Dodaj do ulubionych

"Opływający w luksusy Wojtuś" ktoś tak napisał!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 07:34
Naprawdę jakiś kretyn (wip) użył w innym wątku takiego sformułowania.
Pytam co jest w tym złego, że ktoś był bardziej udany niż inni.
Nagroda w BB to nie jest osłona socjalna i w związku z tym nie "należy" się
bardziej ubogiemu niż zamożnemu.
Co do Wojtka, przy całej mojej niechęci do jego design'u (a la włoski alfons z
przedmieścia) i jego wiecznej płaczliwości tudzież nudziarstwa, to przyznać
muszę, że jest on jedynym życiowo udanym uczestnikiem tej edycji BB.
A Marzenka? Stara torba, podobno aktorka ale chyba ze spalonego teatru, bo nikt
o niej nie słyszał.
Będąc w tak zaawansowanym wieku mieszka w ubogiej kawalerce i nie osiągnęła
nic. Dopiero te głupie 500 tysięcy ratuje jej życie. Takie "osignięcia" można
mieć ale w wieku 16 lat.
Nie mam pojęcia dlaczego wygrała, moja teoria jest taka: ludziom się
popieprzyło i głosowali tak jak przy nominacjach czyli na kogo głosuję ten won.
I wyszła kicha przez pomyłkę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Julia Re: IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 09:23
      Ty świrnięta małolato,jeśli 30,to zaawansowany wiek,to zbliżam się do emerytury
      (mam 23).W wieku 16 lat masz pewnie większe osiągnięcia zarobione na tylnych
      kanapach samochodów,co?Spadaj lala,Alfons czeka!
      • Gość: crack66 Julka GŁUPIA CIPO. Po pierwsze: jestem... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 19:35
        ...chłopcem, po drugie daleko po trzydziestce i wiem co mówię na temat
        osiągnięć życiowych.
        W jednym masz rację, jeśli maszs rzeczywiście 23 lata TO JESTEŚ STARĄ TORBĄ!!!
        • Gość: Asia Re: Julka GŁUPIA CIPO. Po pierwsze: jestem... IP: *.15.vie.surfer.at 17.12.01, 19:40
          Po 30-stce to juz nie chlopiec to pierdziel.....:)))))))))))))))))))))))
          • Gość: crack66 ASIU ja naprawdę jestem CHŁOPCEM... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 21:46
            ...mimo upływu lat. Jestem chłopcem zadowolonym bardzo z życia i ze świata. I
            lubię się bawić.
            • Gość: Asia Re: Super ........ IP: *.15.vie.surfer.at 17.12.01, 21:49
              ....super ciesze sie ze jestes chlopcem........a czym sie bawisz?
              :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              • Gość: crack66 Zabaweczkami się bawię Asiu, zabaweczkami! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 18:28
        • Gość: Ktostam Re: Julka GŁUPIA CIPO. Po pierwsze: jestem... IP: 192.168.3.* 17.12.01, 21:40
          Odpowiedzialny, poważny facet w wieku lat 40 nie zamyka się w domu BB dla
          przygody! Jeżeli na dodatek jest ojcem dziecka wymagającego troski to tym
          bardziej tego nie robi! Jego miejsce jest po prostu gdzie indziej.Poszedł tam
          tylko i wyłącznie po forsę bo niestety coś mu w życiu nie wyszło.Liczył na
          wygraną i robił wszystko by te pieniądze zdobyć.Wczorajsza argumentacja, że
          chciałby coś dzieciom po sobie zostawić była "niesmaczna".Znam godniejsze
          sposoby i lepsze rzeczy, które można po sobie zostawić.
          Plan pana W. opracowany z panią A. niestety nie wypalił.
          Co Ty ślepy byłeś?
          • Gość: crack66 A tu się z Tobą Ktośtam zgadzam... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 21:44
            ...ale przez porównanie do innych on mimo swoich niewątpliwych minusów jest
            najbardziej udanym życiowo uczestnikiem BB2.
            • Gość: brown66 Re:proponuje dokonac substytucji stymulantu IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 00:28
              moze pomoze? :)

Gość portalu: crack66 napisał(a):

> jest najbardziej udanym życiowo uczestnikiem BB2.

Ciekawym niezmiernie, jakimi to kryteriami kierujessz sie, ferujac takie wyroki?

Udany zyciowo? A coz to znaczy do kurwy nedzy? Czy aby na pewno chodzi tutaj

o poziom nafaszerowania wlasnego materacyka zielonymi prezydentami? Bo chyba cos

tkiego probujesz sugerowac w swoich wybroczynach.

• Gość: crack66 Re:proponuje dokonac substytucji stymulantu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 00:40
                Spierdalaj spermojadzie.
              • Gość: crack66 Tak dokładnie tak... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 18:25
                ...chodzi właśnie o poziom nafaszerowania mataeracyka zielonymi prezydentami.
                Choć lepiej faszerować własne konto w Szwajcarii!!!!!!!!!!!11
    • Gość: Kamil111 Re: IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.12.01, 21:21
      Gość portalu: crack66 napisał
      > Będąc w tak zaawansowanym wieku mieszka w ubogiej kawalerce i nie osiągnęła
      > nic. Dopiero te głupie 500 tysięcy ratuje jej życie. Takie "osignięcia" można
      > mieć ale w wieku 16 lat.

Tak zgadzam się u nas w Polsce 99% nastolatków w wieku 16 lat posiada własne
      kawalerki.
      • Gość: Asia Re: Olala.. IP: *.15.vie.surfer.at 17.12.01, 21:29
        Olala........super ze w Polse 99% 16-latkow ma kawalerki... dobrze
        musza "krecic karole" zeby w tym wieku miec kawalerke...ty jestes pewnie jednym
        z nich.....gratuluje pampersie!
        :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • Gość: Kami111 Re: Olala.. IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.12.01, 21:49
          Gość portalu: Asia napisał(a):

> Olala........super ze w Polse 99% 16-latkow ma kawalerki... dobrze
          > musza "krecic karole" zeby w tym wieku miec kawalerke...ty jestes pewnie jednym
          >
          > z nich.....gratuluje pampersie!
          > :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          Przeczytaj jeszcze raz, a może zrozumiesz!
          • Gość: Asia Re: ahaaaaaaaa....... IP: *.15.vie.surfer.at 17.12.01, 21:54
            ahaaaaaaaa to przepraszam.........
            :)))))))))))))))))))))))))
            • juuu Re: Asiu, Kamilu 18.12.01, 19:33
              Chyba na tym forum gościcie od niedawna skoro jeszcze nie wiecie , że z
              CRACKiem się nie dyskuytuje. On ma wszystkich za nic. Ignorujmy go więc.
              Pozdrawiam
              juuu
              • crack66 JUUU głupku lub głupko!!!!!!!!!!!! 18.12.01, 19:50
                Siebie samą możesz ignorować!!!!!!!!!!!!!!!!!1
                • juuu Re: głupko???????? 18.12.01, 20:12
                  A to po jakiemu????????
                  • Gość: crack66 Po twojemu głupku!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 23:41
              • Gość: Asia Re: do juju IP: *.manz.at 19.12.01, 10:20
                masz racje.....ale czasami lubie pogadac z palantami....
                :))))))))))))))))))))
                pozdrawiam
    • Gość: Kapłanka Re: IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.12.01, 22:43

> Naprawdę jakiś kretyn (wip) użył w innym wątku takiego sformułowania.
      > Pytam co jest w tym złego, że ktoś był bardziej udany niż inni.
      > Nagroda w BB to nie jest osłona socjalna i w związku z tym nie "należy" się
      > bardziej ubogiemu niż zamożnemu.

Zgadzam się z Tobą! BB to nie instytucja charytatywna! Choć jestem cała za takimi
      akcjami - program BB był zupełnie inny z założenia, więc nie mieszajmy jednego z
      drugim.

> Co do Wojtka, przy całej mojej niechęci do jego design'u (a la włoski alfons z
      > przedmieścia) i jego wiecznej płaczliwości tudzież nudziarstwa, to przyznać
      > muszę, że jest on jedynym życiowo udanym uczestnikiem tej edycji BB.
      > A Marzenka? Stara torba, podobno aktorka ale chyba ze spalonego teatru, bo nikt
      > o niej nie słyszał.
      > Będąc w tak zaawansowanym wieku mieszka w ubogiej kawalerce i nie osiągnęła
      > nic. Dopiero te głupie 500 tysięcy ratuje jej życie. Takie "osignięcia" można
      > mieć ale w wieku 16 lat.

Kurcze crack, z częścią tego co napiałeś się zgadzma w 100% ale z częścią
      absolutnie. Wojtek na pewno wniósł poczucie bezpieczeństwa do domu BB, co
      podkreślało wielu mieszkaców. Z pewnością to pomagało w przezwyciężaniu stresu,
      szczególnie po nominacjach i podczas wyjść z domu BB.
      Z Marzeną, mimo że za nią nie przepdałam, przegiąłeś jednak! Niestety większość
      społeczeństwa polskiego nie żyje jak Blake Carrington z serialu Dynastia. Nie
      wynika to bynajmniej z braku chęci do pracy, ale z braku samej pracy lub
      żałosnych dochodów z już posiadanej. A to 16 lat i kawalerka to już chyba
      zupełnie jakaś wizja futurystyczna......może za 100 lat w Polsce będzie to
      możliwe o ile w ogóle ?.....

> Nie mam pojęcia dlaczego wygrała, moja teoria jest taka: ludziom się
      > popieprzyło i głosowali tak jak przy nominacjach czyli na kogo głosuję ten won.
      > I wyszła kicha przez pomyłkę.

A to BARDZO MOŻLIWE!
    • Gość: wip Re: IP: *.pl 20.12.01, 02:46

> Naprawdę jakiś kretyn (wip) użył w innym wątku takiego sformułowania.
      > Pytam co jest w tym złego, że ktoś był bardziej udany niż inni.
      > Nagroda w BB to nie jest osłona socjalna i w związku z tym nie "należy" się
      > bardziej ubogiemu niż zamożnemu.

Oczywiście nie ma nic zlego w tym, że ktoś jest zamożny. W przypadku Wojtusia
      chodziło zupełnie o co innego. Wiele osób na tym forum zauważyło, że z jednej
      strony pokazywali jego nowobogacką chałupę i pana W. w podkoszulkach Moschino, a
      z drugiej koleś smęcił, że potrzeba mu na rehabilitację syna. Według mnie było to
      niesmaczne. Mnóstwo rodzin posiadających chore dzieci to ludzie ubodzy, którzy
      całą forsę ładują w leczenie dzieci. A ten tu smęcił, jak by mu się te pieniądze
      przydały. Po co w ogóle poruszał ten temat.
      A co do Marzeny, to chyba rzeczywiście masz mały kontakt z rzecywistością.
      Uwierz, że dla wielu osób 30 letnich kawalerka to szczyt marzeń. Czasami warto
      spojrzeć troszeczkę dalej, poza własne podwórko. Gdybyś to zrobił mógłbyś się
      bardzo zdziwić, ale to chyba zbyt wysokie wymagania jak dla ciebie. Chociaż może
      jak dorośniesz...
      Co do kretyna, to mam to gdzieś.
      • Gość: crack66 Co do kretyna, to byłem podirytowany... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.01, 07:13
        ...twoją wypowiedzią. Sorry. Resztę jednakowoż podtrzymuję.
        Pozdrowienia także dla Kapłanki
    • Gość: Marzena Re: IP: 213.77.49.* 20.12.01, 08:08
      Tobie się popieprzyło palancie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka