Dodaj do ulubionych

NALA (no i lLE mozna czekać?) i reszta !!!!!!!!!!

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 08:39
Nie możemy Nalu już dłużej czekać na dzisiejszy wątek. My chcemy gadać!
Meve dzięki za dżołki. Ładne.
Jak Wam się podobała reakcja na nominacje?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nala Re: NALA (no i lLE mozna czekać?) i reszta !!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 09:44
      Gość portalu: Geralt napisał(a):

> Nie możemy Nalu już dłużej czekać na dzisiejszy wątek. My chcemy gadać!
      > Meve dzięki za dżołki. Ładne.
      > Jak Wam się podobała reakcja na nominacje?

Cześć !
      Już się tak nie ciskaj !!!
      Ja dopiero dotarłam do pracy i nie wiem od czego mam zacząć ? Zresztą i tak
      niedługo będę musiała iść ! Co za dzień !!!
      Najgorsze to to, że tak już ma być do świąt. Można oszaleć !!!
      Momentami sama nie wiem jak się nazywam.
      Czy u Was też jest takie szaleństwo ??? Czy to tylko my tak mamy ?
      Pozdrawiam.
      P.S.
      Jeśli chodzi o reakcję na nominacje, to trochę rozczuliły mnie łzy Wojtka. Może
      dlatego że go bardzo lubię ? Czasami trochę mnie drażni jego zachowanie, ale tak
      ogólnie to lubię go od początku !
      Nala

• Gość: Meve Re: NALA (no i lLE mozna czekać?) i reszta !!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 09:50
        Tym razem zderzyłam się z Geraltem ( w tym samym czasie):)))), dzisiaj będę
        uprzejma i pamiętając wczorajszą uprzejmość Nali przechodze grzecznie na watek
        Geralta. Tylko mała prośba - moze ktoś mi odpowie tutaj na pytanie z tamtego
        wątku?
        Ło rany, już sama się w tym pogubiłam:))))))
        • Gość: monia Re: NALA (no i lLE mozna czekać?) i reszta !!!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 12.12.01, 10:13
          Witaj, Meve! Odpowiedziałam ci na pytanie z tamtego wątku - na tamtym wątku (o matko!). Który z nich
          obowiązuje dzisiaj? Pozdr!
        • Gość: Nala Re: NALA (no i lLE mozna czekać?) i reszta !!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 10:24
          Gość portalu: Meve napisał(a):

> Tym razem zderzyłam się z Geraltem ( w tym samym czasie):)))), dzisiaj będę
          > uprzejma i pamiętając wczorajszą uprzejmość Nali przechodze grzecznie na watek
          > Geralta. Tylko mała prośba - moze ktoś mi odpowie tutaj na pytanie z tamtego
          > wątku?
          > Ło rany, już sama się w tym pogubiłam:))))))

Meve, ja też odpowiedziałam na tamtym wątku.
          Byłam na tyle uprzejma i miła !!! :o))))))) Staram się jak mogę ! Jak nie mogę,
          to też się staram ! :o)))
      • Gość: Geralt Re: NALA (no i lLE mozna czekać?) i reszta !!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 09:59
        Nala!
        Nie szalej tak bo za dużo tych kabli sprzedasz:-) Ona chce okablować całą
        Europę!!!
        Przy nominacjach mnie poruszyło to że zostawili właściwie Arka samego. On
        wiedział że wszyscy go nominowali natomiast chłopaki pocieszali Marzenę która
        nie wyglądała na zbyt poruszoną.
        Meve odp. że nie czytałem Milczenia owiec ani Hannibala. Nie lubię horrorów.
        Fuj.
        Pozd.
        Geralt
    • Gość: Pirx40 Re: NALA (no i lLE mozna czekać?) i reszta !!!!!!!!!! IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 09:57
      Cze....
      Dzisiaj w wątku "sentencja" napisałem :
      "Telewizja to onanizm dla oczu i chloroform dla mózgu"
      The Guardian. Jonathan Freedland.
      Oglądając BB myślę, że coś jest na rzeczy.
      A w Sieradzu jest szaro-biało i smutno.
      • Gość: Geralt Pirx !!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 10:03
        Gość portalu: Pirx40 napisał(a):

> Cze....
        > Dzisiaj w wątku "sentencja" napisałem :
        > "Telewizja to onanizm dla oczu i chloroform dla mózgu"
        > The Guardian. Jonathan Freedland.
        > Oglądając BB myślę, że coś jest na rzeczy.
        > A w Sieradzu jest szaro-biało i smutno.

Cześć
        Pirx jak tam załączniki otworzyłeś?
        Cytat ładny. Do dzisiejszej TV pasuje jak ulał. Tęskno mi za dobrym progamem
        jak "Fronda" "Rewizja Nadzwyczajna" itd.
        Chłopaki z publicznej wola Iglesjasa i Marylkę. O komercyjnej nie piszę bo jak
        jest każdy widzi.
        W ydgoszczy jest mokro. No i szaro.
        • Gość: Nala Re: GERALT IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 10:12
          Hi, hi, hi !!!!!
          Z tymi kablami to Ci nie wyszło ! A w ogóle to skąd Ci te kable przyszły do
          głowy ??? Przecież nie na samym Kablu K-ów stoi !!! :o)))
          Nie uważasz że trochę głupio by wyglądało gdyby wszyscy zaczęli pocieszać
          Arka ??? Z Marzenką to trochę inna sprawa. Jakoś tak ładnie wygląda gdy się
          pociesza kobietę.
          Mnie się też spodobała "sentencja" Pirxa.
          U mnie w -owie bardzo biało i ciągle sypie drobny, gęsty śnieżek. Ciekawe czy
          utrzyma się do Świąt ?
          N.

• Gość: Geralt NALA ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 10:25
            Gość portalu: Nala napisał(a):

> Hi, hi, hi !!!!!
            > Z tymi kablami to Ci nie wyszło ! A w ogóle to skąd Ci te kable przyszły do
            > głowy ??? Przecież nie na samym Kablu K-ów stoi !!! :o)))
            > Nie uważasz że trochę głupio by wyglądało gdyby wszyscy zaczęli pocieszać
            > Arka ??? Z Marzenką to trochę inna sprawa. Jakoś tak ładnie wygląda gdy się
            > pociesza kobietę.
            > Mnie się też spodobała "sentencja" Pirxa.
            > U mnie w -owie bardzo biało i ciągle sypie drobny, gęsty śnieżek. Ciekawe czy
            > utrzyma się do Świąt ?
            > N.
            >

Nalu !
            Może i ładniej wygląda jak się pociesza kobietę tylko dlaczego avid pocieszał psa
            zaś Wojtek płakał sam a nie nad Marzeną? Zostawili go samego ze świadomością że
            wszyscy go strzelili.
            Nala a moze to sa pyszne czekoladki spod Wawela moje ulubione??????
            swoją droga do Wisły ma iść Sypniewski i mam nadzieję że wreszcie do Polski trafi
            liga mistrzów.
            • Gość: Nala Re: GERALT IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 10:59
              Gość portalu: Geralt napisał(a):

> Nalu !
              > Może i ładniej wygląda jak się pociesza kobietę tylko dlaczego avid pocieszał p
              > sa
              > zaś Wojtek płakał sam a nie nad Marzeną? Zostawili go samego ze świadomością że
              >
              > wszyscy go strzelili.
              > Nala a moze to sa pyszne czekoladki spod Wawela moje ulubione??????
              > swoją droga do Wisły ma iść Sypniewski i mam nadzieję że wreszcie do Polski tra
              > fi
              > liga mistrzów.

Nie trafiony !!!

Dlaczego uważasz że Wojtek płakał sam nad sobą ??? W końcu David też otrzymał 1
              głos !
              Zresztą może faktycznie to nie był płacz nad Marzenką, ale będąc na jej miejscu,
              mnie zrobiłoby się przyjemnie gdybym pomyślała że ktoś płacze z żalu za mną ! :o)

Czy słyszałeś te pochwały na temat "Władcy pierścieni" ??? Podobno film jest
              REWELACYJNY !!! Czytałam opinię, że jeśli "Harry Potter" otrzymał pięć gwiadek w
              jakimś rankingu (a podobno to góra???), to "Władca.." powinien otrzymać
              dziesięć !!! To chyba o czymś świadczy ???

Ja już się żegnam na dzisiaj z Wami !
              Pozdrawiam.
              Nala

• Gość: Meve Hannibale i inne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 10:37
      Dzieki za odpowiedzi, ja tez nie przepadam za horroerami, ale film "milczenie
      owiec" bardzo mi sie spodobal, o Hannibalu slyszalam duzo zlego, w jakiekjs
      rozmowie z sasiadka dowiedzialam sie, ze ma obydwie ksiazki - pozyczylam - i
      wczoraj tez "kulilam sie pod koldra ze strachu" - z powodu "milczennia owiec"
      oczywiscie. No i w szok mnie wprawila Monia z tym Czerwonym Smokiem, bo nic o
      tym nie slyszalam. Dobrze wiedziec.
      W Bydgoszczy, tak, jak Geralt pisze, jest mokro i szaro, w ogole nie
      swiatecznie.
      Pozdrawiam Was wszystkich
      • Gość: monia Re: Hannibale i inne IP: 217.97.138.* 12.12.01, 11:13
        Powiem więcej - na podstawie "Czerwonego smoka" został nakręcony film, zresztą całkiem niezły,
        chociaż z całkiem inną obsadą, rzecz jasna ( występował między innymi aktor, który w serialu "Crime
        story" grał detektywa Farinę - chyba tak się nazywał ów detektyw). W każdym razie - polecam!
        Ja też nie lubię horrorów, przynajmniej takich, na jakie można się w obecnych czasach natknąć w
        telewizji. Strugi krwi, obcinanie, wypruwanie, wciskanie, brrr!!!!!!!!! Ale kiedys, dawno temu (no, może
        nie aż BARDZO dawno) w kinie nocnym w soboty, "leciała" taka angielska seria horrorów, z
        zameczkiem odbijającym się w takim okrągłym, wypukłym drogowym zwierciadle. To była klasyka
        tego gatunku! Albo kilkanascie lat temu był w kinach taki film pt. "Zemsta po latach" - o! taki horror to
        rozumiem...
        U mnie sniegu jest sporo, ale jest on taki jakis mokry. Jak nie spadnie trochę temperatura, to jutro na
        ulicach będzie brejowato. Pozdr!
        • Gość: Meve Re: Hannibale i inne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 12:31
          Jestem, jestem, oddalilam sie na jakis czas w zwiazku z praca:)))) Ja w ogole to
          sie boje przerazliwie roznych horrorow, thrillerow itd, lubie bardzo kryminaly -
          moj ukochany to oczywiscie por. Columbo, uwielbiam to jego zgrywanie sie na
          glupszego niz jest.No i oczywiscie - moze to nie klasyczny kryminal, wlasciwie
          nie wiem jak to nazwac - serial sensacyjny - hmmm..., no nie wazne - Tony Soprano
          oczywiscie. Dzisiaj wieczorem - razem z Lubym przepadamy, Mysza spi, my sobie
          siadamy i ogladamy - niestety przed tym jest boski Klaudio ze swoim bardzo
          kiepskim szolem:((((((
          • Gość: monia Re: Hannibale i inne IP: 217.97.138.* 12.12.01, 12:46
            Aaaa, "Rodzina S."!!! A z tym Klaudiem, to nie wiem, czy kolację powinniscie z Lubym spożywać
            PRZED nim czy po NIM...Przed grozi tym, że smaczna kolacyjka zacznie podjeżdżać do gardła, Po -
            możecie już nie mieć ochoty na kolacyjkę (może to niezła metoda?). Lubię programy kulinarne np.
            Makłowicza, lub (to na TRAVELU) niejakiego Floyda - ooo, to wtedy nie mogę być głodna, bo zacznę
            się - brzydko mówiąc - slinić. No ale Klaudiusz...Nie, nie, nie....
            P.S. Własnie skończyłam czytać Harry Pottera.
    • Gość: Pirx40 Re: Geralt IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 10:43
      Tak się składa, że nie potrafię otworzyć pliku "pps".
      Napisz który program otwierający należy użyć.
      • Gość: Geralt Re: Geralt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 10:47
        Gość portalu: Pirx40 napisał(a):

> Tak się składa, że nie potrafię otworzyć pliku "pps".
        > Napisz który program otwierający należy użyć.

Pirx
        Zrób sobie na skrzynce przekierowanie poczty na swoje konto "Outlook"
        Tam wchodzisz w załącznik i sam się otwiera.
        Do tego nie potrzeba specjalnego programu. Konta pocztowe na portalach maja mała
        pojemność i może dlatego tak jest.
        • Gość: Geralt Komu w drogę temu czas. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 11:23
          Niestety musze się żegnać. Chyba będę w poniedielnik. Chociaz mam gorący
          przyszły tydzień. No ale chyba mnie nie zapomnicie co?
          BB wygra Wojtek. w cuglach.
          • Gość: monia Re: Gdzie IP: 217.97.138.* 12.12.01, 11:27
            Mili moi, a gdzie my się zbierzemy w przyszłym tygodniu?
        • Gość: Meve PPS IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 12:26
          Z tego , co wiem to ptzrebny jest program Power Point - z pakietu Microsoft
          Office lub jego odpowiednik ze Star Windows czy jak tam to sie nazywa. Konto
          pocztwoe nie ma z tym nic wspolnego. Sprawdz, czy masz zainstalowanego Power
          Pointa:))
    • Gość: Meve!!! Re: NALA (no i lLE mozna czekać?) i reszta !!!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 12.12.01, 12:18
      Czy ty też już się oddaliłas? Cisza taka zapadła, że chyba znowu zostałam sama! No, a przecież sama
      do siebie pisać nie będę!
      • Gość: monia Re: NALA (no i lLE mozna czekać?) i reszta !!!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 12.12.01, 12:23
        Gość portalu: Meve!!! napisał(a):

> Czy ty też już się oddaliłas? Cisza taka zapadła, że chyba znowu zostałam sama!
        > No, a przecież sama
        > do siebie pisać nie będę!

Oj, Meve, bardzo Cię przepraszam, to oczywiscie temat miał być"Meve" a nie autor. Pomerdało mi się!!!
        • Gość: Meve Po(merdanie) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 12:40
          Gość portalu: monia napisał(a):

> Gość portalu: Meve!!! napisał(a):
          >
          > > Czy ty też już się oddaliłas? Cisza taka zapadła, że chyba znowu zostałam
          > sama!
          > > No, a przecież sama
          > > do siebie pisać nie będę!
          >
          > Oj, Meve, bardzo Cię przepraszam, to oczywiscie temat miał być"Meve" a nie auto
          > r. Pomerdało mi się!!!

Oki, oki, wszystko w porządalu, :))))))
          Mnnie się często gęsto merda:)), Taki typ. A Nale też zmyło?? Ciekawe co z Iną,
          może jeszcze leczy kaca - swoją drogą niezła to musiała być imprezka:))))
          • Gość: monia Re: MEVE IP: 217.97.138.* 12.12.01, 12:55
            Nala umknęła jakis czas temu, Geralt też. Ina - jesli jest - to siedzi baaardzo cicho...Może ciąg dalszy
            "grobowego" nastroju (takowy miała, sądząc po mail-ach)?
            Ach, te imprezki! Miły mój porzuca mnie na najbliższy weekend, zaprzyjaźnione czarownice otrzymały
            sygnał - będzie sabat!
            • Gość: Meve Hmmm IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 13:12
              Właśnie odpowiedziałam niejakiemu Jaro z watku o wirtualnej rodzinie
              zastępczej - czepiał się naszych spotkań towarzyskich, jak chcesz, to zajrzyj
              • Gość: monia Re: Hmmm IP: 217.97.138.* 12.12.01, 13:37
                Zajrzałam, przeczytałam, popieram! Człowiek był chyba z lekka napastliwy. No, cóż, "Jeden woli
                ogórki, drugi - ogrodnika córki", na tym foru jest całe mnóstwo innych wątków, nie tylko nasz. Niektóre
                z nich , sądząc po tytułach (i nie tylko) wprost emanują agresją i chęcią przykopania komus (np.
                któremus z mieszkańców domu WB). No cóż, ja szczerze mówiąc preferuję pogodne ploteczki o
                książkach, filmach, perfumach, swiętach itp. Rozpatrywanie w nieskończonosć kwestii typu "Marzena
                do domu" lub "taktyka Witczaka" jest nudne
                • Gość: Meve Re: Hmmm IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 13:42
                  Że tak lizusowsko stwierdzę: święte słowa Moniu.
                  Będę zaglądała tu jeszcze, nie wiem jak często.
                  Pirxa tez nie widać - pojawia się z dosyc kontrowersyjnymi wypowiedziami na
                  innych wątkach:)))
                  • Gość: monia Re: Hmmm IP: 217.97.138.* 12.12.01, 13:58
                    Biedny Pirx, może znowy ma swój atak pesymizmu i próbuje na kims odreagować. Męszczyźni - to
                    takie ciekawe stworzenia - nie uważasz?
                    • Gość: Meve Re: Hmmm IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 14:08
                      Gość portalu: monia napisał(a):

> Biedny Pirx, może znowy ma swój atak pesymizmu i próbuje na kims odreagować. Mę
                      > szczyźni - to
                      > takie ciekawe stworzenia - nie uważasz?

Hmm, bardzo mnie te stworzenia :)) interesują, tak samo jak kobiety zresztą:)))
                      Człowiek to ogólnie bardzo interesujące stworzenie:)))
    • Gość: Pirx40 Re: Meve IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 13:54
      Napisz czym Cię zaskoczyłem, zdziwiłem lub zdenerwowałem.
      A na forum nalazło sporo robactwa.
      • Gość: Meve Re: Meve IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 14:05
        Hmmm, zaskoczyles mnie dosyc wulgarnymi odpowiedziami na koszmarnie wulgarne
        posty niejakiego Pana Lagi, myslalam, ze go poporstu zignorujesz, bo nie ma
        sensu mu odpowiadac - a na pewno nie ma sensu znizac sie do jego stylu - to
        oczywiscie moje zdanie. Zaskoczylo mnnie to, ze zareagowales az tak
        emocjonalnie - jakbys mial poczucie jakiejs misji :))
        To tyle, pzdr
    • Gość: Pirx40 Re: Monia IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 14:15
      Dobrze, że chciaż Ty starasz się mnie zrozumieć.
      A na tym forum z niektórymi padalcami trzeba rozmawiać w ich języku ( polskiego
      nie pojmują ) i argumenty dobierać tak, aby choć na chwilę musieli się nad
      czymś zastanowić, czegoś zaprzestać lub coś zrobić.
      Czasami rozwój choroby zwalczamy metodą wstrząsową lub metodami homeopatycznymi
      ( podobne - podobnym ). Oczywiście metodę dostosowujemy do schorzenia
      i stanu pacjenta.
      • Gość: monia Re: Pirx IP: 217.97.138.* 12.12.01, 14:32
        Po częsci się z Tobą zgadzam. Ale nie jestem pewna, czy zasada "klin klinem " zadziała w przypadku
        wulgarnosci lub agresji. Obawiam się, że osoby operujące taką bronią nie zastanawiają się już nad
        niczym - nie mają na to ochoty. Pozdrawiam!
    • Gość: Pirx40 Re: Meve IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 14:31
      Masz rację. Zbyt często ( ale tylko na niektóre rzeczy ) reaguję emocjonalnie.
      W szczególności na bezdenną głupotę, bezinteresowną zawiść, megalomanię
      i dwulicowość.
      Dziś na forum jakiś palant napisał, że Irek Grzegorczyk zmarł na skutek
      przedawkowania narkotyków.
      Wymienionego palanta można oczywiście zignorować, ale naprawdę wart on
      pysk.
      Co do "Pana Lagi" - facet obraża wszystkich na około więc chciałem mu pokazać
      jak to wygląda kiedy jest się samemu atakowanym w bezpardonowy sposób.
      Napisałem, że jest pedonekrozoofilem, czyli seksualnym partnerem
      zdechłego samca chomika syryjskiego.
      A poza tym inne głupoty.
      • Gość: monia Re: Pirx IP: 217.97.138.* 12.12.01, 14:35
        Pedonedo....o, ja cię...skąd to wziąłes?
    • Gość: Pirx40 Re: NALA (no i lLE mozna czekać?) i reszta !!!!!!!!!! IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 14:48
      Kiedyś w przypływie złej krwi wymyśliłem ten niepiękny tekst sam.
      Dzisiaj kończęjuż forumowanie.
      Pozdrawiam PIRX (grzeczny).

• Gość: monia Re: NALA (no i lLE mozna czekać?) i reszta !!!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 12.12.01, 14:53
        Do usłyszenia! Nieee, dlaczego niepiękny, jest....no, chyba masz rację, taki mało sliczny!
        Pozdrawiam!
        • Gość: Meve Re: NALA (no i lLE mozna czekać?) i reszta !!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 15:15
          Ja też sie powolo zmywam, trzymaj się w tej koszmarnej pogodzie i się nie
          puszczaj:)))))
          Pozdrawiam
          Pozdrowienia również dla ulubionego pesymisty - Pirx'a:))))
    • Gość: monia Re: NALA (no i lLE mozna czekać?) i reszta !!!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 12.12.01, 15:08
      Powoli będę się zbierała, powrót zapowiada się ciekawie - dosypało sniegu. Pa, pa !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka