Gość: fiuta IP: *.rtk.net.pl 04.07.03, 21:38 gra w powtarzanej Sforze. pamiętacie ją z "Perły" w teatrze tv? co o niej myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: karolina gruszka IP: *.sloneczny.pl / 10.102.21.* 04.07.03, 21:41 Jest bardzo utalentowana. Dostała już teraz etat w Narodowym i w ogóle zdolna dziewczyna aż miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapat Re: karolina gruszka IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 22:27 dzis widzialem ją w Wiedźminie to chyba ona grała tą zieloną a pozatym chyba wystepowala w pannie nikt w sforze rzeczywiscie niezla rola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: karolina gruszka IP: *.acn.pl 05.07.03, 09:40 grała też w przedwiośniu i bożej podszewce bożą podszewkę zaczęli teraz powtarzać więc ona się za jakiś czas tam pojawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: karolina gruszka IP: 81.219.67.* 05.07.03, 11:08 Wydaje mi się, że w "Pannie Nikt" jej nie było... Być może pomyliłeś/aś ją z Powierzą. A Gruszkę Karolinę lubię. Młoda, dobrze zapowiadająca się, a przy tym-co dziwne i unikalne wśród aktorek-nie mizdrzy się :-O W roli Wandzi wypadła naprawdę b. przekonująco. Ale prawdopodobnie kariera filmowa nie będzie jej pisana (tak jakby komukolwiek w ostatnich latach mogła być...); albo zacznie grać epizodyczne rólki w teatrach, albo przerzuci się na seriale. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapat Re: karolina gruszka IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 23:12 rzeczywiscie chyba tak a w serialach zaczela wiec moze zobaczymy ja niedlugo w zlotopolskich lub w klanie ale moze ktos zauwazy ze jest wiecej warta i obsadzi ja w czyms fajnym powodzenia karolina:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: karolina gruszka IP: 217.153.152.* 07.07.03, 16:34 Oczywiście, że grała w "Pannie Nikt" obok Anny Muchy i Powierzy. Poza tym grała w filmie "Przedwiośnie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: karolina gruszka IP: *.sloneczny.pl / 10.102.21.* 07.07.03, 16:59 W "Przedwiośniu" oczywiście grała, ale w "Pannie Nikt" na pewno nie (tam z Muchą i Powierzą grała Anna Wielgucka). PS. Widziałam ją w przedstawieniu dyplomowym na podstawie "Biesów" - była świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rerzyser Re: karolina gruszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.03, 23:04 Gość portalu: fiuta napisał(a): > gra w powtarzanej Sforze. > pamiętacie ją z "Perły" w teatrze tv? > co o niej myślicie? Fajna laska, fajne włosy, fajny uśmiech a w dodatku nieźle zagrała rolę ekspertki od techniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: karolina gruszka IP: *.man.polbox.pl 06.07.03, 02:40 myslimy o niej bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś