Dodaj do ulubionych

"Tasiemce" serialowe.

IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.01, 18:28
Czy ktoś uważa, że takie seriale jak np."Zbuntowany Anioł" powinny zostać ściągnięte z ekranów naszych telewizorów?
Obserwuj wątek
    • Gość: Magnat Re: IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.01, 23:37
      Wg mnie TAK. Przez takie gówna często mam spóxnione obiady w domu (mama ogląda). Ludzie, przecież to naprawdę wam szkodzi, ale jeśli już nie szkodzi, to tracicie czas !!! Oglądnęlibyście coś ambitniejszego...
      • Gość: miau Re: tasiemce IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.01, 01:28
        glupi jestescie
        zbuntowany aniol jest swietny
        • Gość: lu Re: tasiemce IP: 155.158.201.* 22.02.01, 10:22
          Ja też popieram wenezuelskie seriale
        • Gość: wera Re: tasiemce IP: 192.168.1.3, 217.96.130.* 04.04.01, 07:54
          wg.mnie ,te wszystkie tasiemce tylko ogłópiają ludzi ,czy nie lepiej iść na
          spacer , spotkać się z przyjaciółmi
    • Gość: Chary Re: IP: *.bnet.pl 16.02.01, 13:47
      Absolutnie tego typu seriale nie powinne byc sciagniete z wizji.Gdyby tak sie stalo, mnostwo glupich ludzi np przebywalo na dworze, przesiadywalo w knajpach czy restauracjach, czy kinach itp , a tak to siedza sobie przed swoimi telewizorami i mam od nich spokoj ;-)
    • kasia_k Re: 22.02.01, 13:22
      W sumie jak komus nie szkda czasu na takie glupoty, to niech sobie oglada na zdrowie. I powinien miec taka mozliwosc w telewizji publicznej. Z drugiej jednak strony tez bym chciala miec mozliwosc obejrzenia czegos ambitniejszego o jakiejs przyzwoitej godzinie :P
      • Gość: Isaura Re: IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 25.02.01, 16:26
        Chary popieram Cię . Gdyby nie moje niewolnicze pęta
        po ulicach pętało by się dużo popętaków.
        • Gość: chary Re: isaura IP: *.bnet.pl 26.02.01, 16:26
          jak to dobrze byc popieranym
          popieram popieranie !
          :)
    • Gość: Ktoś Re: IP: *.dialup.supermedia.pl 27.02.01, 21:20
      Jeden taki serial, dwa, no powiedzmy kilka na różnych kanałach - w porządku. Jesli ktoś lubi, niech sobie ogląda na zdrowie, są różne gusta. Ale nie w tak zatrważającej ilości! Telewizja została zalana, prawie zdominowana przez superdługie tasiemce, jeden głupszy od drugiego. Co najmniej połowa, jeżeli nie więcej tego typu seriali powinna być w trybie natychmiastowym usunięta z wizji. Nie ogłupiajmy na siłę naszego i tak niezbyt rozumnego społeczeńtwa.
      • Gość: Andres Re: IP: 217.30.132.* 08.03.01, 19:41
        Hej!!!!
        Nie zgadzam się z tobą!!! Uważam, że telenowele nie
        są głupie. W tych serialach jest bardzo dużo z życia,
        mówią jak poradzić sobie z problemami, może nie są
        one w polskich realiach, ale problemy są podstawowe,
        spotykane na całej Ziemi. Czasami są głupie sceny,
        ale jednak większość to prawda i nie zmienię zdania.
        • Gość: bolo Re: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.01, 18:44
          te seriale nie nadaja sie nawet do dupy... ale taka telewizja kupuje takie
          badziewie od latynosow za grosze i ma stala widownie (stado baranow) :)
          • Gość: Andres Re: Telenowele za granicą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.01, 07:09
            A co powiesz na to, że te "głupie" seriale w całej ameryce oglgądają tłumy. Dla
            nich te seriale są, tak jak dla nas KLAN, czy inne polskie seriale. Więc nie
            można mówić, że oglądają je tylko głupi ludzie. Z tego by wynikało, że całą
            amerykę (płn. i płd.)zamieszkują durni ludzie. A tak nie jest.
            • Gość: Fiorella Re: Telenowele za granicą IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 26.05.01, 17:50
              Zgadzam się z Tobą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka