Gość: Mimi IP: 10.0.6.* 09.12.01, 15:38 W BB zostali sami nudziarze wartościowi mieszkańcy opuścili już dom,np.Aga.Basia.Kuba czy Ania,teraz jest ponuro i ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mimi Re: NUDZIARZE; IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 15:41 wymyśl sobie inny nick,bo Mimi to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: NUDZIARZE; IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 15:49 Nie ma za co.Jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: NUDZIARZE; IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.01, 01:29 Gość portalu: Mimi napisał(a): > wymyśl sobie inny nick,bo > Mimi to ja. Wiesz, Mimulo, a ja tymczasem wysolilem wielki tekst do tej Mimi powyzej a propos jej opinii n/t mieszkańcow, bo sądzilem, ze ona to Ty i chcialem Cię prawidlowo ukierunkowac.Dobrze , ze sie wyjasnilo, choć tekst i tak nie wylądował na forum, bo wcielo go gdzieś przed przerwą w działalności tego miejsca. Tak czy inaczej, Mimuś, Ty jestes tą czyścioszką moją czy Mimi-Mama ? I czy mogę mieć nadzieję, ze nie podzielasz w pelni poglądów Mimimamy ? Mimula, bo wiesz, z tym Kubiszakiem, Anką i Bachą, to nie tak, jak Mimimama mówi... Od Ciebie innej wymagam opinii. pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
kuta Re: NUDZIARZE; 09.12.01, 16:31 Gość portalu: Mimi napisał(a): > W BB zostali sami nudziarze wartościowi mieszkańcy opuścili już > dom,np.Aga.Basia.Kuba czy Ania,teraz jest ponuro i ciemno. Zgadzam się. Aga była ciekawa, bo była straszniejsza od wszystkich potworów razem wziętych. Ania krzyczała przy każdej okazji, czyli też dzięki niej się coś działo. Kuba silił się na aktorskie gesty, słowa i dykcję i dzieki temu, że w ogóle mu to nie szło, też był zabawny. Co do Basi, to w filmie Witczak, a jak myślisz" zagra stado kaczek (obok Boguchy, która będzie grała wielce znudzony tłum). Pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: NUDZIARZE; IP: 10.0.6.* 09.12.01, 19:07 Bynajmiej coś się dziło,a teraz nudny Jureczek albo Arek, który na siłe chce dojść do finłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: NUDZIARZE; IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.01, 01:24 kuta napisał(a): > Gość portalu: Mimi napisał(a): > > > W BB zostali sami nudziarze wartościowi mieszkańcy opuścili już > > dom,np.Aga.Basia.Kuba czy Ania,teraz jest ponuro i ciemno. > > Zgadzam się. Aga była ciekawa, bo była straszniejsza od wszystkich potworów raz > em > wziętych. Ania krzyczała przy każdej okazji, czyli też dzięki niej się coś > działo. Kuba silił się na aktorskie gesty, słowa i dykcję i dzieki temu, że w > ogóle mu to nie szło, też był zabawny. Co do Basi, to w filmie Witczak, a jak > myślisz" zagra stado kaczek (obok Boguchy, która będzie grała wielce znudzony > tłum). Pozdrwaiam A tak ogolnie rzecz biorąc, to ludzie wszyscy na swiecie są raczej chujowi, chyba, ze mowimy o kucie. On jeden nie - prawda kuta ? pan laga Odpowiedz Link Zgłoś