Dodaj do ulubionych

Na pohybel panu ladze

IP: 213.77.18.* 17.12.01, 08:46
Panie laga, Łyso ci? Jechałeś na niej jak na łysej kobyle i co? Głupiś ty, oj
głupi....
Obserwuj wątek
    • Gość: pan laga Re: Na pohybel panu ladze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 17:58
      Gość portalu: mat napisał(a):

> Panie laga, Łyso ci? Jechałeś na niej jak na łysej kobyle i co? Głupiś ty, oj
      > głupi....

kretynie,
      stalo sie tylko to, o czym gadalem:Polska-kraj z przewagą idiotow kocha idiotow -
      dlatego wygrala fleJA, BO TACY DURNIE,JAK TY, TU ZYJĄ I Dlatego w Sejmie jest
      lepper i jego koledzy zlodzieje i dlatego chuj tyminski wszedl kiedys do drugiej
      tury wyborow prezydenckich. ty masz gąbkę miast mozgowiny, marzka tez i
      pozostali, ktorzy glosowali na nia takze...
      i chuj.
      mnie nie jest lyso
      czemu mialo by mi byc lyso ze jestes palanetm ?
      mam to w dupie
      czuję sie ostrzezony po raz kolejny - mam uwazac , bo mieszkam w kraju, gdzie
      wiekszosc ludzi organicznie kocha glupotę i nie kocha sie uczyc.
      chuj z tobą
      pan laga
      • Gość: Helmut Re: Na pohybel panu ladze IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.01, 18:28

AMEN.
      • Gość: lyso Re: Na pohybel panu ladze IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.12.01, 20:23
        A mnie przeraża kraj, w którym tacy debile jak ten wykłócający się ze sobą
        kretyn mają swobodny dostęp do netu i uważają się za sumienie tego narodu.
        Palant cholerny siedzi miesiąc i wali w klawiaturę, pod setką różnych nicków,
        obrażając kadego, który próbuje cokolwiek napisać.
        Cholerne gówno umysłowe. Znajdź sobie jakichś znajomych w realu.
        • Gość: pan laga Re: Na pohybel panu ladze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 23:38
          Gość portalu: lyso napisał(a):

> A mnie przeraża kraj, w którym tacy debile jak ten wykłócający się ze sobą
          > kretyn mają swobodny dostęp do netu i uważają się za sumienie tego narodu.
          > Palant cholerny siedzi miesiąc i wali w klawiaturę, pod setką różnych nicków,
          > obrażając kadego, który próbuje cokolwiek napisać.
          > Cholerne gówno umysłowe. Znajdź sobie jakichś znajomych w realu.
          szanowny lamerze,
          nie wiem do kogo piszesz, ale jesli do mnie, toś kretynem z uwiądem starczym lub
          inną zaraza.
          co do mnie, to nie jestem tu jeszcze nawet dwóch tygodni.
          zawsze podpisywalem sie tu "pan laga".
          nigdy inaczej, bo i po co - sam place za swe godzinki w sieci, wiec szkoda by mi
          bylo gadac ze sobą - zresztą, po raz drugi : po co ?
          ty pewno wiesz,skoro takie praktyki nie sa ci obce i podejrzewasz je u innych...
          gdybys nie byl lamerem, jak w tytule, to latwo mozesz sprawdzic prawdziwosc tego,
          co twierdze.
          jest tu masa chujopodobnych , jak ty, bydlat i krętaczy, ktorzy chętnie
          korzystają z cudzych nickow, w tym, dziwnie chętnie z mojego, cracka66 i chuj wie
          jeszcze z czyjego.
          mi to kalafiorem u dupy, ale skoro mnie oblewasz wiadrem twych malo apetycznych
          rzygowin, to wyjasniam.
          mordy nie drzyj flaku po stokroc zjebany brudną pałą pilota pirxa, tylko sprawdź
          adresy - czy aby wszystkie takie same, luju smrodliwie zaczadzony nigeryjskim
          trądem.
          ahoj
          pan laga

• Gość: małyfiut Chuj Wam Wszystkim w DUPE IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 00:51
            Pierdolcie sie wszyscy, sram na wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka