Dodaj do ulubionych

AntyMacias!

IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 17.05.01, 18:05
Proponuje zgnoic Maciasa. Chyba nikt nie ma watpliwosci, ze glupek i kompletny
duren, prawda? To idiota do kwadratu! Tfu! Co ja mowie? Na poziom jego
kretynizmu trzeba napisac odpowiednie rownanie...
Jest glabem kapuscianym i nic tego nie zmieni, zgadzacie sie ze Mna?
Jest od nas gorszy, a My jestesmy od niego lepsi, prawda?

Powtarzam - glupka trzeba jakos... jest gorszy!
Co Wy o tym myslicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: kirek Re: AntyMacias! IP: 195.8.131.* 17.05.01, 18:13
      Co ty chcesz zrobic - Macias powinien byc pod ochrona jako jedyny egzemplarz w swym rodzaju. W banku
      genow musi miec wlasne pudelko. Maciasow trzeba rozmnozyc i rozeslac do najwazniejszych zoo.
      • Gość: arsen Re: AntyMacias! IP: 195.8.131.* 17.05.01, 18:17
        Maciasa nie da sie rozmnozyc. Nie jest aktywny w tym miejscu. Mozna go wypchac i pokazywac w cyrkach
      • Gość: AntyAnty AntyAntyMacias! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 17.05.01, 18:27
        Wlasnie! Jestem za!
        Jak mozna niszczyc Maciasa?
        Trzeba zniszczyc AntyMaciasa. Proponuje ignorowanie jego wypowiedzi. Po co
        takie AntyMaciasowanie? AntyAntyMaciasowanie to jest to!
        • Gość: tommie Re: AntyAntyMacias! IP: 195.94.222.* 21.05.01, 12:16
          Oj Macias, Macias, będziesz tu prawa deMorgana demonstrował, ty
          AntyAntyMaciasie... Twój IP cię zdradza...
          tomi
          • Gość: nina Re: AntyAntyMacias! IP: 57.66.33.* 21.05.01, 12:25
            Macias sam się w końcu wypali, zgasnie jak swieczuszka i zniknie i juz go nie bedzie, a wtedy
            niebiosa się rozstąpią i nastanie radosć na ziemi
            • Gość: Macias Re: AntyAntyMacias! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 12:58
              W tej chwili zostal praktycznie sam knocik, ale sie skubany trzyma! Moze tak
              ktos by naplul albo nasikal, przeciez to lubicie, a jeszcze pozytek bedzie!
              • Gość: nina Re: AntyAntyMacias! IP: 57.66.33.* 21.05.01, 13:07
                nie będziemy aż tak perfidni, zboczeni i prostaccy. wiem, że o tym marzysz i tylko tak innych
                podpuszczasz, ale największe męki są wtedy jak się nie ma co się chcę,
                a pomęcz się jesze trochę tak jak my z Tobą. ale spoko luz, przyjdzie kryska na Maciska!!!! i np. padnie
                Cie Pc-et, chociaż dobrze, ze nie cos innego.... aczkolwiek nie ma co, bo facet wydaje się być bez jaj...
                • Gość: Macias Re: AntyAntyMacias! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 13:29
                  Gość portalu: nina napisał(a):

> przyjdzie kryska na Maciska!!!! i np. padnie Cie Pc-et, chociaż dobrze, ze nie
                  > cos innego.... aczkolwiek nie ma co, bo facet wydaje się być bez jaj...

Pierwsze - ktory facet, bo z kontekstu wynika, ze piszesz o mnie, a potem o
                  jakims facecie, tylko nie bardzo wiem, jakim.
                  Po drugie - z Twojej wypowiedzi mozna wywnioskowac, iz uwazasz, ze facet sklada
                  sie tylko z PC-ta i jaj. Skoro nic innego nie moze mu pasc...
              • Gość: tommie Re: Nasikał...?! IP: 195.94.222.* 22.05.01, 09:22
                Gość portalu: Macias napisał(a):

> W tej chwili zostal praktycznie sam knocik, ale sie skubany trzyma! Moze tak
                > ktos by naplul albo _nasikal_, przeciez to lubicie, a jeszcze pozytek bedzie!

Ty perwersie!!!

• Gość: fafla Re: AntyMacias! IP: *.pl-net.pl 21.05.01, 13:18
      Macias to nieszkodliwy prowokator. Dajcie mu żyć. To forum to jedna z
      ważniejszych rzeczy w jego żywocie. Miejcie litość - nie niszczcie go...
      Ale poza tym to jest od nas gorszy, a My jestesmy od niego lepsi, prawda?

• Gość: nina Re: AntyMacias! IP: 57.66.33.* 21.05.01, 13:44
        nie uważam go za gorszego, ani się za lepszą...
        macias jest jaki jest i mogę sobie o nim czy z nim pogadać jak i kiedy mi się chce, a jak on
        odpowiada tzn, że nieprzeszkadza mu to
        a poza tym gdyby nie było Maciasa, to połowa tego forum by nie istniała, bo koles wszedzie musi sie
        wepchnąć.
        no i co teraz powiesz, jajowy PC-cie...
        • Gość: fafla Re: AntyMacias! IP: *.pl-net.pl 21.05.01, 15:15

> nie uważam go za gorszego, ani się za lepszą...

> no i co teraz powiesz, jajowy PC-cie...

Te dwa kawałki są najlepsze ze wskazaniem na pierwszy.
          Pzdr

• Gość: nina Re: AntyMacias! IP: 57.66.33.* 21.05.01, 15:35
            tzn?
            • Gość: fafla Re: AntyMacias! IP: *.pl-net.pl 21.05.01, 16:03
              Czy naprawde uważasz że: "macias jest jaki jest i mogę sobie o nim czy z nim
              pogadać jak i kiedy mi się chce, a jak on odpowiada tzn, że nieprzeszkadza mu
              to"?
              Zastanów się, a może jest od nas gorszy, a My jestesmy od niego lepsi?
              Oto kwestia napisana przez samego MACIASA vel AntyMac vel AntyAnty.

Co do jajowego PC-ta to oprócz PC-ta i jaj faceci składają się ponadto z
              szybkiego samochodu i grubego portfela. Te ważne składniki zostały nieopatrznie
              pominięte, co zamazuje i zniekształca całkowity obraz nas jako gatunku meskiego.
              • Gość: nina Re: AntyMacias! IP: 57.66.33.* 21.05.01, 16:14
                dla mnie nie to jest ważne u faceta, żeby miał gruby portfel czy szybki samochód. To dla mnie nie jest
                ważne i dlatego nawet o tym nie wspomniałam. Jeżeli Tobie zależy na tym to chyba sobie
                niepogadamy, zresztą Macias nie wywarł na mnie wrażenia jako bogatego snoba.
                życzę szczescia i pomyslnosci przy boku nadzianego sportowca
                • Gość: Macias Re: AntyMacias! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 16:33
                  Bez urazy, ale z tresci Twojej wypowiedzi mozna wywnioskowac, ze to, co jest
                  dla Ciebie wazne u faceta - podkreslasz. Wychodzi na to, ze wazne, zeby facet
                  mial jaja (o cygarze nie wspomnialas, czyzby same wystarczaly?;-) i... PC-ta!

No niezle... ;-)
                • Gość: fafla Re: AntyMacias! IP: *.pl-net.pl 21.05.01, 16:35
                  Jeśli tak to przepraszam. Zostajemy więc tylko przy PC-cie i jajach. Po prostu
                  myślałem, że pominęłaś resztę elementów przez nieuwagę, tymczasem okazuje się
                  że tylko te rzeczy sie liczą. Niech i tak będzie. Przeprosiny przyjęte?
                  A co do drugiego członu wypowiedzi to, no właśnie... Hej Macias, jesteś bogatym
                  snobem czy nie? Najlepiej niech sam coś szepnie w tym temacie.
                  • Gość: AntyMac Re: AntyMacias! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 16:45
                    Gorzej! Jest biednym snobem, co doskonale widac. Z nieoficjalnych, ale pewnych
                    zrodel wiem, ze dopiero chce zostac bogatym snobem, wiec strzezmy sie!

To duren i wariat, wiec nie wiadomo, jaka palma strzeli mu do tej snobiastej
                    lepetyny...
                    • Gość: nina Re: AntyMacias! IP: 57.66.33.* 21.05.01, 17:05
                      Macias, tylko nie zrób się bogatszy do "snobszego". nie mam zielonego pojęcia czy jest takie słowo,
                      ale niech nikt się nie czepia, po prostu neologizm

Fafla, fajny koles z ciebie.

Macias, już się boję, zobaczymy czym następnym nas zaskoczysz, aczkolwiek nie wierzę w cos
                      ambitnego....
                      spadam na chatę, napisz cos to jutro się zrewanżuję

dzięki za umilenie nudnego dnia
                      • Gość: Macias Re: AntyMacias! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 17:20

> Macias, już się boję, zobaczymy czym następnym nas
                        > zaskoczysz, aczkolwiek nie wierzę w cos ambitnego....

Wlasciwie to ja tez nie wierze w nic ambitnego z mojej strony.
                        Chcialem Ci zacytowac tekst jakiejs piosenki Darude dla poprawienia humoru, ale
                        niestety... nie doszukalem sie tekstu w ich utworach. Bede musial spuscic z tonu,
                        bo chyba mialem za wysokie basy (moze dlatego nie slyszalem slow?)...
    • Gość: mario a ja lubie maciasa IP: *.chomiczowka.net.pl 22.05.01, 00:05
      jego posty sa prowokacyjne i czesto dowcipne. tak trzymaj ;)
      • Gość: nina Re: a ja lubie maciasa IP: 57.66.33.* 22.05.01, 09:43
        czyli nie jestem sama, wydaje mi się, że potrzebne są takie oszołomy jak Macias , bo bez nich byłoby
        smutno i szaro.
        pozdrawiam was wszystkich i czekam na nowy wygłup, moze dalszy ciąg pamiętnika z Orwellem?
        • Gość: fafla Re: a ja lubie maciasa IP: 217.97.244.* 22.05.01, 09:52
          O, Nina już w pracy!
          • Gość: nina Re: a ja lubie maciasa IP: 57.66.33.* 22.05.01, 09:56
            czesć Fafla, jak widać już jestem, zaspało mi sie dzisiaj troszeczkę, ale luzik. szefa nie ma więc nikt nie będzie
            się
            gardłował....
            oprócz Fafli, który zaraz mi cos dogada..... ale i tak życie jest piękne
        • Gość: Gigi I ja też... IP: 10.134.10.* / *.rzeczpospolita.pl 22.05.01, 11:13
          Zgadzam się z koleżankami. Rzeczywiście byłoby baaardzo
          nudno bez małej prowokacji i zamętu od czasu do czasu.
          :-))
          Pozdrawiam, Gigi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka