Gość: tomek 1 IP: *.dial.netline.net.uk 26.06.03, 20:41 Poznałem kiedyś Jasia Himilsbacha na festiwalu filmowym. O "Maklaku" też wiem wiele fajnych rzeczy. O "Piwku" też słyszałem moc komplementów. Po co im, pytam się szczerze, jakaś Katarzynka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xmarcinx Na pewno LPR zgłosi protest - zakładamy się? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 21:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Na pewno LPR zgłosi protest - zakładamy się? IP: *.sa.bigpond.net.au 26.06.03, 22:33 A zeby Cie - po co im dawales pomysl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek 2 Re: Na pewno LPR zgłosi protest - zakładamy się? IP: *.dial.netline.net.uk 26.06.03, 22:54 Gość portalu: Michal napisał(a): > A zeby Cie - po co im dawales pomysl :) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Spokojnie. Nie zgłosi. W końcu "Rejs" jest bardziej znany od LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciekS Re: Na pewno LPR zgłosi protest - zakładamy się? IP: *.mad.east.verizon.net 27.06.03, 02:03 Gość portalu: tomek 2 napisał(a): > Gość portalu: Michal napisał(a): > > > A zeby Cie - po co im dawales pomysl :) > > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > > Spokojnie. Nie zgłosi. W końcu "Rejs" jest bardziej znany od > LPR. Oj jest. Stoi plyta DVD na polce tu w New Jersey. Klasyk... zaraz obok "Pana Tadeusza" ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popbitch Re: Pomnik 'Rejsu' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.03, 06:57 a po co zaraz jakis pomnik, wlaczta ludzie telewizor na program publicystyczny jakikolwiek i bedzie rejs ze halo! Odpowiedz Link Zgłoś