drzejms-buond 09.07.07, 13:27 ech... i mieć takie szczęście we wszystkim, mimo nieograniczonej głupoty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedzoslaw Re: ...być jak Leslie Nielsen 09.07.07, 13:38 Być jak postać Nielsena, a nie jak on sam. Sam aktor bynajmniej głupkiem nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: ...być jak Leslie Nielsen 09.07.07, 17:39 Nie jest glupkiem zapewne ale widzialem go w kilku poważnych rolach tzn. w filmach na serio i mimo ciężkiej tematyki widzialem w nim wylącznie porucznika Franka Drabbina :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kris.m Re: ...być jak Leslie Nielsen 09.07.07, 21:35 Największy szok przeżyłem jak obejrzałem "Zakazaną Planetę" z 1956 r. Lesli jest tam młodym astronautą i jeszcze nie jest siwy:) Natomiast w którymś z odcinków Masha z początku lat 70-tych już był siwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: ...być jak Leslie Nielsen 09.07.07, 23:25 Niemozliwe. Nielsen zawsze byl siwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
thorpe Re: ...być jak Leslie Nielsen 09.07.07, 23:33 www.homevideos.com/revclas/44b.htm Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ...być jak Leslie Nielsen 10.07.07, 09:47 PONAWIAM: BYĆ jak Leslie Nielsen! ŻEBY STRUGAĆ WARIATA, TRZEBA MIEĆ ODWAGĘ i duuuużo dystansu do siebie. "Planetę" pamietam, z dzieciństwa...ależ sie bałem!!! ale byłem zły bo tego potwora małostraszno pokazali Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ...być jak Leslie Nielsen 10.07.07, 09:49 p.s. ale ja w sensie.. że gdyby nakręcić taki film jak z Dżonem Malkowiczem to jakby on miał wygladać? paranoja kompletna! Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: ...być jak Leslie Nielsen 10.07.07, 21:20 Nawet mial siwe dziecko, kojarzycie to? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: ...być jak Leslie Nielsen 11.07.07, 13:52 to polecam w takim razie film Barbry Streisand "Wariatka ("Nuts") , w którym Barbara gra luksusuwą call-girl a on Leslie - jej klienta. KLienta wulgarnego , agresywnego, perwerta seksulanego stosujecego przemoc fizyczną wzgledem kobiety. Co prawda krótko gra bo niedługo zosatej zabity pzrze Barbrę ale gra. NIeźle gra. Siwy oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś