Dodaj do ulubionych

karolina gruszka

IP: *.rtk.net.pl 04.07.03, 21:38
gra w powtarzanej Sforze.
pamiętacie ją z "Perły" w teatrze tv?
co o niej myślicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: karolina gruszka IP: *.sloneczny.pl / 10.102.21.* 04.07.03, 21:41
      Jest bardzo utalentowana. Dostała już teraz etat w Narodowym i w ogóle zdolna
      dziewczyna aż miło.
      • Gość: papapat Re: karolina gruszka IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 22:27
        dzis widzialem ją w Wiedźminie to chyba ona grała tą zieloną
        a pozatym chyba wystepowala w pannie nikt
        w sforze rzeczywiscie niezla rola
        • Gość: 1 Re: karolina gruszka IP: *.acn.pl 05.07.03, 09:40
          grała też w przedwiośniu i bożej podszewce
          bożą podszewkę zaczęli teraz powtarzać więc ona się za jakiś czas tam pojawi
        • Gość: Oleńka Re: karolina gruszka IP: 81.219.67.* 05.07.03, 11:08
          Wydaje mi się, że w "Pannie Nikt" jej nie było... Być może pomyliłeś/aś ją z
          Powierzą.
          A Gruszkę Karolinę lubię. Młoda, dobrze zapowiadająca się, a przy tym-co
          dziwne i unikalne wśród aktorek-nie mizdrzy się :-O W roli Wandzi wypadła
          naprawdę b. przekonująco. Ale prawdopodobnie kariera filmowa nie będzie jej
          pisana (tak jakby komukolwiek w ostatnich latach mogła być...); albo zacznie
          grać epizodyczne rólki w teatrach, albo przerzuci się na seriale. Szkoda.
          • Gość: papapat Re: karolina gruszka IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 23:12
            rzeczywiscie chyba tak
            a w serialach zaczela wiec moze zobaczymy ja niedlugo w zlotopolskich lub w
            klanie
            ale moze ktos zauwazy ze jest wiecej warta i obsadzi ja w czyms fajnym
            powodzenia karolina:D
          • Gość: dorota Re: karolina gruszka IP: 217.153.152.* 07.07.03, 16:34
            Oczywiście, że grała w "Pannie Nikt" obok Anny Muchy i Powierzy.
            Poza tym grała w filmie "Przedwiośnie".
            • Gość: Ginny Re: karolina gruszka IP: *.sloneczny.pl / 10.102.21.* 07.07.03, 16:59
              W "Przedwiośniu" oczywiście grała, ale w "Pannie Nikt" na pewno nie (tam z
              Muchą i Powierzą grała Anna Wielgucka).
              PS. Widziałam ją w przedstawieniu dyplomowym na podstawie "Biesów" - była
              świetna.
    • Gość: Rerzyser Re: karolina gruszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.03, 23:04
      Gość portalu: fiuta napisał(a):

> gra w powtarzanej Sforze.
      > pamiętacie ją z "Perły" w teatrze tv?
      > co o niej myślicie?

Fajna laska, fajne włosy, fajny uśmiech a w dodatku nieźle zagrała rolę
      ekspertki od techniki.
      • Gość: mahoney Re: karolina gruszka IP: *.man.polbox.pl 06.07.03, 02:40
        myslimy o niej bardzo dobrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka