Dodaj do ulubionych

Kto lubi Marzenkę niech tu to napisze.

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 20:26
On jest super. Na początku mnie drażniła ale teraz lubię ją coraz bardziej.
Mam nadzieję że wygra tą edycje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mores Re: Kto lubi Marzenkę niech tu to napisze. IP: *.teleton.pl 13.12.01, 21:06
      Pewnie, ze Marzena wygra! Jest najlepsza! Jest super! Jest cool kobieta :))).
      Zycze jej tego z calego serca. Zasluzyla na swoja wygrana!
    • Gość: Shrek Re: Kto lubi Marzenkę niech tu to napisze. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 21:39
      Potwierdzam,Marzena the best!Ja ją lubię od samego początku,naprawdę fajna z
      niej dziewczyna,a nie jakiś niemrawy bezpłciowiec typu Dawid.
    • Gość: acur Re: Kto lubi Marzenkę niech tu to napisze. IP: *.interkom.pl 13.12.01, 22:12
      też ją lubię!!!!!!!!!
    • Gość: nowy Re: Kto lubi Marzenkę niech tu to napisze. IP: 217.164.54.* 13.12.01, 22:15
      popieram was. byc moze nie od poczatku byla moja faworytka ale z tej finalowej
      trojki jest najlepsza i powinna wyjsc ostatnia JAKO ZWYCIEZCA
      • Gość: qwert Re: Kto lubi Marzenkę niech tu to napisze. IP: 212.160.155.* 13.12.01, 22:39
        Z radoscia stwierdzam ze lubilam Ja od poczatku do konca. Musi wygrac z tymi
        pazernymi facecikami, bo jest THE BEST!!!!!!!!1
    • Gość: pan laga Hej Sonia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 23:31
      ...witaj sunia dawno cie nie było, umyłaś wreszcie cipę bo strasznie capisz
      przez monitor brudasie...
      • Gość: Shrek Re: Hej Sonia IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 09:38
        Czy ktoś może wywalić tego debila pana Iagę z tego forum?
    • Gość: La_ki22 Re: Kto lubi Marzenkę niech tu to napisze. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 12:48
      Ja lubię Marzenę i będę jej kibicował do końca.Panowie,którzy zostali są jak
      pan Iaga - nie mają jaj.
    • Gość: Kinia Re: Kto lubi Marzenkę niech tu to napisze. IP: *.at.ibm.com 14.12.01, 14:52
      Ja ją lubię.
    • Gość: Martinez A KTO NIE LUBI TO CO MA ZROBIĆ ??? IP: 213.77.40.* 14.12.01, 15:26
      nieh fygra mażenka. ona jest fajna i jusz. jest mondra i pienkna no i ładna
      jest też. fajna dziEfczyna
    • Gość: blondie Re: Kto lubi Marzenkę niech tu to napisze. IP: *.toya.net.pl 14.12.01, 16:01
      Gość portalu: Sonia napisał(a):

> On jest super. Na początku mnie drażniła ale teraz lubię ją coraz bardziej.
      > Mam nadzieję że wygra tą edycje.

Podpisuje sie pod twoimi slowami ! Ja bardzo dlugo nie lubilam Marzeny ale coz
      kazdy gra jak umie ,zeby przetrwac w tym programie. Moze gdyby finalowa trojka
      byla inna nie pomyslalabym o nagrodzie dla niej ale ci, pozal sie Boze ,
      "mezczyzni" , ktorzy zostali to ostatnie osoby z calej grupy , ktorym zyczylabym
      zwyciestwa. Karp ma ciekawsza osobowosc i wiecej wniosl do tego programu :))))))
    • Gość: Sonia Re: Kto lubi Marzenkę niech tu to napisze. IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 18:43
      No i wygrała! Super!!!
      PS do pana lagi: Wypad z tego forum!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Mimi Do pana lagi IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 19:19
        Do odór wydzielany przez pory pańskiej skóry,panie laga ,bo trochę to
        niemożliwe żeby czuł pan zapachy innych internautów.Wniosek jest jeden-
        śmierdzisz sam ty paskudny prosiaku!!!
    • Gość: Dziubas Re: Kto lubi Marzenkę niech tu to napisze. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 20:15
      Sympatyczna dziewczyna :)
    • Gość: Super ! Re: Kto lubi Marzenkę niech tu to napisze. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 11:15
      Istotnie, trudno jej nie polubić. Przy niej nawet ćwierć-inteligent może poczuć
      się dowartościowany. Musieli psychologowie długo szukać, żeby znależć tak
      wspaniałą kandydatkę na zwyciężczynię. Tak trzymać !!! Niech żyje miernota i
      króluje głupota !!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka