Dodaj do ulubionych

Dwojkowe prezenterki

IP: *.man.polbox.pl 25.07.03, 19:37
Ile razy ogladam TVP 2, tyle razy dochodze do wniosku, ze nalezaloby tam
podlozyc bombe. Od lat te same geby, zadnych zmian. Co innego w Jedynce -
zauwazyliście, że tam wymieniono caly sklad? Dlaczego w Dwojce nie kaza tym
starym babom isc na emeryturę? Zasłużoną zresztą...
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafal Re: Dwojkowe prezenterki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 21:26
      A ja bardzo lubie Iwone Kubicz
      • timit Re: Dwojkowe prezenterki 25.07.03, 22:04
        dobrze ze w koncu ma cywlizowana fryzure..i jej nie eksploatuja jak innych:)
    • ciech Re: Dwojkowe prezenterki 26.07.03, 04:02
      bo z pania terentiew sa w towarzystwie wzajemnej adoracji.
      won z ruda - dowbor i idiotka Mlynarska brrr
    • Gość: koli Re: Dwojkowe prezenterki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.03, 07:41
      Już się wypowiedziałam raz na forum w sprawie Młynarskiej. Do Dowborowej nie
      mam większych zastrzeżeń do Fajkowskiej również, ciekawe jak będzie radzić
      sobie nowy nabytek p. Terientiew Katarzyna Obara.
    • Gość: liska Re: Dwojkowe prezenterki IP: 195.245.213.* 26.07.03, 14:16
      Mam nadzieje,że Katarzyna Obara poradzi sobie świetnie. Oglądam ją dzisiaj w
      Dwójce - bardzo mi sie podoba - w koncu jakiś powiew swiezości. mam tez
      nadzieje, że starsze (sic!) kolezanki dadza jej zyć...
    • Gość: ART Re: Dwojkowe prezenterki IP: *.artinfo.com.pl / 10.131.27.* 26.07.03, 14:33
      Jeszcze kilka lat temu Prezenterki Dwójki były wizytówką TVP. A dzisiaj???????.
      Wszystko związane jest z ograniczeniem wejść na antenę i likwidacją dyżurów w
      dni powszednie.Tym sposobem w weekendy pojawiają się ciągle te same twarze.
      Dlatego na polu bitwy pozostało 5-6 pań i dwóch panów. Może to dziwne, ale rola
      prezentera w TVP mi nie przeszkadza. Przynajmiej wiem, że jest to telewizja
      żywa, a nie podawana z tzw. puszki. Z całej ekipy gospodarzy Dwójki chyba także
      najbardziej lubię Iwonę Kubicz. Najmniej medialna i nie biegająca jak inne po
      rautach prezenterka. jeszcze kilka lat temu bardzo lubiłem Elżbietę
      Świerczyńską, ale co się z nią stało ???????????????????????
    • alexk-ignacy Re: Dwojkowe prezenterki 26.07.03, 19:59
      Ja uważam iż wogóle prezenterki i prezenterzy powinni zniknąć z TV , obciąża to
      kase telewizji i tworzy sztuczne gwiazdy za kase którą oni pobierają można by
      było kupić jakiś fajny program lub film dla dzieci np.
      Teletubisie :),moglibyście wtedy pogadać jaką fryzure ma DIPSI,PO albo LALA i
      ile ma lat i jak się prezentuje ;)
      • Gość: fiuta Re: Dwojkowe prezenterki IP: *.rtk.net.pl 31.07.03, 22:12
        iwona kubicz winna zostać - ma wdzięk jak dawniej edytka...
        nikomu nie przeszkadzało, że edytka i suzin byli bez
        przerwy - bo to były osobowości
    • asztet Nina Terentiew 31.07.03, 22:13
      Poza tym kto tak może wyprowadzić z nerw jak nie Agatka M.?
    • Gość: Xymena Re: Dwojkowe prezenterki IP: *.acn.waw.pl 01.08.03, 07:27
      Ruda Dowborowa się tak jakos pomarszczyła i wygląda jak suszona śliwka a
      Agacie urosły zęby matko ona jest chyba wampirzycą.Kubicz jak najbardziej na
      miejscu.
      • sonny07 Re: Dwojkowe prezenterki 01.08.03, 10:55
        Ostatnio 'nadziałem' się na Agatkę w okularach - czy to tak dla szpanu, czy
        faktycznie pogorszył jej się wzrok?? A z nerw to ona wyprowadza, oj
        wyprowadza!!! Podobnie jak Rudi-Dowbor i Fajkowska. One będą jak Lenin -
        wiecznie żywe!!!
        • Gość: sonny Richardson! Dwojkowe prezenterki IP: 195.245.217.* 01.08.03, 12:31
          Monika Richardson!!! na 1 miejscu! szkoda, ze malo jej w studiu, ale te
          dokumenty o Europie, kiedy jezdzili razem z Kulczyckim, swietne. Troche gorszy
          i do Tour de Maryla podobny tez o Europie program, co z tymi obcokrajowcami
          szopki robia. Ale pamietacie boską (tu bez kropli sarkazmu pisze) Monike z
          Kultów Popkultury? kocham Panią Pani Moniko!

ps. Agate tez lubie: moze dlatego, ze pamietam ja jeszcze od Owsiaka, kiedy
          byla Pierwsza Harcerką III Rzeczpospolitej i z aukcji zwierzakow Animalsow w
          Starej Pomaranczarni. mam do niej sentyment.
          • sonny07 Re: Richardson! Dwojkowe prezenterki 01.08.03, 12:34
            prowokujesz nick'iem :))))
            • Gość: sonny Re: Richardson! Dwojkowe prezenterki IP: 195.245.217.* 01.08.03, 12:35
              sorry, tak mi przyszlo do glowy, moge zmienic;)))
          • Gość: anka Re: Richardson to badziewie! IP: 213.77.9.* 01.08.03, 12:37
            monisia - napuszona panienka.z raczkiem prowadzila kawa czy herabata program o
            zwierzetach i poprostu ziala nienawiscia do ziwerzat. bala sie poglaskac psa i
            kota. a wiadomo ze jak ktos nie lubi zwierzat to nie lubi tez ludzi. moze ktos
            widział ja wtedy w tym programie, jak sie krzywila i z trudem usmiechala a
            najchetniej by stamtad uciekla. pomijajac juz ten program to jest dla mnie
            beznadziejna.
            • Gość: popo Re: Richardson to badziewie! IP: *.rtk.net.pl 01.08.03, 13:57
              nie przesadzajcie: "poprostu ziala nienawiscia do ziwerzat".
              komuś odbiło, albo nie potrafi różnicować obserwowanych
              emocji. kobitka jak inne, może miec trochę strachu przy
              zwierzynie. i tyle.
              jest fajna, sympatyczna - dajcie jej spokój.
              przecież są duzo gorsze (rudi-dowbor, jak ktoś cudnie
              napisał, np.)
              • Gość: anka Re: Richardson to badziewie! IP: 213.77.9.* 01.08.03, 14:12
                chyba masz słabość do blondynek. nie wiem co chcesz od Kasi Dowbor - bo moim
                zdaniem ma dużo więcej klasy niż richradson nie wspominając już o mlynarskiej,
                na którą nie mogę patrzeć.
    • Gość: Kama Re: Dwojkowe prezenterki IP: 149.156.213.* 01.08.03, 14:43
      Ja toleruje wszystkie prezenterki z Dwojki. Dosc rzadko ostatnio ogladam
      telewizje, wiec od czasu do czasu, jak sobie tam gadaja o lekkich i mniej
      lekkich sprawach, to nawet nie zmieniam kanalu. Podoba mi sie, tak apropros
      Dwojki, scenografia w studiu.
      • Gość: Monisia Re: Dwojkowe prezenterki IP: *.acn.waw.pl 01.08.03, 22:40
        Kasia i Agatka - zaraz
        żygneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
        .
        • Gość: Dyrektor Internetu Re: Dwojkowe prezenterki IP: 212.160.138.* 04.08.03, 16:37
          Gość portalu: Monisia napisał(a):

> Kasia i Agatka - zaraz
          >
          żygneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
          > .

Z przykrością informuję że "Monisi" za wyjątkową głupotę jej komentarza
          zostaje niniejszym odłączony internet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka