Dodaj do ulubionych

ile bierze strzyczkowski za prostytuowanie się

26.06.07, 22:35
w PiSdowej TVP1?

a kiedyś go lubiłem...
Obserwuj wątek
    • milosz-furman Re: ile bierze strzyczkowski za prostytuowanie si 27.06.07, 21:01
      nastały dobre czasy dla kurdupli, to się chłop załapał na gwiazde tivi...
    • pancwynar tyle ile jest wart 29.06.07, 20:53
      ... a czy red. Strzyczkowski robi w TV coś innego niż w PR III?
      Bo w radio jest świetnym, jednym z najlepszych, prowadzących audycję publicystyczne "na żywo". W tv coś się zmienia?Może coś mi umknęło (tv rzadko oglądam)? Prowadzi audycję na kolanach przed koalicjantami? Rzuca się do gardeł (lub nogawek spodni jak to - że skorzystam z pięknego epitetu jaki tu padł - "kurdupel") panom z opozycji?
      Nie wiedziałem, że bycie rzetelnym dziennikarzem w TVP jest faux pas.
      • strachzyc Re: tyle ile jest wart 29.06.07, 21:17
        "... bo w radio jest świetnym..."
        Pancwynar chciał powiedzieć "był" chyba? Ostatnio słuchałem jego "za a nawet
        przeciw" na temat strajku pielęgniarek. Równie dobrze mógłby to prowadzic
        rzecznik rządu. Kiedyś /przed pisiorami/ był faktycznie równy dla wszystkich.
        Teraz jest równy inaczej.
        • pancwynar Re: tyle ile jest wart 30.06.07, 00:07
          ho, ho...
          siedzimy w szerokim gronie i właśnie dowiedziałem się, że Strzyczkowski
          się "sku..ł"...
          a' propos:
          siedzę w gronie pełnym ludzi głosujących m.in. SLD:)
        • grethe Re: tyle ile jest wart 30.06.07, 12:33
          Ja już kilka lat temu zauważyłam, (w Trójce właśnie), że bezstronnym nie jest.
          Aczkolwiek ma inne atuty dziennikarza radiowego/telewizyjnego jego sympatie
          polityczne są bardzo łatwo odczytywalne. I takie też zawsze były.
          Ja akurat mam poglądy prawicowe (choć nasza prawica mnie mierzi), więc
          teoretycznie nie powinno mi jego skrzywienie przeszkadzać. A jednak - naprawdę
          nie znoszę gdy dziennikarz nie potrafi byc profesjonalnie bezstronny i nie
          pokazywać kogo lubi a kto jego zdaniem jest be.
      • sztudent1 Re: tyle ile jest wart 29.06.07, 22:47
        Weź mnie facet z tym "rzetelnym" nie rozśmieszaj...
        • telenowela232 Re: tyle ile jest wart 05.07.07, 10:22
          dlaczego? dobrym kiedyś był dziennikarzem.
    • wislok1 Zawsze się tak zachowywał, tylko dawniej ... 29.06.07, 21:56
      ..właził bez wazeliny innej opcji,
      zawsze sie popisywał polityczną poprawnością doprowadzoną do absurdu, np.
      po zamachach z 11.9. na WTC uświadamiał, że to nie miało nic wspólnego
      z islamem
      • grek.grek Re: Zawsze się tak zachowywał, tylko dawniej ... 30.06.07, 10:56
        A miało ?
        • 8macek Re: Zawsze się tak zachowywał, tylko dawniej ... 01.07.07, 00:51
          greku!
          powiedzmy, ze ja wiem o co ci chodzi i przyznam, że częściowo masz rację, ale
          tylko częściowo. wyjaśnij więc proszę koleżankom i kolegom dlaczego twoim
          zdaniem atak na WTC nie ma nic wspólnego z islamem.
          chętnie poczytam.

:-)
          • grek.grek Re: Zawsze się tak zachowywał, tylko dawniej ... 01.07.07, 15:40
            Na razie zadałem pytanie, o niczym nie przesądzając :)

Fakt faktem, że w sprawie 9/11, WTC, Pentagonu jest tak wiele
            rzeczy wykluczających, albo każących dalece powątpiewać w udział terrorystów islamskich, tak wiele spraw nie trzyma się kupy,a raczej tylko kupy się trzyma,
            jest tyle niejasności i zwykłych przekłamań, że teza iż za całym
            atakiem stały amerykańskie służby specjalne jest bardzo uzasadniona.

Absolutnych dowodów nie ma, ale i zaprzeczyć wielu dyskusyjnym rzeczom nie
            sposób.
            Po co, to wiadomo - Irak ma pola naftowe starczające Ameryce na 110 lat, i jest stategicznym państwem w regionie.Bez ropy Ameryka przerzuca się na hulajnogi i
            ręczną produkcję, a że każdy chce ją puścić z torbami na tanie kontrakty nie musi liczyć.Jeśli Iran otworzy, wraz z Wenezuelą,krajami Ameryki Płd,Rosją,być może Chinami, giełdę ropy za Euro, amerykański dolar pójdzie się paść, a Wuj Sam zbankrutuje.Stąd Iran jest zagrożony.
            Afganistan, to kwestia przeciągnięcia rurociągów, odebranie Talibom i panowanie
            nad polami opimuowymi, z których pochodzi 90 % światowego rynku.
            Do tego zyski koncernów zbrojeniowych.
            Plus zyskanie przez Amerykę moralnej racji dla kolejnych podbojów i ustanawiania
            na świecie swoich porządków,pod hasłem-przykrywką "wojny z terrorem".
            Czyli, kto zyskał na 9/11 ?
            Tylko Ameryka.

Wyliczenie niejasnośći,wątpliwości i oczywistych andronów znajdujących się w
            oficjalnych raportach o 9/11, któymi się karmi pospólstwo zajęłoby dużo
            miejsca, a zaczyna być naprawdę offtopowo,więc o tym może kiedy indziej,tym
            bardziej, że stron "tematycznych" jest w necie dużo :) i trzeba tylko
            podejść chłodno i bez uprzedzeń do informacji, pytań i
            wątpliwości, tam zgłaszanych.
            • pancwynar Re: Zawsze się tak zachowywał, tylko dawniej ... 01.07.07, 16:18
              faktycznie dyskusja daleko odbiegła od głównego wątku.
              cóż, prawdą jest, że jak komuś taka czy inna osoba nie podoba się, to znajdzie tysiąć argumentów na poparcie swojej tezy.
              ja wolę dziennikarza znakomitego, który nie kryje się ze swoimi poglądami, i co ważniejsze potrafi je świetnie bronić na forum, niż miałkiego "bezideowca" udającego obiektywizm...
              guzik mnie obchodzi czy ktoś pracuje pod rządami PiS czy SLD - jeżeli to co robi robi dobrze
              chyba, że komuś nie podobają się poglądy red. Strzyczkowskiego, ale to całkiem inna para kaloszy
              • wislok1 Kuba był dawniej prawicowy ? Hehehehe 04.07.07, 00:20
                On jest prawicowy odkąd rządzi PiS, wcześniej
                nigdy nie krytykował SLD.
                Facet jest po prostu karierowicze, co dla stołka każdemu służy.
                Osobiście straciłem szacunek do prowadzących "Zapraszamy do 3" za ich wazelinę
                wobec PiS
    • sphinx10 Re: ile bierze strzyczkowski za prostytuowanie si 30.06.07, 09:06
      informuję cię pisowczyku strzyczkowski, że spadłeś w mojej klasyfikacji z 163
      miejsca na sam dół (1382). Twoje zachowanie przypomina mi stan wojenny i szczyli
      w mundurkach.
      Zostało ci jeszcze dwa lata wchodzenia pisuarom w d....
      Potem będziesz tylko żenującym, smrodliwym wspomnieniem i wylądujesz w jakiejś
      wsiowej gazetce.
      • pancwynar ho, ho... odezwał się przyszły prezes TVP? 30.06.07, 21:58
        miło czytać gdy odzywają się młodzi, gniewni rewolucjoniści...
        rozumiem, że przewidziałeś już wyniki wszelkich wyborów i skład parlamentu za 2.
        lata?
        to oświeć mnie przy okazji kto będzie brylował za kilka lat na medialnym rynku?

ps.
        na szczęście większość słuchaczy P. Trzeciego PR ma inne zdanie niż Ty co do
        osoby P. Strzyczkowskiego - i dobrze...
        • 8macek Re: ho, ho... odezwał się przyszły prezes TVP? 01.07.07, 00:36
          większość stałych słuchaczy prIII po prostu przestała być słuchaczami prIII-tak
          jak ja-chociaż trójki słuchałem od urodzenia.
          niestety od kilku lat (reforma stacji po 2000r) trójka jest tylko nędzną
          trUjką, która nie ma dawnego stylu i charakteru.

a strzyczkowski niestety ewidentnie jest nieobiektywny, dlatego pytam ile za
          ten brak obiektywizmu mu płacą?

• precesja Re: ho, ho... odezwał się przyszły prezes TVP? 01.07.07, 08:54
            > a strzyczkowski niestety ewidentnie jest nieobiektywny, dlatego pytam ile za
            > ten brak obiektywizmu mu płacą?

myślę, że nie dorówna wysokością pensji np Durczokowi.
            Będąc w TVP zarabiał także dużo więcej pracując w Wiadomościach niż P. Kuba w
            Trójce.
          • pancwynar Re: ho, ho... odezwał się przyszły prezes TVP? 01.07.07, 13:54
            Z całym szacunkiem, ale o ile w pełni zgadzam się z Tobą co do faktu istnienia trUjki za rządów PP. Fijałkowskiego i Smolara to chyba przyznasz, że przyjście P. Skowrońskiego to dla takich słuchaczy jak ja i Ty - pamiętających Radio czasów lat 80.-90. był to powrót (w dużej mierze) do najlepszych tradycji. Jasne, nie wszystko wróciło tak jak lubiliśmy i szanowaliśmy, ale ja i tak doceniam to co zrobił "Skowron".
            Pozdr.
    • adam81w Re: ile bierze strzyczkowski za prostytuowanie si 03.07.07, 03:02
      kto to jest strzyczkowski wogole?
      • drzejms-buond Re: ile bierze strzyczkowski za prostytuowanie si 04.07.07, 13:14
        a moze...
        on
        jest
        po prostu...
        UPRZEJMY?
        ; ]

no, ale z tego co widzę to juz go w kwadransie nie ma!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka