodkiego chłopaczka z boys
          bandu i mam wrażenie, że stąd bierze się ten jakże "sprawiedliwy" wniosek, że
          nie powinien występować na estradzie.
          Ręce opadają, naprawdę..
          • maureen2 Re: Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 20 16.06.07, 17:26
            w Polsce jest kilku wokalistów,którzy mają głos,jeszcze.
            Szcześniak dawno nie ma głosu,tylko chyba jakieś układy,że go wpuszczają na
            takie imprezy.
            Panie z Big Stars mają znacznie lepszy głos.
            • bupu Re: Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 20 16.06.07, 21:13
              Ależ ma głos, ma, aczkolwiek na jego miejscu zatrudniłabym lepszego fryzjera
              tudzież wizażystę, czy jak się ten spec od wyglądu nazywa. Niemniej, talentów
              wokalnych Szcześniakowi odmówić nie mogę. Natomiast aranżacja tej piosenki ("Na
              kolana") jest koszmarna, cała trójka zamiast wspóbrzmieć sobie przeszkadza, i
              wychodzi z tego kompletny bigos zamiast tria.
          • inz.a.spoleczny Re: Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 20 16.06.07, 17:29
            agma napisała:

> Jego problemem jest niestety to, że nie ma wyglądu słodkiego chłopaczka z boys
            > bandu i mam wrażenie, że stąd bierze się ten jakże "sprawiedliwy" wniosek, że
            > nie powinien występować na estradzie.

Ja myślę że tutaj nie chodzi o twarz - ma zwyczajną; nie jest już chłopcem, więc
            nie bedzie słodki - tylko o otyłość. A na to ma się wpływ, tylko trzeba się
            trochę wysilić.
        • barti84 Re: Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 20 16.06.07, 17:52

No przepraszam cie bardzo, ale jakaś pseudo bródka i wąsik do tego nieuczesane
          włosy, otyłość i kompletnie niedobrany strój do figury świadczą o nim
          nienajlepiej. Poza tym to jego jęczenie. głos to może on kiedyś mial, ale to
          już historia. Teraz potrafi tylko jęczeć do mikrofonu.
          I wierz mi, Szcześniak nie musi wyglądać jak chloptaś z boysbandu, ale
          wypadałoby zadbać o figurę.
          Jak na razie dla mnie Szcześniak jest obleśnym kolesiem. Choć jest młody i
          mógłby przy odrobinie wysiłku fajnie wyglądać.
          Poza tym nie po to oglądam telewizje, aby nie miec przyjemności oglądania. Jak
          chcę tylko kogoś posłuchać to włączam radio lub płyte.
          • agma Re: Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 20 16.06.07, 21:45
            Maureen, a którzy polscy wokaliści mają doskonałe głosy według Ciebie jeśli
            mogę zapytać?
            I kiedy to M. Szcześniak stracił głos? Pytam zupełnie poważnie.

Kwestii dotyczących tego jak wygląda tudzież jak powinien wyglądać nie będę
            komentować, bo uważam je za żenujące i kompletnie nie czuję się na siłach
            dyskutować z kimś, dla kogo wygląd zewnętrzny wydaje się być jedynym kryterium
            oceny człowieka.
            • maureen2 Re: Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 20 16.06.07, 22:13
              pisałem poważnie i obiektywnie,zaraz obejrzę i powiem,nawet Turnau,ktory mówi
              o sobie,że głos ma niewielki potrafi dobrze zaśpiewać.
    • trrruskawa Re: Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 20 16.06.07, 22:53
      Cerekwicka pozdrowiła Koszalin i pomachała i dla mnie liczy sie tylko to:D
    • jazza.nova Re: Cerekwicka, Steczkowska, Szcześniak (Opole 20 16.06.07, 23:00
      maureen,
      Szczesniak zaczynal swoja kariere kiedy ty chodziles jeszcze w pieluchach i tym
      tlumacze twoje ignoranctwo. Jest to bardzo utalentowany facet; a to ze sie
      udziela w miernych przedstawieniach i to, ze sie nie sprawdza na takiej
      estradzie, przy FATALNEJ aranzacji dzwieku to inna sprawa.
    • jackie_brown Mi się bardzo podobało 17.06.07, 11:20
      Zwłaszcza panie - bo Szcześniak miał problemy z odsłuchem i widać było, że ma
      problemy techniczne. W każdym razie i Justyna i Kasia ładnie śpiewały. Fajnie,
      że zrobili coś innego niż cała reszta.
      • paul_ina Re: Mi się bardzo podobało 17.06.07, 12:12
        No właśnie. Mi też się bardzo podobało i rzadko, naprawdę rzadko na jakiejkolwiek estradzie można spotkać takie natężenie talentu jak podczas tego występu.

Uwagi o wyglądzie Mietka Szcześniaka uważam za wyjątkowo denne. To może od razu zakazać wstępu na scenę również Ewie Bem i Lorze Szafran?
        • pawel_bielsko Re: Mi się bardzo podobało 17.06.07, 13:55
          Racja. Wyglad nie ma tu nic do rzeczy. troche nie pasowal to tych dwoch pan, a one do siebie tez nie pasowaly. Takze taki bigos wyszedl.
          A to, ze mial problemy techniczne to tez zauwazylem(caly czas wpychal sobie sluchawke do ucha).
          • maureen2 Re: Mi się bardzo podobało 17.06.07, 14:08
            bo to był tercet bardzo egzotyczny
            • oxygen78 Re: Mi się bardzo podobało 18.06.07, 22:41
              gosia andrzej czy kasia cerkwia jeden ch.., z mieczem czy bez. festiwal zenada
              dla ludzi, ktorzy odf muzyki nie oczekuja zbyt wiele.
              • maureen2 Re: Mi się bardzo podobało 19.06.07, 01:07
                Cerekwicka miała autentyczny przebój,ale co z niego zrobiono i po co to nie
                wiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka