bikinikill 19.09.07, 22:14 Aż zaniemówiłam, to się TVN postarał! Kocham tego faceta:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dona.a Re: Wade Robson w You can dance! 19.09.07, 23:36 i właśnie tego można zazdrościć uczestnikom programu Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Wade Robson w You can dance! 19.09.07, 23:46 Wade jest świetny!!! Kiedy pojawi się w programie? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Wade Robson w You can dance! 20.09.07, 09:50 no wlasnie tez nie moge sie doczekac kolejnego odcinka, i zazdroszcze uczestnikom! (tylko podrozy autokarem wspolczuje do Paryza wspolczuje) Odpowiedz Link Zgłoś
malange No i gdzie jest Wade Robson??? 26.09.07, 22:27 Obiecałyscie mi go dzisiaj :DDD Dobrze, że jest Anthony :DDD mmm... Tak myślałam, że będzie trenował finałową 16. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: No i gdzie jest Wade Robson??? 26.09.07, 22:48 no właśnie, za tydzień dopiero. a tak w ogóle to te odcinki jakies lepsze się zapowiadają, lepsze niż te castingi w kraju. podobało mi się Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: No i gdzie jest Wade Robson??? 26.09.07, 22:51 Też mi się podobało, tylko dziewczyna w warkoczykach mi działa na nerwy :) Za tydzien powiedzą, że Wade bedzie za tydzien itd. w końcu wyjdzie na 5 minut i tyle z niego będziemy mieć :( Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: No i gdzie jest Wade Robson??? 26.09.07, 23:56 no,ja zwyklam ogladac jego program na mtv.facet jest naprawde do bry.a czemu Cie wkurza ta dziewczyna? ja osobiscie kibicuje chlopakom z grajewa,fajni sa naprawde,dianie tej od jacksona tez.nie mozna tak wylapac,jak wszyscy tancza,bo sa pokazywani w grupach.podobala mi sie tez na castingach Ida,ta wygimnastykowana z wawy.a kto wam sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: No i gdzie jest Wade Robson??? 27.09.07, 00:11 Ja też oglądałam jego program na MTV i milion jego powtórek. Denerwuje mnie ta dziewczyna bo mam wrażenie, że zachowuje się "pod publike", może się mylę. Poza tym wydaje się wyniosła i zbyt pewna swojej "idealności" a ja lubie w ludziach troche skromnosci i pokory. Chłopacy z Grajewa są super, Diana też i ten chłopak 24-letni co mu żona jaja miała urwać za wyjazd do Francji :DDD Pan choreograf od salsy położył mnie na łopatki jak krzyczał: "nie dotykaj moich włosów" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: No i gdzie jest Wade Robson??? 27.09.07, 10:46 malange napisała: > Pan choreograf od salsy położył mnie na łopatki jak krzyczał: "nie dotykaj moic > h > włosów" :DDD zezłościł mnie tym strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: No i gdzie jest Wade Robson??? 27.09.07, 09:53 też nie lubię takich perfekcjonalisek jak wspomniana Ida, zdecydowanie bardziej podobała mi się Michalina, bardzo prawdziwa w swoich emocjach i co z tego że nie tak rozciągnięta Odpowiedz Link Zgłoś
malange Jak myślicie... 03.10.07, 21:09 ... czy TVN dzisiaj pokaże nam wreszcie boskiego Robsona? Niby reklamowali, że tak ale... kto tam wie - obiecują, obiecują i nie ma go! A ja się doczekać nie mogę :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
bikinikill Re: Wade Robson w You can dance! 27.09.07, 12:44 No nerwa miaam wczoraj takiego, ze hej.Cały tydzień czekałam, a tu nic. Niech oni sobie zartów nie robią z biednych fanek Wade'a ! MAm nadzieje, ze przynajmniej 2 całe odcinki znim będą. Co do samego programu to za dużo w nim gadania i płaczu, a za mało tańca. Mało mnie obchodzi kto komu i po co dał aniołka na szczęście, kto jaki film nakręcił, a komu o czym się śniło. Więcej tańca chcę oglądać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malange Jak myślicie... 03.10.07, 21:11 ... czy TVN dzisiaj pokaże nam wreszcie boskiego Robsona? Niby reklamowali, że tak - ale... kto tam wie - obiecują, obiecują i nie ma go! A ja się doczekać nie mogę :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
almondgirl Re: Jak myślicie... 03.10.07, 21:59 jest Wade! zaj..isty! mnie za to strasznie denerwuje Michalina - dobrze, ze sama zrezygnowała, wkurzające były te jej fochy Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Jak myślicie... 03.10.07, 22:16 fajny odcinek, i dobrze ze Michalina w koncu sie pozegnala, bo juz nie moglam na jej fochy patrzec! Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Jak myślicie... 03.10.07, 22:36 o wlasnie! jakich macie faworytow??? bo ja uwielbiam ta ruda dziewczyne z Lodzi, Diane, Ide i chlopaka z Grajewa! swietni sa! Odpowiedz Link Zgłoś
bikinikill Re: Wade Robson w You can dance! 03.10.07, 22:45 wkurzyli mnie! ale sie natańczył... mogli chociaz jeden pelny taniec z W.M. pokazać i to bez skaczącej kamery...A tak to reklame programu zrobili, napalone fanki (w tym ja) sie naczekały....na tak malutko:( Pozostaje mi oglądac WR Project po raz setny... Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Wade Robson w You can dance! 03.10.07, 22:55 Dobrze, że MTV znów powtarza WR Project. 5 minut go pokazali - jestem wkurzona! Tyle czekałam :( To już jego koniec w tym programie? Odpowiedz Link Zgłoś