Gość: mat IP: 213.77.18.* 17.12.01, 08:46 Panie laga, Łyso ci? Jechałeś na niej jak na łysej kobyle i co? Głupiś ty, oj głupi.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pan laga Re: Na pohybel panu ladze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 17:58 Gość portalu: mat napisał(a): > Panie laga, Łyso ci? Jechałeś na niej jak na łysej kobyle i co? Głupiś ty, oj > głupi.... kretynie, stalo sie tylko to, o czym gadalem:Polska-kraj z przewagą idiotow kocha idiotow - dlatego wygrala fleJA, BO TACY DURNIE,JAK TY, TU ZYJĄ I Dlatego w Sejmie jest lepper i jego koledzy zlodzieje i dlatego chuj tyminski wszedl kiedys do drugiej tury wyborow prezydenckich. ty masz gąbkę miast mozgowiny, marzka tez i pozostali, ktorzy glosowali na nia takze... i chuj. mnie nie jest lyso czemu mialo by mi byc lyso ze jestes palanetm ? mam to w dupie czuję sie ostrzezony po raz kolejny - mam uwazac , bo mieszkam w kraju, gdzie wiekszosc ludzi organicznie kocha glupotę i nie kocha sie uczyc. chuj z tobą pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: Na pohybel panu ladze IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.01, 18:28 AMEN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lyso Re: Na pohybel panu ladze IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.12.01, 20:23 A mnie przeraża kraj, w którym tacy debile jak ten wykłócający się ze sobą kretyn mają swobodny dostęp do netu i uważają się za sumienie tego narodu. Palant cholerny siedzi miesiąc i wali w klawiaturę, pod setką różnych nicków, obrażając kadego, który próbuje cokolwiek napisać. Cholerne gówno umysłowe. Znajdź sobie jakichś znajomych w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: Na pohybel panu ladze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 23:38 Gość portalu: lyso napisał(a): > A mnie przeraża kraj, w którym tacy debile jak ten wykłócający się ze sobą > kretyn mają swobodny dostęp do netu i uważają się za sumienie tego narodu. > Palant cholerny siedzi miesiąc i wali w klawiaturę, pod setką różnych nicków, > obrażając kadego, który próbuje cokolwiek napisać. > Cholerne gówno umysłowe. Znajdź sobie jakichś znajomych w realu. szanowny lamerze, nie wiem do kogo piszesz, ale jesli do mnie, toś kretynem z uwiądem starczym lub inną zaraza. co do mnie, to nie jestem tu jeszcze nawet dwóch tygodni. zawsze podpisywalem sie tu "pan laga". nigdy inaczej, bo i po co - sam place za swe godzinki w sieci, wiec szkoda by mi bylo gadac ze sobą - zresztą, po raz drugi : po co ? ty pewno wiesz,skoro takie praktyki nie sa ci obce i podejrzewasz je u innych... gdybys nie byl lamerem, jak w tytule, to latwo mozesz sprawdzic prawdziwosc tego, co twierdze. jest tu masa chujopodobnych , jak ty, bydlat i krętaczy, ktorzy chętnie korzystają z cudzych nickow, w tym, dziwnie chętnie z mojego, cracka66 i chuj wie jeszcze z czyjego. mi to kalafiorem u dupy, ale skoro mnie oblewasz wiadrem twych malo apetycznych rzygowin, to wyjasniam. mordy nie drzyj flaku po stokroc zjebany brudną pałą pilota pirxa, tylko sprawdź adresy - czy aby wszystkie takie same, luju smrodliwie zaczadzony nigeryjskim trądem. ahoj pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małyfiut Chuj Wam Wszystkim w DUPE IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 00:51 Pierdolcie sie wszyscy, sram na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś