Gość: Artur61 IP: *.gimsat.pl 24.07.03, 21:05 A telewizja to pewnie zorientowala sie ze Otylia startuje po wyscigu,i nadala te ostatnie 50 metrów z litosci ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
timit Re: Otylia 24.07.03, 21:09 a z koronacji byla polowa hymnu bo przeciez wczesniej sa reklamy... nie mowiac o babiarzu ktory caly czas przed startem mowil o rekordzie swiata jaki ustanowi otylie...eh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapat Re: Otylia IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:17 trza bylo ogladac na eurosporcie :D Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: Papapat - nie drażnij tygrysa! 25.07.03, 09:58 Gość portalu: papapat napisał(a): > trza bylo ogladac na eurosporcie :D ===== Taaak, ale żeby móc oglądać eurosport to trzeba wśród kilku warunków spełnić jeden - mieć telewizor, a jak powszechnie wiadfomo "za manie" telewizora placić trzeba haracz w postaci abonamentu rtv, ktory idzie do kasy telewizji oublicznej /za przeproszeniem/. A ta telewizja publiczna /już przeprosiłem/, zachowuje się jak na dziwkę przystało i sprzedaje to co ma, temu co da więcej. Ja nie zapłacę TVP w abonamencie więcej niż producent podpasek czy kremu przeciwko grzybicy stóp, więc mam to co mam. Rzeprasza, ale chyba mam dzis zły humor i będę się czepiać wszystkiego i wszystkich do upojenia. Howk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapat Re: Papapat - nie drażnij tygrysa! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 22:52 a gdzie ten tygrys chyba nie michalczewski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: Otylia IP: *.BMJ.net.pl 25.07.03, 12:59 jakie ostatnie 50m????? przecież pokazali cały wyścig! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Otylia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.03, 19:38 Otylia powinna zostawić ten kraj w cholerę i zamieszkać np.w Kanadzie czy Australii.Tam byłaby traktowana jak królowa. Odpowiedz Link Zgłoś