Gość: ps IP: 212.160.165.* 10.12.01, 09:25 Juz nudne sa twoje teksty z stylu "kto bedzie dzisiaj... ?". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hi-hi Zabawne......... 10.12.01, 17:57 Gość portalu: ps napisał(a): > Juz nudne sa twoje teksty z stylu > "kto bedzie dzisiaj... ?". .......... Zabawne bo myślałem że wystarczy tego nie czytać. Wtedy by cie to tak nie bolało. Ja tylko sie pytam znajomych czy będą na forum, do tego często pojawiają sie nowe osoby. Więc nie widze w tym nic złego. O BB też często pisuje, więc jak chesz popolemizowac to zapraszam, a nie od razu popisujesz sie swoim chamstwem. hi-hi pzdr ps. twój wątek tez nie za ciekawy, może pokaż jakiś inny "co bym był w szoku po nim ?" Odpowiedz Link Zgłoś
tryb Re: Zabawne......... 10.12.01, 18:18 to bylo super forum, najlepsze na temat BB w internecie. Az przyszliscie tu ty i twoi kolesie i prowadzicie sobie prywatne pogaduszki. Przez was i przez kilku wariatow to forum jest juz skonczone. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Nie wiesz co mówisz.... 10.12.01, 18:39 tryb napisał(a): > to bylo super forum, najlepsze na temat BB w internecie. Az przyszliscie tu ty > i twoi kolesie i prowadzicie sobie prywatne pogaduszki. Przez was i przez kilku > > wariatow to forum jest juz skonczone. ............... Po pierwsze : jak widzisz prowadzimy swoje rozmowy tylko w kilku wątkach ("do wirtualnej...., itp, itd) a na stronie forum masz kilkadziesiat różnych wątków !! Po drugie: w tych "naszych watkach też często mówimy o BB !!!! Po trzecie: nikt nie każe ci ich czytać Po czwarte: JASTEM TU OD SAMEGO POCZĄTKU !! OD POCZATKU PORTALU GAZETY I TYM BARDZIEJ OD POCZĄTKU BB1 I BB2 tylko pisywałem pod różnymi nickami (np:mózg w BB1 -ale potem sie podszywali ludzie w stylu lagi) Po piąte: ja sie tu nie sprowadziłem to inne osoby przeszły tu z onetu ale są to osoby ciekawe i prowadzące rozmowy na wyższym poziomie !! niż kiedyś Po szóste: Bardzo chętnie podyskutuje o BB, daj tylko jakiś ciekawy wątek !! Po siódme: Jak poczytasz dokładnie to zobaczysz że mam pełno wątków tylko i wyłącznie o BB !! Po ósme: nie przeszkadzały nikomu moje teksty gdy były anonimowe teraz jak podpisuje :hi-hi zaczynają przeszkadzać - więc może zacznij patrzec na treść wątków a nie na to kto je pisał - jak to tobie przeszkadza !!! hi-hi pzdr ps. więcej luzu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżabek Hihi, kiedy ty naprawdę NUDZISZ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.01, 18:19 poszukaj może jakiegoś forum towarzyskiego i tam po-HIHAJ. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi .................;-(((( 10.12.01, 18:44 Gość portalu: dżabek napisał(a): > poszukaj może jakiegoś forum towarzyskiego i tam po-HIHAJ. ........... Masz mega argumenty przeciw mnie....!!! No cóż nie każdy człowiek musi być elokwentny........;-) pokaż swoje posty pochwal się ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK To nie Hi-Hi rozwala to forum. IP: *.acn.waw.pl 10.12.01, 19:18 Program się kończy i robi się beznadziejnie nudny. Coraz mniej jest tematów do dyskusji. Już przekonaliśmy się wzajemnie, że wszyscy mieszkańcy domu Bigbrothera są chujowi, więc co nam pozostaje, trochę się pośmiać. Gdyby to było forum na jakiś poważny temat, to owszem, żakowskie żarty jakie Hi-Hi uskutecznia byłyby może trochę denerwujące, ale tutaj stanowią miły przerywnik, pomiędzy kolejnymi deklaracjami, że tego, lub tamtego nie lubię, lub wręcz przeciwnie, lubię, kocham i że wszyscy jesteście głupi, pojebani, popierdoleni, niespełna rozumu, bo podoba Wam się ktoś inny lub macie odmienne zdanie na temat. Nie trzeba się wysilać i takich wątków wymysłać, wystarczy sobie kliknąć na któryś z wcześniejszych i zapomnianych, zapewniam, wszystko będzie pasowało. Ja jestem wdzięczny tym, którzy próbują na tym forum wymyśleć i robić coś dla wspólnej zabawy. Ludzie nie podchodźcie tak poważnie do tego programu, bo nie jest tego wart. Korzystajcie, jeszcze przez parę dni możemy mieć tutaj zabawę, bo na program raczej liczyć już nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: To nie Hi-Hi rozwala to forum. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 19:37 No mak w końcu jakiś rozsądny głos. Ja też lubie hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybitwa Re: To nie Hi-Hi rozwala to forum. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 22:34 Zgadzam sie z Tobą Drogi MAK-u w 100%. Pozdrawiam Ciebie, i oczywiście hi-hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza28 Re: Do Rybitwy IP: *.krakow.pl 10.12.01, 22:44 Witaj, mam pytanie do Ciebie. Czy jesteś może z Krakowa? Pozdrawiam sza 28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybitwa Re: Do Rybitwy IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 22:46 Wydawało mi się, że już to kiedyś wyjaśniłam. Tak. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza28 Re: Do Rybitwy IP: *.krakow.pl 10.12.01, 22:50 Niestety chyba nie ja o to pytałam i wobec tego nie znam odpowiedzi. Jeśli czymś uraziłam to sorry. Skojarzyła mi się tylko dziwnie nazwa bieżanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybitwa Re: Do Rybitwy IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 22:58 Niczym mnie nie uraziłaś!!! Poprostu juz kiedyś to wyjaśniałam, bo ludzie pytali gdzie jest bieżanów. Mieszkam, żyję, pracuję w Krakowie. Czy Twoje pytanie o Kraków jest takie sobie, czy chciałaś o czymś pogadać??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza28 Re: Do Rybitwy IP: *.krakow.pl 10.12.01, 23:06 Od około 1 miesiąca czytam posty na tym forum i kilka osób zapadło mi w pamięć m.in: Ty, MAK, Myszka, Hi-hi, Żuczek, Forograf, Kumek i Dżastina, która gdzieś przepadła. Brak czasu powoduje, że tylko czytam podczas porannej kawy, a nie piszę. Tak jak już wspomniałam zaintrygowało mnie słowo "bieżanów". Postanowiłam więc zaspokoić swoją ciekawość. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybitwa Re: Do Rybitwy IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 23:15 To pięknie !!! Bardzo mi miło że Nas tak ciepło odbierasz, chociaż niektórzy twierdzą, że strasznie nudzimy. Zapraszam cię do "WIRTUALNEJ RODZINKI" Koniecznie przeczytaj bajkę Myszki. Pozdrawiam Cię serdecznie, i mam nadzieję, że będziemy mogły wspólnie ( MAK - owi, hi-hi, Kumkowi, Dżastinie, Adamowi i oczywiście MYSZCZE, nie wspomnę już o Mortonie ) przybliżyć troszkę nasze miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza28 Re: Do Rybitwy IP: *.krakow.pl 10.12.01, 23:18 Bajkę Myszki czytałam i bardzo mi się podobała. Pozwoliłam sobie pobuszować w "Wirtualnej Rodzince". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybitwa Re: Do Rybitwy IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 23:31 Czekam, i myślę że się do mnie ( czy do nas ) odezwiesz. Miło mi było Cię poznać. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza28 Re: Do Rybitwy IP: *.krakow.pl 10.12.01, 23:38 Postaram się jeszcze odezwać. Na dziś już koniec komputera, za duża dawka 12 godzin to wystarczy. Jutro następna porcja pracy. Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybitwa Re: Do sza28 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 23:43 Dobranoc, kolorowych snów................ Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Hi-hi do Rybitwy .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.12.01, 04:18 Gość portalu: Rybitwa napisał(a): > Dobranoc, kolorowych snów................ ........... Musze kiedys z toba koniecznie pogadać !!!! Mieszkasz tak blisko tatr trzeba to wykorzystać !! Lubisz tatry ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybitwa Re: Do hi-hi !!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 23:24 Jestem za Tobą i nie pozwolę bluzgać na Twój temat, wiesz chyba o tym ?! Wdałam się w dyskusję tutaj bo tak wyszło, nie bądź zły!!!???? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Do hi-hi !!! 11.12.01, 00:31 Gość portalu: Rybitwa napisał(a): > Jestem za Tobą i nie pozwolę bluzgać na Twój temat, wiesz chyba o tym ?! > > Wdałam się w dyskusję tutaj bo tak wyszło, > nie bądź zły!!!???? > > Pozdrawiam .......... ok nie gniewam sie poznałem fajnych ludzi aż mi sie wszystko miesza już jak gadam przez GG z Wami ale Twojego nr jeszcze nie mam ;-( hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rehot Re: Do hi-hi !!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 00:53 myśle że za wszelką cene chcesz zaistnieć na forum,być zauważonym itd nie czytałem wszystkich twoich wątków bo mi sie wogóle wszystkich jakie zaistniały na tym forum czytać niechce jednak przeglądając co niektóre często spotykałem tam ciebie i tobie podobnych którzy zamiast wypowiedzieć się krótko i zwięźle na temat to trują,nudzą,leją wode i często piszą nie na temat jest kilka osób które piszą ciekawe posty i właśnie z nimi próbujesz się "identyfikować" prosząc by się pojawili i zwrócili na ciebie uwage ja też jestem webmajstrem i mam tyle roboty że nie mam czasu by sam coś napisać ale wychodzę z założenia że jak mam byle co pisać to wolę cicho siedzieć i przeczytać ciekawego posta a nie takie bzdury jak twoje Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Kilka słów prawdy ..........!!!! 11.12.01, 04:11 Gość portalu: rehot napisał(a): > myśle że za wszelką cene chcesz zaistnieć na forum,być zauważonym itd > nie czytałem wszystkich twoich wątków bo mi sie wogóle wszystkich jakie > zaistniały na tym forum czytać niechce > jednak przeglądając co niektóre często spotykałem tam ciebie i tobie podobnych > którzy zamiast wypowiedzieć się krótko i zwięźle na temat to trują,nudzą,leją > wode i często piszą nie na temat > jest kilka osób które piszą ciekawe posty i właśnie z nimi próbujesz > się "identyfikować" prosząc by się pojawili i zwrócili na ciebie uwage > ja też jestem webmajstrem i mam tyle roboty że nie mam czasu by sam coś napisać > > ale wychodzę z założenia że jak mam byle co pisać to wolę cicho siedzieć i > przeczytać ciekawego posta a nie takie bzdury jak twoje ............. a teraz hi-hi widać że nie czytasz uważnie tylko lubisz rzucać błotem ! dokładnie jak lepper Po pierwsze: Nie staram nie zwracać uwagi osób które tak wspaniale piszą na tym forum BO MAM Z NIMI KONTAK NA CODZIEŃ przez gadu-g lub maile i czaty Po drugie: Staram sie jedynie zaktywizować NOCNYCH MARKÓW bo są tacy na tym forum, już nie raz miałem ponad 50 wypowiedzi w jednym moim nocnym wątku !!! I nie czepiaj sie -jak ciebie w nocy nie ma - bo to widocznie nie do ciebie !! Po trzecie: Jak bys czytał uważnie to byś wiedział że pisze bardzo krótko i na temat. Jedynie co 5 list jest dłuższy ,bo musze wyjaśniać takim jak ty pewne sprawy. Po czwaete Pisze na temat. Tylko niekiedy puszczam wątek nocny w stylu : "i-hi wita nocnych marków" I tacy sie znajdują, więc okazuje sie to potrzebne !!! WIĘC SIE GRZYBIE NIE CZEPIAJ !!!!!!!!!!!!!!! pO PIĄTE: Jeżeli zdarzają sie jakieś moje teksty nie na temat , to jest to polemika z takimi jak ty czy pan laga, czasem puszcze coś z nudów i bez sensu, ale to 1 wątek na 20 !!!! Po szóste: O BB nie pisze bzdur. To inni walą teksty w stylu : "jurek to pedał" albo "marzena to kórwa" itp, itd Nie imputuj mi czegoś, czego nie ma. Po siódme: Razi was że pisuje tak często, więc nie zwracajcie uwagi kto to pisze tylko na treść. Bo siedze tu od początku BB 1 , BB 2 i w ogóle gazety.pl Dopiero jak ostatnio postanowiłem pisać tylko jednym nickem (hi-hi) to zaczeliście sie czepiać. WIĘC: - zajmij sie swoją dupą - i siedź cicho , tak jak siedziałeś - chamów tu jest dostatek !!! - masz też kilka błędów ort. , ale to wybaczam bo ja je tez często nieświadomie robie, ale zwracam tobie na to uwage - boś ty taki mądry .............. wrrrrrrrrr A tak w ogóle to kto mnie nie lubi to niech pocałuje mnie w d.......... hi-hi ps. sie naśmiałem ;-) lubie takie listy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Kilka słów prawdy ..........!!!! IP: 212.160.165.* 11.12.01, 09:03 hi-hi, chcesz podyskutowac w nocy ? nie ma sprawy moge ci polecic taki nocny klub dla ciot takich jak ty. I jeszcze ten twoj debilny nick - wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Kilka słów prawdy ..........!!!! 11.12.01, 09:06 Gość portalu: ps napisał(a): > hi-hi, chcesz podyskutowac w nocy ? nie ma sprawy > moge ci polecic taki nocny klub dla ciot takich jak ty. > I jeszcze ten twoj debilny nick - wybacz. ................ masz argumenty prostaka i debila nawet nie będe próbował z toba polemizować - każdy idiota jak mu braknie argumentów zaczyna obrażać i TY TO ROBISZ te epitety: ciota itp CZŁOWIEKU jesteś poniżej krytyki !!!!!! hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Kilka słów prawdy ..........!!!! 11.12.01, 09:08 Gość portalu: ps napisał(a): > hi-hi, chcesz podyskutowac w nocy ? nie ma sprawy > moge ci polecic taki nocny klub dla ciot takich jak ty. > I jeszcze ten twoj debilny nick - wybacz. .......... a co do mojego nick to jaki on jest to nawet mnie wali i tym bardziej powinno to ciebie nie obchodzić !!!! już 9 idź do przedszkola hi-hi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Kilka słów prawdy ..........!!!! IP: 212.160.165.* 11.12.01, 09:28 Myslalem , ze taka dyskusja Cie podnieca ale Ty sie zaczynasz denerwowac. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Kilka słów prawdy ..........!!!! 11.12.01, 09:35 Gość portalu: ps napisał(a): > Myslalem , ze taka dyskusja Cie podnieca > ale Ty sie zaczynasz denerwowac. ........... jeśli sie co do ciebie pomyliłem to sorry ale ostatnio ludzie mnie tu wkurzają (nieee wszyscy !!) jeśli kogos denerwuje że siedze w nocy to mam jedną dobrą rade !!! : ZAJMNIJCIE SIE SOBĄ !!! OSTATECZNIE BB 2 - to nie jest forum o mnie !!! hi-hi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Kilka słów prawdy ..........!!!! IP: 212.160.165.* 11.12.01, 09:39 Jezeli ciebie obrazilem to sorry. Odpowiedz Link Zgłoś