striepo 11.07.07, 17:19 bedzie prowadzic pytanie na sniadanie, w tvn style juz sie nie pojawi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: Paulina Młynarska w TVP2 11.07.07, 17:51 jezeli to prawda to bardzo bardzo bardzo sie ciesze :) Odpowiedz Link Zgłoś
glista.niny.terentiew i jeszcze Moro Figurska 11.07.07, 19:14 Boże jeszcze tam jej nie było. Obleciała chyba wszystkie media, i wszędzie rozwalała to za co się zabrałą a to z pwoodu depresji, a to sraczki a to jeszcze innej dolegliwości. To jeszcze nic, kolejne beztalencie, które usiądzie w "Pytaniu na Śniadanie" to Odeta Figurska-Moro. Kto tego pudla zatrudnia w kolejnym medium ? Toć to powinno robić za kurę domową albo nosić mikrofon za prowadzącym a jest lansowane na gwiazdę. Pamiętacie ten jej żałosny program "Ja tylko pytam" i nieudolne naśladowanie świetnej Ewy Drzyzgi ? Gadałam z wieloma osobami z realizacji tego programu i wszystkie jednogłośnie powiedziały, że takiego matoła ja Moro-Figurska dawno nie widzieli, ponoć głupie to i przemądrzałe. Ja tam TV publicznej już od dawna nie oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Paulina Młynarska w TVP2 11.07.07, 19:19 Dobrze, że Młynarskie są tylko dwie, bo istniałoby zagrożenie, że kolejne uzdolnione siostry pojawią się w tvp1, tvn i np. tvn24. A to byłoby nieznośne. Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: Paulina Młynarska w TVP2 11.07.07, 21:51 nie ciesz sie,one maja jeszcze brata ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Paulina Młynarska w TVP2 11.07.07, 22:49 Brat nie ma parcia na szklo.Ale Paulina ma corke... Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Paulina Młynarska w TVP2 12.07.07, 08:35 Nie będę po Paulince płakać i widywać jej też nie będę, bo śniadaniowej tivi w drugim programie reżimówki nigdy jeszcze nie widziałam. Zastanawia mnie tylko jedno: co ona tam będzie robić, bo akurat w tej telewizji i o tej, wczesnej, porze nie wypada mówić o jedynej rzeczy , na której (takie mam wrażenie) Paulinka się jako tako zna- czyli o seksie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Paulina Młynarska w TVP2 12.07.07, 10:48 janinaniezbedna3 napisała: > Nie będę po Paulince płakać i widywać jej też nie będę, bo śniadaniowej tivi w > drugim programie reżimówki nigdy jeszcze nie widziałam. > Zastanawia mnie tylko jedno: co ona tam będzie robić, bo akurat w tej telewizji > > i o tej, wczesnej, porze nie wypada mówić o jedynej rzeczy , na której (takie > mam wrażenie) Paulinka się jako tako zna- czyli o seksie.;) nie wazne o czym bedzie gadac, wazne, ze znika z tvn style :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmena Re: Paulina Młynarska w TVP2 13.07.07, 09:25 Szkoda, ze tylko ona. Moglaby rowniez zniknac Kwasniewska. Odpowiedz Link Zgłoś
klykcina.oliviera.janiaka Re: Paulina Młynarska w TVP2 13.07.07, 16:04 Aeż ona tego nie zrobi, przecież cały Świat musi widzieć tę spektakularną przemianę. 12 lat temu jej mąż tańczył na wiejskich imprezach disco polo dzisiaj ona uczy stylu masy... ech żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: Paulina Młynarska w TVP2 13.07.07, 20:36 ale w nowej fryzurze wygląda wg mnie o wiele lepiej. www.dziennik.pl/Load.aspx?TabId=198&Action=LoadF&lsnf=AS03-0006&photoId=418277&ArticleId=52526 Odpowiedz Link Zgłoś
ropuch-leszek Re: Paulina Młynarska w TVP2 13.07.07, 20:44 twarz jak u mongołki, ble... Odpowiedz Link Zgłoś
parispari Re: Paulina Młynarska w TVP2 18.07.07, 19:53 Mnie u Pauliny Młynarskiej drażnią te jej wieczne mądrości życiowe. W jednym z programów relacjonowała wywiad z Dodą. Bardzo jej to nie odpowiadało, ze Doda chce zrobic karierę za oceanem. Młynarska: Doda, ale takich dziweczyn jak ty jest tam wiele. Mynarska przedżeźniając Dodę: Haaaa no co ty nie ma. Dla mnie Doda jest przynajmniej ciekawą osobowością sceniczną, wreszcie cos sie w polskim showbiznesie dzieje. Jak chce robić karierę za oceanem niech robi. Młynarska jakoś nikogo się nie pytała kiedy w wieku lat 14 wyjechała robić we Francji karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Paulina Młynarska w TVP2 18.07.07, 21:43 niech doda wyjezdza i nie wraca:)) a najlepiej niech zabierze ze soba młynarską i obie niech sie juz u nas nie pokazują :)) Odpowiedz Link Zgłoś
parispari Re: Paulina Młynarska w TVP2 19.07.07, 10:00 Ale będzie wiało nudą. U nas nie ma tak wyrazistych i mocnych osobowości. Kaya nuda, Brodka nuda... Odpowiedz Link Zgłoś