mmm803 07.11.07, 08:35 jak się skończył??Nie dotrwałam do końca....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozambique Re: AZYL 07.11.07, 09:52 oczywiscie hepi ent 1sflekowany tatus zastzelił tego z warkoczykami 2Raul ( bez maski zorro) chiaął załatwic Jodie celnym rzutem wieeelkim młotem w twarz , ale w ostatniej chwili został zatstzrelony przez Murzyna 3przyjechała policja , Muzryn chciał uciekac pzrze płot ale go otoczyli i zatzrymali , podczas zatrzymanai Murzyn upusicl w powietzrze te wszyteki obligacje ktore miał za pazuhcą , wiał wiatr - obligacje porwało w niebyt. Murzyn miał uniesione ręce, smutną twarz a w tle patriotyczna muzyka. Bardzo romantycznie. Wyciemnenie. ostatnia scena - Jodie z córką siedża w parku i szukjaa w gazecie ogłoszen o spzredazy mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: AZYL 07.11.07, 12:41 A powiedzcie mi drodzy telewidzowie, o co chodziło z tą dziwną ni to przerażoną ni totalnie zdziwioną miną Jodie na końcu akcji z policyją a jeszcze przed poszukiwaniem nowego mieszkania? Nie wiem czy ja coś przegapiłam czy może nie zrozumiałam? Film swoją drogą przeciętny bardzo... Nastawiłam się na jakiś haczyk, a tu haczyka nie było :( Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: AZYL 07.11.07, 13:18 jakiejsk dziwnwje miny nie zauwazylam była taka ? Jodie uwielbiam bezpalecyjnie , we wszytkich filmach , co ciewake - w szmirach nie grywa z zasady i za to ją cenię co do filmu - uwazam ze jako robota filmowa jest ponadprzecietny ( jak na amerykankei patzrydło) choc wybitny nie jest .Oczywiscie. Ewidentne wpadki scenarzystów: 1. postac Murzyna za pozytwyna jak na negatywnego bohatera 2. scena gdy Jodie z córka puszczaja sygnały latarką do sąsiada i w kulminacyjnym omencie ... wyłaczaja latarke i zaczynają sie drzec do niego przez betonowe sciany, zamkniete okna i w srdku nocenj ulewy. To jasne ze musieli zrboc coz zeby sąsiad NIE pomógł bohaterkom zbyt wczesnie ale sposob roziwzania tej sceny niestety zdradza traktowanie widza jak kretyna ( albo jak amerykanina :))) 3. zegarek badajacay poziom cukru u dziewczynki !!! 4. czy numer z wybuchem gazu jest realny ? tzn czy wybuch rzeczywiscie poszedłby zwrotnie do butli czy jendak ogarnąłby cały azyl ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: AZYL 07.11.07, 15:18 całkiem przyzwoity film zwłaszcza jak na tak niskobudżetowy , pogratulować producentom pomysłu na b.tani ale niezły film Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: AZYL 07.11.07, 16:04 Film przeciętny w sensie, że myślałam, że pod nazwiskiem Fincher mogę oczekiwać czegoś lepszego - patrz Fight Club, Gra czy Siedem. Zbrakło mi "tego czegoś", jak na thriller film był jak najbardziej przyzwoity. Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: AZYL 07.11.07, 22:47 A z tą miną, to wydaje mi się, że Jodie zrobiło się jakby żal tego murzyna, bo w końcu nie był taki zły-uratował jej zycie.. I może chciała mu pomóc siakoś czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: AZYL 07.11.07, 22:46 > oczywiscie hepi ent > > 1sflekowany tatus zastzelił tego z warkoczykami To nie tatuś, tylko zorro zastrzelił tego z warkoczykami:] Odpowiedz Link Zgłoś