sylwia.la 26.04.06, 15:44 MAm pytanko.Kilka dni temu(4)zrobilam kolczyk w języku.Nie bolalo,wszystko ok.Język spuchl....Tylko,że na jezyku pojawił się nalot.Od czego to?Czy tak ma być?Czy to może od płukania dentoseptem?Czy coś jestnie tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinemato Re: kolczyk w języku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 17:19 zgłoś się do ginekologa, jesteś w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia.la Re: kolczyk w języku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:04 cos Ci sie chyba pomylilo:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawa1986 Re: kolczyk w języku 26.04.06, 20:51 wiesz ja nie mam kolczyka w jezyku! wiem jedno nie masz co liczyc tutaj na odp same prostaczki tu przychodza! mam na mysli te krytykujace a nie udzielajace odpowiedzi. ja bym Ci chetnie pomogla ale nie mam jak juz mowilam kolczyka wiec proponuje pojsc tam gdzie robilas kolczyk i zapytac ...pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natret Re: kolczyk w języku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:04 jak taki brazowy,to od plukania antyseptycznym,a jak inny,to nie wiem,mi facet robiacy kolczyk polecal (serio!) zimna wodke na to,doskonale odkaza,polecam na weekend ;) (zart) ,a od plukania robi sie tez przy samej dziurce takie nieladne,jakby narosl dziwnej barwy,ale to normalne,przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
karut Re: kolczyk w języku 26.04.06, 21:38 od plukania dentoseptem, tez tak mialam. nie przejmuj sie i plucz dalej, zeby ci sie dobrze zagoil. ja uzywalam kostek lodu do zmniejszenia opuchlizny i jadlam duzo lodow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia.la Re: kolczyk w języku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:20 Hej! Dzieki za info:)Uspokoiłam się.Dobrze,ze to od plynu:0 Pozdrawiam gorrrrrrrrąco Was!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: kolczyk w języku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 23:21 Hej!Nie wiem ile w tym prawdy,ale w ostatnim numerze shape jest krotki artykul o tym,ze kolczyki w jezyku moga powodowac problemy z zebami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chevrolett Re: kolczyk w języku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:54 to jest normalne, 3m się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolka Re: kolczyk w języku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.05.06, 23:26 nie martw się wszystko przejdzie i opuchlizna i naloty, płucz tylko jak najwięcej, pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś