Dodaj do ulubionych

po plecach do tv

IP: *.earth.pl / 192.168.2.* 15.07.03, 22:38
Dowbora juniora akurat lubię i nie mam nic przeciwko, wbrwew niektórym tutaj
opiniom :)
ale trzęsło mnie kiedy widziałam pannę Małgosię "Ch..je Precz" Halberównę w
programie Vivapolska. nie wiem dlaczego, przecież ani nie słucham takiej
muzyki, ani nie mam ambicji pracować w telewizji jako prezenter. taki kawałek
bezinteresownej zawisci, niech mi bedzie wybaczone.
brrr.
zauważyłam, że głównie do programów młodzieżowych wchodzą ludzie po pleckach
rodziców (z weteranów zjawiska zapamiętałam Karolinę Poznakowską, występowała
w 5 10 15)
kojarzycie jeszcze jakies dzieci wpływowe z domu?

Obserwuj wątek
    • Gość: gucio Re: po plecach do tv IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 22:57
      w 5,10,15 występowała też , prowadziła "szortpresss", karolina szostak, teraz
      sport w polsacie
      • Gość: so nocna Re: po plecach do tv IP: *.earth.pl / 192.168.2.* 15.07.03, 23:03

Gość portalu: gucio napisał(a):

> w 5,10,15 występowała też , prowadziła "szortpresss", karolina szostak, teraz
        > sport w polsacie
        przyznaję że założyłam ten wątek, bo jestem spragniona nowości brukowych, a na
        brukowce mnie nie stać. nie przyświeca mi żaden szczytny cel, więc spytam
        ciekawie: a czyja to córka? :)
        • Gość: eroll Re: po plecach do tv IP: *.chello.pl 16.07.03, 00:14
          to małgorzata jest córką tego halbera? współczuję dziewczynie.
          • timit Re: po plecach do tv 16.07.03, 08:49
            w 5 10 15 byla tez corka fajkowskiej. ona ma nazwisko po ojcu ale i tak mozna
            poznac czyje maniery prezentuje...
          • soczewica Re: po plecach do tv 16.07.03, 13:18
            Gość portalu: eroll napisał(a):

> to małgorzata jest córką tego halbera? współczuję dziewczynie.

Eroll, czego współczujesz? niezgorzej jej do tej pory było, kiedy była
            nastolatką dziewczyny w jej wieku mogły jej ewentualnie pozazdrościć
            prowadzenia programów.
            tatusiowi się noga "omskła", ale córcia siedzi mocno w telewizji ;>
            • Gość: aga Re: po plecach do tv IP: *.cyberia / 192.168.5.* 16.07.03, 17:36
              Halberówna byla takze "gwiazdą" 5-10-15. Miała tam kącik o The Beatles
        • Gość: gucio Re: po plecach do tv IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 19:31
          córka swoich rodziców, nikogo znanego i chyba nie sądzisz że w wieku 15 lat
          robiła coś "wyjątkowego" żeby tam zaistnieć, poprostu ją olubili i spodobła
          się. Jak widzisz nie trzeba mieć znanych rodziców!!!!!!!!!Trzeba chcieć i
          pracować
    • timit Re: po plecach do tv 16.07.03, 09:05
      w teleexpresie pracuje j.dobrosz, corka posla psl...ostatnio relacjonowala
      zjazd sld(sic!)...

niespecjalnie przypadla mi do gustu...
      • Gość: eroll Re: po plecach do tv IP: *.chello.pl 16.07.03, 10:22
        a durczok to podobno syn chrzestny michała strąka który kiedyś był czołowym
        posłem psl teraz gdy nie wszedł do sejmu zszedł na drugi plan w partii.
        • timit Re: po plecach do tv 16.07.03, 10:48
          podobno...jego wzieli raczej dlatego ze sprawdzil sie w programi lokalnym tv
          katowice a w centrali w wawie nie bylo nowych dziennikarzy.mial byc konkurencja
          dla lisa;>
          • Gość: eroll Re: po plecach do tv IP: *.chello.pl 16.07.03, 12:47
            nie twierdzę że wzięli go po znajomosci, to chyba jedyny człowiek w tvp którego
            szanuję.
        • frolix Re: po plecach do tv 16.07.03, 16:34
          Gość portalu: eroll napisał(a):
          > a durczok to podobno syn chrzestny michała strąka który kiedyś był czołowym
          > posłem psl teraz gdy nie wszedł do sejmu zszedł na drugi plan w partii.

Wiem! Wiem! A na końcu Lepper do Durczoka: - Kamil, I am your father!
    • Gość: muchos Re: po plecach do tv IP: 195.116.133.* 16.07.03, 13:04
      Marcin Szczepański z "Panoramy" - pasierb Warakomskiej
    • agata_edziecko Re: po plecach do tv 16.07.03, 15:44
      Sandra Walter, córka Mariusza i Bożeny, zaczynała już w 5-10-15, potem jak
      wiadomo prowadziła różne programy w TVN, według mnie kiepsko. Sztuczna na
      wizji, beznadziejnie postawiony głos.
      No, co tu daleko szukać, Grażyna Torbicka córka Loski.
      • Gość: P-77 Re: po plecach do tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 16:21
        agata_edziecko napisała:

> Sandra Walter, córka Mariusza i Bożeny, zaczynała już w 5-10-15, potem jak
        > wiadomo prowadziła różne programy w TVN, według mnie kiepsko. Sztuczna na
        > wizji, beznadziejnie postawiony głos.
        > No, co tu daleko szukać, Grażyna Torbicka córka Loski.
        Tyle że Torbickiej profesjonalizmu odmówić nie można.
        • Gość: wener Re: po plecach do tv IP: *.crowley.pl 16.07.03, 16:54
          można
        • agata_edziecko Re: po plecach do tv 17.07.03, 09:45
          Jestem tego samego zdania, nie można jej odmówić właściwie niczego :) Jest
          profesjonalna, ładna, ma klasę, wygląda bardzo młodo. Ale pytanie było o dzieci
          wpływowe z domu, więc podałam i ją. Nie wiem, jak to było z jej dostaniem się
          do TVP. Czy od razu była taka świetna, czy wpływy pomogły.
          Za to o Sandrze mam zdanie wręcz przeciwne. Jest TRAGICZNA.
          • frustrat1 czego wy chcecie od sandry? 17.07.03, 09:51
            sandra walter jest mila i sympatyczna oraz bardzo skromna, mimo ze jest corka
            milionera....a poza tym juz od dawna nie ma jej na wizji..wiec o co wam chodzi?
            • Gość: milka Re: czego wy chcecie od sandry? IP: *.crowley.pl 17.07.03, 11:10
              Ale nie każda miła i sympatyczna osoba musi prowadzić programy w TV.
              Byłam na nagraniu programu Ananasy z mojej klasy prowadzonych zarówno przez
              Walterównę jak i Chajzera. Sandra jako dziennikarka to nieporozumienie. Co
              chwileczkę myliła kroki, do tego stopnia, że po 4 godzinach nagrania,
              narysowano jej kredą strzałki na podłodze. Poza tym wielką trudność sprawiało
              jej zapamiętanie imion dwojga głównych bohaterów programu! No a Chajzer?
              Prawdziwy profesjonalista.
              Nic dziwnego, że Sandra nie pojawia się już w okienku TV!
              • timit Re: czego wy chcecie od sandry? 17.07.03, 11:27
                prosze tylko nie Chajzer!!
                • Gość: milka Re: czego wy chcecie od sandry? IP: *.crowley.pl 17.07.03, 11:29
                  hahaha ja tez go nie lubię! Ale w konfrontacji z Sandrą jest boski :)))))))))
                  • lolo37 alvaro chajzer 17.07.03, 11:47
                    bardzo lubie tego dzentelmenna rodem z brazylijskich seriali i jego nienagannie
                    brazylijskie maniery oraz stroj jak z najlepszego supertasiemcowca televizji
                    globo
            • agata_edziecko Re: czego wy chcecie od sandry? 17.07.03, 11:54
              Tego nie neguję, ale dziennikarz powinien mieć jeszcze parę innych cech.
              Dobrze, że nie ma jej na wizji, widocznie ktoś nie wytrzymał. Może nawet ona
              sama. :)
              • timit Re: czego wy chcecie od sandry? 17.07.03, 11:56
                sprawdza sie za to jako producentka programow tvn...
                • Gość: ada Re: czego wy chcecie od sandry? IP: 195.117.188.* 17.07.03, 12:11
                  w 5,10,15 występowała tez Katarzyna Szulz, córka prezenterki Anny Szulz. Potem
                  przez chwilę była widoczna jako prezenterka TVP 1. pRowadziła nawet z mamą
                  jakiś program - Babski świat, czy jakos tak. Bez komentarza. Pozdr.
              • Gość: Anna Re: czego wy chcecie od sandry? IP: *.uk.ihost.com 17.07.03, 12:36
                Tak sie sklada, ze bylam z Sandra na studiach, mila i sympatyczna nie byla,
                zauwazala tylko pare osob, z ktorymi palila fajki na przerwach, intelektualnie
                tez nie zablysnela.
                • timit Re: czego wy chcecie od sandry? 17.07.03, 14:14
                  a jakiez to studia???
                  • Gość: Anna Re: czego wy chcecie od sandry? IP: *.uk.ihost.com 17.07.03, 17:16
                    Dziennikarstwo na UW
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka