Gość: maja IP: *.chello.pl 10.06.03, 19:30 czy ktoś pamięta tego prezentera, dlaczego go już nie ma, co teraz robi, acha i co u moniki luft może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mar Re: piotr świąc IP: *.skorosze.2a.pl 10.06.03, 19:34 biorąc pod uwagę określone upodobania P.Ś. i jego szefa, można eufemistycznie stwierdzić, że być może "popadł w niełaskę"... albo T.K. okazłą się lepszy w "te klocki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: piotr świąc IP: *.gazeta.pl 12.06.03, 02:15 Myślę Mar, że jesteś wyjątkową kurwą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: piotr świąc IP: *.skorosze.2a.pl 12.06.03, 08:33 Gość portalu: Raf napisał(a): > Myślę Mar, że jesteś wyjątkową kurwą. Kurwa robi "to" za pieniądze, a ja dla przyjemnosci.... no chyba, że ktoś bardzodobrze zapłaci, a wtedy rzeczwiście moge być kurwą, ale baaaaardzo drogą :-). No i faktycznie jestem przez to wyjątkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radunia Re: piotr świąc IP: *.gdynia.mm.pl 12.06.03, 10:36 Gość portalu: maja napisał(a): > czy ktoś pamięta tego prezentera, dlaczego go już nie ma, co teraz robi, acha > i co u moniki luft może ktoś wie? Piotr Świąc pracuje w gdańskiej Trójce. Prowadzi Panoramę. Pozdrowienia znad morza! Odpowiedz Link Zgłoś